2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bende varım hayırlısıyla haziranda doğumum olacak . çift yumurta iki tane oğlum var . çok şükür :) şuan 16+4 üz

Merhaba, maşallah doğum baya planlanmış görünüyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Neye göre karar verdi acaba doktorunuz doğuma? Ben de 3-4 haftaya sezeryana giricem sanıyorum

merhabalar
en iyi çatlak kremi lierac kızlar. 10-12.haftalarda başlamak lazım. sadace göbeğe değil göğüs basenler vs de sürmek lazım. evet pahalı hele ki eczanelerde.... internette eczaneye göre daha uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. 200ml alın size tavsiyem. 100ml çok az gelir. birkaç tüp alırsanız ve internetten alırsanız fiyat olarak dediğim gibi eczanelere göre daha uyguna geliyor.
sevgiler

Evet bnm ilk derdim o Haftalara bi sagliklica gelelim de nasıl sağlıklı dogcaklarsa öyle dogsunlar aslında hiç düşünmüyorum şimdiden :)

Kizlar bisey sorcam biz allahin izniyle 7.haftadayiz ama bnm goguslerim cok damarli vede sanki içi su dolu gibi şiş yani cok ilginc degilmi şimdiden.ilkinde kötü bitince bu süreç herseyden tedirgin oluyorum elimde degil malesef

Konyada kime gidiyorsunuz? Benim mecbur sezeryan, doktor asayişindeyim tavsiye edeceğiniz birileri var mi konyada?
Şimdilik Ali Acar’a gidiyorum tüp bebek drum illa perinatalog takibi dedi. O iki ayda bir çağırıyor. Ben yatın Fuat Demir’e gideceğim hastaları çok memnun bende yarın sana görüşümü yazarım inşallah. Arkadaşım Tülin hanıma gidiyor üçüncü çocuğu hepsi sezeryan onda yaptı hepsini be memnun

Bende bugün 75 mg lık test yaptırdım.
Çok kilo aldığım icin yuksek çıkabilir diyordum ama normal çıktı.
180 mg a kadar 1 .saat tokluk da normal kabul ediliyor.
Sen kaç mg lık test yaptırdın?
50lik yaptirdim canim. Cumartesi 100luk yaptiricam.

Kızlar dün gece anı şekilde yoğun ve kırmızi kanamam oldu gece hastanedeydik görünürde birsey yok dediler bebekler iyi dediler, evde yatıyorum dua edin inşallah bir sorun yoktur ilk kez böyle birşey yaşadım son olur umarım

Geçmiş olsun içini ferah tut, 11 haftamın sonunda bende de yoğun kanama başladı ve 3 haftaya yakın sürdü bebekler iyi diye de hiçbir ilaç verip müdahale edilmedi.. inşallah tekrarlamaz dinlenmekten başka çare yok zamanla azalıyor

Tesekkur ederim canım inşallah tekrar olmaz. İğne yaptilar gece dinlen dediler

Reactions: LaL
Canım geçmiş olsun tekrar yaşatmasın Allah inşallah

canım bende 7.hafta yaşadım kanama.2 gün hastanede yattım hatta.şükür şimdi iyiler.bunun tek çaresi yatmak sadece ihtiyaç için kalk .gönlünü ferah tut İkizler de böyle şeyler oluyormuş

Kızlar benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı doçent.daha ikili test yaptırmadım ikiz olunca mutlaka perinatoloğa mı gitmemiz gerekli.haftaya kontrolüm var ama mera ettim

Canım geçmiş olsun tekrar yaşatmasın Allah inşallah
Çok tesekkur ederim canım, Allah hicbirimize yasatmasin.
Kızlar benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı doçent.daha ikili test yaptırmadım ikiz olunca mutlaka perinatoloğa mı gitmemiz gerekli.haftaya kontrolüm var ama mera ettim
Canım dün sabah aylık kontrolum vardı sadece ense kalinliklarina bakıldı kandan sağlıklı sonuç olmuyormus ikizlerde

Sağol canım.umarım bu gittiğimde progestan iğneyi keser yoksa hapını söyleyecem.zorlanıyorum artık.devam ediyor musun hala progestana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…