- 4 Ocak 2019
- 116
- 236
- 18
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.701
8 haftada herşey yolunda olmasına rağmen bana progesterin ilacı yazmıştı düşük tehlikem olmamasına rağmen...Ben o ilacı kullanmadım ama.Doktorumu hemen değiştirdim.Iyi bir doktor buldum onunla takibini yapiyorum.Tek doktorla bağlı kalmayın bence.Ben hem kendi doktoruma gidiyorum arada başka doktora gidiyorum...Kızlar günaydın bugün ikili taramam vardı çok şükür ultrasonda herşey yolunda görülüyor kan çok verimli olmuyor ama yinede alalım dedi drum kanda verdim ilaç sizlere ne yazdı drunuz bana coraspirin Demir ilacı ve omega 3 yazdı ve progesteron kullan dedi kanamam falan yok ama ben bunu kullanmak zorunda mıyım doğuma kadar acaba laf karıştı sonrada unuttum sormayı coraspirin neden yazdı acaba ben içerdeyken eşime vermiş reçeteyi soramadım hiçbirşey
Sağol canım şimdi içim rahat etti gerçekten özel dr ama pek açıklama yapmıyor sorunca söylüyor eşime yazmış vermiş reçeteyi soramadım hiçbirşey ama coraspin kan akımını arttırıyor dedin evet muhtemelen o sebeple yazmış çünkü pıhtılaşma sıkıntım yok bende gece yatmadan bir vajinal kullansam yeterli olur sanırım geçen ayda yazmıştı ama kullanmamıştımİkiz gebelik risk grubu oluyor her zaman canım. Ben progestanı günde bir vajinal devam ediyorum son zamana kadar kullanacağım. Birde haftada bir proluton iğne yaptırıyorum yani depo progesteron. Erken Doğum riskini önlemek için kullanılıyor. Bende pıhtılaşma problemi bar zaten kan sulandırıcı iğne yapıyorum. Ama bu corasprin pıhtılaşma sorunu olmasa da bebeğe giden kan akımını artırıyor ve düşük riskini engelliyor. Bu sebeple de vermiş olabilir
Canim benim sarimtrak akintim vardi,ne koku ne kasinti yapiyordu. Doktora rica ettim kultur alsin diye. Mantar olmusum ve cok ilerlemis. Ilac verdi.Selam kızlar akıntım gebelik başladığımdan beri sarı kaşıntım Yok ama devamlı akıntım oluyor özellikle tuvaletten çıktıktan sonra.sizde de böyle bir durumu olan var mı acaba.
Canım senle haftalrımız aynı nasılsın serklajlımısın ben cok huzursuzum bu ara yaa erken dogum olursa yaa tahlillerim de sorun cıkarsam hep evhamm yakalasık 1 ay önce.. +1 protein cıktı ondan mı neyse kendimi pek iyi hissetmiyorum bir sonraki hafta düzelmiş ti ama yine de rahatsızımCanim benim sarimtrak akintim vardi,ne koku ne kasinti yapiyordu. Doktora rica ettim kultur alsin diye. Mantar olmusum ve cok ilerlemis. Ilac verdi.
Yok canim seriklaj bende. Eski doktorum yapalim demisti ama bende herhangi bi erken dogum belirtisi veya sıkinti olmadi icin yaptirmadim. Iyikide yaptirmamisim, sorun cikmadi. Zaten doktorda tuhagti degistirdim simdiki doktorum daha iyi. Kendi ikizleride varmis. Canim bende hamile kaldigim gunden beri bi suru evham yapiyordum. Bide benim tek plesanta ayri kese. Tranfuzyon ihtimali de vardi. Cok sukur bu haftalara geldik. Artik okadar cok aklima takilmiyo. Bide 32. Haftayi tamamlasam "tamam artik sıkinti olmaz" diycem artik. Rahatliycam. Protein cikmasi biraz riskli sanirim gebelik zehirlenmesinin belirtisi diye okudum. Ama cok sukur seninki normal cikmis sonrasinda. Benimde vajinal kulturde e.coli cikti. Antibiyotik kullaniyorum yine. Bu hamileligim boyunca 3. Antibiyotigim. Allah korusun evlatlarimiziCanım senle haftalrımız aynı nasılsın serklajlımısın ben cok huzursuzum bu ara yaa erken dogum olursa yaa tahlillerim de sorun cıkarsam hep evhamm yakalasık 1 ay önce.. +1 protein cıktı ondan mı neyse kendimi pek iyi hissetmiyorum bir sonraki hafta düzelmiş ti ama yine de rahatsızım
Canım banada coraspini keseleri gordukten sonra verdi ama bana tansiyonu duzenlesin Die verdi .progestani fitil olarak kullanıyorum..estrofem günlük 3kez.nezaman birakicam bilmiorum ama mahvetti ilaçlar beni.Coraspirin bizler için mi geçerli sadece daha önce bir doğum yaptım oğlum var onda hiç kullanmamıştım ikiz diye sanırım kullanmak gerekiyor şimdi öyle mi aynı şekilde progestan hapta düşük yada erken doğum olmasın diye mi sen kullanıyor musun canım
Canim dogumla kurtulsak yine iyi. Bukez cocugumuz icin evhamlanmaya basliycaz, aman hasta mi olcak aman bisi olmasin vs.Su evhamdan dogum yapmadan kurtulamayacagiz sanki. Bende her gun kafama takacak yeni bir sey buluyorum.
