- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.681
Hayırlı sağlıklı olsunlar canım inşallah Allah gönlüne göre versinDaha kese görmedik haftaya dedi doktor ikiz mi bilmiyorum ama değerler çok yüksek çıkınca ikiz büyük ihtimal dedi doktorum . Zaten tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo da tütmüş demek li
Belkide karsilastigim birisidir beklerken hehe:) bnde cok memnunum vala❤ benim birimdede ona doguran cokms cocuklari 15 yaslarina gelms bileBizim serviste bi bayan var o da düzgün beyi çok övüyo 9.ayda dr değiştirip onu bulmuş çok memnun. Nerden nereye :)
Aminncanim inss hepimiz guzel seyler paylasiriz burda❤ saglik konusu hassas ve onemli bi konu canim bisi yasadysan cok dogru yapiyorsn. Saglik bakanligida bimerdn gelen sikaytleri cok onemsiyor ilgileniyorlar basima glmsti bikere saglk ocagnda dedgin gibi herks bilse arasa daha iyi sartlar olusurAminncümlemizin güzel geçsin inşallah hep iyi şeyler paylaşmak nasip olsun. Ben zaten her yerde sorunluyum herşeyi şikayet ediyorum 0 tolerans resmen. Ama herkes hakkını ararsa kimse bize kafasına göre davranamaz diye düşünüyorum. İnsanlar insanlıktan uzak..
Gonlunce olsn canim ins ikiside seninledirDaha kese görmedik haftaya dedi doktor ikiz mi bilmiyorum ama değerler çok yüksek çıkınca ikiz büyük ihtimal dedi doktorum . Zaten tüp bebekle hamile kaldım iki embriyo da tütmüş demek li
Herseyn yolunda olmasi cokguzel maslalah canimKızlar günaydın bugün ikili taramam vardı çok şükür ultrasonda herşey yolunda görülüyor kan çok verimli olmuyor ama yinede alalım dedi drum kanda verdim ilaç sizlere ne yazdı drunuz bana coraspirin Demir ilacı ve omega 3 yazdı ve progesteron kullan dedi kanamam falan yok ama ben bunu kullanmak zorunda mıyım doğuma kadar acaba laf karıştı sonrada unuttum sormayı coraspirin neden yazdı acaba ben içerdeyken eşime vermiş reçeteyi soramadım hiçbirşey
Benmde var sari akntim canm 2 haftadir oldu bnde. Oncelernde zatn crinone jelden dolayi aknti oluyodu. Koku ve kasnti yoksa normal hormonlardn dolayi diyorlar gcn hfta bnde sordm dra ayni yaniti aldm. Bunlrdn biri olrsa idrar tsti yaptirirz. Idrar tstlerm hep temz cikiyodu bnmde bisi oldgnu sanmiyormSelam kızlar akıntım gebelik başladığımdan beri sarı kaşıntım Yok ama devamlı akıntım oluyor özellikle tuvaletten çıktıktan sonra.sizde de böyle bir durumu olan var mı acaba.
Coraspirin bizler için mi geçerli sadece daha önce bir doğum yaptım oğlum var onda hiç kullanmamıştım ikiz diye sanırım kullanmak gerekiyor şimdi öyle mi aynı şekilde progestan hapta düşük yada erken doğum olmasın diye mi sen kullanıyor musun canımHerseyn yolunda olmasi cokguzel maslalah canimbunlarin cogunu bizler bstan beri iciyorduk tedaviden dolayi koruyucu ozellkte demire gecen hafta basladim ben icergnde bska selerde varms. Corasprin en bstn beri devm ediyorm hala kan sulandirici drun yazdysa mtlaka ic canim. Birakacagin zaman soler zatn sormadn bi karar vermessn merkta kaldysn whatsaptn yaziverirsn:)
Tek bebistede veriyorlar canim tedavi olanlara hep genelde. Kan pihtilasmasi dusugu tetkliyor. Hatta bole bi tspit vrsa igne oluyorlar bu onlem amacli. Progstn icerkli vajinal jel kullandm ben 3 buck ay kadr sora kontrolde birakabilrz artik dedi. Aslinda ilk 3 4 ay zatn dusk acisndn daha riskli bastn beri kullanan cok. Gebelk yokken daha zatn kullaniyordm jeli falan sora sabh aksama donmstk:)Coraspirin bizler için mi geçerli sadece daha önce bir doğum yaptım oğlum var onda hiç kullanmamıştım ikiz diye sanırım kullanmak gerekiyor şimdi öyle mi aynı şekilde progestan hapta düşük yada erken doğum olmasın diye mi sen kullanıyor musun canım
