- 12 Ağustos 2017
- 149
- 167
- 23
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.961
Ya bende sürekli enfeksiyon var tek dozluk saselerden kullandım 2 defa geçmedi her tahlilde enfeksiyon çıkıyor. Bir hafta arayla doktor bir daha verdi şase oda digerleri gibi 3 gr lik antibiyotik kullanmadım korktum bende. Sorunca bizede yaz ondanmiki acaba koyu olması.Bende stres yapmistim kendime iyiki size sormuşum kizlar. Acile gidip idrar tahlili yaptirmayi dusundum hatta ama burasi kar kiyamet. Persembe gunu kontrolum var doktoruma soylerim yine. Daha oncede 2 kez fitil kullandim bende enfeksiyon yuzunden.
Ya bende sürekli enfeksiyon var tek dozluk saselerden kullandım 2 defa geçmedi her tahlilde enfeksiyon çıkıyor. Bir hafta arayla doktor bir daha verdi şase oda digerleri gibi 3 gr lik antibiyotik kullanmadım korktum bende. Sorunca bizede yaz ondanmiki acaba koyu olması.
olabilir ama baştan beri bu vitaminleri iciyoruz. Benim onceleri böyle değildi. gerçi ben çokta terliyorum ondanda olabilir benimki. Cuma kontrole gittim. karaciger enzim degerlerim yuksek cikti vücutta safra birikmiş tsh da biraz yüksekmis haftama gore o bu derken idariri sormak aklıma bile gelmediCanim persembe gittigimde tahlil yaptırip soracagim. Haber veririm durumu. Insallah normal bir durumdur. Bazi forumlarda vitamin ilaclari da koyulastiriyormus diye okudum.
benimde haftama göre yüksekmiş dahiliye Dr 0.25 ilaca baslayim dedi yada iyotlu tuz kullan dedi. endokrine yonlendirdiler.Senin fazla zamaninda kalmamış dedi. Ben çok terliyorum birde kiloda kaybettim. Artık tsh danmı şeker var ondan mi bilmiyorum. Ama sen daha yolun başındasın. sıkı takip etmen lazım tshı çocuk için tehlikeli.Merhaba arkadaslar,
Ben de 9. haftamdayim ikizlerimle; benim de bu hafta tsh yuksek cikti doktor ilac verdi. Var mi aranizda tsh’i yukselen? Mide bulantim hic olmadi yalnizca cok uyku ve halsizlik, cabuk yorulma vs.
Evet canim aynen oyle ben de gittim endokrine bir ilac verdi onu kullanmaya basladim. Benim gayet dusuktu tsh’im ne olduysa tup bebek tedavisinden sonra oldu sanirim, cunku hemen oncesinde testlerde 1,8 civari idi.benimde haftama göre yüksekmiş dahiliye Dr 0.25 ilaca baslayim dedi yada iyotlu tuz kullan dedi. endokrine yonlendirdiler.Senin fazla zamaninda kalmamış dedi. Ben çok terliyorum birde kiloda kaybettim. Artık tsh danmı şeker var ondan mi bilmiyorum. Ama sen daha yolun başındasın. sıkı takip etmen lazım tshı çocuk için tehlikeli.
ayni haftada degiliz ama bende cok su icmeme ragmen idrarim cok koyu en basindan beri. idrar tahlillerimde normal cikiyorBende stres yapmistim kendime iyiki size sormuşum kizlar. Acile gidip idrar tahlili yaptirmayi dusundum hatta ama burasi kar kiyamet. Persembe gunu kontrolum var doktoruma soylerim yine. Daha oncede 2 kez fitil kullandim bende enfeksiyon yuzunden.
olabilir ama baştan beri bu vitaminleri iciyoruz. Benim onceleri böyle değildi. gerçi ben çokta terliyorum ondanda olabilir benimki. Cuma kontrole gittim. karaciger enzim degerlerim yuksek cikti vücutta safra birikmiş tsh da biraz yüksekmis haftama gore o bu derken idariri sormak aklıma bile gelmedi
ayni haftada degiliz ama bende cok su icmeme ragmen idrarim cok koyu en basindan beri. idrar tahlillerimde normal cikiyor
Ben elevit diye bi vitamin içiyorum mesela onu içtikten sonra ki saatlerde daha koyu oluyor, yani vitaminden de olabilir.Iyi aksamlar kizlar
Benim haftalarima yakin olanlara soruyorum ozellikle. Gunde 3 litreye yakin su iciyorum ama idrarim yinede koyu renk sanki. Sizde de boyle bir durum var mi ? Normal mi ?
Benim 18. Haftada belirmeye başladı kıyafettenEvet canim aynen oyle ben de gittim endokrine bir ilac verdi onu kullanmaya basladim. Benim gayet dusuktu tsh’im ne olduysa tup bebek tedavisinden sonra oldu sanirim, cunku hemen oncesinde testlerde 1,8 civari idi.
Ben de istahsizim, hamile kalmadan oncesinden bile daha az yiyorum; zaten zayif sayilirim 3 ogun yiyemiyorum kesinlikle; neyse vitaminlerimi vs aliyorum insallah bir zarar gelmez ikizlere.
Kizlar bir de sizin gobeginiz ne zaman cikmisti?
Ben yapıyordum ama tansiyonun oynar dediler bıraktım. Birde limonun kan sulandırıcı özelliği varmış zaten hem hap hem iğne kullanıyorum onun için limonu çok kullanmıyorum. Hatta sabahları ılık suya yarım limon sıkıp içiyordumCanım vitamin kullandıktan sonraki idrar rengi koyu olması normalmiş.birde aklınızda olsun gün içinde içtiğiniz suya limon sıkın idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi gelir diyorlar ben başladım inşallah fayda eder.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben kan vermedim canım ikili test için drun en iyisini bilir kafanı karıştırma benceKızlar kan testi yaptırdınız kı sonuçlar nasıl çıkmıştı dr onu pek umursamıycaz ama yapalım yinede dedi daha göstermeye gidemedim ama yüksek sanki korktum biraz gerçi çok şükür burun ve ense kalınlığı çok iyiydi
Evet canım bana kültür de yapıldı bu sebepten 15 gün önce problem yokDemekki normalde de olabiliyor.
Allah yardmcin olsn canim saglkla zmaanli gelsnler inss smdi nasilsinMerhaba kızlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İkiz gebelik hem çok güzel hem zor. Benim bebişler biraz erken davrandılar. Doktorum doğumu engellemeye çalışıyor. Hepinizden dua istiyorum
Allah yardimcin olsn bebeklerini sanabagslasn canim inss 30 lara ulasirsin gercktn iyiki atilms yaİyiki dikiş atmışız dedi. Dikişe rağmen açılma varmış. Pazartesiye kadar açığı kapatmaya çalışacağız dedi. Ayy böyle 10 hafta durabilsek allahın izniyle. Zaten sancıdan anladım akıntıdan belliydi
Gozunatdin canim masallah hosgeldin:)Merhabalar :) bugün her iki bebeğimin de kalp atışını gördüm şükürler olsun ben de aranıza artık katılabilirim...bebeklerinize sağ Salim huzurla sağlıkla kavuşmanızı rahat ve kolay bi hamilelik geçirmenizi diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?