- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.921
Sevindim canim masallah boyle devm etsn inssKızlar ben çok şükür detaylı usgyi atlattım herşey yolunda dedi çok şükür.iki erkek cinsiyetleri. Drum bu haftadan sonra hareketlerime dikkat etmem gerektiğini söyledi mümkünse 30 haftayı bir görelim dedi. Bebeğimin biri elini başına koymuş dinleniyordu, diğeri kurbağa gibi yatmış hiç poz vermedi
Sağol canım aminn inşallah hayrlısıyla kucağımıza alırızSevindim canim masallah boyle devm etsn inssdaha dikatli olirsn ins hepimz bu haftalari goririz allahn iznyle❤ keyifte senin pasalar:)
Maşallah canım sağlıkla gelsinler gözünaydınKızlar 2 kızım daha oluyor, 3 kızla artık sırtım yere gelmezçift yumurta ikizleri çift kese çift plesenta olduğu kesin. Malum 2 başka kafamıştı. Biri 193 diğeri 194 gr. Boyları 17 cm herşey yolunda şükür. 2, 5 kilo almışım 17+1 z
Masallah canim saglkla gelsin kizlarin❤ banada 2 kiz dendi:) detyliyi bkliyorm daha kesin olur yine diye:) buyuyor bebisler masallah snde iyi gidiyorsunKızlar 2 kızım daha oluyor, 3 kızla artık sırtım yere gelmezçift yumurta ikizleri çift kese çift plesenta olduğu kesin. Malum 2 başka kafamıştı. Biri 193 diğeri 194 gr. Boyları 17 cm herşey yolunda şükür. 2, 5 kilo almışım 17+1 z
Kalp atışını duyabildinizmi acabaBende aranıza katıldımbugün 5+1 ikizlerimi gördüm allahın izniyle inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Çok teşekkürler sana da hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar. Ben boyu da kiloyu da sormayı unuttum. Haftasıyla uyumlu dedi inşallah iyidirler. Bende gün içinde hissediyorum hareketlerini çok düzenli olmasa daS SaryamaryaSaye- gözünüz aydın hanımlar sağlıkla gelsin yavrular
Benimde dün randevum vardı bir kız bir oğlan kesinleşti inşallah, 300er gramı geçmişler boylarını söylemedi dr bende sormadım hareketleri dışardan hissedilecek kadar belirginleşti maşallah, rahim ağzı ölçümü 46 mm doktor durumdan çok memnun ama diyabet kontrolü için endokrin bölümünden randevu ayarladı, birde şiddetli kaşıntılarım var karaciğer tahlili yapılacak
Sadece keseyi gördüm canım 2 martta gitcem kalpatışları içinKalp atışını duyabildinizmi acaba
Inşallah kalbi ide duyarsın canım Allah bağışlasın genişini sanaSadece keseyi gördüm canım 2 martta gitcem kalpatışları için
Amiin canımInşallah kalbi ide duyarsın canım Allah bağışlasın genişini sana
Allah yardımcınız olsun bebeklerinize sağ salim hayırlı vakitte kavuşun inşallahMerhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
Merhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
H yardımcın olsun canimMerhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
Allah yardımcınız olsun umarım biraz daha dayanirlar. Rabbim vakti zamanında sağlıkla kavustursun inşallah.Merhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
Allah yardımcın olsun canımMerhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?