- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.321
Şimdilik Ali Acar’a gidiyorum tüp bebek drum illa perinatalog takibi dedi. O iki ayda bir çağırıyor. Ben yatın Fuat Demir’e gideceğim hastaları çok memnun bende yarın sana görüşümü yazarım inşallah. Arkadaşım Tülin hanıma gidiyor üçüncü çocuğu hepsi sezeryan onda yaptı hepsini be memnun
Allah anne babalarına , vatanlarina hayırlı merhametli sağlıklı evlatlar eylesin canım. Benim biri de erkek gibi diğeri de kız olsa diyorumKızlar benim miniklerin cinsiyeti belli oldu iki erkek inşallah sağlıkla gelsinler
Ali hoca gebe hastalarını çok bekletmiyor canım önce nasıldı bilmiyorum. Ben geçen gün yirmi dk bekledim beklemedim ve çok iyi ilgilendi usg de hee şeyi anlattı. Fuat beye gittim bugün omun ilgisi de iyi ultrasonda o da gayet açıklayıcıydı. Bana duymak istediğimi söyledi şartlar uydun olursa elbette ki normal Doğum ama bebekler makat gelirse sezeryan dediAli acarı biliyorum, çok yoğun yıllar önce saatlerce randevu saatini beklemiştim şimdi nasil bilmiyorum ama iyi doktor olduğunu söylerler. Fuat demir aristiriyim bende teşekkür ederim cevap icin
Amin inşallah canım hepimizin yavruları hayırlı sağlıklı evlatlar olsun. Bende öyle diyordum ama nasip ikiside erkekAllah anne babalarına , vatanlarina hayırlı merhametli sağlıklı evlatlar eylesin canım. Benim biri de erkek gibi diğeri de kız olsa diyorumbir de doktor plesenta oluşmaya başladığı halde tek yumurta mı çift yumurta mı söyleyemedi sanırım ikizlerde çok tecrubesiz
Benim süreç ilerledikçe anlıyorum bu doktor övuldugu gibi falan değil burada yokluktan millet birşey sanmis bunu, hele ki ikiz tecrubesi yeterli değil bence idrara sıkışık rahim ağzını olctu iyi dedi uzunluğuna plesentayi gösterdi rahim ağzına yakın gibi büyüdükçe yukarı çıkmasını umud ediyorum. Plesenta tek mı dedim soyleyemedi bileAli hoca gebe hastalarını çok bekletmiyor canım önce nasıldı bilmiyorum. Ben geçen gün yirmi dk bekledim beklemedim ve çok iyi ilgilendi usg de hee şeyi anlattı. Fuat beye gittim bugün omun ilgisi de iyi ultrasonda o da gayet açıklayıcıydı. Bana duymak istediğimi söyledi şartlar uydun olursa elbette ki normal Doğum ama bebekler makat gelirse sezeryan dedi
Amin inşallah canım hepimizin yavruları hayırlı sağlıklı evlatlar olsun. Bende öyle diyordum ama nasip ikiside erkekbenimkini dr 11. Haftada söyledi çift yumurta çift plesanta şanslısın dedi
Canım gittiğin dr sanırım dediğin gibi çoğul gebelikte tecrübesiz başka dr araştırıp değiştirmeyi düşünüyor musun. Perinataloğa gittin mi hiçBenim süreç ilerledikçe anlıyorum bu doktor övuldugu gibi falan değil burada yokluktan millet birşey sanmis bunu, hele ki ikiz tecrubesi yeterli değil bence idrara sıkışık rahim ağzını olctu iyi dedi uzunluğuna plesentayi gösterdi rahim ağzına yakın gibi büyüdükçe yukarı çıkmasını umud ediyorum. Plesenta tek mı dedim soyleyemedi bile
Başka doktor araştırıyorum canım farklı farklı doktorlara gidecegim. Hiç Perinatologa gitmedimCanım gittiğin dr sanırım dediğin gibi çoğul gebelikte tecrübesiz başka dr araştırıp değiştirmeyi düşünüyor musun. Perinataloğa gittin mi hiç
Bence bir perinalatogla da görüş canım. Zaten çok sık çağırmıyor ben iki ayda bir gidiyorum. Drumda çağırdığı zamanlarda mutlaka görüş perinatalogla Benin’de takibimde kal dediBaşka doktor araştırıyorum canım farklı farklı doktorlara gidecegim. Hiç Perinatologa gitmedim
