2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canim merhaba

Benimde bugün aile hekimi kontrolümde idrarda enfeksiyon goruldu. Hemen jinekologuma gittim. Idrarinda kan gorunuyor dedi. Idrar kultur istedi ama 3 gun sonra cikacak sonuc. Bu arada doktorunun sana verdigi fitilden, monural sase ve urinonvef diye bir hap verdi. Kultur sonucuna gore antibiyotik yazarim dedi. Moralim bozuldu biraz kum döküyor olabilirmisim.

Aynen bendede daha hiç bulantı filan olmadı nezaman başlar acaba.sadece sol taraf kasğımda ara batmalar sancılar oluyor

İkiz gebeler :) acaba sizdeki gebelik belirtileri nasıldı? (İkiz olunca, insan o annelerin belirtisi daha yoğun olacak sanıyor )

Merak ettim

Bunu hiç duymadım canım bilgim yok

İkiz gebeler :) acaba sizdeki gebelik belirtileri nasıldı? (İkiz olunca, insan o annelerin belirtisi daha yoğun olacak sanıyor )

Merak ettim
Ben. Transferden 10.gün test yaptr demisti doktorum.dayanamadim 8gün ewde yaptim var cikti.ama yapmadan oncede acayip sekilde göğüs hassasyeti oldu aldırış etmedim adetten öncede öle olurdu çünkü.ama sadece sol taraf kasıklarım çok ağrıdı sanki orda bisey varmış gbi hssedipdum esimede soledim eğer bu bebisler tuttysa benim sol tatafimda Die çok şükür tuttu başka belirti olmadı haladaa yok kasık ve gogus hassasiyetinden başka belirti

Gecmis olsun canim. Allah sifalar versin. Ben o fitili kullanmadim gecen hafta nobetci doktor verdi diye, bugun kendi doktoruma kontrolum vardi, ilerlemis mantar kendi doktorum 2 kutu verdi. Buaksam basliyorum artik yapacak bisi yok. Aslinda hamile olmasan kekik cayi cok iyi geliyo kum-tas dokmeye ama gebelikte icme belli olmaz zararlidir belki. Bol bol su ic canim

Sanada gecmis olsun. Nedir bu mantardir enfeksiyondur kumdur ya. Napalim Allah beterinden saklasin insallah gecer.
Kekik suyu evet riskli olabilir su an icin. Su icmeye calisiyorum cok daha oncede vardi benim suyla düzelmişti zaten insallah yine oyle olur.

Aynen canim ya. Bende once kanda enfeksiyonlarla ugrastim simdide bununla allah beterinden saklasin bebeklerimize bisi olmasin

Çok teşekkür ederim.6yıldan sonra geldi bebeklerim inşallah beni bırakmazlar .Allah'ım herkese tattirsin bu duyguyu inşallah.hepimiz yavrularimizi saglikli sıhhatli kucaklarimiza alalım:)
Aminn canim hep iyi dusunup kotu dusunceleri akla getrmemek lazim Allah bizlere bagislasn saglikla alalim ins kucagimiza

herkese merhabalarr ve iyi haftalar. brkaç haftadır griptim evde yattım bugün işime de başladım herkes dikkat etsin ekndine aman değişik değişik gripler çıkmışşş
Gecms olsn canim bnde gecn hafta 2 3 gn iznlydm bugun basladim:) cok agir geciyor bu yil ya hamileyiz die mi bole anlamadim tum kemklerm agridi yatktan kalkamadim artk daha tmknli olcam arada maske takiyorm herks hasta:s

Selam kizlar cosmus burasi ne guzel hastaligi ustmden anca atiyorum bnde gecmek bilmedi. Yeni arkadaslarimz var gozunuz aydin❤ benimde kan alinmadi ikili tstte ultrasndn detyli baklmsti.
Mide bulantim yok diyen arkadaslar bence halay falan cekin yani masallah bu hafta anca hafifledi diyorum hoop isyernde bugun yine kotu oldu oglen yemekleri dert oluyo bana aksam bulantdn zor geliyorm evde iyidm bu hfta yine sukur kahvaltimi iyi yapmaya calisiyorm evden goturuyorm bebislerimz saglkla gelsn inss

Merak ettim
Benim en belirgin belirtim göğüslerim şişmişti gerçekten acıyordu daha adetime 4 gün vardı içimden bi his test yapmam geeektiğini söyledi ve yaptım silik çizgiydi ama belirgindi biraz ertesi gün kan verdim 88 çıktı aslında orda belliymiş ikiz oldukları sonra baya kasık batması yaşadım ama bulantı kusma hiç olmadı hala yok benim ilk hamileliğim süper geçmişti şimdilerde yeni yeni mide ekşimesi yemekten sonra mide bulantısı yaşıyorum ve inanılmaz halsizlik ,uyku onun harici herşey güzel.Bir arkadaş yazmış hiç korkma benimde kanamam oldu bir saat kadar sonra iğne vuruldum ve yatarak asla kalkmayarak atlattım çok şükür

Ya bnde onu cok duyuyorum mide bulantısı olmaması sagliksizmis diye ama saçma geliyo herkesin bünyesi farklı bendede hiç olmadı 9 haftalık olduk :)bnde çok fena grip atlattim daha yeni geliyorum kendime ilacta alamadim.çalışırken evet öğle yemeği banada dert olurdu kokulardan da tiksinirdim.ama evde hiiiiiccc gecmiyo oo vakitt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…