2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arkadaşlar hepinize merhaba. Allah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip etsin. Bende 2 hafta öncesine kadar ikiz bebek annesiydim bebeklerden birisinin kalbi 8 haftalıkken durdu çok üzgünüm. Diğer kuzumun durumu iyi çift yumurta ikizi bu arada. Şuan 10 haftalık ama ben çok endişeliyim bu bebeğiminde kalbi duracak diye çok korkuyorum. Doktor herşey yolunda dese de inanamıyorum yoğun stres altındayım. Bu arada ilk gebeliğim ve tüp bebek. Bu durumu yaşayıp tek bebekle yoluna sağlıklı devam eden var mi acaba ???

Cok gecmis olsun. Stres yapmayin o daha cok etkiler sizi biliyorum zor ama. Bir arkadasimin basina geldi. Diger bebegi cok saglikli dogdu masallah. Sizinde oyle olur insallah.

Cok gecmis olsun. Stres yapmayin o daha cok etkiler sizi biliyorum zor ama. Bir arkadasimin basina geldi. Diger bebegi cok saglikli dogdu masallah. Sizinde oyle olur insallah.
Çok tşk ederim ınsallah bende sağlıkla kucağıma alirim. Allah korktuğumuz yere uğratmasın gerçekten çok zor

Allah razı olsun. Benim de durmadılar. Bugün doğum yaptım. Küveze koydular yavrularımı

Allah diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip Ersin . Tüp bebek hanilesiyim bende. Ne kadar zor çok iyi biliyorum . 8. Haftadayım ve karnın her ağrıdığında kötü bi şey olacak korkusu yaşıyorum . Allah korusun bebeklerimiz sağlıkla gelsinler

Amin amin amin canim ınsallah rabbim korusun bebeklerini.

Allah razı olsun. Benim de durmadılar. Bugün doğum yaptım. Küveze koydular yavrularımı
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla yavrularıni en kısa sürede sana kavuştursun inşallah. Sen kaçıncı haftandaydin geçenlerde konuşmuştuk. Bebekler kaç kilo doğdu ne kadar kalırlar kuvezde bişey dediler mi sana. Bu arada hastanede yattığın dönemde ciğer geliştirici vurmuslarmiydı.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim. Allah sağlık versin tez zamanda toparlanır inşallah bebekler

Benim de şiddetli kaşıntı var canım karaciğer enzimleri normal ama tatlı yersem iyice azitiyor dikkatimi cekti

Benim göbeğim son birkaç günde kendim kıyafetleri çıkarınca göreceğim kadar soylemesem kimse anlamazdi hamile olduğumu canım daha alisverise çıkmadım bile hamile kiyafetine :))

sevgili anneler çift yumurtla ikizlerim 30. haftada biri 1.300 digeri 1.600 dü... bebeklerden birisi baş ölçüsüne göre iki hafta önde çıkıyor dr a göre normal bir durum ama beni endiselendiriyo başının büyük olması... hamilelikte yeterince beslenemiyorum mide sorunları yüzünden ..sizin bebeklerin haftaları ve kiloları ne kadar acaba ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza alalim inşallah

Ben bugün gittim kontrole.
Biri 972, biri 977 Gr olmuş.
26+4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…