- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.941
Allah yardımcın olsun inşallah zamanında sağlıkla doğarlarMerhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
Allah kolaylık versin, çok geçmiş olsun. Doktorun ne dedi, çok dikkat et gerekmedikçe kalkma.Kızlar merhaba beni hatırlayanlar vardır belki hatticee diye adresim vardı onun şifresini kaybettim. Yeniden adres aldım. 20. Haftamızdayız pazartesi 2 cm rahim boyu sebebiyle hastaneye alındım perşembe dikiş atıldı. Dikiş atıldığında açıklık varmış bebeğin eşi dışarı çıkmış iterek dikmişler. İki gün oldu hafif lekelenme ve hafif ağrılarım devam ediyor. Rahim boyu 37 mm olmuş açık kapanmış ama leke ve ağrı korkutuyor
Gözün aydınMerhabalar :) bugün her iki bebeğimin de kalp atışını gördüm şükürler olsun ben de aranıza artık katılabilirim...bebeklerinize sağ Salim huzurla sağlıkla kavuşmanızı rahat ve kolay bi hamilelik geçirmenizi diliyorum :)
Çokk sevindimMerhabalar :) bugün her iki bebeğimin de kalp atışını gördüm şükürler olsun ben de aranıza artık katılabilirim...bebeklerinize sağ Salim huzurla sağlıkla kavuşmanızı rahat ve kolay bi hamilelik geçirmenizi diliyorum :)
İyiki dikiş atmışız dedi. Dikişe rağmen açılma varmış. Pazartesiye kadar açığı kapatmaya çalışacağız dedi. Ayy böyle 10 hafta durabilsek allahın izniyle. Zaten sancıdan anladım akıntıdan belliydiAllah kolaylık versin, çok geçmiş olsun. Doktorun ne dedi, çok dikkat et gerekmedikçe kalkma.
Gözün aydınAmin hep birlikte inşallah
amin inşallah sende hoşgeldin aramıza. hep beraber sağlıkla kavuşalım yavrularımızaMerhabalar :) bugün her iki bebeğimin de kalp atışını gördüm şükürler olsun ben de aranıza artık katılabilirim...bebeklerinize sağ Salim huzurla sağlıkla kavuşmanızı rahat ve kolay bi hamilelik geçirmenizi diliyorum :)
Geçmiş olsun çok dikkat et canım. Yataktan hiç kalma sürekli istirahat etmen lazim. İkiz gebeilk riskli sana serklaj yapılmış o daha riskli. wc dışında ayakta dolanmaman lazım. Bakan yardımcı olan birileri varmı sana. Allah sana da hepimizede yardım etsin. Vaktinde Sag salim kavustursun yavrularımıza.Kızlar merhaba beni hatırlayanlar vardır belki hatticee diye adresim vardı onun şifresini kaybettim. Yeniden adres aldım. 20. Haftamızdayız pazartesi 2 cm rahim boyu sebebiyle hastaneye alındım perşembe dikiş atıldı. Dikiş atıldığında açıklık varmış bebeğin eşi dışarı çıkmış iterek dikmişler. İki gün oldu hafif lekelenme ve hafif ağrılarım devam ediyor. Rahim boyu 37 mm olmuş açık kapanmış ama leke ve ağrı korkutuyor
Evet canım bakan var. Bugüne kadar wc kalkıp yemek için oturuyordum şimdi sadece wc kalkıyorum. Dikişe rağmen açılma varmış hunileşme olmuş. İyiki dikmişiz dedi doktor. Çok önemli değil korkma dedi ama gelde korkmaGeçmiş olsun çok dikkat et canım. Yataktan hiç kalma sürekli istirahat etmen lazim. İkiz gebeilk riskli sana serklaj yapılmış o daha riskli. wc dışında ayakta dolanmaman lazım. Bakan yardımcı olan birileri varmı sana. Allah sana da hepimizede yardım etsin. Vaktinde Sag salim kavustursun yavrularımıza.
