2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Sevindim canim masallah boyle devm etsn inss daha dikatli olirsn ins hepimz bu haftalari goririz allahn iznyle❤ keyifte senin pasalar:)

Maşallah canım sağlıkla gelsinler gözünaydın

Masallah canim saglkla gelsin kizlarin❤ banada 2 kiz dendi:) detyliyi bkliyorm daha kesin olur yine diye:) buyuyor bebisler masallah snde iyi gidiyorsun bende sanirm bu hafta 1 kilo aldim

S Saryamarya Saye- gözünüz aydın hanımlar sağlıkla gelsin yavrular
Benimde dün randevum vardı bir kız bir oğlan kesinleşti inşallah, 300er gramı geçmişler boylarını söylemedi dr bende sormadım hareketleri dışardan hissedilecek kadar belirginleşti maşallah, rahim ağzı ölçümü 46 mm doktor durumdan çok memnun ama diyabet kontrolü için endokrin bölümünden randevu ayarladı, birde şiddetli kaşıntılarım var karaciğer tahlili yapılacak

Çok teşekkürler sana da hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin kuzucuklar. Ben boyu da kiloyu da sormayı unuttum. Haftasıyla uyumlu dedi inşallah iyidirler. Bende gün içinde hissediyorum hareketlerini çok düzenli olmasa da

Reactions: LaL
Merhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
Allah yardımcınız olsun bebeklerinize sağ salim hayırlı vakitte kavuşun inşallah

Merhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum

Allah yardimciniz olsun sizin ve tum gebelerin insallah bebisler biraz daha dayanır. Dualarim sizinle.

Allah yardımcınız olsun umarım biraz daha dayanirlar. Rabbim vakti zamanında sağlıkla kavustursun inşallah.

Allah yardımcın olsun canım inşallah tam zamanında sağlıcakla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…