- 19 Şubat 2019
- 28
- 11
- 88
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.901
Tebrik ederim :)) benim de kız erkekKızlar bir kız bir erkek geliyogerçekten kızlar nazlıymış sonunda gösterdi :)))erkeği 12.haftada öğrendik şükür herşey yolunda ayrıntılı ultrasona gitcez bir ay sonra
Ben 6+2 de duydumMerhaba bende bugün ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim.Eşimin ve benim ailemde hiç yok.Hiç aklıma gelmezdi.Henüz kalp atışı duyamadık ama siz kaçıncı haftada duysunuz acaba
Dna kromozon testi kesinlikle çok önemliDoktorum aklıma soktu. Yaptırın böyle bi test var dedi. İkili test sizlerde ise yaramıyor ikizlerde yapılmıyor dedi. Sanki yapmamız şart gibi hissettim . Tüp bebek hamilelerine mi yapmak zorundasınız gibi davranıyorlar anlamadım . Zaten zor olan bir hamilelik bi de doktor böyle bi şey var ikili test ise yaramıyor diye ısrarla anlatınca panik yaşadım haklı olarak
Ozaman dogru soluyorlar canim evet benim 5. Gun embriyosuyduCanim sana 5. Gun embriyosu transfer edildiyse ve cift plesantaysa kesin cift yumurta ikizidir. Cunku cift plesanta tek yumurta ikizlerinin bolunmesi ilk 4 gun icinde oluyo
Masallah canim harika bi haber gozun aydin saglkla gelsnler❤Kızlar bir kız bir erkek geliyogerçekten kızlar nazlıymış sonunda gösterdi :)))erkeği 12.haftada öğrendik şükür herşey yolunda ayrıntılı ultrasona gitcez bir ay sonra
Hosgledn canim hayirli olsn saglkla ilerlesn gebeligin❤Bende aranıza katıldımbugün 5+1 ikizlerimi gördüm allahın izniyle inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Ben anlasmali hastsnelermn icnde en uygun 850 e buldm canim istanblda yuksk 1500 2000 fiyt verenler oldu:) buyk hastsnelre sordm gep gerci ama yuksek ve ikizde fiyat yukseliyor. Arayip fiyat alirsn hangisi cazip gelirse perinatolog olmasi yterli zatn hepsi ayni isi yapmiyor mu bu incelemedeYok canım ben aydındayım yarın randevuda sorayım çok fark var arada kimi 850 diyp
Hayirli olsn canim masallah:) 6+2 tek bebegimi duymstk digerini sora tespit ettikMerhaba bende bugün ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim.Eşimin ve benim ailemde hiç yok.Hiç aklıma gelmezdi.Henüz kalp atışı duyamadık ama siz kaçıncı haftada duysunuz acaba
Saol canim, az kaldi. Biraz moralim bozuk bugun, simdide disim sistiOzaman dogru soluyorlar canim evet benim 5. Gun embriyosuydusagol bilgilendrdgn icn:) masallah sona yaklasiyorsn bu arada nasilsin ins saglkla kucagina alrsn
Nerede yaptırdınız ? 2 bin olda hemen yaptıracağım ana 5 buçuk dedi zaten tüp bebekle hamile kaldım . O yüzden elimizde su an bi şey kalmadıDna kromozon testi kesinlikle çok önemli
Benim bebeklerimin ense ölçüm vs herşeyi cok iyiydi ancak perinatologumuz 30 yaşın üstundeki her kadinin yaptirmasi gerekli dedigi icin yaptirdim.
2bin tl fiyatı.
Cok yakın bi zamanda degerli bi arkadasim 34. hafta ikizlerinden birinin trizomi 18 (edward senduromu ) sonucu kalbi durdu.zaten bebek dogsa bile zeka engelli ve kör olarak dogabilecekti ve ömürleride uzun olmuyor.o bebegin kalbi durunca acil sezeryana alindi diger bebek kuvezde toparladi sükür kendini.Ama bu riskti tabiki.
Eger 10.hafta itibari ile dna kromozon testi yapilsaydi o bebegin hastaligi teshis edilecekti.
Ve canim arkadasim onca ay o bebegi tasimayacak ve yıkımıda bu kadar ağır olmayacaktı.
Down sendrom.edwards sendrom ve patau sendromlar %99 teshis ediliyo ilk 10.haftada.