Sen isrirahatine beslenmene dikkat et. Takdir Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman dünyaya gelecekler. Hepimizde ayrı ayrı sıkıntılar. iki çocuk olunca ister istemez bünyeyi zorluyor. Bende de şeker cikti.kilo veriyorum öyle. Şimdide karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Safra da camurlasma varmıs. Troit hormonu olması gerekenin biraz ustundeymis. Hormonlar bunlara sebep oluyormuş. Biraz benim yasimda var ondan.Öyle böyle derken vakit gececek. Canimiz ve bebislerin Canlari sağ olsun sağlıkla dogsunlar yeter.Evet canım bakan var. Bugüne kadar wc kalkıp yemek için oturuyordum şimdi sadece wc kalkıyorum. Dikişe rağmen açılma varmış hunileşme olmuş. İyiki dikmişiz dedi doktor. Çok önemli değil korkma dedi ama gelde korkma
Ya bi 10 hafta dursak allahın izniyle 30 hafta olsa yeterdi belki.Sen isrirahatine beslenmene dikkat et. Takdir Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman dünyaya gelecekler. Hepimizde ayrı ayrı sıkıntılar. iki çocuk olunca ister istemez bünyeyi zorluyor. Bende de şeker cikti.kilo veriyorum öyle. Şimdide karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Safra da camurlasma varmıs. Troit hormonu olması gerekenin biraz ustundeymis. Hormonlar bunlara sebep oluyormuş. Biraz benim yasimda var ondan.Öyle böyle derken vakit gececek. Canimiz ve bebislerin Canlari sağ olsun sağlıkla dogsunlar yeter.
Hakikaten hepimizin dertleri türlü türlü rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahSen isrirahatine beslenmene dikkat et. Takdir Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman dünyaya gelecekler. Hepimizde ayrı ayrı sıkıntılar. iki çocuk olunca ister istemez bünyeyi zorluyor. Bende de şeker cikti.kilo veriyorum öyle. Şimdide karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Safra da camurlasma varmıs. Troit hormonu olması gerekenin biraz ustundeymis. Hormonlar bunlara sebep oluyormuş. Biraz benim yasimda var ondan.Öyle böyle derken vakit gececek. Canimiz ve bebislerin Canlari sağ olsun sağlıkla dogsunlar yeter.
32.haftaya keşke bende gelsem inan o bile yetecek. 20. Haftada dikişte tutmuyor açıklık var hunileşme var.Sen isrirahatine beslenmene dikkat et. Takdir Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman dünyaya gelecekler. Hepimizde ayrı ayrı sıkıntılar. iki çocuk olunca ister istemez bünyeyi zorluyor. Bende de şeker cikti.kilo veriyorum öyle. Şimdide karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Safra da camurlasma varmıs. Troit hormonu olması gerekenin biraz ustundeymis. Hormonlar bunlara sebep oluyormuş. Biraz benim yasimda var ondan.Öyle böyle derken vakit gececek. Canimiz ve bebislerin Canlari sağ olsun sağlıkla dogsunlar yeter.
Ahh keşkeee. Hepimize nasip olsun30 haftadan da çok kalırlar inşallah. Sen gönlünü ferah tut. Elini karnının üstüne koy hergün Ayetel kursi oku bol bol dua et Rabbim tüm bebisleri esirgesin analarına bağışlasın inşallah.
Sabahları benşmde kopkoyu oluyor kırmızımsı hemde ama gün içinde su içtikçe açılıyorIyi aksamlar kizlar
Benim haftalarima yakin olanlara soruyorum ozellikle. Gunde 3 litreye yakin su iciyorum ama idrarim yinede koyu renk sanki. Sizde de boyle bir durum var mi ? Normal mi ?
aynen öyleyim bende. Kendime göre fazla içiyorum suyu hatta gece bile kaç defa kalkıp şu içiyorum ağzım burnum kuruduğunda. Dediğin gibi sabah kalktığımda ve sonrasında eskisine nazaran koyulasti rengi. Benimde dikkatimi çekmistik. Ama ben bu aralar çok terliyorum heralde terle atıyorum diye düşündüm.Iyi aksamlar kizlar
Benim haftalarima yakin olanlara soruyorum ozellikle. Gunde 3 litreye yakin su iciyorum ama idrarim yinede koyu renk sanki. Sizde de boyle bir durum var mi ? Normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?