2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Çok teşekkürler aminn. Çift denmişti daha önce ama plasenta tekmiş anlamadım bende yarın bidaha sorucam.
Enteresan, ben de bugün başka biroktora gittim, cinsiyet öğrenebilir miyim umuduyla. Bana da tek plesenta dedi, halbuki daha önce 2 plesenta görmüştü doktorum. Perinatolog mı seni muayene eden kişi. İnşallah bir an önce sağlığını kavuşursun

Bence korkmayın aynı şeyleri bende yaşadım benimkide tüpbebek ilk aylar zor sonra biraz azalıyor şikayetler çok okumuştum yorumları acaba bendemi böyle olucam diye ama bulantılarim devam etsede tabiki öyle kalmadım merak etmeyın geçer inşallah

Perinatolog muayene etmişti ama ilk defa plasentayla ilgili kendi dr um yorum yaptı. Başka hiçbir dr bilgi vermemişti hep çift yumurta ikizi denmişti sadece.

Benim bugün kontrolüm vardı. Dr kanama alanı 41 mm den 36 mm e gerilemiş dedi ama gerilemese bile risk yok sen içini ferah tut dedi. Am aben tabiiki tutamıyorum. 3.tüp bebek ve ilk defa bu kadar ilerisni gördüm
nE GÜZEL, BOL BOL DİNLEN, SAKİN KAL. aLLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE İKİSİNİ DE DOĞURMANI NAİP ETSİN İNŞALLAH.

Kızlar pazartesi kalp atışları için gidicem dua edin bi sorun çıkmaz inşallah ıki bebeğimde benimledr.belirtiler yok Die korkuyorum bulantı hiç yok bisorunmu var acaba diorum.şuanda 6+2 günlük .ve 5haftalikken gittiğimde keselerin boyutu baya fark vardi doktor bişey söylemedi ama bilmiorum.ilaçlara 3aylik olana kadar devam dedi

Ben 7+1 de doktora gidince ikiz olduğunu öğrendim, o zamana kadar benim de belirtim yoktu. İnşallah iyi haberlerle dönersin.

Benim bugün kontrolüm vardı. Dr kanama alanı 41 mm den 36 mm e gerilemiş dedi ama gerilemese bile risk yok sen içini ferah tut dedi. Am aben tabiiki tutamıyorum. 3.tüp bebek ve ilk defa bu kadar ilerisni gördüm
Gecms olsn canim tabiki ferah tutamassn cok normal risk olmamasi guzel gecer gider inss. Tek plasentadalarmiyms senin kuzular

Canım gerilemeye başlamış ne güzel. Elbette korkuların olacak ama olumlu tarafından bak inşallah bir dahakine daha da küçülecek. Benimde 4. Denemem bende ilk defa bu kadar ileri haftaları gördüm rabbüm tamamlamak nasip etsin sağlıkla inşallah
Bulantı herkeste olmuyor içini ferah tut. İlerleyen zamanlarda küçük olan kese diğerini yakalıyor çoğunlukla inşallah tamamına erdirsin Allah

Sa

Bulanti ya takılma bnce biz 10.haftanın içindeyiz bndede öyle mide bulantısı kusmalar etmeler olmadı içini ferah tut inşallah duyulur güzelce ilerler

arkadaşlar bu sertleşme dediginiz şey nasıl bişey benimde bazen karnımın belli noktalarında aşırı acı duyuyorum sanki taşa dokunuyorum gibi bi süre sonra düzeliyor ben bebeğin duruşuyla ilgili diye çok önemsememistim ama burda yazanları okuyunca içime kurt düştü

Arkadaslar ikiz bebeklerinden birinin kalbi 4 gun önce durdu malesef çok üzüldün rabbim diğerine sağlık versin insallah. Benim aşırı bulandım vardi şalı gunu serum verildi şimdi bulantim azaldı acaba gebelik teke düştüğü için mi oldu?? Diğerinde birşey oldu diye korkuyorum, sürünürken bianda azalması beni korkutuyo. Doktora gidelide 4 gun oldu tekrar gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…