- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.421
1000 den büyüktü tahlil kağıdında net sayı yazmiyordu sadece >1000 yaziyorduIkiz bebek anneleri insallah saglikla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim! Size bir Sorun olacak aceba 4+2 ken hcg degeriniz kacti?
Ay maşallah size kocaman olmuşlar da dogmuslar annesiSelam kızlar
Bu sabah saat 8.30 da girdim sezaryene 10.30.da uyanık sakin ve Geveze bi şekilde odama geldimm ilk gelen kızım zehra 3250 gr ikinci gelen kızım 2750 gr doğdu maşallah ucumuzde çok iyiyiz darısı tüm hamislerin başına inşaallah ☺
Geçmiş olsun canım ben de tuhaf tuhaf enfeksiyonlar kaptim 3 haftada zorla gecirdim. Bu sene çıkan hastalıklar bir acayipherkese merhabalarr ve iyi haftalar. brkaç haftadır griptim evde yattım bugün işime de başladım herkes dikkat etsin ekndine aman değişik değişik gripler çıkmışşş
Tşk ederim canım Hayirlisi insallah1000 den büyüktü tahlil kağıdında net sayı yazmiyordu sadece >1000 yaziyordu
Sağlıklı ve hayirli evlatlar olsun da tek, iki vs önemli değil canım. Allah sağ salim ve hayırlı evlatlar versin hepimizeTşk ederim canım Hayirlisi insallah
teşekkürler sna da geçmiş olsun. çocuklara birde doğar doğmaz bazı aşılar yapıylarmış etkisi var mı acaba bağışıklık için çünkü hastalıklar her sene boyut değiştiriyor. aşıda 1000 tlymiş bağışıklık için ve özelmiş.Geçmiş olsun canım ben de tuhaf tuhaf enfeksiyonlar kaptim 3 haftada zorla gecirdim. Bu sene çıkan hastalıklar bir acayip
Aynen öyle canim,saglikli sihatli alalim insallah kucagimiza.aminnn! Tüm isteyenlerede Rabbim en kisa zamanda nasip etsinSağlıklı ve hayirli evlatlar olsun da tek, iki vs önemli değil canım. Allah sağ salim ve hayırlı evlatlar versin hepimize
Kızlar ikili test yaptırdınız mı ultrasonda bakıldı herşey normal doktor kanda da istedi.okuyorum ikiz gebeliklerde riskli çıkıyormuş sonuçlar.
ultrasonda bakıldı benim de kana gerek yok dedi dr.Kızlar ikili test yaptırdınız mı ultrasonda bakıldı herşey normal doktor kanda da istedi.okuyorum ikiz gebeliklerde riskli çıkıyormuş sonuçlar.
Bende de aynı sorun vardı canım risk geçene kadar sürekli yattımKızlar doktor kontrolü vardı bugün birisi 7+5 diğeri 7+2 de boyutları falan herşey iyi ama rahimde kanama alanı oluşmuş bir yerde zaten geçen günler de kanamam olmuştu düşük riski var dedi.. böyle olup düzelen var mı aranızda ya da tanıdığınız birileri
Nasıl peki şimdiki durumun canım çok geçmiş olsun ne kadar sürdü kaç haftalığa kadar olduBende de aynı sorun vardı canım risk geçene kadar sürekli yattım
İlk hamileleiğimde hiç bulantı yaşamadım ama bunda yaşadım her gebelik kişiye özgü bulantı sağlıklı gebelik demek değil bence kafanı takma derimArkadaşlar merhaba bende ikizlere hamileyim ve şuan tam 6 haftalığiz. Benim mide bulantim hiç olmadı bazıları bunun sorun olduğunu söylüyor hamilelikte sıkıntı olduğunda olmazmış diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?