2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Benim doktorum da farklı şehirde 1 ay sonra gel diyo.ama ben kendi ilçemde de başka doktora gidiyorum içim rahat etmiyor kendisi de söylemişti zaten bulunduğun yerde doktorun olması iyi olur acil durumlarda diye

Benim drum perinatalog bu testten bahsetmedi bile ki bende tüp bebekle hamile kaldım. Sadece ikili test yapmıyoruZ ultrasona göre hareket edeceğiz dedi. Baştan beri de öyle devam ediyoruz şükür sorun yok. Sen bebeklerini her türlü istiyorsan hiç kafanı karıştırma derim

Canimm aydinlattin bizleri sagolasin❤ benimde 2 embriyo transferiydi farkli doktorada gtmstm ayni dedi bakalim perinatolog detaylida ne dicek:)
Canim sana 5. Gun embriyosu transfer edildiyse ve cift plesantaysa kesin cift yumurta ikizidir. Cunku cift plesanta tek yumurta ikizlerinin bolunmesi ilk 4 gun icinde oluyo

kızlar benm de tek plasenta çift kese. dün dr'a tekrar sordum tekmi çift mi diye onu bu haftalarda ayırdedemeyiz dedi. sıkışmış yada birleşmiş olabilir dedi. ama epey dikaktli inceledi ve arada ince bi çizgi var ve tek plasenta bu kadar büyük olmaz çift dedi. iyice beynim sulandı bıraktım artık sorgulamayı tek mi çift mi diye. sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli değil :)

Cinsiyeti söyledi mi peki tek yumurta da ikiside aynı cinsiyet diyorlar çift olursa farklı olma durumu varmış

Kızlar benim hcg değerim 147195 çıktı bu çok mu fazla kontrolüme de daha var sistemden gördüm değerleri referans aralığı falanda yazmıyor merak ettim baya Papp a da 2438.2 sizde nasıldı

Kızlar benim hcg değerim 147195 çıktı bu çok mu fazla kontrolüme de daha var sistemden gördüm değerleri referans aralığı falanda yazmıyor merak ettim baya Papp a da 2438.2 sizde nasıldı
Canım ben ikili test yaptırmadım o yüzden bir fikrim yok. Druna Mesaj atsan cevap vermez mi
Kızlar bir kız bir erkek geliyo gerçekten kızlar nazlıymış sonunda gösterdi :)))erkeği 12.haftada öğrendik şükür herşey yolunda ayrıntılı ultrasona gitcez bir ay sonra
Maşalşah canım gözünaydın sağlıkla gelsinler. Ben birazdan gireceğim ayrıntılıya inşallah güzel haberler alırım
Bende aranıza katıldım bugün 5+1 ikizlerimi gördüm allahın izniyle inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Gözünaydın hoşgeldin

Hayırlı haberler inşallah canım.ücret ne kadar acaba ayrıntılı bende yarın randevu alcam ayrıntılı
Canım ben Konya’da Prof dr Ali Acar’a yaptırıyorum 300 tl. Perinatalog. Sen neredeydin. İstanbul’da çok pahalı sanırım

Kızlar bir kız bir erkek geliyo gerçekten kızlar nazlıymış sonunda gösterdi :)))erkeği 12.haftada öğrendik şükür herşey yolunda ayrıntılı ultrasona gitcez bir ay sonra
Hadi gözün aydın canım. Benimde bir kiz bir erkek. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bende kayseri de 600 TL vermistim detaylıya. Prof. perinatalog bakmıştı. Gerçekten pahalı her muayenesi 600 tl di. Bende bir daha gidemedim.
Canım Allah yardımcımız oldun yani bu fiyatlar çok uçuk. Benim drum normal muayeneye 200 alıyor ayda bir. Fakültede hoca aynı zamanda bazen oraya çağırıyor ücret ödemiyorsun falan. Alanında da çok iyi. Gene uygun fiyat olarak etrafa bakınca

Evet sizinki yine uygunmus. Konyadasiniz değilmi. Ben Nigdedeyim normalde. Burda perinatolog olmayınca en yakın Kayseri ye gitmiştim. Kayseri de yaşasaydım fakültede sizinki gibi uygun olabilirdi belki. Ama sağlık olsun. Burda da hem devlete hem özele iki Dr a gidiyorum. Dediğiniz gibi Allah tüm ikiz ucuz bekleyenlere yardım etsin. Herşey iki kat üç kat alınıyor ve masraflar çok.

Evet gerçekten öyleymiş. Ben koyadayım. Küçük yerde olunca imkan da kısıtlı oluyor. Allah yardımcımız oldun dediğin gibi maddi açıdan zor sonrası güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…