2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Valla canim erken dogum tehlikeside yoksa niye yapti anlmadim bende. Benim doktorumda dedi rahim boyunu kisa olcersem ciger gelistirici yaparim erken dogum riskine karsi dedi. Ama suana kadar hep olcumler iyi ciktigindan igneye gerek gormedi

Valla canim erken dogum tehlikeside yoksa niye yapti anlmadim bende. Benim doktorumda dedi rahim boyunu kisa olcersem ciger gelistirici yaparim erken dogum riskine karsi dedi. Ama suana kadar hep olcumler iyi ciktigindan igneye gerek gormedi
Rahim boyuna iyi demişti ikiz olunca doktorlarda bizim kadar pinpirikli oluyor heralde yada benimki öyle. Ne olur ne olmaz diye yaptırdi bence. İkiz gebelik riskli olunca her ihtimale karşı yaptırdı işte. Benim kizdigim idrar enfeksiyonum var mantar var şekerim de yüksek bu durumlarda gereksiz yere yapılmaması gerekiyormuş. Sekeri ve tansiyonu yukselttiginden. Ben ondan bu kadar kızdım inşallah korktugum gibi olmaz faydası olur.

Arkadaşlar iki kese gördük şükür . Daha kalp atışı duymadık çok erken zaten . Ara ara karnım ağrıyor 5+1 deyim normal mi acaba sizde yaşadınız mı
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin. benimde o haftalardayken kasiklarimda ağrım oluyordu. Yerleşme ağrısıdır ilk zamanlar olabilir. Kalp atışlarını da duyarsın inşallah. ilk zamanlar heyecan farklı oluyor keseyi gördükten sonra kalp atışını duyacakmiyim dersin sabırsızlıkla beklersin. kalp atışını duyarsın ne zaman tekmelerini hissedecem dersin. Haftalarin İlerledikçe başka şeyleri dersin de dersin sonra bizim gibi herşeye evham yaparsın. Sonra bir bakmışsın zaman akıp gitmiş. Hayırlı olsun tekrar canım. Sağlıcakla kucagina almayı da nasip etsin Allah.

Arkadaşlar iki kese gördük şükür . Daha kalp atışı duymadık çok erken zaten . Ara ara karnım ağrıyor 5+1 deyim normal mi acaba sizde yaşadınız mı

Hayırlı olsun. Saglikla devam eder insallah. Benim olmamisti ama bende hic belirti yoktu. Hatta neden belirtim yok diye evham yapıyordum o zamanlarda da. :)) her gebelik farkli. Normaldir karin agrisi soyleyenler oluyor. Onemli bir durum olsaydi doktorunuz mutlaka fark ederdi.

Hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla gelsinler. Karın ağrısı bende ara ara hala oluyor

Cleksan iğne kullanan arkadaşlar benim haftam 16+3 iğneyi göbekten yapıyorum ama korkuyorum artık bebeklere gelr mi ki die siz nasıl yapıyorsunz bacaktan yapmak istiyorum ama hiç video ya da foto görmedim nette bacağa nasıl yapılacağı hakkında o yüzden yanlış yere yaparım die de korkuyorum

Gozun aydin canim masallah:) benimde cok karin agrilarm olmstu baya haftalar surdu rahim buyudugu icin normalms korkma ara ara hep olck zatn buyudkce bebsler:)

Kızlar bugün birkaç kez hapşırdım sanki biraz halsiz hissediyorum.doğal ne yapabilirim acaba.grip geçiren arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Belki başından kurtarırım

İyi akşamlar arkadaşlar 15 haftanın içindeyiz biz ama 4 5 gündür karnımda sertleşme oluyor toplanıyorlar ilk hamileliğimde toplanma sertleşme 30 hafta da fln olduğunu hatırlıyorum ama bu haftalarda bebeği bile hissetmiyordum(tek bebekti) şimdi ikinci hamilelik ikizler bebek hareketi belli belirsiz hissediyorum da diyemiyorum hissetmiyorum da anlamdım ama akşam özellikle taş gibi kesiliyor karnım
biraz sonra yumuşuyor sonra tekrar oluyor başına böyle bişey gelen varmı bu haftalarda sertleşme yaşayan oldumu haftaya kontrol var sorcam ama şimdi Dr gitmeme gerek varmı yaa endişelendm

Canım 13. Haftada ikisi birden sola toplandı yumru gibi çıkıntı oldu birkaç dakika sonra duzeldi ama tekrar yaşamadım. bence bunu doktorunla paylaş bazen bize önemli gelmeyen şey onlar için anlam ifade edebilir

Canım 13. Haftada ikisi birden sola toplandı yumru gibi çıkıntı oldu birkaç dakika sonra duzeldi ama tekrar yaşamadım. bence bunu doktorunla paylaş bazen bize önemli gelmeyen şey onlar için anlam ifade edebilir
Sen sordunmu peki benm düzenli oluyor özellikle gece ve canm acıyor diyebilirim

Ben hala göbekten yapıyorum 18+5 hafta olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…