- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.621
Ben Hacettepe Üniv. Perinatoloji bölümüne muayene oluyorum zaten Doç. Dr. mesai saati sonrası ücreti ödüyorum 122 tl, ayrıntılı ultrasonu da o yapacak. Özellerde çok pahalı yaKizlar selam bu arada detyli icin medicalparka gidicem ben 1 ay soraya randevu aldim guzel fiyt verdiler muayene ve ikiz detyli ultrason 850 toplam fiyat. Calstgm kurumdn dolayida indrm oluyo bazn gerci blki normlde daha yksk blmiyorm ama diger ozellere gore en uygunun bu verdi %90 anlasmali sigortm makul olack ins:) fikir olr blki die yazdim. Sabit dr degil ctesileri geliyorms perinatolog
Ben Konya’da perinataloğa 300 liraya yaptıracağım canımArkadaşlar bişey sormak istiyorum detaylı ultrason için 650 tl fiyat aldım istanbulda. Daha uygun fiyat alan var mı acaba?
Canım tüp bebek benim 14. Gün değerim 2580 di tam 5+0 dı o gün hafta olarak. Senin kaç çıktıSevgili ikiz bebek anneleriiii:)
rica etsem benimle betahcg degerlerinizi paylasir misiniz?
kacinci haftada kacti?
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum detaylı ultrason için 650 tl fiyat aldım istanbulda. Daha uygun fiyat alan var mı acaba?
Canım tüp bebek benim 14. Gün değerim 2580 di tam 5+0 dı o gün hafta olarak. Senin kaç çıktı
Günaydın kızlar biz kontrolümüzü olduk çok şükür herşey yolunda. Hareketlerini gördükçe daha çok bağlanıyorum onlara.birinin cinsiyeti erkek dedi ama diğeri göstermedi yaa .bu günlerde sağ tarafımda ağrı hissediyorum idrar tahlili aldı doktorum enfeksiyon olabilir diye.sıvı tüketiyorum ama ikizlerde daha çok sıvı almanız gerekliymiş.Allahım sağ Salim zamanında kucağımıza alalım
sağol canım benim 10.gün 315 çıkmıştı.ama bence çok takılma değerlere yeter ki düzenli bir şekilde artsın. Aklımda iken söyleyeyim hani diyorlar ya iki kat artması gerek böyle bir durum net değil en az artması gereken %60-70miş.bunlat bile ilk zamanlarda stres yapıyor insana.gönlünü ferah tut yorma kendini yat dinlen kesede zaten göreceksin.
Doktorlar ilk zamanlarda pek bişey söylemiyor kalp atışlarını duymaya gittiğin zaman büyük ihtimal söyler.benim iki kese de birlikte görmüştüm.ama başka arkadaşlar var kalp atışları olduğu zaman haberleri olmuş.
Cerrahpaşaya ulaşmaya çalışıyorum çapa sorun olmadığı takdirde yapmıyoruz dediDevlette yaptirsaniz. Cerrahpasa yapiyor mesela. Ozel muayene ucreti de 122 tl.
Sevgili ikiz bebek anneleriiii:)
rica etsem benimle betahcg degerlerinizi paylasir misiniz?
kacinci haftada kacti?
Canım değerine çok takılma ben 5. Haftada tek kese gördüm 6. Haftada ikiz olduğunu öğrendim. Etkinin beşinci haftada 11000 civarı çıktı 16. Haftasında tek gebelik. Beta kişiye göre değişiyor en güzeli sabredip kalp atışlarını beklemekhayirli olsun :) su an bakabildim sonucuma. 10 binlerde cikmis. Dun yaptirdim tam 5+0 di son adet tarihime gore. İkiz gebelik olabilir mi yaa nasiil bu kadar yuksek ya da baska bi sorun olabilir mi?doktor keseyi gordu dun. Ama bi sey demedi, daha cok yeni dedi
Gözünaydın canım birisini de yakında öğrenirsin ben bu hafta hareketleri daha bir fazla hisseder oldumGünaydın kızlar biz kontrolümüzü olduk çok şükür herşey yolunda. Hareketlerini gördükçe daha çok bağlanıyorum onlara.birinin cinsiyeti erkek dedi ama diğeri göstermedi yaa .bu günlerde sağ tarafımda ağrı hissediyorum idrar tahlili aldı doktorum enfeksiyon olabilir diye.sıvı tüketiyorum ama ikizlerde daha çok sıvı almanız gerekliymiş.Allahım sağ Salim zamanında kucağımıza alalım
Maşallah Allah ikisini de sağlıkla kucağına aldırsın canımTüp bebek ikiz
2 adet 5. Gün embriyosu transfer sonrası
12.Gün: 2736
14.Gün: 6975
16.Gün: 18890
Cerrahpaşaya ulaşmaya çalışıyorum çapa sorun olmadığı takdirde yapmıyoruz dedi
Benimde 5.gün embriyosu 8.gün 120ydi 10.gün 320 ve ıki kese göründü .pazarteside kalp atislarinida duyduk şükürler olsun .senin degerler baya yüksek maşallah umarim ikizdr12. Gün 1800 14. Gün 4100 16. Gün 10600 iki buçuk kat artıyor benim sonuç neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?