- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.541
allahim diğerine sağlık verir inşallahkan sulandirici iğne kullaniyomuydun baştan gerilik falan varmi ydi o kesede.içini ferah tut inşallah bisey yoktur digerinde
Gecmis olsun cok uzuldum cnm Rabbim kalan bebisine hayırlı uzun ömür versin ins sağ salim kavuştursunArkadaslar ikiz bebeklerinden birinin kalbi 4 gun önce durdu malesef çok üzüldün rabbim diğerine sağlık versin insallah. Benim aşırı bulandım vardi şalı gunu serum verildi şimdi bulantim azaldı acaba gebelik teke düştüğü için mi oldu?? Diğerinde birşey oldu diye korkuyorum, sürünürken bianda azalması beni korkutuyo. Doktora gidelide 4 gun oldu tekrar gidemiyorum
İnşallah gönlünce olur :)Merhaba anneler cinsiyetini öğrenenler kaçıncı haftanızda öğrendiniz bende çok merak ediyorum cinsiyetlerini ins bir kız bir oğlan olur :)
Hayırlısı neyse o olsun ins Rabbim hayırlı salih evlatlar olmalarını nasıp etsinİnşallah gönlünce olur :)
12. Haftada küçük bebek kız - büyük bebek oğlan dedi hastane dışındaki bir ultrason doktoru, 16. Haftada kendi doktorumuz küçük oğlan dedi büyüğün bacakları kapalıydı göremedi şimdi 20 şubatı bekliyorum kesinleşmedi öyle kaldık
Merhaba, keseleri görmeden yapılan hiç bir tahminin kesinliği olmayacaktır. Değeriniz güzel katlanmış, hayırlı olsun..Selam arkadaşlar ben de tüp bebekle gebe kaldım 10.Gün değerim 389 .12.gun değerim 811 henüz keseleri görmeye gitmedim iki embriyo transfer edildi tutmusmudur ikisi de
Inss canimcim tek duamiz o saglikli ve zamanli dogsunlar bakalim❤ senn kac hftalik belli olmasi yakin mi :)Aa maşallah evin neşelerii geliyoinşallah saglikla gelir prensesler
Iyi dusn canim hep allah bagislasn sana. Bnde hapini iciyorm kan sulandirici devam. 2. Bebegimizi biz gec gorduk 5. Gun embriyodu olmasina rgmen yani gec dollenme ihtimali yoktu. Biri digerinin yarisi kadardi kese. Olumsz seler okumaKan sulandirici kullanıyorum.ilk kese görmeye gittiğimizde doktor küçük demişti, son kalp atışı duyduğumuzda aynı dedi, insallah rabbim diğer minigi bağışlar bize
Cok faydali olir gercktn canim paylasilirsa bizde gorms oluriz kararsizm bu konuda ben de:)İkizler için bebek atabası alanlar modelleri paylaşabilir mi?
Masallah canim hayirli olsun:) ultrasn muayenesnde ancak anlasiliyor tek mi cift mi. Benim ilk muayene tek bebekti kalp dinledik 2. Gidste surpriz yasamstk darisi basina diliyorsan eger❤Selam arkadaşlar ben de tüp bebekle gebe kaldım 10.Gün değerim 389 .12.gun değerim 811 henüz keseleri görmeye gitmedim iki embriyo transfer edildi tutmusmudur ikisi de
Selam canim. Ben tedaviden sora doktorumu birakmadim memnun oldgm icin. Islemlerdede cok memnun kalmstim kaldgm odalarda hep ilgilenmslerdi hijyeni iyidi laboratuvari amelythanesi vs. Medicanada devam ediyorm fiyat da iyi gldi. Odalarina bile bakmstim:) burda cocuklara %100 karsiliyo emekli sandgim oyuzdnde burayi birakmicam kuvoze girerse karsilamasi icin. Aslnda anlasmali 3 ozel hstane var dogum bedava olan kurumum anlasmali ama doktor onmli iste dogm limitine ek oderim yeterki guvendgm olsn dedim. Florance anlasmali yerdi bizim is arkadaslari cogu orda yapti memnun kalmsti canim. Acibadm cok yuksk die biliyorum:)merhabaiyi akşamlat ;
istanbulda oturan arkadaşlar doğumu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz ?
Ben araştırma aşamasındayım.
Bikac arkadasmda medipolde yapmsti buyuk hastaesnde onlarda memnundu. Arayp sormk gormk lazm zor isler kolay gelsn canimmerhabaiyi akşamlat ;
Teşekkür ederim arkadaşım bi araştırıym dedigin yerleri.Bikac arkadasmda medipolde yapmsti buyuk hastaesnde onlarda memnundu. Arayp sormk gormk lazm zor isler kolay gelsn canim
merhabaiyi akşamlat ;
Bebek arabası olayı kafa karıştırıyor gerçekten alıp memnun olan varsa çok iyi olur aslındaİkizler için bebek atabası alanlar modelleri paylaşabilir mi?
Floryada sanirim orasî.biraz uzak kalıyo biruni bana.Ben nasipse Biruni Hastanesi'nde dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?