2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba arkadaslar,

Ben de 9. haftamdayim ikizlerimle; benim de bu hafta tsh yuksek cikti doktor ilac verdi. Var mi aranizda tsh’i yukselen? Mide bulantim hic olmadi yalnizca cok uyku ve halsizlik, cabuk yorulma vs.
Onmli canim ihmal etme 2 veya 2 buck altnda olmali snairm gebelkte. Hormnlari oncesnde takp ettgmz icin 2 le gebelige baslamstm benim hasimato var daha bska degrlrde yuksklik vrdi 25 mglik ilac iciyorm hergn. Normalde gerkli deglms ama hamilelkte onmli oldgndan kullanmk gerekiyorms. Degern yukseldyse destkleyici bi ilac verirler mtlaka

Kan alnmadi canim ikzlerde dogru sonc vermiyorms genelde yapmiyorlar usg kontrolu oluyor iste ense burun kemkleri genel bi orgnlara bakildgida normal ckmsti. Haftaya detyli usg giricen inss ondada guzel sonclar aliriz oradada belli oluyorms seninde guzel cikms gonlunu ferah tut

Şuan bir tedaviye başlamadı. Ultrasona gönderdi sonucuna göre değerlendirecek. kadın doğumcu enzim değerlerin yükselmeye devam ederse yatirabilirim hastaneye dedi. Bakalım bu hafta bir daha gidecem ne çıkar sonuçlar Dr ne diyecek bende bekliyorum.

Merhaba arkadaslar benimntsh degerim dusuk cikti ek tahlil yaptirdim ft3 ve ft4 yuksek cikti dahiliye bir sey olmayabilir ama yinede endokrine gitmen gerekli dedoli takip icin basina boyle bir sey gelen var mi tesekkurler
Aynı durumla ben karşılaştım, gittiğim endokronolog gebelik tiroidi ilaç kullanmana gerek yok kendiliğinden düşer dedi ve ben ilaç kullanmadım , 11 şubat günü doğum yaptım bebeklerimden birinin topuk kanında sorun çıktı tsh yüksek , yeniden kan aldılar şimdi bakanlıktan sonucun gelmesini bekliyorum büyük bir tedirginlikle , çünkü zamanında tedaviye başlanmazsa çocukta zeka geriliğine yol açıyormuş , bir haftadır çocuğuma bakıp ağlıyorum , neden başka bir doktora daha gitmedim diye ..benim şu an yaşadığım stresi yaşamak istemiyorsan bir an önce doktora git ve ilaç kullan

Ya benimde son tahlilde tsh 4.5 çıktı Dahiliye Doktoru haftana göre yüksek dedi önceki tahlillerimde kadın dogumcular hiç bir şey dememişti. Benim haftamda 3 un üzerinde olmamaliymis. 0.25 ilk ilaca başlayalım dedi dahiliye doktoru. Kadın dogumcuma ben bir aydır çok kilo verdim cok terliyorum dememe rağmen onemsemedi çocuklar kilo almış dedi. Niye böyle yapiyorlarki en azından dahiliye ye yada endokrine yönlendirmesi gerekirdi. Canlarımız ve bebislerimiz Allaha emanet arkadaşlar.

Ben 35 siz ka yasindasiniz

Ben de bi profosore gittim 12 hafta bi bitsin organ lar tamamlansin tekrar kan testi istedi bakalim

30 yasimdayim kizlar ben de; burada cogunluk tup bebek galiba. Benim hic tsh problemim yoktu; cok dikkat ederim kendime, yediklerime hep ve hep ideal seviyededir kan degerlerim. Bence tsh ilaclardan oldu, tup bebek hormonlarindan vs.
Bu sabah da ilacimi almayi unutmusum kahvalti oncesi, aklim neredeydi bilmem, sizce bir gunden bir sey olur mu?
Ben 60 gundur igne kullaniyorum tedavim basladigindan beri, igneden bunaldim biraz daha ne kadar devam edecegim onu da bilmiyorum ama neyse bebeklerim sagoikli olsunlar da omrum boyu da vurulurum igneyi ne yapayim...

Bende 34 yaşındayım kızlar. Gebeliğin başında hipertroidi vardı yani troid gazla çalışıyordu sürekli endokrin takibim var. Bu ay tam tersi hipotroidi oldu ve ilaç başladı endokrin

1 gun ile bir sey olacagini sanmiyorum. Aksama dogru ac karnına icseniz olmuyor mu ? Benim genetik testimde 2 gen heterozigot cikmisti. Doktorum cok onemli degil ama igne yapalim her gun dedi. 12. Haftada igneyi birakabilirsin dedi tup bebek doktorum ben yinede perinatologa da sormustum o da gerek yok birakabilirsin demisti. Insallah sizde birakirsiniz belki ilk etapta onlem icin vermistie doktor size de igneyi.

İki üç hafta daha dursunlar bebecikler :) benimkiler iki gündür aşağıya acayip vuruyor druma danışsam mı bilmiyorum

Unuttugun zaman yine gun icinde ac oldugun bi zmaan veya yatrken icebilirsn canim bnde oncdende oldgu icin doktor bole yonlendiriyodu anne tarafndan gelen bisi bizde malesef:)

Herkes yas yazmis benimde tupbebek kizlar 28 im bnde hepimiz inss saglikli zamanli aliriz kucagimiza yavrularimizi❤ 30 lu haftalarda olan arkadaslarimizi dualarimda aniyorum guzel haberlerinizi alacaz inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…