2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canım perinatolog a yaptırmak lazım hele ikizlerde kesinlikle bende Koç üniverstesinde 600 e yaptırdım
Aynen canim perinatologlara baktm tum ozellerde bende. Kocla anlasmamiz yok fiyat gayet uygunms bnde 2000 1550 gibi rakamlardan sora en uygun 850 buldm hastane anlasma orani yuksk oldgndan medicalpark bana cok karli oluyor. Fiytlari biraz indrmli verp provizyon aliyorlar bana dusen rakam epy dusuyor memnun kalirsm bu kadina arada giderim. Bi prof buldm florancede olmadi arada oraya gidicem prof frki almiyorlarms ama detayli ultrasnu yukskti:) 2 martta randevum nasi gececek zaman diyorum simdi canimm

Kızlar birşey soracağım. 12. haftada bebekleri hissetmek mümkün mü sizce?

Bir de ikili üçlü tarama testlerini yaptırmak konusundaki fikirleriniz neler?
Bnde erken hissednlerdenm canim 13 veya 14 de baslamstm baya hissetmeye:) ikizde ikili tstte kan almadilar sonuc yanstmiyor die ultrasnda detyli bakiyorlar canim sorun varmi yok mu azcok anlasiliyorms detayli ultrasn zamaninda yine kapsamli inceleniyor sonucta

Ben bahcelievler medicanaya gidiyorm canim memnunum tedavimide orda oldm herasamasnda guzel ilgilendiler hep memnun kaldim hemsireler cok ilgiliydi hijyen iyidi ilk seferde sonuc aldik sukur❤ doktorumu birakmiyorum ona guvendigimden birde yogunbakm kuvoz durmlarndan dolayi burda dogum yapicam bagli oldgum sandik cocugu bu hastsnede karsiliyorms sansima:) acikcasi bu hastaneye gore fiyatlar gercekten iyi tedavide bize uygun gelmsti

Arkadaşlar ben henüz doğumları araştırmadım ama detaylı ultrason için yok yok aramadığım hastane kalmadı. 1400 ile 650 arasında fiyatlar özellerde. Bende bağcılar medicine da yapmayı düşünüyorum. Özel sigortam 3500 ödüyor kalanı bana kalıyor henüz fiyat almadım ama şikayet var üzerinden şikayetleri okuyup bütük aklımdaki soruları sordum. Önceliğim detaylı ultrason ama bitimcr inşallah doğumlara bakıcam. Sizden daha güzel daha doğru bilgiler alıyorım çok teşekkürler hepinizeee

Hepimiz icin cok faydali oluyo paylasmlar canim kesnlkle burasi uygun bi hastane zatn ole biliyorm sanci odalarinda toplu oldgunu duymstm kadnlarn o birz degsk gelmsti. Burasi bu yil yenilendi sureclernde iyilesmeler olmstur mtlaka deneynce anlarsn zatn. Servisim onunden geciyor da ordan goruyorum binayi

Benim zaten sezaryan olacağı için onu bilmiyorum açıkçası ama eski halinde aşılama yaptırmıştım berbattı. Açıkçası buraların en iyisi olmasına rağmen bana merdiven altı hastane gibi geliyor. Ama doktorum Tea hn ve kendisine çok güveniyorum o yüzden ses etmiyorum. Yoksa burayı düşünmezdim. Hastaneyi sağlık bakanlığna kadar şikayet ettim ama yinede kopamıyorım :)) en son şikayetimde salı oldu bugün aradılar açıklamak için. Hem şikayet edip hemde vazgeçemiyorum :))

Kızlar birşey soracağım. 12. haftada bebekleri hissetmek mümkün mü sizce?

Bir de ikili üçlü tarama testlerini yaptırmak konusundaki fikirleriniz neler?
İkiz gebeliklerde tarama testleri önerilmiyor canım usg ile ilerleniyor. Ama istersen prena test gibi ücretli testler bat yaptırabilirsin. Ben yaptırmadım

teşekkürler cevabın için arkadaşım.
Acaba oradan hangi doktoru tavsiye edersin ?

Bana o cok ilgnc glmsti devlet gibi diger asamalarda nelr vrdir blmiyorm. En onmlisi doktor zatn canim ins cok iyi gecer tum surecin golunce olur o zaman daha iyi ilgilenmeleri lazim seninle:)

teşekkürler cevabın için arkadaşım.
Acaba oradan hangi doktoru tavsiye edersin ?
Duzgun korkmaz benim doktorm bnde tvsiye uzerine gtmstm hamilelk oncesi asamada denedgm buyk ozel hastsnelrde tek guvndgm ve beni anlayan dr oldu canim. Ozel bkleme salonu orada 2 muayene odasi var. Kendi odasi da ayri. Hastanede eski bi dr oldgundn ve hastasida cok ondn sanirm:) Bide elektrk guven olayi bu isler bilirsn cok iyidir ama senin icine snmaz isnmaz vs. Herkedn kriterleri frkli Digerlerini blmiyorm 4 tane vardi denersin olmadi arkadasm bikac kisiyi:))

Bizim serviste bi bayan var o da düzgün beyi çok övüyo 9.ayda dr değiştirip onu bulmuş çok memnun. Nerden nereye :)

Bana o cok ilgnc glmsti devlet gibi diger asamalarda nelr vrdir blmiyorm. En onmlisi doktor zatn canim ins cok iyi gecer tum surecin golunce olur o zaman daha iyi ilgilenmeleri lazim seninle:)
Aminncümlemizin güzel geçsin inşallah hep iyi şeyler paylaşmak nasip olsun. Ben zaten her yerde sorunluyum herşeyi şikayet ediyorum 0 tolerans resmen. Ama herkes hakkını ararsa kimse bize kafasına göre davranamaz diye düşünüyorum. İnsanlar insanlıktan uzak..

Bu dedikleriniz ne ki? Ben hiç bilmiyorum ilk gebelik bi de çevrende de hamile kişi yok hiç süreci bilmiyorum
Benekte ki bazı sorunların tespiti için ikili üçlü ve dörtlü testler yapılıyor anneden kan alınıp canım. 12. Haftada ense kalınlığı ve burnu inceleniyor o ölçümlerle kan sonuçları karşılaştırılıyor bu ikili test oluyor.ama ikiz gebeliklerde yapılmıyor çünkü risk yüksek çıkıyormuş drlar kafa karışıklığı istemiyor. Prena test nphty gibi ücretli yurt dışına giden testler var anneden Kan alınıyor %99 doğruluk payı var. Fiyatı 2000 lira ve üzerinde oluyor.

Teşekkür ederim canım bunu bilmiyordum . Yaptıracağız artık mecburen . Her hastane yapıyor mu

teşekkür ederim arkadaşım.
Bende Düzgün beyi duymuştum daha önce.hakkındaki yorumlar hep olumlu.
Bi görüşürüm oraylada.
sevgiler

Teşekkür ederim canım bunu bilmiyordum . Yaptıracağız artık mecburen . Her hastane yapıyor mu
İkili üçlü dörtlü taramalar her hastanede yapılıyor canım. Diğer özel testler için hastanenin anlaştığı firmalar oluyor onlar gönderiyor kanı yurt dışına. Ama dediğim gibi ikiz gebeliklerde bu ikili üçlü taramalar güvenilir değil

Daha kese görmedik haftaya dedi doktor ikiz mi bilmiyorum ama değerler çok yüksek çıkınca ikiz büyük ihtimal dedi doktorum . Zaten tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo da tütmüş demek li

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…