2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
Allah yardımcın olsun inşallah zamanında sağlıkla doğarlar

Kızlar merhaba beni hatırlayanlar vardır belki hatticee diye adresim vardı onun şifresini kaybettim. Yeniden adres aldım. 20. Haftamızdayız pazartesi 2 cm rahim boyu sebebiyle hastaneye alındım perşembe dikiş atıldı. Dikiş atıldığında açıklık varmış bebeğin eşi dışarı çıkmış iterek dikmişler. İki gün oldu hafif lekelenme ve hafif ağrılarım devam ediyor. Rahim boyu 37 mm olmuş açık kapanmış ama leke ve ağrı korkutuyor

Allah kolaylık versin, çok geçmiş olsun. Doktorun ne dedi, çok dikkat et gerekmedikçe kalkma.

Gözün aydınAmin hep birlikte inşallah

Allah kolaylık versin, çok geçmiş olsun. Doktorun ne dedi, çok dikkat et gerekmedikçe kalkma.

Gözün aydınAmin hep birlikte inşallah
İyiki dikiş atmışız dedi. Dikişe rağmen açılma varmış. Pazartesiye kadar açığı kapatmaya çalışacağız dedi. Ayy böyle 10 hafta durabilsek allahın izniyle. Zaten sancıdan anladım akıntıdan belliydi

amin inşallah sende hoşgeldin aramıza. hep beraber sağlıkla kavuşalım yavrularımıza

Geçmiş olsun çok dikkat et canım. Yataktan hiç kalma sürekli istirahat etmen lazim. İkiz gebeilk riskli sana serklaj yapılmış o daha riskli. wc dışında ayakta dolanmaman lazım. Bakan yardımcı olan birileri varmı sana. Allah sana da hepimizede yardım etsin. Vaktinde Sag salim kavustursun yavrularımıza.

Evet canım bakan var. Bugüne kadar wc kalkıp yemek için oturuyordum şimdi sadece wc kalkıyorum. Dikişe rağmen açılma varmış hunileşme olmuş. İyiki dikmişiz dedi doktor. Çok önemli değil korkma dedi ama gelde korkma

Sen isrirahatine beslenmene dikkat et. Takdir Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman dünyaya gelecekler. Hepimizde ayrı ayrı sıkıntılar. iki çocuk olunca ister istemez bünyeyi zorluyor. Bende de şeker cikti.kilo veriyorum öyle. Şimdide karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Safra da camurlasma varmıs. Troit hormonu olması gerekenin biraz ustundeymis. Hormonlar bunlara sebep oluyormuş. Biraz benim yasimda var ondan.Öyle böyle derken vakit gececek. Canimiz ve bebislerin Canlari sağ olsun sağlıkla dogsunlar yeter.

Ya bi 10 hafta dursak allahın izniyle 30 hafta olsa yeterdi belki.

Hakikaten hepimizin dertleri türlü türlü rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

32.haftaya keşke bende gelsem inan o bile yetecek. 20. Haftada dikişte tutmuyor açıklık var hunileşme var.

Iyi aksamlar kizlar

Benim haftalarima yakin olanlara soruyorum ozellikle. Gunde 3 litreye yakin su iciyorum ama idrarim yinede koyu renk sanki. Sizde de boyle bir durum var mi ? Normal mi ?

Bende de durum öyle canım şu idrar yolu enfeksiyonundan bir kurtulamadım ne illet bişey. Gece bile her kalktığımda su içiyorum ama Yok olmuyor

Iyi aksamlar kizlar

Benim haftalarima yakin olanlara soruyorum ozellikle. Gunde 3 litreye yakin su iciyorum ama idrarim yinede koyu renk sanki. Sizde de boyle bir durum var mi ? Normal mi ?
aynen öyleyim bende. Kendime göre fazla içiyorum suyu hatta gece bile kaç defa kalkıp şu içiyorum ağzım burnum kuruduğunda. Dediğin gibi sabah kalktığımda ve sonrasında eskisine nazaran koyulasti rengi. Benimde dikkatimi çekmistik. Ama ben bu aralar çok terliyorum heralde terle atıyorum diye düşündüm.

Bende stres yapmistim kendime iyiki size sormuşum kizlar. Acile gidip idrar tahlili yaptirmayi dusundum hatta ama burasi kar kiyamet. Persembe gunu kontrolum var doktoruma soylerim yine. Daha oncede 2 kez fitil kullandim bende enfeksiyon yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…