- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.741
Valla canim erken dogum tehlikeside yoksa niye yapti anlmadim bende. Benim doktorumda dedi rahim boyunu kisa olcersem ciger gelistirici yaparim erken dogum riskine karsi dedi. Ama suana kadar hep olcumler iyi ciktigindan igneye gerek gormediMerhaba teşekkür ederim. Dediğin. gibi her gebenin durumu farklı. Bende ınternetten arastirdigimda senin doktrunun dediği gibi yaziyordu. Geçerliliği 1 haftaymis. Doğuma yakın yapılmasında fayda sagliyormus. Biraz benim doktorun pinpirikligi heralde bana gereksiz yere yapıldı. Öyle erken doguma isaret edecek sikayetim falan da yoktu. Herşey yolunda gözüküyor dediği halde yapılınca ona kafayı taktım işte vücuduma bosyere kortizon girmiş oldu. İnşallah çocuklara bir faydası vardır herşeye onlar için katlanıyoruz. İnşallah hepimiz sağlıcakla vakti zamanında kucaklariz bebeklerimizi.
Rahim boyuna iyi demişti ikiz olunca doktorlarda bizim kadar pinpirikli oluyor heralde yada benimki öyle. Ne olur ne olmaz diye yaptırdi bence. İkiz gebelik riskli olunca her ihtimale karşı yaptırdı işte. Benim kizdigim idrar enfeksiyonum var mantar var şekerim de yüksek bu durumlarda gereksiz yere yapılmaması gerekiyormuş. Sekeri ve tansiyonu yukselttiginden. Ben ondan bu kadar kızdım inşallah korktugum gibi olmaz faydası olur.Valla canim erken dogum tehlikeside yoksa niye yapti anlmadim bende. Benim doktorumda dedi rahim boyunu kisa olcersem ciger gelistirici yaparim erken dogum riskine karsi dedi. Ama suana kadar hep olcumler iyi ciktigindan igneye gerek gormedi
Tebrik ederim :)Arkadaşlar iki kese gördük şükür . Daha kalp atışı duymadık çok erken zaten . Ara ara karnım ağrıyor 5+1 deyim normal mi acaba sizde yaşadınız mı
Teşekkürler canımTebrik ederim :)
Gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin. benimde o haftalardayken kasiklarimda ağrım oluyordu. Yerleşme ağrısıdır ilk zamanlar olabilir. Kalp atışlarını da duyarsın inşallah. ilk zamanlar heyecan farklı oluyor keseyi gördükten sonra kalp atışını duyacakmiyim dersin sabırsızlıkla beklersin. kalp atışını duyarsın ne zaman tekmelerini hissedecem dersin. Haftalarin İlerledikçe başka şeyleri dersin de dersin sonra bizim gibi herşeye evham yaparsın. Sonra bir bakmışsın zaman akıp gitmiş. Hayırlı olsun tekrar canım. Sağlıcakla kucagina almayı da nasip etsin Allah.Arkadaşlar iki kese gördük şükür . Daha kalp atışı duymadık çok erken zaten . Ara ara karnım ağrıyor 5+1 deyim normal mi acaba sizde yaşadınız mı
Arkadaşlar iki kese gördük şükür . Daha kalp atışı duymadık çok erken zaten . Ara ara karnım ağrıyor 5+1 deyim normal mi acaba sizde yaşadınız mı
Hayırlı olsun gözünaydın sağlıkla gelsinler. Karın ağrısı bende ara ara hala oluyorArkadaşlar iki kese gördük şükür . Daha kalp atışı duymadık çok erken zaten . Ara ara karnım ağrıyor 5+1 deyim normal mi acaba sizde yaşadınız mı
Gozun aydin canim masallah:) benimde cok karin agrilarm olmstu baya haftalar surdu rahim buyudugu icin normalms korkmaArkadaşlar iki kese gördük şükür . Daha kalp atışı duymadık çok erken zaten . Ara ara karnım ağrıyor 5+1 deyim normal mi acaba sizde yaşadınız mı
Canım 13. Haftada ikisi birden sola toplandı yumru gibi çıkıntı oldu birkaç dakika sonra duzeldi ama tekrar yaşamadım. bence bunu doktorunla paylaş bazen bize önemli gelmeyen şey onlar için anlam ifade edebilirİyi akşamlar arkadaşlar 15 haftanın içindeyiz biz ama 4 5 gündür karnımda sertleşme oluyor toplanıyorlar ilk hamileliğimde toplanma sertleşme 30 hafta da fln olduğunu hatırlıyorum ama bu haftalarda bebeği bile hissetmiyordum(tek bebekti) şimdi ikinci hamilelik ikizler bebek hareketi belli belirsiz hissediyorum da diyemiyorum hissetmiyorum da anlamdım ama akşam özellikle taş gibi kesiliyor karnım
biraz sonra yumuşuyor sonra tekrar oluyor başına böyle bişey gelen varmı bu haftalarda sertleşme yaşayan oldumu haftaya kontrol var sorcam ama şimdi Dr gitmeme gerek varmı yaa endişelendm
Sen sordunmu peki benm düzenli oluyor özellikle gece ve canm acıyor diyebilirimCanım 13. Haftada ikisi birden sola toplandı yumru gibi çıkıntı oldu birkaç dakika sonra duzeldi ama tekrar yaşamadım. bence bunu doktorunla paylaş bazen bize önemli gelmeyen şey onlar için anlam ifade edebilir
Bir sefer olunca sormayı unuttum canım dün heyecandan cinsiyet ogrencem diye , ama yine öğrenemedimSen sordunmu peki benm düzenli oluyor özellikle gece ve canm acıyor diyebilirim
Yaa neden göstermedi miBir sefer olunca sormayı unuttum canım dün heyecandan cinsiyet ogrencem diye , ama yine öğrenemedim
Birini erkeğe benziyor dedi de diğeri tinlamadi canım biziYaa neden göstermedi mi
Ben hala göbekten yapıyorum 18+5 hafta olarak.Cleksan iğne kullanan arkadaşlar benim haftam 16+3 iğneyi göbekten yapıyorum ama korkuyorum artık bebeklere gelr mi ki die siz nasıl yapıyorsunz bacaktan yapmak istiyorum ama hiç video ya da foto görmedim nette bacağa nasıl yapılacağı hakkında o yüzden yanlış yere yaparım die de korkuyorum
Diğer randevuya kaldı desene benmde tek yumurta kıza benzetti 11 haftada ama bakalım haftaya kesinleşir inşBirini erkeğe benziyor dedi de diğeri tinlamadi canım biziçift yumurta ikizi dedi bı de, yani diğeri kız da olabilir
Bazı doktorlar göbekten kola ya da bacaga geçin artık demiş bazılarıda deri kalın olur bebeklere gelmz demiş bende bugün ilk defa kolumdan yaptım ama göbege göre baya acıdıBen hala göbekten yapıyorum 18+5 hafta olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?