2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

merhaba fotografini attiginiz arabanin markasi nedir. Turkiye de yok sanirim ama yine de arastirmak da fayda var

Süper oldu bu sağolun, markasını ve modelini göremedim nedir acaba?

Merhaba Markası modeli tam olarak böyle "Zwillingswagen Mikado Kinderwagen - 3 in 1- Set Wanne Buggy Babyschale"
Ben Almanya'da yaşıyorum ama Amazon'dan sipariş verdim. Diğer ülkelerden de sipariş verilebilir sanırım. Mikado'nun kendi sitesinden de bakın isterseniz.

arkadaşlar dün yine gittim kanama alanı 3.3 cm ye düşmüş çok şükür gerileme var.
Camım inşallah gün geçtikçe küçülecek gelmiş geçmiş olsun
Ben bir kere baktırdım 5. Gün embriyosu 14. Gün 2580 çıktı değerim. İlk usg de tekti 6. Haftada ikiz olduğu anlaşıldı. Hayırlı olsun

Teşekkür ederim inşallah bende kese kalp atışı kısımlarına gelirim

Teşekkür ederim inşallah bende kese kalp atışı kısımlarına gelirim
İnşallah o günler geçmiyor gibi ama çabuk geçiyor. Ben 5 haftalıkken tek kese 6. Haftada çift kese gördüm. 6+3 de karından kalp atışlarını duydum çok şükür

5+0da keseyi gorduk. 7+0da kalp atisi duyduk. Ikiz oldugunu kalp atisi duymaya gittigimizde ogrendik. Hayirli olsun sizinde insallah. Saglikla buyur bebisiniz. Eger ikizlerse de saglikla buyusunler. :))
Ay inşallah sağlıklı olsun. Fikir olarak ikizi benimsedim o yüzden biri gitse üzüleceğim gibi . Tabi Allah hayırlısını versin inşallah. Doktor haftaya dedi ama ben dayanamayacağım başka doktora bi gidip kontrol olacağım

İnşallah o günler geçmiyor gibi ama çabuk geçiyor. Ben 5 haftalıkken tek kese 6. Haftada çift kese gördüm. 6+3 de karından kalp atışlarını duydum çok şükür
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Doğal yolla olmayınca her adımım daha çok tedirginlik yasıyorum

tesekkur ederim

Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin . Doğal yolla olmayınca her adımım daha çok tedirginlik yasıyorum
Zor bulunca tedirginlik normal tabii. Birde kendini çok şartlayıp üzülme bence tek de olsa iki de olsa rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin. Beta hcg değeri ikiz olup olmadığını göstermiyor illa usg de görmek gerekiyor. Arkadaşım 160 larda değerle 4 üz annesi oldu nasip kısmet

Acele etmeyin gitsenizde kese gorunmeyecektir belki bu sefer onu kafaya takarsiniz. Kendimden biliyorum cok dusundum kendi doktorumdan once baska doktora gideyim diye esim engel oldu.
Ikiz ya da tek hic onemli degil gercekten Allah saglikli sihhatli versin yeter

Ay teşekkürler rahatladım valla

Amin inşallah hayırlısı ile nasip etsin Allah. Bu sürecin her adımı yorucu sabretmek zorunda kalıyor insan

Çok güzelmis Güle güle kullanın inşâllah.bizede fikir oldu

Aminnn canm benim darisi basina az kalms yaz hmeen bize snde❤ evt onu bnde yasiyodm korku oluyo insann icnde allah korusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…