- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.381
Evet canım inşallah hepimizin aminEltim 34 haftalıkken normal doğum yaptı. Kızları 3400 ve 3500 dogdu. kuvoze girmediler. Yedi içti yattı direk bebekleri besledi. Beslenmemize dikkat eder bol bol istirahat edersek bizikilerinde inşallah gelişimleri iyi olur.
Maşallah sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah canımSelam kızlar
Bu sabah saat 8.30 da girdim sezaryene 10.30.da uyanık sakin ve Geveze bi şekilde odama geldimm ilk gelen kızım zehra 3250 gr ikinci gelen kızım 2750 gr doğdu maşallah ucumuzde çok iyiyiz darısı tüm hamislerin başına inşaallah ☺
Masallah arkadasim ne guzel Allah yarfimcin olsun bundan sonra da hep kolaylastirsin islerini. Guzel gunlerde buyut insallah bebekleriniSelam kızlar
Bu sabah saat 8.30 da girdim sezaryene 10.30.da uyanık sakin ve Geveze bi şekilde odama geldimm ilk gelen kızım zehra 3250 gr ikinci gelen kızım 2750 gr doğdu maşallah ucumuzde çok iyiyiz darısı tüm hamislerin başına inşaallah ☺
Ben 36+0 da doğum yaptım canımKızlar etrafınızdaki ikiz annelerinin doğum haftaları nasıl? Benim 3 tane ikiz annesi arkadaşım var ikizi 6-7 aylık, biri 33 haftalık doğurdu. Ben de 36dan da erken doğum olur diye çok korkuyorum. Sizin bildikleriniz nasıl genelde%?
Masallah hayirli olsun Allah size bagislasin evlatriniziSelam kızlar
Maşallah erken öğrenmişsin olsa çıkardı demekki benimki tek o zamanCanım benim çift yumurta ikizi 5+5 te çift kese görülmüştü.
benim özele gittiğim dr 5. hafta tek kese gördü 7. hafta kalp atışı için gittiğimde de Dr tek kalp atışı dinletti. Benim ikiz olduğu içime doğduğundan Dr a sordum ikiz olabilirmi diye hayır dedi. 7. hafta içinde başka bir Dr gittiğimde bakar bakmaz ikiz dedi. Önceki Dr nasıl göremedi çok şaşırmıştım.Kızlar ikizleriniz olucağını nezaman anladınız ilk ultrasyonda çıkar mı sonradan çıkan oldu mu ya da? Ben 7 haftalık hamileyim birkez doktora gittim sadece kese gördü
Evet canım yine ikizŞuan gene ikizlere hamileydin dimi
Ben şimdi de kalkmiyorum. Enfeksiyon yüksekliğinden kkaybettim canım. İnan bu hamileligimde kutu kutu antibiyotik bitirdim şimdi 10 günlük antibiyotik yine verdiler.Hay allah başın sağolsun canımnedeni belli oluyor mu erken doğumların. Ben 26. Haftdan sonra yerimden kalkmamayı düşünüyorum, doktorumun da önerisiyle...
Allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhBen şimdi de kalkmiyorum. Enfeksiyon yüksekliğinden kkaybettim canım. İnan bu hamileligimde kutu kutu antibiyotik bitirdim şimdi 10 günlük antibiyotik yine verdiler.
Oy masallah ya ne guzel umut oldun bize bu habero vermekle darisi bizlern basina inss❤Eltim 34 haftalıkken normal doğum yaptı. Kızları 3400 ve 3500 dogdu. kuvoze girmediler. Yedi içti yattı direk bebekleri besledi. Beslenmemize dikkat eder bol bol istirahat edersek bizikilerinde inşallah gelişimleri iyi olur.
Neguzel masallah istah yok bnde de. Azda olsa yarayacak saglkli seler yemeye calisiyorum bende hepimiznki ins guzel gelisirHerşey yiyordu istahliydi maşallah. Et süt. yumurta meyve. Yataktan hic kalkmiyordu o yiyip icip yatti hep. Kaynanam bakti ona. Birde boyu uzundu vucududa elverisliydi ikiz gebeliğe.
Bu bilgiler super oldu canim sagolasn icndn tuktmedgmz 1 2 bisi cikarsa hemen baslariz:))Maşallah ben de erken doğma ihtimallerime karşı şimdiden bebeğe kilo yapan besinleri tüketiyorum.İlk kızımda denedim çok faydası oldu.İnşallah ikizlerim de güzel kiloda doğar.Benim dokturum en fazla 36.haftaya kadar tutabilirsek iyi dedi.Genelde ikizler erken doğuyorlarmış.Hergün yesil mercimek,en az 3 litre su,bol süt,yoğurt,badem,ceviz,fındık,çerkirdekli siyah üzüm kurutulmuş,yumurta,muz,bol meyve tüketmek....
Masallah canim gozun aydin iyi olmaniza cok sevindm darisi basimiza❤Selam kızlar
Masallah erken ogrenmssnz canim❤ 5 te tek gordm biz 7.hftada net gorup dinlemstk digernn kalbini de. Diger bebegim yavas gelsms basta sora hizlanip kardesine yetisti masallahCanım benim çift yumurta ikizi 5+5 te çift kese görülmüştü.
32 haftadan önce doğan bebeklerde zeka problemi daha çok görülmekteymiş.Ancak bu durum ikiz olmasından değil,prematüre doğmasından kaynaklanıyor.Yani erken doğsa da sonradan yakalıypr diyen de çok ama zeki olarak bir gerlik falan oluyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?