- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.481
Hayırlı olsun bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum benim de tüp bebek kanama dahil dediğin herşey bende de var ve ohss oldum 15 gün hastanede yattım çok zorluklar geçirdim hala da geçiriyorum dedğin gibi sevinemedim bile hep bi ağrı bi acı çekme durumum var hatta Çok çok istememe rağmen hamileliği ilk kanamam olduğunda kurtuluyorum sanırım bu acılardan dedim üzülemedim bile çok zor bi süreç Allah yardımcımız olsunBende bir ikiz annesi olarak aranıza katilıyorum tup bebekle elde ettigimiz cift yumurta ikizleri. 2 aydir evde yatoyorum doktor disinda ,arada kanamalarim oluyor.mide bulantisi, istahsizlik,kokuya hassasiyet asiri derecede var. Yani sevinemiyorum ve bole kalma korkusuyla altindan kalkabilecekmiyim diye dusunuyorum.
Ole kolay elde edebilecek biride degilim esim azospermi cok cabaladik buraya gelebilmek icin cok sukur, ama yinede onumde gorecegim gunler icin korkuyorum
Merak etme genelde 12. Haftadan itibaren biraz azalıyor, 14 sonrası nerdeyse bulantı kalmıyor. Benim de böyle oldu..Bende bir ikiz annesi olarak aranıza katilıyorum tup bebekle elde ettigimiz cift yumurta ikizleri. 2 aydir evde yatoyorum doktor disinda ,arada kanamalarim oluyor.mide bulantisi, istahsizlik,kokuya hassasiyet asiri derecede var. Yani sevinemiyorum ve bole kalma korkusuyla altindan kalkabilecekmiyim diye dusunuyorum.
Ole kolay elde edebilecek biride degilim esim azospermi cok cabaladik buraya gelebilmek icin cok sukur, ama yinede onumde gorecegim gunler icin korkuyorum
Insallah dediginiz gibi olur. Cunlu felaket korku var icimdeMerak etme genelde 12. Haftadan itibaren biraz azalıyor, 14 sonrası nerdeyse bulantı kalmıyor. Benim de böyle oldu..
Tup bebege hazirlanma surecimo saymiyorum canım. Hamileligin bole birsey oldugunu dusunemedim acikcasi ve vicdanen kendime kızıyorum neden mutlu olmuyorum diye. Ama tehlikeli ve zor bir surecten geciyoruz insallah bizde en kisa zamanda tadini cikaranlardan oluruzHayırlı olsun bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum benim de tüp bebek kanama dahil dediğin herşey bende de var ve ohss oldum 15 gün hastanede yattım çok zorluklar geçirdim hala da geçiriyorum dedğin gibi sevinemedim bile hep bi ağrı bi acı çekme durumum var hatta Çok çok istememe rağmen hamileliği ilk kanamam olduğunda kurtuluyorum sanırım bu acılardan dedim üzülemedim bile çok zor bi süreç Allah yardımcımız olsun
O korku hepimizde var canım.transferden sonra tutacakmi Die surekli aklimdaydi.şükür tuttuktan sonra keseyi gorecekmiyiz dedim şimdide kalp atışlarını duysaydik diorum her an aklımda .korku var tedirginlik.sadece kendimi oyle saniodum.ama burda yorumları okudukca herkes aynı.inşallah bu günler geçer hayrlisiyla kucaklarimiza alsakta tüm bu sıkıntılı süreçleri unutalimBende bir ikiz annesi olarak aranıza katilıyorum tup bebekle elde ettigimiz cift yumurta ikizleri. 2 aydir evde yatoyorum doktor disinda ,arada kanamalarim oluyor.mide bulantisi, istahsizlik,kokuya hassasiyet asiri derecede var. Yani sevinemiyorum ve bole kalma korkusuyla altindan kalkabilecekmiyim diye dusunuyorum.
.Tup bebege hazirlanma surecimo saymiyorum canım. Hamileligin bole birsey oldugunu dusunemedim acikcasi ve vicdanen kendime kızıyorum neden mutlu olmuyorum diye. Ama tehlikeli ve zor bir surecten geciyoruz insallah bizde en kisa zamanda tadini cikaranlardan oluruz
Hamile oldugunuzu ogrendikten sonra ohss oldunuz sasirdim. Benim yumurtalarim alinmadan once doktorum dondurma karari verdi ohss oldum bende cunku.