Canim dogumla kurtulsak yine iyi. Bukez cocugumuz icin evhamlanmaya basliycaz, aman hasta mi olcak aman bisi olmasin vs.
Canım banada coraspini keseleri gordukten sonra verdi ama bana tansiyonu duzenlesin Die verdi .progestani fitil olarak kullanıyorum..estrofem günlük 3kez.nezaman birakicam bilmiorum ama mahvetti ilaçlar beni.
Canım progestanı günde birkez mi yapıyorsun fitil olarakCanım banada coraspini keseleri gordukten sonra verdi ama bana tansiyonu duzenlesin Die verdi .progestani fitil olarak kullanıyorum..estrofem günlük 3kez.nezaman birakicam bilmiorum ama mahvetti ilaçlar beni.
Aynen valla 28 dedik şimdi 32 36 ları görmek istiyoruz Allahın izniyle Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın hareket alanın nasıl ben cok yatamıyorum merdiven cıkıp iniyorum inş o haftaları görüp saglıkla kucagımıza alırız ama zormus gercekten tek bebege benzemiyor yiyorum sişkinilk yapıyor yemiyorum halsiz kalıyorum ne yapacagımı sasırdım inanYok canim seriklaj bende. Eski doktorum yapalim demisti ama bende herhangi bi erken dogum belirtisi veya sıkinti olmadi icin yaptirmadim. Iyikide yaptirmamisim, sorun cikmadi. Zaten doktorda tuhagti degistirdim simdiki doktorum daha iyi. Kendi ikizleride varmis. Canim bende hamile kaldigim gunden beri bi suru evham yapiyordum. Bide benim tek plesanta ayri kese. Tranfuzyon ihtimali de vardi. Cok sukur bu haftalara geldik. Artik okadar cok aklima takilmiyo. Bide 32. Haftayi tamamlasam "tamam artik sıkinti olmaz" diycem artik. Rahatliycam. Protein cikmasi biraz riskli sanirim gebelik zehirlenmesinin belirtisi diye okudum. Ama cok sukur seninki normal cikmis sonrasinda. Benimde vajinal kulturde e.coli cikti. Antibiyotik kullaniyorum yine. Bu hamileligim boyunca 3. Antibiyotigim. Allah korusun evlatlarimizi
Doğum yapınca daha fazla evham yapacakmisim gibi hissediyorumSu evhamdan dogum yapmadan kurtulamayacagiz sanki. Bende her gun kafama takacak yeni bir sey buluyorum.
Canim tsh in ne kadar dusuk bilmiyorum ama hipertiroid cikmis sende. Gebelkte risk olusturur hipertiroid tedavi edilmezse. Buyuzden oyalanmadan endokkrin doktoruna gorun, sadece ilac vericek duzelene kadar. Ilac kullanarak cok kisi saglikli bebek sahibi oldu benim tanidigim. Ama tedavi edilmezse ciddi sıkintilara neden olur bebekte.Merhaba arkadaslar benimntsh degerim dusuk cikti ek tahlil yaptirdim ft3 ve ft4 yuksek cikti dahiliye bir sey olmayabilir ama yinede endokrine gitmen gerekli dedoli takip icin basina boyle bir sey gelen var mi tesekkurler
Valla canim benim ilk gebeligim buyuzden cok bisi bilmiyorum tek nasil olur ikiz nasil olur. Ama yemekten sonra bende cok ciddi siskinlik yasiyorum sanki nefesim kesiliyor, nefes alamiyorum. Bide kuzularindan birisi ayaklarini mideme uzatiyor sanirim daha bi kotu oluyo ozamanlar. Valla canim ben hala calisiyorum. Evde olsam yatcam gece gunduz valla. Ama az kaldi 2 hafta sonra izine cikicam insallahAynen valla 28 dedik şimdi 32 36 ları görmek istiyoruz Allahın izniyle Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın hareket alanın nasıl ben cok yatamıyorum merdiven cıkıp iniyorum inş o haftaları görüp saglıkla kucagımıza alırız ama zormus gercekten tek bebege benzemiyor yiyorum sişkinilk yapıyor yemiyorum halsiz kalıyorum ne yapacagımı sasırdım inan
Valla canim benim ilk gebeligim buyuzden cok bisi bilmiyorum tek nasil olur ikiz nasil olur. Ama yemekten sonra bende cok ciddi siskinlik yasiyorum sanki nefesim kesiliyor, nefes alamiyorum. Bide kuzularindan birisi ayaklarini mideme uzatiyor sanirim daha bi kotu oluyo ozamanlar. Valla canim ben hala calisiyorum. Evde olsam yatcam gece gunduz valla. Ama az kaldi 2 hafta sonra izine cikicam insallah
Benimkilerde ayni canim. Sagdaki daha fazla hareket ediyo soldakinin hareketlerini nerdeyse hic hissetmiyom. Ultrasonda gordugumdede aynilar. Sagdaki en basindan beri kipir kipirdi. Soldaki keyifci valla hic hareket etmiyo :)Canim sende hissiyat nasil? Ben sagdakinin hareketlerini cok net hissediyorum ama soldakini daha agir ve az hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?