2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ben Hacettepe Üniv. Perinatoloji bölümüne muayene oluyorum zaten Doç. Dr. mesai saati sonrası ücreti ödüyorum 122 tl, ayrıntılı ultrasonu da o yapacak. Özellerde çok pahalı ya

Canım tüp bebek benim 14. Gün değerim 2580 di tam 5+0 dı o gün hafta olarak. Senin kaç çıktı

hayirli olsun :) su an bakabildim sonucuma. 10 binlerde cikmis. Dun yaptirdim tam 5+0 di son adet tarihime gore. İkiz gebelik olabilir mi yaa nasiil bu kadar yuksek ya da baska bi sorun olabilir mi? doktor keseyi gordu dun. Ama bi sey demedi, daha cok yeni dedi

Günaydın kızlar biz kontrolümüzü olduk çok şükür herşey yolunda. Hareketlerini gördükçe daha çok bağlanıyorum onlara.birinin cinsiyeti erkek dedi ama diğeri göstermedi yaa .bu günlerde sağ tarafımda ağrı hissediyorum idrar tahlili aldı doktorum enfeksiyon olabilir diye.sıvı tüketiyorum ama ikizlerde daha çok sıvı almanız gerekliymiş.Allahım sağ Salim zamanında kucağımıza alalım

yaa ne guzel masallah hayirli olsun♡♡♡
size de sormak istiyorum betahcg kac cikmisti acaba sizin?

sağol canım benim 10.gün 315 çıkmıştı.ama bence çok takılma değerlere yeter ki düzenli bir şekilde artsın. Bir sonraki gidişinde eğer ikiz ise büyük ihtimal Kalp atışıyla birlikte görürsün.Sen gönlünü ferah tut dikkat et kendine ağır kaldırma eğilme yorma kendini azıcık daha sabret annesi

Son düzenleme:

cok tesekkurler cevap icin, ben daha bir kez kan aldirdim, degerim haftama gore cok yuksek cikmis. O yuzden bi sorun mu var yoksa cogul gebelik mi diye meraklandim. Keseye de bakti dun doktor. Bir sey demedi sadece henuz cok yeni dedi.

Doktorlar ilk zamanlarda pek bişey söylemiyor kalp atışlarını duymaya gittiğin zaman büyük ihtimal söyler.benim iki kese de birlikte görmüştüm.ama başka arkadaşlar var kalp atışları olduğu zaman haberleri olmuş.

cok tesekkurler ilginiz icin. İnsallah saglikla aliriz kucagimiza yavrularimizi hep birlikte :)

Canım değerine çok takılma ben 5. Haftada tek kese gördüm 6. Haftada ikiz olduğunu öğrendim. Etkinin beşinci haftada 11000 civarı çıktı 16. Haftasında tek gebelik. Beta kişiye göre değişiyor en güzeli sabredip kalp atışlarını beklemek
Gözünaydın canım birisini de yakında öğrenirsin ben bu hafta hareketleri daha bir fazla hisseder oldum

Yaa gerçekten mi ne güzel bende arada göbeğimin altında kuş uçuyormuş gibi hissediyorum idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadım ben yine o kadar su da içiyorum.2 hafta sonra kendi doktoruma gitçem idrar kültürü en iyi sonuç veriyormuş ondan isticem.boşuna antibiyotik almayalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…