- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.601
Sagol canim sennde gozun aydin ay neguzel ayni anda yasicaz desene❤Gözun aydın canım benimkiler de kız :) Tahmini doğum tarihleri de aynı,aynı haftadayız :)
Gayet güzel :)Arkadaşlar kan değerleriniz nasıl arttı ? Ben iki embriyo transfer edildi . 540-1800-4100 şeklinde arttı lütfen yorum yapın nasıl bu artış ? Doktor net bişey demedi sadece iyi dedi kan testi yapmama gerek yok artık dedi
Ayu senle ayniyiz bnmde cift yumrta canim gozun aydin masallah❤ sagol bilgiler icin gule gule kullan iyi yaomssn aradan cikms:)Herkese merhabaBen de çift yumurta ikizlerine hamileyim c.tesi günü cinsiyetlerini öğrendik hayırlısıyla 2 kızımız olacak Uzun zamandır ikiz arabalarına bakıyorduk. Biri önde biri arkada kalsın istemedik. Yanyana olanlar kapılardan sığmaz diye endişelendik. Her şeyi içinde olsun doğumdan sonuna kadar kullanılsın istedik ve sonunda karar verdik biraz erken olsa da içimize sindi sipariş ettik. Geldiğinde daha ayrıntılı fikrimi yazarım yine ama şimdilik fotoğrafını göndereyim size de fikir olsun.
Çok teşekkürlerMerhabaMarkası modeli tam olarak böyle "Zwillingswagen Mikado Kinderwagen - 3 in 1- Set Wanne Buggy Babyschale"
Ben Almanya'da yaşıyorum ama Amazon'dan sipariş verdim. Diğer ülkelerden de sipariş verilebilir sanırım. Mikado'nun kendi sitesinden de bakın isterseniz.
İkiz olduğu için yapılmadı bana. Fetal dna testi yapıldı..Merheba sevgili anneler doktorlariniz ikili test hakkinda ne dedi bilgilendirirseniz sevinirim
Hayirlisi olsn saglikla gelsinler canim❤ benim thmnlerim tutmstu ilk gordgmuzu hep erkek hisdetmstm halbuki daha iri yapilydi ama deglms. Dr dedi hatta bak bu bakaya bnziyo yapisi dieBizimkinide doktor bugün cinsiyet tahmini yaptı 10.haftadayiz erkek dedi ikiside büyük ihtimallebakalım saglikla gelsinlerde
Kan vermedim canım ikiz olduğu için sadece ultrasonda ense kalınlığı bakıldıMerheba sevgili anneler doktorlariniz ikili test hakkinda ne dedi bilgilendirirseniz sevinirim
Merheba sevgili anneler doktorlariniz ikili test hakkinda ne dedi bilgilendirirseniz sevinirim
Çok güzelmis Güle güle kullanın inşâllah.bizede fikir oldu
Ayu senle ayniyiz bnmde cift yumrta canim gozun aydin masallah❤ sagol bilgiler icin gule gule kullan iyi yaomssn aradan cikms:)
Çok teşekkürler
İkiz olduğu için yapılmadı bana. Fetal dna testi yapıldı..
Benim drum kan istemedi yanlış sonuç vereceği için sadece usg de ense kalınlığı vs bakıldıMerheba sevgili anneler doktorlariniz ikili test hakkinda ne dedi bilgilendirirseniz sevinirim
Bende henüz yaptırmadım ama dr en son kontrolde kana gerek yok değeri ikiye bölsek doğru sonuç vermez dedi ama bazı drlar yapıyor neden hepsi aynı fikirde değil ki acabaBenim ikili test için ultrasona bakıldı gayet iyi dedi doktorum.kanda aldılar sonuç iyi çıktı.kimi doktor yapıyo kimi yapmıyor sanırım.
Ne kadara yaptırdın canım fetal dna testini?
Prenatest yapıldı, 2900.tlgojibeeren
Hayirlisi olsn saglikla gelsinler canim❤ benim thmnlerim tutmstu ilk gordgmuzu hep erkek hisdetmstm halbuki daha iri yapilydi ama deglms. Dr dedi hatta bak bu bakaya bnziyo yapisi die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?