2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Buarada istnbuldaki arkadslarin gozu aydin calisnlar vrdi aramzda ozel kurumlarda idari izin veriyo kurumsalsa okul tatil olnca bnde ozeldeym

O aşağıya vurma olayı benimkilerde de vardı pozisyonlariyla ilgili heralde. Simdilerde çok fazla vurmuyorlar. Pozisyon değiştirdiler belkide ayaklar başka tarafa geçtiyse artık. Resmen bebeklere yalvarıyordum bende yapmayın kuzum yukarılara vurun diye . Fazla ayakta durma seninde benimle günlerin aynı. Dr 36. haftada alabiliriz demişti bana tabiki o zamanki durumuma bakacak belki once belki sonra olur. Orasını Allah bilir artık. Çantanı biran önce hazırla koy kenara. Ben çantamı ve bebeğin çantasını hazırladım.

Selam kızlar bende 31 yasındayım 2 oglandan sonra Bi kız Bi erkek bebege gebeyim Allah isteyen herkese nasip etsin güzel Bi duygu ama ikiz cok zor hep Bi telas simdede erken dogum korkusu sardı içimi sizde de böyle seyler oluyormu

İki üç hafta daha dursunlar bebecikler :) benimkiler iki gündür aşağıya acayip vuruyor druma danışsam mı bilmiyorum
Bi danış istersen. Benimki pek bi açıklama yapmamıştı. bana göre pozisyonlariyla ilgili. Bende senin gibi çok korkuyordum. senin haftalarindayken benimkinin ikisininde kafası asagidaydi ve dediğin gibi çok aşağıda hissediyordum. Azıcık ayakta dursam sizliyordu aşağılarim. Sonra birinin ayağı asagi denk geldi vurdukca çıkacak diye bayağı korku yasadm. Ama yon değiştirdiler o kadar rahatsız etmiyorlar. Calisiyormusun sen. Ben 22. haftam dolduktan sora raporla izne ayrılmıştım.

Geçen hafta kontrolde ikiside bas gelis pozisyondu. Ayakta durmamaya dikkat ediyorum. Benim doktorumda 36. Haftada alacagiz dedi. Saglikla o gune gelelim de alsin artik. Hic 37 38 olsun diye stres yapmıyorum. Kilolari iyi olsun, saglikli olsunlar yeter Allah'in izniyle.

İki üç hafta daha dursunlar bebecikler :) benimkiler iki gündür aşağıya acayip vuruyor druma danışsam mı bilmiyorum

Insallah dursunlar hepimizin vakti zamaninda gelsin bebisleri. Senin haftalarda benimde öyleydi hatta ben hareketlerini ilk oralarda hissettim ama yinede doktoruna danis istersen.

Iyi günler ikiz anneleri ben de inşaallah 20 haftalık oldum. ikizlerim bu günlerde iyice tekmeliyolar baya hissediyorum çok güzel bi duygu bi o kadar da zor bi hamilelik geçiriyorum. Allah emeklerimizi boşa götürmesin sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaslar dun gece kanamam basladi sabah doktora geldik karindan usg ile bakti keselerden birinde bebek olusmus kalp atisida var cok sukur 6+6 gun gorunuyor. Ancak diger kesede bebek goremedi doktorum muhtemelen bos kese dedi ama biraz daha beklemek lazim dedi. Sorum şu sizlerde de keselerden birinde bebegi gec goreniniz oldu mu yada kese bos ise diger keseye zarar verme gibi bir durum olabilir mi?

Merhaba kızlar bende 30 yaşındayım. Birkaç gün önce erken doğum sancılarım başladı. İlaçla doktorum durdu. Şimdi evdeyim. Yatıyorum. İçimde bir tedirginlik oldu. İnşallah 36-37 haftaya kadar dururlar. Benimkiler de hafta gereği başları aşağıdaydı tabi. O yüzden oradaki ağrıları buna yorumladım. Meğerse doğum sancısıymış. Doktor iyi hissetmişsin dedi. İkiz gebelik gerçekten çok zormuş. Bazen nefes bile almakta zorlanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Geçmiş olsun gerçekten iyi hissetmissin. Ben tek gebelik te yasayan biri olarak gerçekten ikiz gebelik iki kat zor. Hepimiz inşallah 36 37 leri ve hatta daha ilerisini görürüz. Tabiiki herseyin basi saglik sagliklari yerinde olsunda en onemlisi o. Geçen Facebook'ta bir grupta 40+4 günlük doğum yaptığını söyleyen bir ikiz annesi vardı şok oldum.Demekki olabiliyormuş. Biz hep pozitif düşünelim. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Ben de 7+3te tam kalp atışlarını duyduk. Kuzenimin de bi kese olusmamisti ama diğer keseye zarar vermedi bebegine yâni. doğum esnasında sezeryanla alinmiş

Cok gecmis olsun. Insallah birkac hafta daha dayanir bebisler. Alt kisimdaki agrilari anlatir misiniz biraz nasil oluyor?

Bende o sancılar 26. Hafta itibari ile vardı.Açılma ve incelme vardı.Hep iğnelerle geciktirmeye çalıştık doğumu.sancılarımın sıklaştığını farkettiğim bir akşam saatte 10 kez kasılma sayınca hastaneye gittim.3 cm açılma vardı doğum başlamış dediler.32+4 de sezeryan ile doğum yaptım.bebeklerimden biri 16 diğeri 20 gün yoğun bakımda kaldılar.ikiz gebelik çok çok zor.kolaylıklar diliyorum

Sağol canım. Benimde sanırım aşağı tekme atıyorlar değişik bir his geliyor daha küçük oldukları için sanırım ağrı hissetmiyorum. Çalışıyorum normalde ama raporluyum Dr. Daha şimdiden çok ayakta kalma diyor. İşimde ağır sürekli araç üstünde. Daha önceki gebeliklerimde hep sorunlu bitti inşallah bunları sağ Salim kucaklamak nasip etsin rabbim herkesle birlikte
Sağol canım siz yazdıkça biraz oksun içim rahatladı
Geçmiş olsun inşallah dayanır kuzular bir kaç hafta daha

Günaydın Kızlar birşey soracaktım 15 şubatta kan tahlili yaptırdım sat’a Göre de 5+2 haftalık oluyor ve beta hcg 8300 çıktı bana çok yüksek geldi. Sizce ikiz gebelik olabilir mi? Böyle birşey yaşayan oldu mu?

Beta hcgye göre ikiz demek çok zor oluyor bu değerlerle tek gebelik yaşayan da oluyor. Ultrasonda en kesin öğrenirsiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah

Bhcg bakarak yorum yapmak çok doğru değil canım. 68-150-300-650 şeklinde gitti tek diyordum iki çıktı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…