2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bende stres yapmistim kendime iyiki size sormuşum kizlar. Acile gidip idrar tahlili yaptirmayi dusundum hatta ama burasi kar kiyamet. Persembe gunu kontrolum var doktoruma soylerim yine. Daha oncede 2 kez fitil kullandim bende enfeksiyon yuzunden.
Ya bende sürekli enfeksiyon var tek dozluk saselerden kullandım 2 defa geçmedi her tahlilde enfeksiyon çıkıyor. Bir hafta arayla doktor bir daha verdi şase oda digerleri gibi 3 gr lik antibiyotik kullanmadım korktum bende. Sorunca bizede yaz ondanmiki acaba koyu olması.

Canim persembe gittigimde tahlil yaptırip soracagim. Haber veririm durumu. Insallah normal bir durumdur. Bazi forumlarda vitamin ilaclari da koyulastiriyormus diye okudum.

Canim persembe gittigimde tahlil yaptırip soracagim. Haber veririm durumu. Insallah normal bir durumdur. Bazi forumlarda vitamin ilaclari da koyulastiriyormus diye okudum.
olabilir ama baştan beri bu vitaminleri iciyoruz. Benim onceleri böyle değildi. gerçi ben çokta terliyorum ondanda olabilir benimki. Cuma kontrole gittim. karaciger enzim degerlerim yuksek cikti vücutta safra birikmiş tsh da biraz yüksekmis haftama gore o bu derken idariri sormak aklıma bile gelmedi

Merhaba arkadaslar,

Ben de 9. haftamdayim ikizlerimle; benim de bu hafta tsh yuksek cikti doktor ilac verdi. Var mi aranizda tsh’i yukselen? Mide bulantim hic olmadi yalnizca cok uyku ve halsizlik, cabuk yorulma vs.

Merhaba arkadaslar,

Ben de 9. haftamdayim ikizlerimle; benim de bu hafta tsh yuksek cikti doktor ilac verdi. Var mi aranizda tsh’i yukselen? Mide bulantim hic olmadi yalnizca cok uyku ve halsizlik, cabuk yorulma vs.
benimde haftama göre yüksekmiş dahiliye Dr 0.25 ilaca baslayim dedi yada iyotlu tuz kullan dedi. endokrine yonlendirdiler.Senin fazla zamaninda kalmamış dedi. Ben çok terliyorum birde kiloda kaybettim. Artık tsh danmı şeker var ondan mi bilmiyorum. Ama sen daha yolun başındasın. sıkı takip etmen lazım tshı çocuk için tehlikeli.

Evet canim aynen oyle ben de gittim endokrine bir ilac verdi onu kullanmaya basladim. Benim gayet dusuktu tsh’im ne olduysa tup bebek tedavisinden sonra oldu sanirim, cunku hemen oncesinde testlerde 1,8 civari idi.

Ben de istahsizim, hamile kalmadan oncesinden bile daha az yiyorum; zaten zayif sayilirim 3 ogun yiyemiyorum kesinlikle; neyse vitaminlerimi vs aliyorum insallah bir zarar gelmez ikizlere.

Kizlar bir de sizin gobeginiz ne zaman cikmisti?

Bende stres yapmistim kendime iyiki size sormuşum kizlar. Acile gidip idrar tahlili yaptirmayi dusundum hatta ama burasi kar kiyamet. Persembe gunu kontrolum var doktoruma soylerim yine. Daha oncede 2 kez fitil kullandim bende enfeksiyon yuzunden.
ayni haftada degiliz ama bende cok su icmeme ragmen idrarim cok koyu en basindan beri. idrar tahlillerimde normal cikiyor

Kızlar kan testi yaptırdınız kı sonuçlar nasıl çıkmıştı dr onu pek umursamıycaz ama yapalım yinede dedi daha göstermeye gidemedim ama yüksek sanki korktum biraz gerçi çok şükür burun ve ense kalınlığı çok iyiydi

Karacigerden dolayi da koyu olabilir idrar aslinda. Terlemenin sebebi de tsh olabilir diye düşünüyorum. Aslinda dedigin gibi vitaminleri en bastan beri iciyoruz. Benimde boyle degildi. Enfeksiyon olan zamanda bile daha acik renkti. Sana karacigerle ilgili ne tedavi uyguluyor peki doktorun ?

Iyi aksamlar kizlar

Benim haftalarima yakin olanlara soruyorum ozellikle. Gunde 3 litreye yakin su iciyorum ama idrarim yinede koyu renk sanki. Sizde de boyle bir durum var mi ? Normal mi ?
Ben elevit diye bi vitamin içiyorum mesela onu içtikten sonra ki saatlerde daha koyu oluyor, yani vitaminden de olabilir.

Benim 18. Haftada belirmeye başladı kıyafetten

Canım vitamin kullandıktan sonraki idrar rengi koyu olması normalmiş.birde aklınızda olsun gün içinde içtiğiniz suya limon sıkın idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi gelir diyorlar ben başladım inşallah fayda eder.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ben yapıyordum ama tansiyonun oynar dediler bıraktım. Birde limonun kan sulandırıcı özelliği varmış zaten hem hap hem iğne kullanıyorum onun için limonu çok kullanmıyorum. Hatta sabahları ılık suya yarım limon sıkıp içiyordum

Haklısın canım brn onu düşünemedim kusura bakmayın.ben kullanmayınca o ilaçlardan dikkatimden kaçmış .

Bende suyuma bir kac damla elma sirkesi dokuyorum. Tuvalette de 2 gunde bir peceteye elma sirkesi dokup vajinayi siliyorum. Limonu da yapiyorum bazen. Tansiyonu dusuk olanlar icin sıkıntı olabilir limon ama benim ortalarda o yuzden sıkıntı olmuyor.

Ben kan vermedim canım ikili test için drun en iyisini bilir kafanı karıştırma bence
Demekki normalde de olabiliyor.
Evet canım bana kültür de yapıldı bu sebepten 15 gün önce problem yok

Allah yardimcin olsn bebeklerini sanabagslasn canim inss 30 lara ulasirsin gercktn iyiki atilms ya

Gozunatdin canim masallah hosgeldin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…