- 31 Aralık 2012
- 6.823
- 758
- 163
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.641
Kadım doğuma randevu verdi yarına hemen bakalım yönlendirirler inşallah çok teşekkür ederimBen cerrahpasa perinatolojide takipliyim. Muayeneye gittigimde baska hastanelerde takipli olan gebeler geliyor detayliya. Yapiyorlar diye biliyorum. Hatta cogu Prof. Ali Benian'a gidiyorlardi.
Yakında daha da iyi hissedersin canım insan çok mutlu oluyor. Bugün aile hekimliğinde gebe takibim vardı gittim nerede hissediyorsun dedi ebe gösterdim gösterdiğim yerde buldu bebekleri. Çok güzel bir duygu. İdrar yolu enfeksiyonu önemli canım mutlaka kültür yaptırYaa gerçekten mi ne güzel bende arada göbeğimin altında kuş uçuyormuş gibi hissediyorumidrar yolu enfeksiyonundan kurtulamadım ben yine o kadar su da içiyorum.2 hafta sonra kendi doktoruma gitçem idrar kültürü en iyi sonuç veriyormuş ondan isticem.boşuna antibiyotik almayalım .
Kadım doğuma randevu verdi yarına hemen bakalım yönlendirirler inşallah çok teşekkür ederim
Ay kaçıncı gün duydunuz acaba ? Haftaya çağırdı beni doktorum . Allah sağlıkla versin inşallahBenimde 5.gün embriyosu 8.gün 120ydi 10.gün 320 ve ıki kese göründü .pazarteside kalp atislarinida duyduk şükürler olsun .senin degerler baya yüksek maşallah umarim ikizdr
Sağol canım hepimizeMaşallah Allah ikisini de sağlıkla kucağına aldırsın canım
amiin inşallah hepimizin yavruları saglikli sıhhatli doğar.Ay kaçıncı gün duydunuz acaba ? Haftaya çağırdı beni doktorum . Allah sağlıkla versin inşallah
Aa ne tesadüf 11:40 ta benim senin ne zaman?Rica ederim. Yarin benimde randevum var orda. Insallah halledersiniz.
Aa ne tesadüf 11:40 ta benim senin ne zaman?
Peki sen 30.haftadasın detaylı ultrasondan sonra prrinatolojiyle işimiz bitmiyor mu yine gidecek miyiz?Perinatolojide belli bir saat yok. 9.30da orda olmam gerekiyor vakaya gore aliyorlar. Bazen 10da giriyorum, bazen 12 hatta 2yi buldugu bile oldu.
Peki sen 30.haftadasın detaylı ultrasondan sonra prrinatolojiyle işimiz bitmiyor mu yine gidecek miyiz?
Geldim gebe bölümünde muayene oomadan Medine hn a yönlendirdiler. Pazartesi 8 de gel beni bul yardımcı olucam dedi saolsun. Pazartesi gelicem 150 tl dedi Allah razı hepinizden yoksa özelde pahalıya yaptıracaktım.Perinatolojide belli bir saat yok. 9.30da orda olmam gerekiyor vakaya gore aliyorlar. Bazen 10da giriyorum, bazen 12 hatta 2yi buldugu bile oldu.
Geldim gebe bölümünde muayene oomadan Medine hn a yönlendirdiler. Pazartesi 8 de gel beni bul yardımcı olucam dedi saolsun. Pazartesi gelicem 150 tl dedi Allah razı hepinizden yoksa özelde pahalıya yaptıracaktım.
Genis arastrma sorasi uyguna buldm iste sukur bnde 85 odicem sadece:) Ozeller yuksek birde ikiz gebelk diye 2 kati direkt. Devletle anlasmamiz olsa bizmde iyi olurdu hmde univrsite hastsneleri iyidir bnceBen Hacettepe Üniv. Perinatoloji bölümüne muayene oluyorum zaten Doç. Dr. mesai saati sonrası ücreti ödüyorum 122 tl, ayrıntılı ultrasonu da o yapacak. Özellerde çok pahalı ya
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin kız erkek hiç farketmez sağlıkla doğsunlarSelam guzel ikiz anneleri❤ bebeklerimin ikisi de kizmissaglikla dogsunlar bakalim
Bende koçüniverstesi nde yapıcam Yenidoğan Yoğun bakımı var ve ayrıca doktorlar çok iyi yorumlara bakmayın bir görüşün derim iyi bir hastaneTeşekkür ederim arkadaşım bi araştırıym dedigin yerleri.
Bebek yogun bakım ünitesi iyi olanlara bakıyorum.
Bende cerrahpasa yada koç üniv. hast. ile görüşüyorum.
Koçüniverstesi ebru çelik perinatolog ve çok tatlı biri ayrıca fiyatlarda gayet uygun ben çok araştırdım ve orada yaptırdım tavsiye ederimKizlar selam istanbulda univerdite veya arstrma hastsnesnde perinatolog gittnz mi fiytlar nasildi. Benm sgk yok oyuzdn gidersmde ucret odicm iademin bi ksmini kurmdan alcm oyuzdn merak ettim. Onlada ugrasasim yok:s randevuda zor olck gibi geliyo.
Acibadm da yuksk fiyt vrdi. Istnbul florancede buldum prof perinatolog ve prof frki almiyo ozel sigrtm anlasmali oldgndan suan oraya gidicm gibi duruyo %80 anlasmali 50 tl ye geliyo muayene iyi detyli usg fiyatida yarn verickler %80 sigorta karsilick ikizde daha yuksk oluyoms fiyat:)
Canım perinatolog a yaptırmak lazım hele ikizlerde kesinlikle bende Koç üniverstesinde 600 e yaptırdımKizlar selam bu arada detyli icin medicalparka gidicem ben 1 ay soraya randevu aldim guzel fiyt verdiler muayene ve ikiz detyli ultrason 850 toplam fiyat. Calstgm kurumdn dolayida indrm oluyo bazn gerci blki normlde daha yksk blmiyorm ama diger ozellere gore en uygunun bu verdi %90 anlasmali sigortm makul olack ins:) fikir olr blki die yazdim. Sabit dr degil ctesileri geliyorms perinatolog
İkili testi yaptırdım sadece birde çok erken benimkiler 20. Haftalarda hissettim hattâ korkuyorum niye hissetmiyorum diye ama çok şükür bir sorun yokKızlar birşey soracağım. 12. haftada bebekleri hissetmek mümkün mü sizce?
Bir de ikili üçlü tarama testlerini yaptırmak konusundaki fikirleriniz neler?
teşekkür ederim mesajın için.Bende koçüniverstesi nde yapıcam Yenidoğan Yoğun bakımı var ve ayrıca doktorlar çok iyi yorumlara bakmayın bir görüşün derim iyi bir hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?