- 4 Ocak 2019
- 116
- 236
- 18
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.361
Bunlar bebeğe çok güzel kilo aldırtıyor arkadaşlar :)Maşallah ben de erken doğma ihtimallerime karşı şimdiden bebeğe kilo yapan besinleri tüketiyorum.İlk kızımda denedim çok faydası oldu.İnşallah ikizlerim de güzel kiloda doğar.Benim dokturum en fazla 36.haftaya kadar tutabilirsek iyi dedi.Genelde ikizler erken doğuyorlarmış.Hergün yesil mercimek,en az 3 litre su,bol süt,yoğurt,badem,ceviz,fındık,çerkirdekli siyah üzüm kurutulmuş,yumurta,muz,bol meyve tüketmek....
Oo masallah ne yemis ne icmis eltin bizede soylese :) 34 haftada o kiloyu iyi aldirmis bebeklere
Herşey yiyordu istahliydi maşallah. Et süt. yumurta meyve. Yataktan hic kalkmiyordu o yiyip icip yatti hep. Kaynanam bakti ona. Birde boyu uzundu vucududa elverisliydi ikiz gebeliğe.Oo masallah ne yemis ne icmis eltin bizede soylese :) 34 haftada o kiloyu iyi aldirmis bebeklere
Aynen sağlıklı başlanmak şart kızlar.bebekleri anne karnında besleyici yiyecek yersek etken bile doğsalar kiloları iyi olur.hem iyi düşünelim iyi oldun zaten bu dönemde kim ne derse ona inanır olduk.kötü düşünmeyelim
Adasiz ozaman canim neguzel:) masallah sana da zaman birden hizli gitmeye basliyor soradancalsmaya aliskinsan evde gecmz zaman:) bazn sure cok uzin geliyor insana dogsalar keske diyor bncede❤
Eltim 34 haftalıkken normal doğum yaptı. Kızları 3400 ve 3500 dogdu. kuvoze girmediler. Yedi içti yattı direk bebekleri besledi. Beslenmemize dikkat eder bol bol istirahat edersek bizikilerinde inşallah gelişimleri iyi olur.
14 sene oldu eltim doğum yapalı benim gördüğüm herşeyi yiyip bol istirahat ediyordu. AmaMaşallah neyle beslendi acaba :)
maşallahhh Rabbim güzel yazgılar yazsın.Selam kızlar
Bu sabah saat 8.30 da girdim sezaryene 10.30.da uyanık sakin ve Geveze bi şekilde odama geldimm ilk gelen kızım zehra 3250 gr ikinci gelen kızım 2750 gr doğdu maşallah ucumuzde çok iyiyiz darısı tüm hamislerin başına inşaallah ☺
maşallah Allah esirgesin. Allah analı babalı buyutsun. Sizin için artık maraton başlıyor allah kolaylıklar versin. Sağlıcakla büyüsün bebisleriniz.Selam kızlar
Bu sabah saat 8.30 da girdim sezaryene 10.30.da uyanık sakin ve Geveze bi şekilde odama geldimm ilk gelen kızım zehra 3250 gr ikinci gelen kızım 2750 gr doğdu maşallah ucumuzde çok iyiyiz darısı tüm hamislerin başına inşaallah ☺
Tebrik ederim çok sevindim :)Selam kızlar
Selam kızlar
Selam kızlar
Gecmis olsun canim. Anali babali saglikli sihhatli buyusunler insallah. Genel anestezi mi yoksa epidural/spinal anestezimi uygulandi?Selam kızlar
Yani erken doğsa da sonradan yakalıypr diyen de çok ama zeki olarak bir gerlik falan oluyor mu acabaErken olan da normal olan da var degisiyor anladigim canim. Gelisimleri en onemlisi bncede. En yakn teyzem vardi ornek 38. Hftada dogurdu baya guzel gelsmslerdi bebekler. Tabi bi risk olunca erken de alinabiliyo bnde korkuyorm bndn ama iyi dusnmeye calisyrom hep hepimzn hakknda hayirlisi olur inss
Hay allah başın sağolsun canımBen 22 haftalık dogurdum bebeklerim oldu. Arkadaşım 26 haftada doğurdu biri çok iyi masallah diğeri engelli
Şuan gene ikizlere hamileydin dimiBen 22 haftalık dogurdum bebeklerim oldu. Arkadaşım 26 haftada doğurdu biri çok iyi masallah diğeri engelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?