2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ayu senle ayniyiz bnmde cift yumrta canim gozun aydin masallah❤ sagol bilgiler icin gule gule kullan iyi yaomssn aradan cikms:)

Kizlar selam bu arada detyli icin medicalparka gidicem ben 1 ay soraya randevu aldim guzel fiyt verdiler muayene ve ikiz detyli ultrason 850 toplam fiyat. Calstgm kurumdn dolayida indrm oluyo bazn gerci blki normlde daha yksk blmiyorm ama diger ozellere gore en uygunun bu verdi %90 anlasmali sigortm makul olack ins:) fikir olr blki die yazdim. Sabit dr degil ctesileri geliyorms perinatolog

Bizimkinide doktor bugün cinsiyet tahmini yaptı 10.haftadayiz erkek dedi ikiside büyük ihtimalle bakalım saglikla gelsinlerde
Hayirlisi olsn saglikla gelsinler canim❤ benim thmnlerim tutmstu ilk gordgmuzu hep erkek hisdetmstm halbuki daha iri yapilydi ama deglms. Dr dedi hatta bak bu bakaya bnziyo yapisi die

Merheba sevgili anneler doktorlariniz ikili test hakkinda ne dedi bilgilendirirseniz sevinirim

Merhabalar benim doktorum çoğul gebeliklerde Dna'dan kromozom bozukluklarının tespit edildiği test dışında hiçbir testin sağlıklı sonuç vermediğini söyledi. Bir de ultrasondan ölçümleri yapıldı o kadar.

Çok güzelmis Güle güle kullanın inşâllah.bizede fikir oldu

Çok teşekkür ederim

Ayu senle ayniyiz bnmde cift yumrta canim gozun aydin masallah❤ sagol bilgiler icin gule gule kullan iyi yaomssn aradan cikms:)

Evet canım aynıyız inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi Almayayım bekleyeyim diyorum ama dayanamıyorum

Çok teşekkürler

Rica ederim ne demek

İkiz olduğu için yapılmadı bana. Fetal dna testi yapıldı..

Ne kadara yaptırdın canım fetal dna testini?

Benim ikili test için ultrasona bakıldı gayet iyi dedi doktorum.kanda aldılar sonuç iyi çıktı.kimi doktor yapıyo kimi yapmıyor sanırım.

Benim ikili test için ultrasona bakıldı gayet iyi dedi doktorum.kanda aldılar sonuç iyi çıktı.kimi doktor yapıyo kimi yapmıyor sanırım.
Bende henüz yaptırmadım ama dr en son kontrolde kana gerek yok değeri ikiye bölsek doğru sonuç vermez dedi ama bazı drlar yapıyor neden hepsi aynı fikirde değil ki acaba

Kızlar su ultrasyon kağıtlarında yazan tahmini doğum tarihlerinin doğruluk payı nedir sürekli değişiyor da 17 agustosla başladık 12 ağustosa düştük :)

.
Hayirlisi olsn saglikla gelsinler canim❤ benim thmnlerim tutmstu ilk gordgmuzu hep erkek hisdetmstm halbuki daha iri yapilydi ama deglms. Dr dedi hatta bak bu bakaya bnziyo yapisi die

Amin canım inşallah hepimiz .ya bnde hissediyodum hep erkek dedim :)ama 12.haftada kısmetse tam belli olur

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum detaylı ultrason için 650 tl fiyat aldım istanbulda. Daha uygun fiyat alan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…