2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ali acarı biliyorum, çok yoğun yıllar önce saatlerce randevu saatini beklemiştim şimdi nasil bilmiyorum ama iyi doktor olduğunu söylerler. Fuat demir aristiriyim bende teşekkür ederim cevap icin

Kızlar benim miniklerin cinsiyeti belli oldu iki erkek inşallah sağlıkla gelsinler
Allah anne babalarına , vatanlarina hayırlı merhametli sağlıklı evlatlar eylesin canım. Benim biri de erkek gibi diğeri de kız olsa diyorum bir de doktor plesenta oluşmaya başladığı halde tek yumurta mı çift yumurta mı söyleyemedi sanırım ikizlerde çok tecrubesiz

Ali acarı biliyorum, çok yoğun yıllar önce saatlerce randevu saatini beklemiştim şimdi nasil bilmiyorum ama iyi doktor olduğunu söylerler. Fuat demir aristiriyim bende teşekkür ederim cevap icin
Ali hoca gebe hastalarını çok bekletmiyor canım önce nasıldı bilmiyorum. Ben geçen gün yirmi dk bekledim beklemedim ve çok iyi ilgilendi usg de hee şeyi anlattı. Fuat beye gittim bugün omun ilgisi de iyi ultrasonda o da gayet açıklayıcıydı. Bana duymak istediğimi söyledi şartlar uydun olursa elbette ki normal Doğum ama bebekler makat gelirse sezeryan dedi
Amin inşallah canım hepimizin yavruları hayırlı sağlıklı evlatlar olsun. Bende öyle diyordum ama nasip ikiside erkek benimkini dr 11. Haftada söyledi çift yumurta çift plesanta şanslısın dedi

Benim süreç ilerledikçe anlıyorum bu doktor övuldugu gibi falan değil burada yokluktan millet birşey sanmis bunu, hele ki ikiz tecrubesi yeterli değil bence idrara sıkışık rahim ağzını olctu iyi dedi uzunluğuna plesentayi gösterdi rahim ağzına yakın gibi büyüdükçe yukarı çıkmasını umud ediyorum. Plesenta tek mı dedim soyleyemedi bile

Canım gittiğin dr sanırım dediğin gibi çoğul gebelikte tecrübesiz başka dr araştırıp değiştirmeyi düşünüyor musun. Perinataloğa gittin mi hiç

Canım gittiğin dr sanırım dediğin gibi çoğul gebelikte tecrübesiz başka dr araştırıp değiştirmeyi düşünüyor musun. Perinataloğa gittin mi hiç
Başka doktor araştırıyorum canım farklı farklı doktorlara gidecegim. Hiç Perinatologa gitmedim

Başka doktor araştırıyorum canım farklı farklı doktorlara gidecegim. Hiç Perinatologa gitmedim
Bence bir perinalatogla da görüş canım. Zaten çok sık çağırmıyor ben iki ayda bir gidiyorum. Drumda çağırdığı zamanlarda mutlaka görüş perinatalogla Benin’de takibimde kal dedi

Gerci ilk etapta kendi demsti e aya kadr yask die serbest olsa yine derdi iyle dusnunce:)) whatsaptn yazip veya arayp dr sorabilecegm bisi de degil guluyorum aklima geldikce:) esimde temknli cocuklari dusunuyo komedi oldu
Bizde de yasak ben istek konusunda baya iyiydim ama hiç ama hiç istemiyorum beni baya değiştirdi bu hamilelik eşimde korkuyor zaten

Amin canım Rabbim tüm anne ve evlatlar ini korusun inşaallah. Benim ilk doğumum normal oldu aslında ikizlerim de de normal çok istedim ama hayırlısı buymus demekki. Foruma sürekli giremesemde sonradan bildirimleri okuduğumda hepimiz için dua ediyorum Allah kimseyi bu yolda bırakmasın tüm anneler evlatlarina sağ salim kavuşsun inşallah. Doğuma girerken de hepimiz için dua edicem yine aklıma gelmez olur mu hep aklımda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun aminnnn

Merhaba kizlarbende ikiz bekleyen bir anneyim.2017 de 8 aylikken bebegimi kaybetmistim.simdi Rabbim iki tane nasip etti hala soktayim saskinim tedirginim.bu sureci hep birlikte saglikla kucagimiza alarak sonuclandiririz insallah

Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah.bende 7 aylik kaybetmiştim.oyuzden cok iyi anliyorum sizi.sizin erken doğum nedeniniz bulunmusmuydu.bana kan sulandirici iğne verdiler bu gebeligimde o yüzden bnde cok tedirginim.inşallah kucagimiza aliriz bu sefer

N güzel sagsalim gecirmissiniz bu süreci maşallah :)sağlıklı bisekilde yavrularinizla
Donersiniz evinize inşallah darısı bizlerin başına inşallah :)

Ikili tstten bahsesiyordk zatn canm o yapilsada sonuc dogrulugu olmuyor hangi bebek belli degl die ultrasn muayensi yapiliyo genelde. Enseler kemkler organlar iyi cikti sukur

Allah razi olsun canimm aminn cumlemiz icin bnde hep ediyorm

Ikiz anneleri selam iyisiniz inss bebislerinizle:) baski olunca bugun fazladn dr gittik icimz rahat etsn die bir bebisimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakms❤ digeri surpriz heyecan yaratiyo suan
Gözünaydın canım maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…