- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.021
Bende bir aydir uyuyamiyorum hic mi gecmiyor hic mi uyuyamiyorsunuz,nasil dayaniyorsunuzÇok zor yaa benm de öyle başladı doğurana kadar devam etti bu gebelikte aynı geçiyor uykusuzluk gece zombi gibi dolanıyrm oRtalıkta
Tabi kan testi belli etmez de cuma günü gideceğim görmeye inşallah kese de bebek de görünürBhcg bakarak yorum yapmak çok doğru değil canım. 68-150-300-650 şeklinde gitti tek diyordum iki çıktı:))
Evet ilk gebeligim canimRica ederim cnm ilk gebeliğin mi
Aynen öyle ultrason en kesin sonuç zaten cuma günü görmeye gideceğim inşallah kese de bebek de görünürBeta hcgye göre ikiz demek çok zor oluyor bu değerlerle tek gebelik yaşayan da oluyor. Ultrasonda en kesin öğrenirsiniz Allah gönlünüze göre versin inşallah
Hayırlı olsun tekrar ne zaman kontrole gideceksin. Inşaallah herşey yolundadr sıkıntı yokturEvet ilk gebeligim canim
Arkadaşlar hepinize merhaba. Allah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip etsin. Bende 2 hafta öncesine kadar ikiz bebek annesiydim bebeklerden birisinin kalbi 8 haftalıkken durdu çok üzgünüm. Diğer kuzumun durumu iyi çift yumurta ikizi bu arada. Şuan 10 haftalık ama ben çok endişeliyim bu bebeğiminde kalbi duracak diye çok korkuyorum. Doktor herşey yolunda dese de inanamıyorum yoğun stres altındayım. Bu arada ilk gebeliğim ve tüp bebek. Bu durumu yaşayıp tek bebekle yoluna sağlıklı devam eden var mi acaba ???
Cumartesi gidicem insallah bir sıkıntı yoktur...Hayırlı olsun tekrar ne zaman kontrole gideceksin. Inşaallah herşey yolundadr sıkıntı yoktur
Çok tşk ederim ınsallah bende sağlıkla kucağıma alirim. Allah korktuğumuz yere uğratmasın gerçekten çok zorCok gecmis olsun. Stres yapmayin o daha cok etkiler sizi biliyorum zor ama. Bir arkadasimin basina geldi. Diger bebegi cok saglikli dogdu masallah. Sizinde oyle olur insallah.
Allah razı olsun. Benim de durmadılar. Bugün doğum yaptım. Küveze koydular yavrularımıBende o sancılar 26. Hafta itibari ile vardı.Açılma ve incelme vardı.Hep iğnelerle geciktirmeye çalıştık doğumu.sancılarımın sıklaştığını farkettiğim bir akşam saatte 10 kez kasılma sayınca hastaneye gittim.3 cm açılma vardı doğum başlamış dediler.32+4 de sezeryan ile doğum yaptım.bebeklerimden biri 16 diğeri 20 gün yoğun bakımda kaldılar.ikiz gebelik çok çok zor.kolaylıklar diliyorum
Allah diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip Ersin . Tüp bebek hanilesiyim bende. Ne kadar zor çok iyi biliyorum . 8. Haftadayım ve karnın her ağrıdığında kötü bi şey olacak korkusu yaşıyorum . Allah korusun bebeklerimiz sağlıkla gelsinlerArkadaşlar hepinize merhaba. Allah hepimizin yavrularını kucağına almayı nasip etsin. Bende 2 hafta öncesine kadar ikiz bebek annesiydim bebeklerden birisinin kalbi 8 haftalıkken durdu çok üzgünüm. Diğer kuzumun durumu iyi çift yumurta ikizi bu arada. Şuan 10 haftalık ama ben çok endişeliyim bu bebeğiminde kalbi duracak diye çok korkuyorum. Doktor herşey yolunda dese de inanamıyorum yoğun stres altındayım. Bu arada ilk gebeliğim ve tüp bebek. Bu durumu yaşayıp tek bebekle yoluna sağlıklı devam eden var mi acaba ???
Amin amin amin canim ınsallah rabbim korusun bebeklerini.Allah diğerini sağlıkla kucağına almayı nasip Ersin . Tüp bebek hanilesiyim bende. Ne kadar zor çok iyi biliyorum . 8. Haftadayım ve karnın her ağrıdığında kötü bi şey olacak korkusu yaşıyorum . Allah korusun bebeklerimiz sağlıkla gelsinler
Allah razı olsun. Benim de durmadılar. Bugün doğum yaptım. Küveze koydular yavrularımı
Allah razı olsun. Amin inşallah. Doğum sancılarıyla birlikte duaları unuttum.Allah saglikla sihhatle cikmayi nasip etsin kuvezden. Insallah cok saglikli cikarlar. Bol bol dua et. Cok gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıkla yavrularıni en kısa sürede sana kavuştursun inşallah. Sen kaçıncı haftandaydin geçenlerde konuşmuştuk. Bebekler kaç kilo doğdu ne kadar kalırlar kuvezde bişey dediler mi sana. Bu arada hastanede yattığın dönemde ciğer geliştirici vurmuslarmiydı.Allah razı olsun. Benim de durmadılar. Bugün doğum yaptım. Küveze koydular yavrularımı
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşmak nasip etsin rabbim. Allah sağlık versin tez zamanda toparlanır inşallah bebeklerAllah razı olsun. Benim de durmadılar. Bugün doğum yaptım. Küveze koydular yavrularımı
Benim de şiddetli kaşıntı var canım karaciğer enzimleri normal ama tatlı yersem iyice azitiyor dikkatimi cekti@SaryamaryaSaye- gözünüz aydın hanımlar sağlıkla gelsin yavrular
Benimde dün randevum vardı bir kız bir oğlan kesinleşti inşallah, 300er gramı geçmişler boylarını söylemedi dr bende sormadım hareketleri dışardan hissedilecek kadar belirginleşti maşallah, rahim ağzı ölçümü 46 mm doktor durumdan çok memnun ama diyabet kontrolü için endokrin bölümünden randevu ayarladı, birde şiddetli kaşıntılarım var karaciğer tahlili yapılacak
Benim göbeğim son birkaç günde kendim kıyafetleri çıkarınca göreceğim kadar soylemesem kimse anlamazdi hamile olduğumu canım daha alisverise çıkmadım bile hamile kiyafetine :))Evet canim aynen oyle ben de gittim endokrine bir ilac verdi onu kullanmaya basladim. Benim gayet dusuktu tsh’im ne olduysa tup bebek tedavisinden sonra oldu sanirim, cunku hemen oncesinde testlerde 1,8 civari idi.
Ben de istahsizim, hamile kalmadan oncesinden bile daha az yiyorum; zaten zayif sayilirim 3 ogun yiyemiyorum kesinlikle; neyse vitaminlerimi vs aliyorum insallah bir zarar gelmez ikizlere.
Kizlar bir de sizin gobeginiz ne zaman cikmisti?
sevgili anneler çift yumurtla ikizlerim 30. haftada biri 1.300 digeri 1.600 dü... bebeklerden birisi baş ölçüsüne göre iki hafta önde çıkıyor dr a göre normal bir durum ama beni endiselendiriyo başının büyük olması... hamilelikte yeterince beslenemiyorum mide sorunları yüzünden ..sizin bebeklerin haftaları ve kiloları ne kadar acaba ..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağ salim kucaklarimiza alalim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?