- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.521
Çok geçmiş olsun Allah'ım inşallah dger bebeğini sağlıkla kucağına aldırır.böle okudukça ben daha çok korkuyorum.bulantı azaldı Die korkma bende hiç yok ona kaldıysa .bakalim bende pazartesi kalp atışları için gtcemArkadaslar ikiz bebeklerinden birinin kalbi 4 gun önce durdu malesef çok üzüldün rabbim diğerine sağlık versin insallah. Benim aşırı bulandım vardi şalı gunu serum verildi şimdi bulantim azaldı acaba gebelik teke düştüğü için mi oldu?? Diğerinde birşey oldu diye korkuyorum, sürünürken bianda azalması beni korkutuyo. Doktora gidelide 4 gun oldu tekrar gidemiyorum
Benim de aşırı sertleşmem oluyor. Ayakta kalmak ve yürümek iyi gelmiyor. Belime ağrı saplanıyor. Benim takibim sürekli perinatologda yapılıyor 16. Haftadan itibaren. Dün kontrole gittiğimde sertleşme için normal olabilir artık yavaş yavaş kasılmalarda başlar sertleşme olunca yatıp dinlenmemi önerdi.arkadaşlar bu sertleşme dediginiz şey nasıl bişey benimde bazen karnımın belli noktalarında aşırı acı duyuyorum sanki taşa dokunuyorum gibi bi süre sonra düzeliyor ben bebeğin duruşuyla ilgili diye çok önemsememistim ama burda yazanları okuyunca içime kurt düştü
Çok geçmiş olsun Allah'ım inşallah dger bebeğini sağlıkla kucağına aldırır.böle okudukça ben daha çok korkuyorum.bulantı azaldı Die korkma bende hiç yok ona kaldıysa .bakalim bende pazartesi kalp atışları için gtcem
Allahım sabır versin. Diğer yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Arkadaslar ikiz bebeklerinden birinin kalbi 4 gun önce durdu malesef çok üzüldün rabbim diğerine sağlık versin insallah. Benim aşırı bulandım vardi şalı gunu serum verildi şimdi bulantim azaldı acaba gebelik teke düştüğü için mi oldu?? Diğerinde birşey oldu diye korkuyorum, sürünürken bianda azalması beni korkutuyo. Doktora gidelide 4 gun oldu tekrar gidemiyorum
Canım ben akşam yatmadan içiyorum öyle çözüm buldum. Benim zaten bulantım bana yetiyordu birde onunla daha fena oldum. Bende öyle yapıyorum artıkKızlar ben decavit kullanmaya başladım kahvaltıdan hemen önce alınması gerektiğini söyledi eczacı.acaip mide bulantısı yaşıyorum 14 hafta kusmadım bu vitamin yüzünden kustumsizde var mı böyle olaylar çözüm naptınız Çarşamba kontrol var ama o güne kadar almam gerekli ilacı
Allah sabır versin diğer bebeğine sağlık versin inşallahBulantım çok fazlaydı hiç birşey giremiyordum 5 kg verdim, biranda azaldı,ondan bu endişem. Sizde rahat olun umarim sağlıkla devam ederleelr
Masallah sen sona yaklasmssn canim hayirlisiyla kucagina alirsn ins saglicaklaBenim 30. Haftamdayım hadi bakalım hayırlısı sizin için ne ise Allah onu nasip etsin.
Gecms olsn canim ya evet ilac tetkliyo hap yutp cikarttgm olmstu benimde. Ac olsm da aci su gelip cikiyodu ogurtyle. Tiroit hapm vardj sabah ac icmem gerkn artk bazn icp bazn icmiyodm agzima bi ekmek atiyordm once. Tok icilen haplrdn ziyade ac olan etkiliyo snki. Olcaksa oluyo ben gecirememstim pek vala:) Demir ilacini da gece yatmadn icmeyi dusunuyorm oyle denersn olmadi veya imkann varsa tok icersin oyle iciliyosaKızlar ben decavit kullanmaya başladım kahvaltıdan hemen önce alınması gerektiğini söyledi eczacı.acaip mide bulantısı yaşıyorum 14 hafta kusmadım bu vitamin yüzünden kustumsizde var mı böyle olaylar çözüm naptınız Çarşamba kontrol var ama o güne kadar almam gerekli ilacı
Gecmis olsun sizinle tahmini dogumlarimiz ayni bende dun ogrendim ikiz oldugunu umarim digerini saglicakla alirsiniz kucaginizaArkadaslar ikiz bebeklerinden birinin kalbi 4 gun önce durdu malesef çok üzüldün rabbim diğerine sağlık versin insallah. Benim aşırı bulandım vardi şalı gunu serum verildi şimdi bulantim azaldı acaba gebelik teke düştüğü için mi oldu?? Diğerinde birşey oldu diye korkuyorum, sürünürken bianda azalması beni korkutuyo. Doktora gidelide 4 gun oldu tekrar gidemiyorum
Arkadaslar ikiz bebeklerinden birinin kalbi 4 gun önce durdu malesef çok üzüldün rabbim diğerine sağlık versin insallah. Benim aşırı bulandım vardi şalı gunu serum verildi şimdi bulantim azaldı acaba gebelik teke düştüğü için mi oldu?? Diğerinde birşey oldu diye korkuyorum, sürünürken bianda azalması beni korkutuyo. Doktora gidelide 4 gun oldu tekrar gidemiyorum
Selam guzel ikiz anneleri❤ bebeklerimin ikisi de kizmissaglikla dogsunlar bakalim
Bir dene canım sende de işe yarar belkiİnşallah en yakın zamanda geçer bulantıların canım.bende deneyeyim bakalım gece yatmadan içmeyi
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla gelsinlerSelam guzel ikiz anneleri❤ bebeklerimin ikisi de kizmissaglikla dogsunlar bakalim
Hayırlı olsun, darısı bize inşallah.Selam guzel ikiz anneleri❤ bebeklerimin ikisi de kizmissaglikla dogsunlar bakalim
Gözun aydın canım benimkiler de kız :) Tahmini doğum tarihleri de aynı,aynı haftadayız :)Selam guzel ikiz anneleri❤ bebeklerimin ikisi de kizmissaglikla dogsunlar bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?