2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Günaydın kızlar. Ne çok mesaj birikmiş Okudum hepsini, doğum yapan 2 arkadaşımız olmuş hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler, darısı bizlere olsun inşallah Yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizŞeker testi yapılmalı bence, doktorunuzu dinleyin Umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır.

Ay maşallah size kocaman olmuşlar da dogmuslar annesi gözünüz aydin

herkese merhabalarr ve iyi haftalar. brkaç haftadır griptim evde yattım bugün işime de başladım herkes dikkat etsin ekndine aman değişik değişik gripler çıkmışşş

herkese merhabalarr ve iyi haftalar. brkaç haftadır griptim evde yattım bugün işime de başladım herkes dikkat etsin ekndine aman değişik değişik gripler çıkmışşş
Geçmiş olsun canım ben de tuhaf tuhaf enfeksiyonlar kaptim 3 haftada zorla gecirdim. Bu sene çıkan hastalıklar bir acayip

Geçmiş olsun canım ben de tuhaf tuhaf enfeksiyonlar kaptim 3 haftada zorla gecirdim. Bu sene çıkan hastalıklar bir acayip
teşekkürler sna da geçmiş olsun. çocuklara birde doğar doğmaz bazı aşılar yapıylarmış etkisi var mı acaba bağışıklık için çünkü hastalıklar her sene boyut değiştiriyor. aşıda 1000 tlymiş bağışıklık için ve özelmiş.

Kızlar ikili test yaptırdınız mı ultrasonda bakıldı herşey normal doktor kanda da istedi.okuyorum ikiz gebeliklerde riskli çıkıyormuş sonuçlar.

Arkadaşlar merhaba bende ikizlere hamileyim ve şuan tam 6 haftalığiz. Benim mide bulantim hiç olmadı bazıları bunun sorun olduğunu söylüyor hamilelikte sıkıntı olduğunda olmazmış diye çok korkuyorum

Kızlar doktor kontrolü vardı bugün birisi 7+5 diğeri 7+2 de boyutları falan herşey iyi ama rahimde kanama alanı oluşmuş bir yerde zaten geçen günler de kanamam olmuştu düşük riski var dedi.. böyle olup düzelen var mı aranızda ya da tanıdığınız birileri

Canım brnim de hiç mide bulantım olmadı sadece halsizlik ilk haftalar.çok şükür sorunumuz olmadı bence sevinmelisin mide bulantısından aylarca doğru dürüst bişey yiyemeyen arkadaşlar var canım.

canım yat dinlen sadece tuvalete git yorma kendini bir süre sonra geçiyor.hatta benim kahverengi akıntılarım oldu şimdi normale döndü çok şükür

Bende de aynı sorun vardı canım risk geçene kadar sürekli yattım

İlk hamileleiğimde hiç bulantı yaşamadım ama bunda yaşadım her gebelik kişiye özgü bulantı sağlıklı gebelik demek değil bence kafanı takma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…