2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Maşallah ben de erken doğma ihtimallerime karşı şimdiden bebeğe kilo yapan besinleri tüketiyorum.İlk kızımda denedim çok faydası oldu.İnşallah ikizlerim de güzel kiloda doğar.Benim dokturum en fazla 36.haftaya kadar tutabilirsek iyi dedi.Genelde ikizler erken doğuyorlarmış.Hergün yesil mercimek,en az 3 litre su,bol süt,yoğurt,badem,ceviz,fındık,çerkirdekli siyah üzüm kurutulmuş,yumurta,muz,bol meyve tüketmek....

Bunlar bebeğe çok güzel kilo aldırtıyor arkadaşlar :)

Oo masallah ne yemis ne icmis eltin bizede soylese :) 34 haftada o kiloyu iyi aldirmis bebeklere
Herşey yiyordu istahliydi maşallah. Et süt. yumurta meyve. Yataktan hic kalkmiyordu o yiyip icip yatti hep. Kaynanam bakti ona. Birde boyu uzundu vucududa elverisliydi ikiz gebeliğe.

Evet olumsuz bisey okuyunca takılıyo aklım ona sonra kuruyorum kndi kendime iyi düşünmek moral çok çok önemli

Adasiz ozaman canim neguzel:) masallah sana da zaman birden hizli gitmeye basliyor soradan calsmaya aliskinsan evde gecmz zaman:) bazn sure cok uzin geliyor insana dogsalar keske diyor bncede❤

Evet alışkınim o yüzden başka şeylerle uğraşmaya çalışıyorum :) inşallah sonra da mesajlasiriz zamana yetisemiyorum iki çocukla diye

Maşallah neyle beslendi acaba :)

Maşallah neyle beslendi acaba :)
14 sene oldu eltim doğum yapalı benim gördüğüm herşeyi yiyip bol istirahat ediyordu. Ama Ela_Ecem_Eylul arkadaşımız yukarıda cok'güzel şekilde özetlemiş kilo aldıran yiyecekleri. bende bu şekilde. beslenmeye çalışıyorum. Birde günde bir tane kivi yemek bebeklerin ciğer gelişimi için iyiymiş diye duydum.

maşallahhh Rabbim güzel yazgılar yazsın.
ilk kızının adını yazmışsın , ikinciyide yazda ayrım olmasın :)
Gecelik mi pijama mı götürdün hastaneye ?

oyy maşallah canım GöZün aydın sağlıklı mutlu huzurlu hayatınız olsun.ne güzelmiş kiloları bebeklerin.çok sevindim darısı başımıza

maşallah Allah esirgesin. Allah analı babalı buyutsun. Sizin için artık maraton başlıyor allah kolaylıklar versin. Sağlıcakla büyüsün bebisleriniz.

Maşallah n mutlu size darısı bizlerin başına inşallah :)

Maşallah üçünüze de kiloları da çok iyi, haftaları da... Darısı hepimizin başına. Sırada süt sıkıntısını atlatmak var sanırım. Bu haftalara gelmenin ve sütü artırmanın da sırrını yazarsanız süper olur :))) bol sütlü mutlu sağlıklı günler

Gecmis olsun canim. Anali babali saglikli sihhatli buyusunler insallah. Genel anestezi mi yoksa epidural/spinal anestezimi uygulandi?

Yani erken doğsa da sonradan yakalıypr diyen de çok ama zeki olarak bir gerlik falan oluyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…