- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.301
Benim kendi drum takip ediyor biliyor hepsini ense kalnligina bakldi iyi cikti ama kan alinmiyor ikizlerde canim saglkli sonuc olmuyorms nettede arastrdgmda ole okudumKızlar benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı doçent.daha ikili test yaptırmadım ikiz olunca mutlaka perinatoloğa mı gitmemiz gerekli.haftaya kontrolüm var ama mera ettim
Cok sagol canim bilgiler icinmerhabalar
en iyi çatlak kremi lierac kızlar. 10-12.haftalarda başlamak lazım. sadace göbeğe değil göğüs basenler vs de sürmek lazım. evet pahalı hele ki eczanelerde.... internette eczaneye göre daha uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. 200ml alın size tavsiyem. 100ml çok az gelir. birkaç tüp alırsanız ve internetten alırsanız fiyat olarak dediğim gibi eczanelere göre daha uyguna geliyor.
sevgiler
Gecms olsn canim allah tekrarini yasatmasinnKızlar dün gece anı şekilde yoğun ve kırmızi kanamam oldu gece hastanedeydik görünürde birsey yok dediler bebekler iyi dediler, evde yatıyorum dua edin inşallah bir sorun yokturilk kez böyle birşey yaşadım son olur umarım
Amin canım kimseye yasatmasinGecms olsn canim allah tekrarini yasatmasinn
Sende ins tekrar yasamassn canim. Bende burda gep okudum korkuyo insan. Tek gebelktede yasayan cok var. Tum yavrulari allah korusuncanım bende 7.hafta yaşadım kanama.2 gün hastanede yattım hatta.şükür şimdi iyiler.bunun tek çaresi yatmak sadece ihtiyaç için kalk .gönlünü ferah tut İkizler de böyle şeyler oluyormuş
Doktoruna gidince danış canim ben hiç ilaç kullanmamistim dün gece bir iğne yaptılar kısa sureligine hapini kullancamSağol canım.umarım bu gittiğimde progestan iğneyi keser yoksa hapını söyleyecem.zorlanıyorum artık.devam ediyor musun hala progestana
Canım bende de sadece usg bakıldı kan vermedim yanlış çıkıyormuş ikiz olunca. Ben progestan kapsül kullanıyorum hergün. Proluton depot da haftada bir devam ediyorumKızlar benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı doçent.daha ikili test yaptırmadım ikiz olunca mutlaka perinatoloğa mı gitmemiz gerekli.haftaya kontrolüm var ama mera ettim
Kuzulari gornce heyecandan oluyo hepimzde canim :) onmli konulari dr anlatir zatn merk edilen ufak bisi illa unutuluyo. Bi keresnde not kagdyla gtmstimKızlar çok sağolun hepiniz valla doktorumdan çok size soru soruyorumoraya gidiyorum minikleri görünce herşeyi unutuyorum
Canim ikiz bebeklerde 2li 3lu test yapilmasina gerek yok. Ben surekli perinatologa gitmedim 12. Haftada ve 21. Haftada gittim sadece perinatologa. Son gittigimde ikizlerde problem yok, gelisim geriligi olursa gelirsin, doktorun yonlendirir dedi. Ama ayda 1 surekli gidenlerde var.Kızlar benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı doçent.daha ikili test yaptırmadım ikiz olunca mutlaka perinatoloğa mı gitmemiz gerekli.haftaya kontrolüm var ama mera ettim
Canim basta bize yasak degil dendi plesantanin durumuna bakilmadan. Biz yinede temkinli davrandik ki iyiki oyle davranmisiz, bikac hafta once perinatolog kontrolunde plesantanin asagida rahime sadece 2-3 cm uzaklikta oldugunu ve cinsel iliskinin yasak oldugunu yoksa kanama yasama ihtimalimin oldugunu ogrendik. Benim anlamadigim kadin dogumcularda plesantayi goruntuleyebiliyo,boyle bir seyi nasil esgecerGerci ilk etapta kendi demsti e aya kadr yask die serbest olsa yine derdi iyle dusnunce:)) whatsaptn yazip veya arayp dr sorabilecegm bisi de degil guluyorum aklima geldikce:) esimde temknli cocuklari dusunuyo komedi oldu
