- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.341
Sagol canim gozumuz aydin :) saglikla sursun hepimizin insssGözünaydın canım maşallah
Ikiz anneleri selam iyisiniz inss bebislerinizle:) baski olunca bugun fazladn dr gittik icimz rahat etsn die bir bebisimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakms❤ digeri surpriz heyecan yaratiyo suan
Sagoalsn canim ins bakalim hayirlisi saglkla gelsnler yeter kiAy maşallah gözünuz aydin:)en cok istediğin 1 kiz 1 erkek belki öyledir onlarda :)kaçıncı haftan senin
Amin insallah canim.benim dekolman olmustu yani plasenta rahim duvarindan ayrilmis.anlik birseymis 2 saat icinde kaybettim yavrumu.bu sefer ikiz olduklari icin banada kan sulandirici hap verdiler aspirin.ama onceki hamileligimden dolayi 14.haftada kesicem ilaciAllah kucagina almayi nasip etsin inşallah.bende 7 aylik kaybetmiştim.oyuzden cok iyi anliyorum sizi.sizin erken doğum nedeniniz bulunmusmuydu.bana kan sulandirici iğne verdiler bu gebeligimde o yüzden bnde cok tedirginim.inşallah kucagimiza aliriz bu sefer
Benim tanıdığım 34 haftalık doğurdu.Kızlar etrafınızdaki ikiz annelerinin doğum haftaları nasıl? Benim 3 tane ikiz annesi arkadaşım var ikizi 6-7 aylık, biri 33 haftalık doğurdu. Ben de 36dan da erken doğum olur diye çok korkuyorum. Sizin bildikleriniz nasıl genelde%?
Benimde iki yakınım biri 33 biri 35 de Doğum yaptı ikisininde bebekleri kuvöze girmedi gelişimlerini tamamladıkları için, korkma canım 36 şart değil öncelik gelişimlerinin tamamlanması kilo alımı doğduktan sonra da oluyorKızlar etrafınızdaki ikiz annelerinin doğum haftaları nasıl? Benim 3 tane ikiz annesi arkadaşım var ikizi 6-7 aylık, biri 33 haftalık doğurdu. Ben de 36dan da erken doğum olur diye çok korkuyorum. Sizin bildikleriniz nasıl genelde%?
Sagoalsn canim ins bakalim hayirlisi saglkla gelsnler yeter kiyarin 15. Haftaya basliyoruz canim 14 bitiyo bugun❤ senin ismin gozde sanirim canim bnde gozdeyim de
Amin insallah canim.benim dekolman olmustu yani plasenta rahim duvarindan ayrilmis.anlik birseymis 2 saat icinde kaybettim yavrumu.bu sefer ikiz olduklari icin banada kan sulandirici hap verdiler aspirin.ama onceki hamileligimden dolayi 14.haftada kesicem ilaci
Adasiz ozaman canim neguzel:) masallah sana da zaman birden hizli gitmeye basliyor soradanEvet gozde adım :)tabi en basta saglikla gelsinler de kuzularimiz inşallah erkek kiz farketmiyo.maşallah size:) bizde 8 haftalık olduk.4 şubatta randevum zaman gecmiyo sanki.bide işten çıktım 5 yildir calisiyodum evde olunca hiç vakit gecmiyo; (gelsinler de onlarla oyalanalim inşallah :)
Erken olan da normal olan da var degisiyor anladigim canim. Gelisimleri en onemlisi bncede. En yakn teyzem vardi ornek 38. Hftada dogurdu baya guzel gelsmslerdi bebekler. Tabi bi risk olunca erken de alinabiliyo bnde korkuyorm bndn ama iyi dusnmeye calisyrom hep hepimzn hakknda hayirlisi olur inssKızlar etrafınızdaki ikiz annelerinin doğum haftaları nasıl? Benim 3 tane ikiz annesi arkadaşım var ikizi 6-7 aylık, biri 33 haftalık doğurdu. Ben de 36dan da erken doğum olur diye çok korkuyorum. Sizin bildikleriniz nasıl genelde%?
Ben 22 haftalık dogurdum bebeklerim oldu. Arkadaşım 26 haftada doğurdu biri çok iyi masallah diğeri engelliKızlar etrafınızdaki ikiz annelerinin doğum haftaları nasıl? Benim 3 tane ikiz annesi arkadaşım var ikizi 6-7 aylık, biri 33 haftalık doğurdu. Ben de 36dan da erken doğum olur diye çok korkuyorum. Sizin bildikleriniz nasıl genelde%?
Eltim 34 haftalıkken normal doğum yaptı. Kızları 3400 ve 3500 dogdu. kuvoze girmediler. Yedi içti yattı direk bebekleri besledi. Beslenmemize dikkat eder bol bol istirahat edersek bizikilerinde inşallah gelişimleri iyi olur.Kızlar etrafınızdaki ikiz annelerinin doğum haftaları nasıl? Benim 3 tane ikiz annesi arkadaşım var ikizi 6-7 aylık, biri 33 haftalık doğurdu. Ben de 36dan da erken doğum olur diye çok korkuyorum. Sizin bildikleriniz nasıl genelde%?
Aynen sağlıklı beslenmek şart kızlar.bebekleri anne karnında besleyici yiyecek yersek erken bile doğsalar kiloları iyi olur.hem iyi düşünelim iyi oldun zaten bu dönemde kim ne derse ona inanır olduk.kötü düşünmeyelim
Oo masallah ne yemis ne icmis eltin bizede soylese :) 34 haftada o kiloyu iyi aldirmis bebeklereEltim 34 haftalıkken normal doğum yaptı. Kızları 3400 ve 3500 dogdu. kuvoze girmediler. Yedi içti yattı direk bebekleri besledi. Beslenmemize dikkat eder bol bol istirahat edersek bizikilerinde inşallah gelişimleri iyi olur.
Seker riskin varsa yaptir bence.benimde babam seker hastasi ilk gebeligimde yaptirmistim cikarsa tedbirimi aliyim diye.belki sadece perhiz yetmez ilacda gerekir.Merhaba kızlar cumartesi kontrole gittiğimde doktorum açlık tokluk şekerime baktı. açlık şekerim 105 tokluk 137 çıktı. Şeker yüklemesi yapmamız lazım dedi. Kafam çok karışık anne babamda şeker var. yaşımda var yüklemeye çok sıcak bakmıyorum illaki yüksek çıkacak boşuna yapmiyayim diyorum. Sizler ne yaptınız sizce yaptirmalimiyim. Bu arada çok fazla şeker tüketen biri değilim. direk perhiz mi yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?