- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.281
Ben konyadayım canım burda iki dr var çoğul gebeleri var normal Doğum yapan. Bakalım benim ki nasıl olacak
Merhabalar.
Allah nasip ederse ben 2019 ikiz annesi olacağım.
Varsa benim gibi 2019 da ikizlerini dünyaya getirecek olan annelerle beraber olmak istiyorum burada.
Hayatımda ilk defa olduğu için bir çok yaşanmışlığa ortak hayata ihtiyacım var.
Biz ikiz olduğunu 7. haftada öğrendik.
Bugün kontrolden geldik.
İkisi de 9+4 olmuşlar aynı gidiyorlar ve çift yumurta ikizlerim..
Sizlerle de her günü her şikayeti her duyguyu paylaşmak istiyorum anneler..
Eki Görüntüle 2175570 Eki Görüntüle 2175571
Maşallah canım çok gecmis olsun gözün aydın allah evlatlarinla birlikte sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin insaallah bebeklerde sende iyisidir inşallah doğum şeklini ve sonrasını bizimle paylaşır misin benimde bu pazartesi doğum heyecan ve korku sardı şimdiden ☺
Bastn konusuluyo demek biz hic dogumu konusmadk bile drla:)) normal dogumu destkliyo normalde ama sadece beni riske atmayabilir die dusunuyorm tupbebekle oldgundan tupbebek hastalarina daha farkli dvraniyo halyle ama yinede son ana kadr gidiyorms bakalim. Sezaryndn korkuyorm bnde ikizde normalde zor olabilir gerci cocuklarimz nasi saglikli geleckse o olsn inss❤
Bende bugün 75 mg lık test yaptırdım.Aclik normal cikti, tokluk 170
Şimdilik Ali Acar’a gidiyorum tüp bebek drum illa perinatalog takibi dedi. O iki ayda bir çağırıyor. Ben yatın Fuat Demir’e gideceğim hastaları çok memnun bende yarın sana görüşümü yazarım inşallah. Arkadaşım Tülin hanıma gidiyor üçüncü çocuğu hepsi sezeryan onda yaptı hepsini be memnunKonyada kime gidiyorsunuz? Benim mecbur sezeryan, doktor asayişindeyim tavsiye edeceğiniz birileri var mi konyada?
Ben de 50 mg yaptırdım, açlık 74, tokluk 114 çıktı..Bende bugün 75 mg lık test yaptırdım.
Çok kilo aldığım icin yuksek çıkabilir diyordum ama normal çıktı.
180 mg a kadar 1 .saat tokluk da normal kabul ediliyor.
Sen kaç mg lık test yaptırdın?
50lik yaptirdim canim. Cumartesi 100luk yaptiricam.Bende bugün 75 mg lık test yaptırdım.
Çok kilo aldığım icin yuksek çıkabilir diyordum ama normal çıktı.
180 mg a kadar 1 .saat tokluk da normal kabul ediliyor.
Sen kaç mg lık test yaptırdın?
Geçmiş olsun içini ferah tut, 11 haftamın sonunda bende de yoğun kanama başladı ve 3 haftaya yakın sürdü bebekler iyi diye de hiçbir ilaç verip müdahale edilmedi.. inşallah tekrarlamaz dinlenmekten başka çare yok zamanla azalıyorKızlar dün gece anı şekilde yoğun ve kırmızi kanamam oldu gece hastanedeydik görünürde birsey yok dediler bebekler iyi dediler, evde yatıyorum dua edin inşallah bir sorun yokturilk kez böyle birşey yaşadım son olur umarım
Tesekkur ederim canım inşallah tekrar olmaz. İğne yaptilar gece dinlen dedilerGeçmiş olsun içini ferah tut, 11 haftamın sonunda bende de yoğun kanama başladı ve 3 haftaya yakın sürdü bebekler iyi diye de hiçbir ilaç verip müdahale edilmedi.. inşallah tekrarlamaz dinlenmekten başka çare yok zamanla azalıyor
Canım geçmiş olsun tekrar yaşatmasın Allah inşallahKızlar dün gece anı şekilde yoğun ve kırmızi kanamam oldu gece hastanedeydik görünürde birsey yok dediler bebekler iyi dediler, evde yatıyorum dua edin inşallah bir sorun yokturilk kez böyle birşey yaşadım son olur umarım
Çok tesekkur ederim canım, Allah hicbirimize yasatmasin.Canım geçmiş olsun tekrar yaşatmasın Allah inşallah
Canım dün sabah aylık kontrolum vardı sadece ense kalinliklarina bakıldı kandan sağlıklı sonuç olmuyormus ikizlerdeKızlar benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı doçent.daha ikili test yaptırmadım ikiz olunca mutlaka perinatoloğa mı gitmemiz gerekli.haftaya kontrolüm var ama mera ettim
Hosgeldn canim masallahBende varım hayırlısıyla haziranda doğumum olacak . çift yumurta iki tane oğlum var . çok şükür :) şuan 16+4 üz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?