2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Çok geçmiş olsun Allah'ım inşallah dger bebeğini sağlıkla kucağına aldırır.böle okudukça ben daha çok korkuyorum.bulantı azaldı Die korkma bende hiç yok ona kaldıysa .bakalim bende pazartesi kalp atışları için gtcem

Benim de aşırı sertleşmem oluyor. Ayakta kalmak ve yürümek iyi gelmiyor. Belime ağrı saplanıyor. Benim takibim sürekli perinatologda yapılıyor 16. Haftadan itibaren. Dün kontrole gittiğimde sertleşme için normal olabilir artık yavaş yavaş kasılmalarda başlar sertleşme olunca yatıp dinlenmemi önerdi.

Bulantım çok fazlaydı hiç birşey giremiyordum 5 kg verdim, biranda azaldı,ondan bu endişem. Sizde rahat olun umarim sağlıkla devam ederleelr

Allahım sabır versin. Diğer yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar ben decavit kullanmaya başladım kahvaltıdan hemen önce alınması gerektiğini söyledi eczacı.acaip mide bulantısı yaşıyorum 14 hafta kusmadım bu vitamin yüzünden kustumsizde var mı böyle olaylar çözüm naptınız Çarşamba kontrol var ama o güne kadar almam gerekli ilacı

Canım ben akşam yatmadan içiyorum öyle çözüm buldum. Benim zaten bulantım bana yetiyordu birde onunla daha fena oldum. Bende öyle yapıyorum artık

Gecms olsn canim ya evet ilac tetkliyo hap yutp cikarttgm olmstu benimde. Ac olsm da aci su gelip cikiyodu ogurtyle. Tiroit hapm vardj sabah ac icmem gerkn artk bazn icp bazn icmiyodm agzima bi ekmek atiyordm once. Tok icilen haplrdn ziyade ac olan etkiliyo snki. Olcaksa oluyo ben gecirememstim pek vala:) Demir ilacini da gece yatmadn icmeyi dusunuyorm oyle denersn olmadi veya imkann varsa tok icersin oyle iciliyosa

Gecmis olsun sizinle tahmini dogumlarimiz ayni bende dun ogrendim ikiz oldugunu umarim digerini saglicakla alirsiniz kucaginiza

allahim diğerine sağlık verir inşallahkan sulandirici iğne kullaniyomuydun baştan gerilik falan varmi ydi o kesede.içini ferah tut inşallah bisey yoktur digerinde

saye senin oglanlarla Morasigi kızları beşik kertmesi yapin Morasigi gözün aydın canım inşallah benimkinin biri de kizdir. Seni nasıl kiskandim şu an
Yapalım olmadı. Eşim isim buluyor bende dedim ki ben detaylı usg yi bekliyorum biri belki kızdır. Daha ne yapacak çocuk sana pipisini göstermek için diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…