2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Floryada sanirim orasî.biraz uzak kalıyo biruni bana.
mega medipol u de inceledim ama şikayet yorumları bayağ kötü.
hast. de aradım çok problemli bi yer.

Florya'da ama e5e yakin sen nerede oturuyorsun?
Medipol mega'yi hic önermiyorum. Ben orda histereskopi oldum. Asiri kalabalik bi yer ve kimsenin kimsedem haberi yok.

Teşekkür ederim arkadaşım bi araştırıym dedigin yerleri.
Bebek yogun bakım ünitesi iyi olanlara bakıyorum.
Bende cerrahpasa yada koç üniv. hast. ile görüşüyorum.
Aynen onemli oyle olmasi allaj korusnda dusnmk lazim bastan. Uni hastsneleride iyi olir bnce. Devlet sigortam hic olmadgi icin ben gidemiyorum hep ozel anca bakiyorz

Aminn inşallah zamanında gelsinler.biz 10 olduk yarin randevumuz var kalbim cikcak yerinden :) belli olmasına daha var ama tabi sağlıklı olsunlarda insan merakta ediyo
Masallah kuzulara:) evet canim ya merk heyecan oluyo daha belli olmaz zatn ama ikili ultrasn incelemesnde tahmn ediyorlar genelde bizim 12. Hftadaki tahminler tuttu:))

Masallah canim hayirli olsun:) ultrasn muayenesnde ancak anlasiliyor tek mi cift mi. Benim ilk muayene tek bebekti kalp dinledik 2. Gidste surpriz yasamstk darisi basina diliyorsan eger❤
Ay o kadar istiyorum ki 7 buçuk yıl sonra ilk defa hamile kaldım inşallah iki yavrumda benimledir tek de olsa Rabbime şükürler olsun olmayanlara da yaşatsın mevlam o teşekkür ederim hayirli olsun dileklerin için rabbim kucagimiza almayı nasib etsin

Kizlar selam istanbulda univerdite veya arstrma hastsnesnde perinatolog gittnz mi fiytlar nasildi. Benm sgk yok oyuzdn gidersmde ucret odicm iademin bi ksmini kurmdan alcm oyuzdn merak ettim. Onlada ugrasasim yok:s randevuda zor olck gibi geliyo.
Acibadm da yuksk fiyt vrdi. Istnbul florancede buldum prof perinatolog ve prof frki almiyo ozel sigrtm anlasmali oldgndan suan oraya gidicm gibi duruyo %80 anlasmali 50 tl ye geliyo muayene iyi detyli usg fiyatida yarn verickler %80 sigorta karsilick ikizde daha yuksk oluyoms fiyat:)

Ozaman inss 2 yavru nasip olur sana canimm❤ herseyn hayirlisi tabiki saglkla gelsn yeterki aminn cumlemiz icn rabbim sana bagslasn

İkizler için bebek atabası alanlar modelleri paylaşabilir mi?

Herkese merhaba Ben de çift yumurta ikizlerine hamileyim c.tesi günü cinsiyetlerini öğrendik hayırlısıyla 2 kızımız olacak Uzun zamandır ikiz arabalarına bakıyorduk. Biri önde biri arkada kalsın istemedik. Yanyana olanlar kapılardan sığmaz diye endişelendik. Her şeyi içinde olsun doğumdan sonuna kadar kullanılsın istedik ve sonunda karar verdik biraz erken olsa da içimize sindi sipariş ettik. Geldiğinde daha ayrıntılı fikrimi yazarım yine ama şimdilik fotoğrafını göndereyim size de fikir olsun.

Eklentiler

• 518o0heyupL._AC_SY400_.webp
    19 KB · Görüntüleme: 57
  • 51JtI--nljL._AC_SY400_.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 50
Güzel günlerde kullanın inş, benimde en çok düşündüğüm konu bu henüz karar veremedik asansöre sığar mı cosi ile birlikte mi alsam puseti uzun vadeli kullanmak için hafif yan yana olanlardan mı alsam

Arkadaşlar kan değerleriniz nasıl arttı ? Ben iki embriyo transfer edildi . 540-1800-4100 şeklinde arttı lütfen yorum yapın nasıl bu artış ? Doktor net bişey demedi sadece iyi dedi kan testi yapmama gerek yok artık dedi

Uzunluğu normal bebek arabası gibi genişliği 77 cm. Bizim kapıya asansöre rahat sığar. Tahmin ettiğim kadar geniş değil. Cosi puset mi oluyor tam bilmiyorum ama bu arabanın içinde puset de dahil. Aynı puseti oto koltuğu olarak da kullanmayı düşünüyorum. Türkiye'de de öyle mi bilmiyorum Almanya'da hastane çıkışı için de zorunlu pusetsiz çıkarmıyorlar bebeği. O yüzden pusetli arabayı tercih ettim. Hem 9 aya kadar da kullanılıyormuş

Canım bende Fransa’dayım burda da hastaneden oto koltuksuz çıkarmak yasak, herkes farklı söylüyor burda cosi dediğim oto koltuğu, puset bebek arabası, ilk iki çocuğum tek olduğu için oto koltuğu bebek arabasının üstüne takılanlardan kullandık, görümcemin ikizleri var oto koltuklu takılan puset öyle ağır ki kullanmaktan gözüm korkuyor, ayrı ayrı alıp koltuğu sürekli arabada bırakayım diye düşünüyorum çünkü alışveriş okul sürekli dışardayım hergün koltuk çıkar tak zor olacak

Ben hiç kan tahlili yaptırmadım ikizleri ultrason ile öğrendik bu konuda fikrim yok, sağlıkla gelsin minikleriniz

Evet haklısın onu ben de düşündüm. Olmazsa pusetleri arabada bırakırız, bebek arabasının yatak gibi olan parçasını kullanırız. Bakalım duruma göre. Sağlıkla doğsunlar gerisi hallolur

Reactions: LaL
Evet haklısın onu ben de düşündüm. Olmazsa pusetleri arabada bırakırız, bebek arabasının yatak gibi olan parçasını kullanırız. Bakalım duruma göre. Sağlıkla doğsunlar gerisi hallolur
Aynen öyle sağlıkla doğsun tüm kuzular, duruma göre hareket edilecek artık

merhaba fotografini attiginiz arabanin markasi nedir. Turkiye de yok sanirim ama yine de arastirmak da fayda var

Süper oldu bu sağolun, markasını ve modelini göremedim nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…