- 4 Ocak 2019
- 116
- 236
- 18
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.261
Ay ben daha alamadim bile ya :s bu haftasonu alip baslasm bare normap krem suruyorm yinede gerilmesin die cildim cok korudu benim elime yuzune backlarimada suruyorum halbuki nemlidir cildm el kremi kullanmzdm kis disnda tum denge degisiyor demek❤Ben bio oil aldım ama üşengeçlikten başlayamadım henüzdiğerleri çok pahalı. Birde kakao yağı önerenler oldu ama onu eritmek meseleymiş. Benim karnım çıktı baya
2 subatta belli olcak bizmde canim detylida hayirlisiyla:) 5 ocakta tahmn yapti dr sadece kesnlesmedi henuz saglkli olsun da yeter❤Evet,canım.Teşekkür ederim :)
Canım ben normalde de kuruyum iyice kurudum başlamak lazım artıkAy ben daha alamadim bile ya :s bu haftasonu alip baslasm bare normap krem suruyorm yinede gerilmesin die cildim cok korudu benim elime yuzune backlarimada suruyorum halbuki nemlidir cildm el kremi kullanmzdm kis disnda tum denge degisiyor demek❤
Çok geçmiş olsun, Allah hepinize sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin. Ben de 32. haftaya girdim artık tedirginimSelam ikiz anneleri
2 gün önce 34+1 de suyum geldi, anne oldum ben. Sizler uygun zamanda doğru zamanda doğurun inşallah
Teşekkür ederim :) Inşallah sizde en kısa zamanda cinsiyeti ögrenirsiniz.Ultrasyon resmini de yükleyeyim prenseslerim
Selam kızlar bende ikiz annesiyim Allahın izniyle tabi şimdilik sadece keseler göründü benim tüp bebek
Ay ben daha alamadim bile ya :s bu haftasonu alip baslasm bare normap krem suruyorm yinede gerilmesin die cildim cok korudu benim elime yuzune backlarimada suruyorum halbuki nemlidir cildm el kremi kullanmzdm kis disnda tum denge degisiyor demek❤
Neden memnun kalmadın canım doktorundanKontrolden geldim kızlar herkes iyi çok şükür, kendime farklı doktor bulmaya çalışacağım devlet hastanesinde veya arastirma hastanesinde
Daha 8. Haftada sezeryanla yaparız demesi çok itici ve saçmaydi o zaman sinirlenmistim, doğum hakkında son ana kadar bile verilen kararlar planlar tutmazken hiç hastalarını destekleyici ve başlarında bekleyip uğraşan birine benzemiyor. Galiba elektrik alamadımNeden memnun kalmadın canım doktorundan
Daha 8. Haftada sezeryanla yaparız demesi çok itici ve saçmaydi o zaman sinirlenmistim, doğum hakkında son ana kadar bile verilen kararlar planlar tutmazken hiç hastalarını destekleyici ve başlarında bekleyip uğraşan birine benzemiyor. Galiba elektrik alamadımsinirlerim çok bozuldu benim ya
Bende senşn gibi düşünüyorum canım o yüzden normal doğumu destekleyen bir drla görüleceğim Cuma’ya memnun kalırım inşallahDaha 8. Haftada sezeryanla yaparız demesi çok itici ve saçmaydi o zaman sinirlenmistim, doğum hakkında son ana kadar bile verilen kararlar planlar tutmazken hiç hastalarını destekleyici ve başlarında bekleyip uğraşan birine benzemiyor. Galiba elektrik alamadımsinirlerim çok bozuldu benim ya
Benim hiç ilaç kullanimim olmadı canım folik asit hariç bakalım hayirlisi olsun diyorum artıkBenimde 7 haftalik 1 hafta var aramizda;:)banada büyük ihtimal öyle yapariz dedi ama ben kan sulandirici kullanıyorum hergun ondan demiş olabilir. İnşallah aliriz kucagimiza sagliklica.
Siz nerede yasiyordunuz canım ben burada insaniyetli doktor ariyorum işte şimdi o derde dustumBende senşn gibi düşünüyorum canım o yüzden normal doğumu destekleyen bir drla görüleceğim Cuma’ya memnun kalırım inşallah
Ben konyadayım canım burda iki dr var çoğul gebeleri var normal Doğum yapan. Bakalım benim ki nasıl olacakSiz nerede yasiyordunuz canım ben burada insaniyetli doktor ariyorum işte şimdi o derde dustum
Kolay gecsn inss canim saglikli olunhepinz tabiki ederiz
Selam ikiz anneleri
2 gün önce 34+1 de suyum geldi, anne oldum ben. Sizler uygun zamanda doğru zamanda doğurun inşallah
Bncede herkste oluyo hep duydm bnde canim:)Benimde daha şimdiden okadar kuruduki ki hiç kuru değildi normalde.herkeste oluyomus demek :)
Bastn konusuluyo demek biz hic dogumu konusmadk bile drla:)) normal dogumu destkliyo normalde ama sadece beni riske atmayabilir die dusunuyorm tupbebekle oldgundan tupbebek hastalarina daha farkli dvraniyo halyle ama yinede son ana kadr gidiyorms bakalim. Sezaryndn korkuyorm bnde ikizde normalde zor olabilir gerci cocuklarimz nasi saglikli geleckse o olsn inss❤Benimde 7 haftalik 1 hafta var aramizda;:)banada büyük ihtimal öyle yapariz dedi ama ben kan sulandirici kullanıyorum hergun ondan demiş olabilir. İnşallah aliriz kucagimiza sagliklica.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?