- Konu Sahibi perikanadi
-
- #2.981
Onmli canim ihmal etme 2 veya 2 buck altnda olmali snairm gebelkte. Hormnlari oncesnde takp ettgmz icin 2 le gebelige baslamstm benim hasimato var daha bska degrlrde yuksklik vrdi 25 mglik ilac iciyorm hergn. Normalde gerkli deglms ama hamilelkte onmli oldgndan kullanmk gerekiyorms. Degern yukseldyse destkleyici bi ilac verirler mtlakaMerhaba arkadaslar,
Ben de 9. haftamdayim ikizlerimle; benim de bu hafta tsh yuksek cikti doktor ilac verdi. Var mi aranizda tsh’i yukselen? Mide bulantim hic olmadi yalnizca cok uyku ve halsizlik, cabuk yorulma vs.
Kan alnmadi canim ikzlerde dogru sonc vermiyorms genelde yapmiyorlar usg kontrolu oluyor iste ense burun kemkleri genel bi orgnlara bakildgida normal ckmsti. Haftaya detyli usg giricen inss ondada guzel sonclar aliriz oradada belli oluyormsKızlar kan testi yaptırdınız kı sonuçlar nasıl çıkmıştı dr onu pek umursamıycaz ama yapalım yinede dedi daha göstermeye gidemedim ama yüksek sanki korktum biraz gerçi çok şükür burun ve ense kalınlığı çok iyiydi
Şuan bir tedaviye başlamadı. Ultrasona gönderdi sonucuna göre değerlendirecek. kadın doğumcu enzim değerlerin yükselmeye devam ederse yatirabilirim hastaneye dedi. Bakalım bu hafta bir daha gidecem ne çıkar sonuçlar Dr ne diyecek bende bekliyorum.Karacigerden dolayi da koyu olabilir idrar aslinda. Terlemenin sebebi de tsh olabilir diye düşünüyorum. Aslinda dedigin gibi vitaminleri en bastan beri iciyoruz. Benimde boyle degildi. Enfeksiyon olan zamanda bile daha acik renkti. Sana karacigerle ilgili ne tedavi uyguluyor peki doktorun ?
Aynı durumla ben karşılaştım, gittiğim endokronolog gebelik tiroidi ilaç kullanmana gerek yok kendiliğinden düşer dedi ve ben ilaç kullanmadım , 11 şubat günü doğum yaptım bebeklerimden birinin topuk kanında sorun çıktı tsh yüksek , yeniden kan aldılar şimdi bakanlıktan sonucun gelmesini bekliyorum büyük bir tedirginlikle , çünkü zamanında tedaviye başlanmazsa çocukta zeka geriliğine yol açıyormuş , bir haftadır çocuğuma bakıp ağlıyorum , neden başka bir doktora daha gitmedim diye ..benim şu an yaşadığım stresi yaşamak istemiyorsan bir an önce doktora git ve ilaç kullanMerhaba arkadaslar benimntsh degerim dusuk cikti ek tahlil yaptirdim ft3 ve ft4 yuksek cikti dahiliye bir sey olmayabilir ama yinede endokrine gitmen gerekli dedoli takip icin basina boyle bir sey gelen var mi tesekkurler
Ya benimde son tahlilde tsh 4.5 çıktı Dahiliye Doktoru haftana göre yüksek dedi önceki tahlillerimde kadın dogumcular hiç bir şey dememişti. Benim haftamda 3 un üzerinde olmamaliymis. 0.25 ilk ilaca başlayalım dedi dahiliye doktoru. Kadın dogumcuma ben bir aydır çok kilo verdim cok terliyorum dememe rağmen onemsemedi çocuklar kilo almış dedi. Niye böyle yapiyorlarki en azından dahiliye ye yada endokrine yönlendirmesi gerekirdi. Canlarımız ve bebislerimiz Allaha emanet arkadaşlar.Aynı durumla ben karşılaştım, gittiğim endokronolog gebelik tiroidi ilaç kullanmana gerek yok kendiliğinden düşer dedi ve ben ilaç kullanmadım , 11 şubat günü doğum yaptım bebeklerimden birinin topuk kanında sorun çıktı tsh yüksek , yeniden kan aldılar şimdi bakanlıktan sonucun gelmesini bekliyorum büyük bir tedirginlikle , çünkü zamanında tedaviye başlanmazsa çocukta zeka geriliğine yol açıyormuş , bir haftadır çocuğuma bakıp ağlıyorum , neden başka bir doktora daha gitmedim diye ..benim şu an yaşadığım stresi yaşamak istemiyorsan bir an önce doktora git ve ilaç kullan
Şuan bir tedaviye başlamadı. Ultrasona gönderdi sonucuna göre değerlendirecek. kadın doğumcu enzim değerlerin yükselmeye devam ederse yatirabilirim hastaneye dedi. Bakalım bu hafta bir daha gidecem ne çıkar sonuçlar Dr ne diyecek bende bekliyorum.
