- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.401
Kizlar kokusuz beyaz pelteli akintim var doktora gittim kultur yapalim dedim kultur almadan cok akintin var dedi ve gyno-lomexin 600 mg fitil verdi. Akintim crinojeli kestikten 2-3 gun sonra basladi. Boyle akinti yasayan varmi veya hamileyken bu fitili kullanan varmi?
İnşallah bakalımBekle bakalım birkaç hafta sonraki gidişte muhtemelen belli olur canım.sonradan görenler var ama.
Aa demekki olabiliyor benim sülalede ikiz çok anne tarafım rüyalarımdada ikiz görüyorum nasip bakalım önemli olan sağlıklı olması tabi ama merakta ediyorum öylemiki diyebenim özele gittiğim dr 5. hafta tek kese gördü 7. hafta kalp atışı için gittiğimde de Dr tek kalp atışı dinletti. Benim ikiz olduğu içime doğduğundan Dr a sordum ikiz olabilirmi diye hayır dedi. 7. hafta içinde başka bir Dr gittiğimde bakar bakmaz ikiz dedi. Önceki Dr nasıl göremedi çok şaşırmıştım.
maşallahhh Rabbim güzel yazgılar yazsın.
ilk kızının adını yazmışsın , ikinciyide yazda ayrım olmasın :)
Gecelik mi pijama mı götürdün hastaneye ?
Maşallah üçünüze de kiloları da çok iyi, haftaları da... Darısı hepimizin başına. Sırada süt sıkıntısını atlatmak var sanırım. Bu haftalara gelmenin ve sütü artırmanın da sırrını yazarsanız süper olur :))) bol sütlü mutlu sağlıklı günler
Gecmis olsun canim. Anali babali saglikli sihhatli buyusunler insallah. Genel anestezi mi yoksa epidural/spinal anestezimi uygulandi?
Bende 35+6 da doğum yaptımBen 36+0 da doğum yaptım canım
sağlıkla büyüsün prenseslerin inşallah : )Onu yazmayı unutmuşum resmen anestezi den ikinci kızımın adı da Rana gecelik gitmek gerekiyor sonda takiyorlar hasta bezi bagliyorlar çünkü pijama olmuyor o yüzden. Ama ben pijama da aldım sondayı 4 yada 6 saat sonra çıkarıyorlar o zaman istersen pijama giyebiliyorsun
Gec dollenmeyse gec duyarsin canim.ben gittigimde ikisininde kalp atisini duymustum ama birisi sonradan gelisen yumurtadan olmus.o yuzden o digerine gore daha kucuk.belki erken gitsem bende goremezdim.bir dahaki gittiginde gorursun insallah bebisleriniKızlar şu an 8.haftamdayım
Cumartesi doktora gittik iki kese gördü
Biri dolu diğeri boş dedi
Haftaya tekrar bakacak
Ama daha bebek küçük dedi tam 8 haftalık değil dedi.böyle bir şey başına gelen var mı?
Canim benimde bir kesem digerinin yarisi kadardi ozamanlar, dolayisiyla ilkinin kalp atislarini gormemize ragmen 2. Kesenin degil kalp atisini embriyoyu bile gorememistik. Endiselenme 1-2 haftaya duyarsin onuda.Gec dollenmeyse gec duyarsin canim.ben gittigimde ikisininde kalp atisini duymustum ama birisi sonradan gelisen yumurtadan olmus.o yuzden o digerine gore daha kucuk.belki erken gitsem bende goremezdim.bir dahaki gittiginde gorursun insallah bebislerini
Ayu co ksagol cnaim neguzel bilgilendiriyorsun bizi bol sutlerin olsun inss:) ya yumrta toplamada bnde oleydm amelythane hmeenck uyandm ismimi duynca normal konsmaya bsladm sarhoslk etkisi olmamsti bilinclydm ins dogmdada yasariz senin gibi❤Sağol canım Allah razı olsun amin inşaallah. Genel.anestezi ile oldu doktorumun tavsiyesi üzerine en güzeli dedi güzel güzel uyu güzel güzel uyan dedi bende kabul ettim kotu de uyanmadim açıkçası ayildigimda ameliyathanedeydim daha adımı söylüyordu hemşire ilk sorum ikizlerim nerde oldu ve her konuştuğumu hatırlıyorum kayıp an yok bende uyandiktan sonra hersey net. Eşim çok merak etmiş hastabakiciya sürekli beni sormuş ne zaman getireceksin diye
Gec dollenmeyse gec duyarsin canim.ben gittigimde ikisininde kalp atisini duymustum ama birisi sonradan gelisen yumurtadan olmus.o yuzden o digerine gore daha kucuk.belki erken gitsem bende goremezdim.bir dahaki gittiginde gorursun insallah bebislerini
Canim benimde bir kesem digerinin yarisi kadardi ozamanlar, dolayisiyla ilkinin kalp atislarini gormemize ragmen 2. Kesenin degil kalp atisini embriyoyu bile gorememistik. Endiselenme 1-2 haftaya duyarsin onuda.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhabalar hanımlar aranıza yeni katıldım bende 5+5 hamileyim ıki kese göründü şükürler olsun ama kalp atışları için 10gün sonra gidicez inşallah bi sorun çıkmaz çok tedirginim.bu arada benimde tüp bebek
Hosgeldn cnaim hayirli olsun inss guzel haberler alirsin. Erken ogrenmssn guzel seler olacak benceMerhabalar hanımlar aranıza yeni katıldım bende 5+5 hamileyim ıki kese göründü şükürler olsun ama kalp atışları için 10gün sonra gidicez inşallah bi sorun çıkmaz çok tedirginim.bu arada benimde tüp bebek
Çok teşekkür ederim.6yıldan sonra geldi bebeklerim inşallah beni bırakmazlar .Allah'ım herkese tattirsin bu duyguyu inşallah.hepimiz yavrularimizi saglikli sıhhatli kucaklarimiza alalım:)Hosgeldn cnaim hayirli olsun inss guzel haberler alirsin. Erken ogrenmssn guzel seler olacak bencebenimde oyle canim gozun aydin seninde
Inşallah çok teşekkür ederim hepimizin bebisleri saglikli şekilde gelsin inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?