Bizde de yasak ben istek konusunda baya iyiydim ama hiç ama hiç istemiyorum beni baya değiştirdi bu hamilelikGerci ilk etapta kendi demsti e aya kadr yask die serbest olsa yine derdi iyle dusnunce:)) whatsaptn yazip veya arayp dr sorabilecegm bisi de degil guluyorum aklima geldikce:) esimde temknli cocuklari dusunuyo komedi oldu
Allah korusun canim. En saglikli yolu secmek onemli zaten. Bebekler buyumus cnku. Cok riskli normal dogmlarda oluyo onlari yasamaktnsa temz sezryn olmk daha iyi. Arkadasimn bebegi 4 kilo ustndeydi damari catlamsti ne kanamalar hayati risk altndaydi artik o derece neyseki kurtuldu sukur. Bi tanidik da normal dogmda 18 dikis yedi zor gcti kan verildi kiza artik. Bunlari duynca da cok zorlamamak lazm diyo insan en iyidini doktorlar bilir yonlendirir mutlaka. Ikinizde saglikli bir dogm gecirirsnz inss canim ve dogmda bizlere de dua et aklina gelrse
Merhaba kizlarbende ikiz bekleyen bir anneyim.2017 de 8 aylikken bebegimi kaybetmistim.simdi Rabbim iki tane nasip etti hala soktayim saskinim tedirginim.bu sureci hep birlikte saglikla kucagimiza alarak sonuclandiririz insallah
N güzel sagsalim gecirmissiniz bu süreci maşallah :)sağlıklı bisekilde yavrularinizlaAmin canım Rabbim tüm anne ve evlatlar ini korusun inşaallah. Benim ilk doğumum normal oldu aslında ikizlerim de de normal çok istedim ama hayırlısı buymus demekki. Foruma sürekli giremesemde sonradan bildirimleri okuduğumda hepimiz için dua ediyorum Allah kimseyi bu yolda bırakmasın tüm anneler evlatlarina sağ salim kavuşsun inşallah. Doğuma girerken de hepimiz için dua edicem yine aklıma gelmez olur mu hep aklımda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun aminnnn
Ikili tstten bahsesiyordk zatn canm o yapilsada sonuc dogrulugu olmuyor hangi bebek belli degl die ultrasn muayensi yapiliyo genelde. Enseler kemkler organlar iyi cikti sukurBende ikizlerime hamileyim ve DNA KROMIZON testi yaptırdım çünki yapiliyor.Dr un prof. Rıza madazlı.
Annenin kolundan kan alınıp bakılan bi tedt.
sen karıştırıyosun ikizlere uygulanmayan test ikili_@üçlü tarama testleri uygulanmaz
Hehe onlar iyi olsn da canim:) benm esimde ole aman bisi olmasn modunda tedaviyle olunca:)Bizde de yasak ben istek konusunda baya iyiydim ama hiç ama hiç istemiyorum beni baya değiştirdi bu hamilelikeşimde korkuyor zaten
Allah razi olsun canimm aminn cumlemiz icin bnde hep ediyormAmin canım Rabbim tüm anne ve evlatlar ini korusun inşaallah. Benim ilk doğumum normal oldu aslında ikizlerim de de normal çok istedim ama hayırlısı buymus demekki. Foruma sürekli giremesemde sonradan bildirimleri okuduğumda hepimiz için dua ediyorum Allah kimseyi bu yolda bırakmasın tüm anneler evlatlarina sağ salim kavuşsun inşallah. Doğuma girerken de hepimiz için dua edicem yine aklıma gelmez olur mu hep aklımda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun aminnnn
Hayirli olsn canim masallah saglikla sursn inss❤Merhaba kizlarbende ikiz bekleyen bir anneyim.2017 de 8 aylikken bebegimi kaybetmistim.simdi Rabbim iki tane nasip etti hala soktayim saskinim tedirginim.bu sureci hep birlikte saglikla kucagimiza alarak sonuclandiririz insallah
Sevindm canim masallah oh cok sukr❤Kizlar bugun 100g lik seker yuklemesi yaptirdim. Normal cikti cok sukur
Gözünaydın canım maşallahIkiz anneleri selam iyisiniz inss bebislerinizle:) baski olunca bugun fazladn dr gittik icimz rahat etsn die bir bebisimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakms❤ digeri surpriz heyecan yaratiyo suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?