Tedaviyle olmadı benim ama risk var demekki progestan bir ay öncede kullanmıştım sadece bir gün kanamam olmuştu sonra kullanmayı bıraktım ama zaten 3 aylık oldular niye gerek gördü ki acaba bilgiler için tşk ederim canım bakalım bi dr a daha gidiyorum o devlette ona sorarım artıkTek bebistede veriyorlar canim tedavi olanlara hep genelde. Kan pihtilasmasi dusugu tetkliyor. Hatta bole bi tspit vrsa igne oluyorlar bu onlem amacli. Progstn icerkli vajinal jel kullandm ben 3 buck ay kadr sora kontrolde birakabilrz artik dedi. Aslinda ilk 3 4 ay zatn dusk acisndn daha riskli bastn beri kullanan cok. Gebelk yokken daha zatn kullaniyordm jeli falan sora sabh aksama donmstk:)
Anladm canim ozamn onlem icn vermstir cogul gebelik teke gore riskli bi gebelik. Onceki kanamayi rske atmak istememstir. Aklina kotu seler getirme hic neguzel hersey yolundyms❤Tedaviyle olmadı benim ama risk var demekki progestan bir ay öncede kullanmıştım sadece bir gün kanamam olmuştu sonra kullanmayı bıraktım ama zaten 3 aylık oldular niye gerek gördü ki acaba bilgiler için tşk ederim canım bakalım bi dr a daha gidiyorum o devlette ona sorarım artık
Sağol canım kan sonucun normal mi çıkmıştı yani pek güvenmiyoruz o sonuca da dedi çünkü fitil nasıl sabah akşam mı kullanıyorsun canım kanaman falan yok herhalde ama demihadi gözün aydın canım.benden de kan almıştı doktor şükür sorun çıkmadı.bende kan ilacı multivitamin vermişti progestan fitil kullanıyorum ben hala.bakalım ne kadar süre daha devam edecem.doktor veriyorsa vardır bir bildiği bence çok takılma
Kızlar günaydın bugün ikili taramam vardı çok şükür ultrasonda herşey yolunda görülüyor kan çok verimli olmuyor ama yinede alalım dedi drum kanda verdim ilaç sizlere ne yazdı drunuz bana coraspirin Demir ilacı ve omega 3 yazdı ve progesteron kullan dedi kanamam falan yok ama ben bunu kullanmak zorunda mıyım doğuma kadar acaba laf karıştı sonrada unuttum sormayı coraspirin neden yazdı acaba ben içerdeyken eşime vermiş reçeteyi soramadım hiçbirşey
Selam kızlar akıntım gebelik başladığımdan beri sarı kaşıntım Yok ama devamlı akıntım oluyor özellikle tuvaletten çıktıktan sonra.sizde de böyle bir durumu olan var mı acaba.
Canım herkeste HCG değeri aynı gün olsa da farklı çıkıyor sağlıkla devam etsin de o önemli değil, önemli olan katlanarak artmasi. Ben ilk keseden 9 gün sonra gördüm 2. Keseyicok tesekkurler ilginiz icin. İnsallah saglikla aliriz kucagimiza yavrularimizi hep birlikte :)
Canım herkeste HCG değeri aynı gün olsa da farklı çıkıyor sağlıkla devam etsin de o önemli değil, önemli olan katlanarak artmasi. Ben ilk keseden 9 gün sonra gördüm 2. Keseyi
İkiz gebelik risk grubu oluyor her zaman canım. Ben progestanı günde bir vajinal devam ediyorum son zamana kadar kullanacağım. Birde haftada bir proluton iğne yaptırıyorum yani depo progesteron. Erken Doğum riskini önlemek için kullanılıyor. Bende pıhtılaşma problemi bar zaten kan sulandırıcı iğne yapıyorum. Ama bu corasprin pıhtılaşma sorunu olmasa da bebeğe giden kan akımını artırıyor ve düşük riskini engelliyor. Bu sebeple de vermiş olabilirKızlar günaydın bugün ikili taramam vardı çok şükür ultrasonda herşey yolunda görülüyor kan çok verimli olmuyor ama yinede alalım dedi drum kanda verdim ilaç sizlere ne yazdı drunuz bana coraspirin Demir ilacı ve omega 3 yazdı ve progesteron kullan dedi kanamam falan yok ama ben bunu kullanmak zorunda mıyım doğuma kadar acaba laf karıştı sonrada unuttum sormayı coraspirin neden yazdı acaba ben içerdeyken eşime vermiş reçeteyi soramadım hiçbirşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?