Merhaba, maşallah doğum baya planlanmış görünüyor. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Neye göre karar verdi acaba doktorunuz doğuma? Ben de 3-4 haftaya sezeryana giricem sanıyorum
Eger 30 yasin üstü bi hamilelik ise ense kalınlığı normal çıksa dahi dna kromozon testi yapilabilir.Anneden kan alınıp bebekde down send varmi diye bakiliyor önlem olarak.Benim kendi drum takip ediyor biliyor hepsini ense kalnligina bakldi iyi cikti ama kan alinmiyor ikizlerde canim saglkli sonuc olmuyorms nettede arastrdgmda ole okudumdetyli ultrason olack demsti 16. Hftada. Senin vaktin var 11-14 haftalarda ikili test die biliyorm ense kalnligi faln bakiliyo bizlerde iste ona gore suresnde baktirirsn mtlaka
Oo tabiki onemli canim ya Allah korusun. Bizim tedavi basindan beri yasakti hep zatn ikiz gebelktn dolayi degil. Rahim agzina flaan bakiyo da bu konuyu acmasti bidahaki gtmeye konusulur zatn cok riske atasimiz da yok acikcasi onlar iyi olsun yeter kiCanim basta bize yasak degil dendi plesantanin durumuna bakilmadan. Biz yinede temkinli davrandik ki iyiki oyle davranmisiz, bikac hafta once perinatolog kontrolunde plesantanin asagida rahime sadece 2-3 cm uzaklikta oldugunu ve cinsel iliskinin yasak oldugunu yoksa kanama yasama ihtimalimin oldugunu ogrendik. Benim anlamadigim kadin dogumcularda plesantayi goruntuleyebiliyo,boyle bir seyi nasil esgecerartik biraktim zaten onu gitmiyorum artik
Yok canim 28 im hep ikzde olmuyor diye duydum arastirdgimda acikcasi cok da farkli bir karar veremeyiz Allah korusun tabi de. Ins diger takiplerde iyi gider hepimizn canimEger 30 yasin üstü bi hamilelik ise ense kalınlığı normal çıksa dahi dna kromozon testi yapilabilir.Anneden kan alınıp bebekde down send varmi diye bakiliyor önlem olarak.
Biraz maliyerli .dr unuza sorabilirsiniz
Allah korusun canim. En saglikli yolu secmek onemli zaten. Bebekler buyumus cnku. Cok riskli normal dogmlarda oluyo onlari yasamaktnsa temz sezryn olmk daha iyi. Arkadasimn bebegi 4 kilo ustndeydi damari catlamsti ne kanamalar hayati risk altndaydi artik o derece neyseki kurtuldu sukur. Bi tanidik da normal dogmda 18 dikis yedi zor gcti kan verildi kiza artik. Bunlari duynca da cok zorlamamak lazm diyo insan en iyidini doktorlar bilir yonlendirir mutlaka. Ikinizde saglikli bir dogm gecirirsnz inss canim ve dogmda bizlere de dua et aklina gelrseAynen doktorum ikizlerde sürpriz istemiyoruz demişti minimum 34 haftayı gorucez sonrasına karar vericez demişti 35. Haftanın başında doğuma karar verildi. Bu durum aslında birazda anne ile alakali oluyormuş benim.karnim çok büyük anlatamam görmeniz lazım rahmin bu kadar yükü yaşıma kapasitesi yok o yüzden bebekler 2500 gr geçti artık seni dusunmeliyim dedi doktorum çünkü doğum sonrası kanama fazla olurda rahim kendini toparlayamazsa Allah korusun Rahmi almak zorunda kalabiliyoruz bazi vakalarda dedi. Bende tamam o zaman deyip.kabul ettim riske atmak istemedim açıkçası
Bende ikizlerime hamileyim ve DNA KROMIZON testi yaptırdım çünki yapiliyor.Dr un prof. Rıza madazlı.Yok canim 28 im hep ikzde olmuyor diye duydum arastirdgimda acikcasi cok da farkli bir karar veremeyiz Allah korusun tabi de. Ins diger takiplerde iyi gider hepimizn canimsivi alma olayndan korkuyorm bnde ins basima gelmez :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?