Ben 35 siz ka yasindasinizSen isrirahatine beslenmene dikkat et. Takdir Allahın ne zaman nasip ettiyse o zaman dünyaya gelecekler. Hepimizde ayrı ayrı sıkıntılar. iki çocuk olunca ister istemez bünyeyi zorluyor. Bende de şeker cikti.kilo veriyorum öyle. Şimdide karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Safra da camurlasma varmıs. Troit hormonu olması gerekenin biraz ustundeymis. Hormonlar bunlara sebep oluyormuş. Biraz benim yasimda var ondan.Öyle böyle derken vakit gececek. Canimiz ve bebislerin Canlari sağ olsun sağlıkla dogsunlar yeter.
Ben de bi profosore gittim 12 hafta bi bitsin organ lar tamamlansin tekrar kan testi istedi bakalimAynı durumla ben karşılaştım, gittiğim endokronolog gebelik tiroidi ilaç kullanmana gerek yok kendiliğinden düşer dedi ve ben ilaç kullanmadım , 11 şubat günü doğum yaptım bebeklerimden birinin topuk kanında sorun çıktı tsh yüksek , yeniden kan aldılar şimdi bakanlıktan sonucun gelmesini bekliyorum büyük bir tedirginlikle , çünkü zamanında tedaviye başlanmazsa çocukta zeka geriliğine yol açıyormuş , bir haftadır çocuğuma bakıp ağlıyorum , neden başka bir doktora daha gitmedim diye ..benim şu an yaşadığım stresi yaşamak istemiyorsan bir an önce doktora git ve ilaç kullan
Sükür bugün daha iyiyim. Proloton iğne progestan crinon jel takviyeleri yapılıyorAllah yardimcin olsn bebeklerini sanabagslasn canim inss 30 lara ulasirsin gercktn iyiki atilms ya
Ben 40 yaşındayım. Sanırım yaş olarak en ileri olanda benimdirBen 35 siz ka yasindasiniz
Ben de 39Ben 40 yaşındayım. Sanırım yaş olarak en ileri olanda benimdir
30 yasimdayim kizlar ben de; burada cogunluk tup bebek galiba. Benim hic tsh problemim yoktu; cok dikkat ederim kendime, yediklerime hep ve hep ideal seviyededir kan degerlerim. Bence tsh ilaclardan oldu, tup bebek hormonlarindan vs.
Bu sabah da ilacimi almayi unutmusum kahvalti oncesi, aklim neredeydi bilmem, sizce bir gunden bir sey olur mu?
Ben 60 gundur igne kullaniyorum tedavim basladigindan beri, igneden bunaldim biraz daha ne kadar devam edecegim onu da bilmiyorum ama neyse bebeklerim sagoikli olsunlar da omrum boyu da vurulurum igneyi ne yapayim...
İki üç hafta daha dursunlar bebecikler :) benimkiler iki gündür aşağıya acayip vuruyor druma danışsam mı bilmiyorumBende 32 yaşındayim kizlar. Benidme tup bebek.
Bugun sabaha karsi ikisi de o kadar asagida hareket ettiler, vurdular ki eyvah dogum basladi dedim. Nasil korktum ama. Hazir degilim, canta hazir degil, daha cok erken diye nasil korktum. Ama sonra sustu bebisler. :)
Unuttugun zaman yine gun icinde ac oldugun bi zmaan veya yatrken icebilirsn canim30 yasimdayim kizlar ben de; burada cogunluk tup bebek galiba. Benim hic tsh problemim yoktu; cok dikkat ederim kendime, yediklerime hep ve hep ideal seviyededir kan degerlerim. Bence tsh ilaclardan oldu, tup bebek hormonlarindan vs.
Bu sabah da ilacimi almayi unutmusum kahvalti oncesi, aklim neredeydi bilmem, sizce bir gunden bir sey olur mu?
Ben 60 gundur igne kullaniyorum tedavim basladigindan beri, igneden bunaldim biraz daha ne kadar devam edecegim onu da bilmiyorum ama neyse bebeklerim sagoikli olsunlar da omrum boyu da vurulurum igneyi ne yapayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?