Ben kalbimin ve ruhumun rahat etmesini istedigim icin elimden gelen tüm tahlilleri yaptırdım.Şükürler olsun bu haftaya hic bi sorun yasamadan geldim.
Zaman ilerledikce sikntilar artiyor sizlerden anladigimSaol canim, az kaldi. Biraz moralim bozuk bugun, simdide disim sistisimdiye kadar enfeksiyonlardan 3 kere antibiyotik kullandim. 4.e kullanmak istemiyorum,endiseleniyorum
evet 2 erkek :)Cinsiyeti söyledi mi peki tek yumurta da ikiside aynı cinsiyet diyorlar çift olursa farklı olma durumu varmış
Hayırlı olsun gözünaydın ben 6+3 de duymuştumMerhaba bende bugün ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim.Eşimin ve benim ailemde hiç yok.Hiç aklıma gelmezdi.Henüz kalp atışı duyamadık ama siz kaçıncı haftada duysunuz acaba
Benimde iki erkekevet 2 erkek :)
Sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsın çok güzel bir şey
benimde tüp bebek.Nerede yaptırdınız ? 2 bin olda hemen yaptıracağım ana 5 buçuk dedi zaten tüp bebekle hamile kaldım . O yüzden elimizde su an bi şey kalmadı
Allah yüzüne baksın arkadaşım, iki evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi bir perinatolog bul ve ona git. Hangi şehirdesin. Belki birinizden biriyle aynı şehirde olabilirsin, sana doktor tavsiyesinde bulunan olabilir.Aylardır yazmasamda neredeyse her gün bu sayfayı takıp ediyordum. Tüp bebek tedavisi ile ikiz gebeligim oldu. Hem de sadece 2 yumurta ile 2 embriyo ile. Doktorların %35 tüp bebekle hamile kalma ihtimalin var demesi ile dünya başıma yikilmisti. İlk tedavide pozitif olmasi mucize, karnımda buyumeleri mucize, ben de anne olabileceğim Allah ın ne büyük lütfu derken; bugün kontrolde bir bebegimin gelişiminin yavasladigini öğrendim. Diğerine göre kucuktu ama fark bu kadar çok değildi. Daha 10 gün önce kontrole gittim. Şimdi biri 1800 biri 1200 gram. Bu durum gün geçtikçe daha da kotulesecek. Belki bu hafta sezeryana gireceğim. En iyi ihtimal 2 hafta içinde. Nolur dua edin. Burda benimle aynı durumda olan varsa lutfen yardım edin. Hangi süreçlerden gectiniz? Doktor büyük olan için küçüğü feda edebiliriz dedi. İkisinin birden sağlığını riske atmış da olabiliriz dedi. Perinatolojiye yönlendirip ona göre karar vermemizi isteyecekmis. Bir daha çocuğumun olma ihtimali de çok çok az.
MaşallahKızlar bir kız bir erkek geliyogerçekten kızlar nazlıymış sonunda gösterdi :)))erkeği 12.haftada öğrendik şükür herşey yolunda ayrıntılı ultrasona gitcez bir ay sonra
Sayecim hadi gözün aydın. Benim doktor bana böyle devam dedi, kendini sakınmana gerek yok dedşd.Kızlar ben çok şükür detaylı usgyi atlattım herşey yolunda dedi çok şükür.iki erkek cinsiyetleri. Drum bu haftadan sonra hareketlerime dikkat etmem gerektiğini söyledi mümkünse 30 haftayı bir görelim dedi. Bebeğimin biri elini başına koymuş dinleniyordu, diğeri kurbağa gibi yatmış hiç poz vermedi
Canım çok teşekkürler. İnşallah böyle devam edersin inşallah. Benim ayakta çok kalınca ağrım oluyor canım. Şimdilik herşey yolunda inşallah hayırlısıyla vakti zamanında gelir bebeklerimizAllah yüzüne baksın arkadaşım, iki evladını da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İyi bir perinatolog bul ve ona git. Hangi şehirdesin. Belki birinizden biriyle aynı şehirde olabilirsin, sana doktor tavsiyesinde bulunan olabilir.
MaşallahAllah tamamına erdirsin. {
Sayecim hadi gözün aydın. Benim doktor bana böyle devam dedi, kendini sakınmana gerek yok dedşd.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?