- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.501
Çok teşekkürler aminn. Çift denmişti daha önce ama plasenta tekmiş anlamadım bende yarın bidaha sorucam.anladım. tek yumurta mıydı senin, umarım bir an önce geçer
Enteresan, ben de bugün başka biroktora gittim, cinsiyet öğrenebilir miyim umuduyla. Bana da tek plesenta dedi, halbuki daha önce 2 plesenta görmüştü doktorum. Perinatolog mı seni muayene eden kişi. İnşallah bir an önce sağlığını kavuşursunÇok teşekkürler aminn. Çift denmişti daha önce ama plasenta tekmiş anlamadım bende yarın bidaha sorucam.
Hosgeldn canim benmde cift yumurta:) masallah senin cogu gitmis azi kalms saglikla kucagina alirsn ins
Teşekkürler hepimiz inşallah sağlıkla alalım sizin kaç haftalık?Hosgeldn canim benmde cift yumurta:) masallah senin cogu gitmis azi kalms saglikla kucagina alirsn ins
Hoşbulduk herkes çoğul gebelik galibaHosgeldin. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimiza.
Bence korkmayın aynı şeyleri bende yaşadım benimkide tüpbebek ilk aylar zor sonra biraz azalıyor şikayetler çok okumuştum yorumları acaba bendemi böyle olucam diye ama bulantılarim devam etsede tabiki öyle kalmadım merak etmeyın geçer inşallahBende bir ikiz annesi olarak aranıza katilıyorum tup bebekle elde ettigimiz cift yumurta ikizleri. 2 aydir evde yatoyorum doktor disinda ,arada kanamalarim oluyor.mide bulantisi, istahsizlik,kokuya hassasiyet asiri derecede var. Yani sevinemiyorum ve bole kalma korkusuyla altindan kalkabilecekmiyim diye dusunuyorum.
Ole kolay elde edebilecek biride degilim esim azospermi cok cabaladik buraya gelebilmek icin cok sukur, ama yinede onumde gorecegim gunler icin korkuyorum
Amin canim 17.haftadayim. senin kacnci hafta canim . Yarin kontrol gunun heyecan dorukta hem ozledm hemde cinsiyet kesnlesecek❤Teşekkürler hepimiz inşallah sağlıkla alalım sizin kaç haftalık?
Perinatolog muayene etmişti ama ilk defa plasentayla ilgili kendi dr um yorum yaptı. Başka hiçbir dr bilgi vermemişti hep çift yumurta ikizi denmişti sadece.Enteresan, ben de bugün başka biroktora gittim, cinsiyet öğrenebilir miyim umuduyla. Bana da tek plesenta dedi, halbuki daha önce 2 plesenta görmüştü doktorum. Perinatolog mı seni muayene eden kişi. İnşallah bir an önce sağlığını kavuşursun
nE GÜZEL, BOL BOL DİNLEN, SAKİN KAL. aLLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE İKİSİNİ DE DOĞURMANI NAİP ETSİN İNŞALLAH.Benim bugün kontrolüm vardı. Dr kanama alanı 41 mm den 36 mm e gerilemiş dedi ama gerilemese bile risk yok sen içini ferah tut dedi. Am aben tabiiki tutamıyorum. 3.tüp bebek ve ilk defa bu kadar ilerisni gördüm
Ben 7+1 de doktora gidince ikiz olduğunu öğrendim, o zamana kadar benim de belirtim yoktu. İnşallah iyi haberlerle dönersin.Kızlar pazartesi kalp atışları için gidicem dua edin bi sorun çıkmaz inşallah ıki bebeğimde benimledr.belirtiler yok Die korkuyorum bulantı hiç yok bisorunmu var acaba diorum.şuanda 6+2 günlük .ve 5haftalikken gittiğimde keselerin boyutu baya fark vardi doktor bişey söylemedi ama bilmiorum.ilaçlara 3aylik olana kadar devam dedi
Inşallah cnm çok teşekkürlerBen 7+1 de doktora gidince ikiz olduğunu öğrendim, o zamana kadar benim de belirtim yoktu. İnşallah iyi haberlerle dönersin.
Gecms olsn canim tabiki ferah tutamassn cok normal risk olmamasi guzel gecer gider inss. Tek plasentadalarmiyms senin kuzularBenim bugün kontrolüm vardı. Dr kanama alanı 41 mm den 36 mm e gerilemiş dedi ama gerilemese bile risk yok sen içini ferah tut dedi. Am aben tabiiki tutamıyorum. 3.tüp bebek ve ilk defa bu kadar ilerisni gördüm
Canım gerilemeye başlamış ne güzel. Elbette korkuların olacak ama olumlu tarafından bak inşallah bir dahakine daha da küçülecek. Benimde 4. Denemem bende ilk defa bu kadar ileri haftaları gördüm rabbüm tamamlamak nasip etsin sağlıkla inşallahBenim bugün kontrolüm vardı. Dr kanama alanı 41 mm den 36 mm e gerilemiş dedi ama gerilemese bile risk yok sen içini ferah tut dedi. Am aben tabiiki tutamıyorum. 3.tüp bebek ve ilk defa bu kadar ilerisni gördüm
Bulantı herkeste olmuyor içini ferah tut. İlerleyen zamanlarda küçük olan kese diğerini yakalıyor çoğunlukla inşallah tamamına erdirsin AllahKızlar pazartesi kalp atışları için gidicem dua edin bi sorun çıkmaz inşallah ıki bebeğimde benimledr.belirtiler yok Die korkuyorum bulantı hiç yok bisorunmu var acaba diorum.şuanda 6+2 günlük .ve 5haftalikken gittiğimde keselerin boyutu baya fark vardi doktor bişey söylemedi ama bilmiorum.ilaçlara 3aylik olana kadar devam dedi
Selamcanim hayorli olsn masallah. Benimde cok agir zor gcmsti zorlklari oluyor sukir kanama yasamadim. Benim bu hafta azaldi gibi bulantilarm. Ama gecmedi yani yine var. 7/24 yasiyodm suan gunun bazi donemlernde diyim. Allah kolayligini verecek bugune sukur nasip olms canim. Benimde tupbebekle oldu evhamli oluyoruz iste zorlkla elde edilnce:) bebisler iyi olsn bix herseye dayaniriz
Kızlar pazartesi kalp atışları için gidicem dua edin bi sorun çıkmaz inşallah ıki bebeğimde benimledr.belirtiler yok Die korkuyorum bulantı hiç yok bisorunmu var acaba diorum.şuanda 6+2 günlük .ve 5haftalikken gittiğimde keselerin boyutu baya fark vardi doktor bişey söylemedi ama bilmiorum.ilaçlara 3aylik olana kadar devam dedi
Yazarim tabiki adasim❤ ya cok ozluyor insan ya bu haftayi isyernde zor bitirdim resmenBizimde kontrol pazartesi 3 haftadır gormuyodum inşallah iyilerdir
Morasigi merak ettim cinsiyetleriniiii mutlaka yaz öğrenince çok heyecanlı
Benim 30. Haftamdayım hadi bakalım hayırlısı sizin için ne ise Allah onu nasip etsin.Amin canim 17.haftadayim. senin kacnci hafta canim . Yarin kontrol gunun heyecan dorukta hem ozledm hemde cinsiyet kesnlesecek❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?