Bende sonrAki süreçten bahsediyorum ohss hamile olduğumu öprendikten sonra oldum malesef aynen bende kendimi suçluyorum kimseye de söyleyemiyorum
Bende dondurma olmadı transferden sonraki 7. Gün birden şişmeye başladım hastaneye gittim acilden direk yatış yaptırdılar ogün testlerde hamile olduğumu da öğrendim 3 günde tam 10 kilo su topladım berbat Allah kimseye yaşatmasınHamile oldugunuzu ogrendikten sonra ohss oldunuz sasirdim. Benim yumurtalarim alinmadan once doktorum dondurma karari verdi ohss oldum bende cunku
Canım geçmiş olsun benim bşr bilgim yok maalesef. İnşallah herşey yoluna girer. Evde tuvalet dışında çok kalkma yat sürekli inşallah Allah şifa versinArkadaşlar merhaba dün plasentada 41mm çapında kanama olduğunu söyledir doktor. Serum, iğne, vajinal pogestan hap ve anüsten endol verdi. Daha önce yaşayan duyan var mıdır? 3 gün dinlen bakıcam dedi karnımda sertleşiyor ara ara. Yorumlarınız nedir?
Teşekkür ediyorum evet rapor verdi dr sorun yok dinlen dedi ama korkuyorum işte elimde değilCanım geçmiş olsun benim bşr bilgim yok maalesef. İnşallah herşey yoluna girer. Evde tuvalet dışında çok kalkma yat sürekli inşallah Allah şifa versin
İnşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza canım gönlünü ferah tut. Sen dikkat et ilaçlarını kullan gerisi Allah’tan inşallahTeşekkür ediyorum evet rapor verdi dr sorun yok dinlen dedi ama korkuyorum işte elimde değilnette baktım iyileşen baya kişi var inşallah bende iyileşenlerden bebeklerini kucaklarına alanlardan olurum
Bunlar moral oluyor açıkçası inşallah benimde öyle olur.Canım çok geçmiş olsun benim arkadaşımda plesanteda kanama vardı dinlendi sadece WC he kalktı.1 haftada geçti gönlünü ferah tut.
Merhaba. geçmiş olsun. benim kızımda vardı kanama alanları, üstelik doktorum ilaç filan da vermemişti, sadece dinlen demişti. Bir sonraki kontrolde kendiliğinden geçmişti. senin rahim dışına çıkan bir kanaman yok değil mi, benim sadece rahim içinde vardı kanamaArkadaşlar merhaba dün plasentada 41mm çapında kanama olduğunu söyledir doktor. Serum, iğne, vajinal pogestan hap ve anüsten endol verdi. Daha önce yaşayan duyan var mıdır? 3 gün dinlen bakıcam dedi karnımda sertleşiyor ara ara. Yorumlarınız nedir?
Hayır bebek tarafındaymış kanama ve bebekler hareet edip ittirdikçe ağrı yapıyormuş. Ben ağrı ve karında sertleşme için gitmiştim zaten. Kanamam plasentadaymış benim içinde.Merhaba. geçmiş olsun. benim kızımda vardı kanama alanları, üstelik doktorum ilaç filan da vermemişti, sadece dinlen demişti. Bir sonraki kontrolde kendiliğinden geçmişti. senin rahim dışına çıkan bir kanaman yok değil mi, benim sadece rahim içinde vardı kanama
anladım. tek yumurta mıydı senin, umarım bir an önce geçerHayır bebek tarafındaymış kanama ve bebekler hareet edip ittirdikçe ağrı yapıyormuş. Ben ağrı ve karında sertleşme için gitmiştim zaten. Kanamam plasentadaymış benim içinde.
Bende bir ikiz annesi olarak aranıza katilıyorum tup bebekle elde ettigimiz cift yumurta ikizleri. 2 aydir evde yatoyorum doktor disinda ,arada kanamalarim oluyor.mide bulantisi, istahsizlik,kokuya hassasiyet asiri derecede var. Yani sevinemiyorum ve bole kalma korkusuyla altindan kalkabilecekmiyim diye dusunuyorum.
Selamcanim hayorli olsn masallah. Benimde cok agir zor gcmsti zorlklari oluyor sukir kanama yasamadim. Benim bu hafta azaldi gibi bulantilarm. Ama gecmedi yani yine var. 7/24 yasiyodm suan gunun bazi donemlernde diyim. Allah kolayligini verecek bugune sukur nasip olms canim. Benimde tupbebekle oldu evhamli oluyoruz iste zorlkla elde edilnce:) bebisler iyi olsn bix herseye dayanirizBende bir ikiz annesi olarak aranıza katilıyorum tup bebekle elde ettigimiz cift yumurta ikizleri. 2 aydir evde yatoyorum doktor disinda ,arada kanamalarim oluyor.mide bulantisi, istahsizlik,kokuya hassasiyet asiri derecede var. Yani sevinemiyorum ve bole kalma korkusuyla altindan kalkabilecekmiyim diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?