- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.461
Kesinlikle katılıyorum bulantı çok zorluyor rahat hamilelik geçirmek daha iyi benceMorasigi canım bence de mide sorunu yaşamayan göbek atsın halay ceksin, hayattan soguttu beni akşam bulantilari. Halsizlik yorgunluk çok var enerjim gelse diye nöbet bekliyorum resmen. İş yerinde performansim sıfır hala kafayı zor tutuyorum. Ben hastanelerden de hastalık buldum annem kızdı niye maskesiz gidiyorsun kalabalık yerlere diye artık öyle gidecegim AVM hastane falan
Ah kuzum ah fena durumlar cok iyi anliyorum seni. Gecede tutar uyutmaz. Bugun bitek corba icebildm isyernde. Nohut vardi oh neguzel bakliyt dedm aldim 2 kask yedm agzimda buyudu ogurtu gldi yiyemedim. Tam azaldi diyorm yine bi isthszlk cikiyor meydana:) ayy cok dikat et canim aman hastalanma gercktn hastanelere maskeyle gitmeliyiz. ben gecn hfta cok hstydm agir geciyo hala da sesim garp cikiyo. Avmlerde thlikeli dedign gibi oralardada takmak mantkli bak. Dedem hastanede yatiyo 10 gundur nrdeyse durumu agir gidip goremiyorm malesf agir hstalr var annem sakn glme diyoMorasigi canım bence de mide sorunu yaşamayan göbek atsın halay ceksin, hayattan soguttu beni akşam bulantilari. Halsizlik yorgunluk çok var enerjim gelse diye nöbet bekliyorum resmen. İş yerinde performansim sıfır hala kafayı zor tutuyorum. Ben hastanelerden de hastalık buldum annem kızdı niye maskesiz gidiyorsun kalabalık yerlere diye artık öyle gidecegim AVM hastane falan
Bncede sacma canim bi kadinin bi hamileligi ile digeri bile birbirinden farkli oluyo ayni bunyede:) ayy cok gecms olsn bnde oleym bu donemde daha mi cok hastalk kapiliyo acaba hepimzn denk gelms:) ilacda icemeynce dedign gibi gcmiyo hastalk agir bu yilkiler deYa bnde onu cok duyuyorum mide bulantısı olmaması sagliksizmis diye ama saçma geliyo herkesin bünyesi farklı bendede hiç olmadı 9 haftalık olduk :)bnde çok fena grip atlattim daha yeni geliyorum kendime ilacta alamadim.çalışırken evet öğle yemeği banada dert olurdu kokulardan da tiksinirdim.ama evde hiiiiiccc gecmiyo oo vakitt
Kizlar ya benim karnimda yine siskinlik oldu dun basladi cok gerildi:s evde yine iyidm kuculmstu isyerndeki ymklermi etkiliyo butun gub oturmak mi etkiliyo anlamadim gitti. Tedaviye bgli hep yasicakmiyz acaba bunuctesi gidnce doktora sorcm untmassm
Kizlar ya benim karnimda yine siskinlik oldu dun basladi cok gerildi:s evde yine iyidm kuculmstu isyerndeki ymklermi etkiliyo butun gub oturmak mi etkiliyo anlamadim gitti. Tedaviye bgli hep yasicakmiyz acaba bunuctesi gidnce doktora sorcm untmassm
Normalde olmuyodu benim canim ya. 16. Hfta doldu tam. Hamileligin ilk hftalarndada olmstu ara sira. Yuruyus sivi tuketimi vs onerildi protein agrlkli bslendm gcmsti 3 4 gune. Bi arkadas da hamilelk boynca benim hep ara sira oldu sisknlk diyo:s hftaici cok harektsz kaliyorm etkilems olabilir canim tum gun oturuyorm isyernde aksmda anca yemek cay dnlenme herzamn ckmiyorm yurumeye halyle:)Kac haftalik oldunn senn gözde.mutlaka sor doktora.ama bn hamile değilken bile tüm gün masa başı oturduğum için şişlik oluyodu karnimda belki onunla ilgilidir
Tam olarak bu noktadaym canim neguzel yazmissin:) smdi yemek yemstm iyice patlick gibi oldm. Karnim buyudkce bole ssknlk olursa cok zor olur die dusundm bi an:s Sen nasil geciriyordun onerilerin var mi peki canimO haftalarda benimde cok oluyordu. Sanki patlayacakmisim gibi, davul gibi hissediyordum kendimi.
Canım o şişilik bendede oluyor özellikle akşamları şişiyorımTam olarak bu noktadaym canim neguzel yazmissin:) smdi yemek yemstm iyice patlick gibi oldm. Karnim buyudkce bole ssknlk olursa cok zor olur die dusundm bi an:s Sen nasil geciriyordun onerilerin var mi peki canim
Tam olarak bu noktadaym canim neguzel yazmissin:) smdi yemek yemstm iyice patlick gibi oldm. Karnim buyudkce bole ssknlk olursa cok zor olur die dusundm bi an:s Sen nasil geciriyordun onerilerin var mi peki canim
Ara sira bunu hep yasicaz sanirim:s canim aklima demin gldi makinadn kahve alp icmstm dun ve bugun o da etkilems olabilir gozlerim kapaniyodu zorda kalmstm:)Canım o şişilik bendede oluyor özellikle akşamları şişiyorım
Sagolasn canim bnde sodayi sorucaktm iciyorm zarari olmaz sanirim:)Soda içiyordum, evin icinde biraz dolaşıyordum. Uzanabiliyorsan uzan biraz. Oturur pozisyonda rahatsiz ediyor o durumda.
Sagolasn canim bnde sodayi sorucaktm iciyorm zarari olmaz sanirim:)
Ben 36+0 da doğum yaptımKızlar etrafınızdaki ikiz annelerinin doğum haftaları nasıl? Benim 3 tane ikiz annesi arkadaşım var ikizi 6-7 aylık, biri 33 haftalık doğurdu. Ben de 36dan da erken doğum olur diye çok korkuyorum. Sizin bildikleriniz nasıl genelde%?
Bnde ole dusunuyorm mineral iceriyor sonucta canim arada iyidirSanmiyorum bende iciyorum arada cok duzenli olmasa da. Magnezyum var icinde bence faydali bile olabilir.
Hosgeldn canim benmde cift yumurta:) masallah senin cogu gitmis azi kalms saglikla kucagina alirsn insSelamlar bende 30.Haftamdayım çift yumurta ikizleri Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aranıza yeni katıldım sürekli bakıyordum zaten siteye bari bende üye olayim birbirimize faydamız olur belki
Selamlar bende 30.Haftamdayım çift yumurta ikizleri Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aranıza yeni katıldım sürekli bakıyordum zaten siteye bari bende üye olayim birbirimize faydamız olur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?