2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Maşallah sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah canım

Masallah arkadasim ne guzel Allah yarfimcin olsun bundan sonra da hep kolaylastirsin islerini. Guzel gunlerde buyut insallah bebeklerini

Masallah hayirli olsun Allah size bagislasin evlatrinizi

Kızlar ikizleriniz olucağını nezaman anladınız ilk ultrasyonda çıkar mı sonradan çıkan oldu mu ya da? Ben 7 haftalık hamileyim birkez doktora gittim sadece kese gördü

Kızlar ikizleriniz olucağını nezaman anladınız ilk ultrasyonda çıkar mı sonradan çıkan oldu mu ya da? Ben 7 haftalık hamileyim birkez doktora gittim sadece kese gördü
benim özele gittiğim dr 5. hafta tek kese gördü 7. hafta kalp atışı için gittiğimde de Dr tek kalp atışı dinletti. Benim ikiz olduğu içime doğduğundan Dr a sordum ikiz olabilirmi diye hayır dedi. 7. hafta içinde başka bir Dr gittiğimde bakar bakmaz ikiz dedi. Önceki Dr nasıl göremedi çok şaşırmıştım.

Hay allah başın sağolsun canım nedeni belli oluyor mu erken doğumların. Ben 26. Haftdan sonra yerimden kalkmamayı düşünüyorum, doktorumun da önerisiyle...
Ben şimdi de kalkmiyorum. Enfeksiyon yüksekliğinden kkaybettim canım. İnan bu hamileligimde kutu kutu antibiyotik bitirdim şimdi 10 günlük antibiyotik yine verdiler.

Oy masallah ya ne guzel umut oldun bize bu habero vermekle darisi bizlern basina inss❤

Herşey yiyordu istahliydi maşallah. Et süt. yumurta meyve. Yataktan hic kalkmiyordu o yiyip icip yatti hep. Kaynanam bakti ona. Birde boyu uzundu vucududa elverisliydi ikiz gebeliğe.
Neguzel masallah istah yok bnde de. Azda olsa yarayacak saglkli seler yemeye calisiyorum bende hepimiznki ins guzel gelisir

Bu bilgiler super oldu canim sagolasn icndn tuktmedgmz 1 2 bisi cikarsa hemen baslariz:))

Masallah canim gozun aydin iyi olmaniza cok sevindm darisi basimiza❤

Canım benim çift yumurta ikizi 5+5 te çift kese görülmüştü.
Masallah erken ogrenmssnz canim❤ 5 te tek gordm biz 7.hftada net gorup dinlemstk digernn kalbini de. Diger bebegim yavas gelsms basta sora hizlanip kardesine yetisti masallah benimde cift yumrta canim yemek kordonlari ayriyms oda netlesti en saglklisi bu diyorlar inss saglkla gelir kuzularimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…