2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

8 haftada herşey yolunda olmasına rağmen bana progesterin ilacı yazmıştı düşük tehlikem olmamasına rağmen...Ben o ilacı kullanmadım ama.Doktorumu hemen değiştirdim.Iyi bir doktor buldum onunla takibini yapiyorum.Tek doktorla bağlı kalmayın bence.Ben hem kendi doktoruma gidiyorum arada başka doktora gidiyorum...

Sağol canım şimdi içim rahat etti gerçekten özel dr ama pek açıklama yapmıyor sorunca söylüyor eşime yazmış vermiş reçeteyi soramadım hiçbirşey ama coraspin kan akımını arttırıyor dedin evet muhtemelen o sebeple yazmış çünkü pıhtılaşma sıkıntım yok bende gece yatmadan bir vajinal kullansam yeterli olur sanırım geçen ayda yazmıştı ama kullanmamıştım

Selam kızlar akıntım gebelik başladığımdan beri sarı kaşıntım Yok ama devamlı akıntım oluyor özellikle tuvaletten çıktıktan sonra.sizde de böyle bir durumu olan var mı acaba.
Canim benim sarimtrak akintim vardi,ne koku ne kasinti yapiyordu. Doktora rica ettim kultur alsin diye. Mantar olmusum ve cok ilerlemis. Ilac verdi.

Canim benim sarimtrak akintim vardi,ne koku ne kasinti yapiyordu. Doktora rica ettim kultur alsin diye. Mantar olmusum ve cok ilerlemis. Ilac verdi.
Canım senle haftalrımız aynı nasılsın serklajlımısın ben cok huzursuzum bu ara yaa erken dogum olursa yaa tahlillerim de sorun cıkarsam hep evhamm yakalasık 1 ay önce.. +1 protein cıktı ondan mı neyse kendimi pek iyi hissetmiyorum bir sonraki hafta düzelmiş ti ama yine de rahatsızım

Yok canim seriklaj bende. Eski doktorum yapalim demisti ama bende herhangi bi erken dogum belirtisi veya sıkinti olmadi icin yaptirmadim. Iyikide yaptirmamisim, sorun cikmadi. Zaten doktorda tuhagti degistirdim simdiki doktorum daha iyi. Kendi ikizleride varmis. Canim bende hamile kaldigim gunden beri bi suru evham yapiyordum. Bide benim tek plesanta ayri kese. Tranfuzyon ihtimali de vardi. Cok sukur bu haftalara geldik. Artik okadar cok aklima takilmiyo. Bide 32. Haftayi tamamlasam "tamam artik sıkinti olmaz" diycem artik. Rahatliycam. Protein cikmasi biraz riskli sanirim gebelik zehirlenmesinin belirtisi diye okudum. Ama cok sukur seninki normal cikmis sonrasinda. Benimde vajinal kulturde e.coli cikti. Antibiyotik kullaniyorum yine. Bu hamileligim boyunca 3. Antibiyotigim. Allah korusun evlatlarimizi

Canım banada coraspini keseleri gordukten sonra verdi ama bana tansiyonu duzenlesin Die verdi .progestani fitil olarak kullanıyorum..estrofem günlük 3kez.nezaman birakicam bilmiorum ama mahvetti ilaçlar beni.

Canım banada coraspini keseleri gordukten sonra verdi ama bana tansiyonu duzenlesin Die verdi .progestani fitil olarak kullanıyorum..estrofem günlük 3kez.nezaman birakicam bilmiorum ama mahvetti ilaçlar beni.

Estrofemi kisa sure icerisinde birakmalisiniz diye biliyorum. Pozitif sonuctan 1 hafta sonra birakmistim ben. Doktorunuza sorun bence .

Merhaba arkadaslar benimntsh degerim dusuk cikti ek tahlil yaptirdim ft3 ve ft4 yuksek cikti dahiliye bir sey olmayabilir ama yinede endokrine gitmen gerekli dedoli takip icin basina boyle bir sey gelen var mi tesekkurler

Canım progestanı günde birkez mi yapıyorsun fitil olarak

Aynen valla 28 dedik şimdi 32 36 ları görmek istiyoruz Allahın izniyle Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın hareket alanın nasıl ben cok yatamıyorum merdiven cıkıp iniyorum inş o haftaları görüp saglıkla kucagımıza alırız ama zormus gercekten tek bebege benzemiyor yiyorum sişkinilk yapıyor yemiyorum halsiz kalıyorum ne yapacagımı sasırdım inan

Merhaba arkadaslar benimntsh degerim dusuk cikti ek tahlil yaptirdim ft3 ve ft4 yuksek cikti dahiliye bir sey olmayabilir ama yinede endokrine gitmen gerekli dedoli takip icin basina boyle bir sey gelen var mi tesekkurler
Canim tsh in ne kadar dusuk bilmiyorum ama hipertiroid cikmis sende. Gebelkte risk olusturur hipertiroid tedavi edilmezse. Buyuzden oyalanmadan endokkrin doktoruna gorun, sadece ilac vericek duzelene kadar. Ilac kullanarak cok kisi saglikli bebek sahibi oldu benim tanidigim. Ama tedavi edilmezse ciddi sıkintilara neden olur bebekte.

Valla canim benim ilk gebeligim buyuzden cok bisi bilmiyorum tek nasil olur ikiz nasil olur. Ama yemekten sonra bende cok ciddi siskinlik yasiyorum sanki nefesim kesiliyor, nefes alamiyorum. Bide kuzularindan birisi ayaklarini mideme uzatiyor sanirim daha bi kotu oluyo ozamanlar. Valla canim ben hala calisiyorum. Evde olsam yatcam gece gunduz valla. Ama az kaldi 2 hafta sonra izine cikicam insallah

Canim sende hissiyat nasil? Ben sagdakinin hareketlerini cok net hissediyorum ama soldakini daha agir ve az hissediyorum.

Canim sende hissiyat nasil? Ben sagdakinin hareketlerini cok net hissediyorum ama soldakini daha agir ve az hissediyorum.
Benimkilerde ayni canim. Sagdaki daha fazla hareket ediyo soldakinin hareketlerini nerdeyse hic hissetmiyom. Ultrasonda gordugumdede aynilar. Sagdaki en basindan beri kipir kipirdi. Soldaki keyifci valla hic hareket etmiyo :)

Herkese tek tek cevap veremeyeceğim ama dönen ilaç muhabbetlerine cevaben yazayım. Ben Türkiye'de tüp bebek ile hamile kaldım. 10. haftaya kadar da 3x1 estrofem 3x1 progestan kullandım. Ayrıca ilk 5 hafta coraspin kullanmıştım ve ciddi bir kanama atlattıktan sonra coraspini bırakıp iğneye geçmiştik. Bir de daha gebe kalmadan önce EFA mom kullanıyordum.

Amerika'daki doktorum ilk muayenemde estrofem, iğne ve progesteronu direkt kesti. O kadar uzun süre kullanımlarını doğru bulmadığını söyledi (10. haftadaydım kesitiğinde) Progesteronu önce 1 hafta günde 1 olarak kullandırdı, sonra bıraktırdı. Bir de EFA MOM'ın içeriğini çok beğendi bizde de olsa keşke bundan ama sanırım burada yok dedi. Bittiğinde aynı içeriği tutturabilmek için iki farklı replasman önereceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…