- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.101
İnşallah canım ya 6. Haftadan beri 15-20 günde bir endokrindeyim. Kasım Doğumdan çok gittim endokrine. İnşallah düzelirEvet ayni seyleri yasiyoruz. Periyodumuzda ayni demekki bu donemlerde normal bu durumlar. Dahiliye doktoru aslinda ilac vermeme de gerek yok organ gelisimi tamamlanmistir onu etkilemez ama ileri surecte zeka gelisimini etkileyebiliyor. Cokta yuksek cikmamis deger ama yinede riske atmayalim dedi. Ilaci yarim icecegim zaten.
Dereotunu hic bilmiyordum. Iyiki soyledin hemen aldirayim esime. Aslinda hamd olsun son 1 haftaya kadar iyiydim. Ama 1 haftadir kendimi asiri agir hissediyorum. Dönemiyorum, oturdugum yerden kalkmam zor oluyor, yururken bacaklarimin arasi cok agriyor. Bugun apartmandan taksiye cok zor yurudum. Yinede cok şükür, Allah baska dert sıkıntı vermesin. 3-4 hafta daha dayanacağız insallah.
Benim t3 t4 normal cikti. Sadece tirod yuksek. Yarim kullan yeterli hapi dedi. Insallah seninde normal seviyeye doner.
Ben de aylardır günde 3-4 saat uyuyorum,sıkıcıBende bir aydir uyuyamiyorum hic mi gecmiyor hic mi uyuyamiyorsunuz,nasil dayaniyorsunuz
Ne kadarlik hamilesin ben bir aydir boyleyim dokuz ay nasil biter hep boyle olursaBen de aylardır günde 3-4 saat uyuyorum,sıkıcı
Benim büyük 10-11-12 küçük 6-7-8. Oluyor. Bunların altı yada üstü çıkarsa sıkıntı var demektir. Çoğunlukla 11-7Kızlar tansiyonunuz kac cıkıyo normalde nasıldı yazarmısın ız birde bizden hafta olarak büyükler vardı nerde kaldılar yaa merak ediyoruz en azından bilgi alırdık
Ay güldürdün beni yaaArtik paranoyak oldum uyudum mu uyumadim mi onu bile anlamiyorum.ay cok kotu bisey ilk gebeligimde misil mışıl uyuyordum ikinci beni perisan etti
Biliyrm canm ilk hamileliğimden çok berbattı uyku düzeni yoktu evet maden suyu içiyrm sadece Beypazarı önerdi Dr günde 1 taneAh birde bizim haftaları gorucen canim inan daha zor kemiklerin uyuşuyor dediğin gibi bir yönde yarım saatten fazla bende yatamıyorum. Ama.senin daha erken başlamış. Mide yanmasına size tavsiyem Maden suyu içmeniz bana çok iyi geldi. mide yanmasından kıvranıyordum bende kesti hergün 1 tane içmeye çalışıyorum. Hem içindeki mineraller de krampları önlüyor.
Selam canim dusuncen icin sagolasn dedem rahatsizdi bisuredir carsmba kaybettik malesefMorasigi nerelerdesinn :)nasıl gidiyo hamilelik.biz 13 haftalik olduk cok şükür Allaha..perinatoloğa göre 1 kiz bir erkek ama değişebilir çünkü haftası çok erken sanki oyuzden tam umitlenmiyorum
Merhaba benim tansiyonda pek bi değişiklik olmadı cok sukur. her kontrolümde 12-7 yada 11-7 çıkıyor. Onceden de aynıydı. Bironceki hamileligimde yüksek çıkıyordu. Bunda da sekerim, tsh im ve karaciger enzim degerlerim yükseldi bu sefer farklı sıkıntılarla uğraşıyorum. İllaki çıkacak bişeyler kolay değil iki bebek taşımak. Sadece takiplerimizi iyi yapıp önlemlerimizi almalıyız. Rabbim hepimizie kolaylık versin.Kızlar tansiyonunuz kac cıkıyo normalde nasıldı yazarmısın ız birde bizden hafta olarak büyükler vardı nerde kaldılar yaa merak ediyoruz en azından bilgi alırdık
28 haftalığım.. en başından beri böyle, bazı geceler hariç sabaha karşı uyanıp 3-4 saat uyanık kalıyorum.. bence psikolojik, heyecandan..Ne kadarlik hamilesin ben bir aydir boyleyim dokuz ay nasil biter hep boyle olursa
Benim de öyle oluyo, uyusam da sanki kafam durmuyo, bi tarafım hep uyanık...Ay güldürdün beni yaabende ilk hamileliğimde paranoya olmuştum uyudummu uyumadm mi anlamıyorum diye bu cümleyi eşime kurduğumda anlamamıştı beni boşboş bakmıştım o geldi aklıma şimdi   şimdi de uyumuyrm ama ilk hamileliğime göre daha iyi sanki şuan için tabi birde ikiz bunlar
Benim hep düşük çıkıyor, 10-5 civarı..Kızlar tansiyonunuz kac cıkıyo normalde nasıldı yazarmısın ız birde bizden hafta olarak büyükler vardı nerde kaldılar yaa merak ediyoruz en azından bilgi alırdık
Sesli guldum vallahi çünkü yaşadığım ayni senaryo canlandi gözümde.anlattigim herkesin tuhaf bakislarina maruz kaliyorum.alisirim insallah delirmeden dogurursam ne alaAy güldürdün beni yaabende ilk hamileliğimde paranoya olmuştum uyudummu uyumadm mi anlamıyorum diye bu cümleyi eşime kurduğumda anlamamıştı beni boşboş bakmıştım o geldi aklıma şimdi   şimdi de uyumuyrm ama ilk hamileliğime göre daha iyi sanki şuan için tabi birde ikiz bunlar
Şimdiye kadar bende alaturca kullanıyırdum serklajdan sonra doğuma kadar klozete geçtimKızlar aklıma ne takıldı Doğum esnasında çömelmek Doğumu kolaylaştırıyormuş.şimdi ben alaturka tuvalet kullanıyorum acaba zararlı mı?
Valla canım eczanelerde oluyo ama yok diolar ayni igneden bende 3-4gün boyunca aramıştım depolara gttik hep yok demişlerdi.yok diyen bi eczaneye tanidik vasıtasıyla gittik 4tane birden aldik neyapmaya calisiolar anlamadım yakın illere sorduk oralarda bile yoktu.ama bu hafta hep var sorun çözülmüş galibaCanım eczacının elinde olan bir şey değil maalesef bu firma depolara ilaç vermiyor haliyle eczanede de ilaç bulunmuyor. Mesele parası değil yani. Zam konusunda anlaşamayan firmalar ve sağlık bakanlığı
Artık çözülür sorun diyordu eczacı arkadaş demekki çözülmüş sevindim. O yok diyenler elinde olanı kendi tanıdığına saklıyor bazen ama bu da nadir çünkü ciddi sıkıntı vardı ilaç konusunda. Hele clexane kaç aydır bıktım artık ordan burdan topluyor eczacı arkadaş sağolsun. İnşallah bir daha yaşanmazValla canım eczanelerde oluyo ama yok diolar ayni igneden bende 3-4gün boyunca aramıştım depolara gttik hep yok demişlerdi.yok diyen bi eczaneye tanidik vasıtasıyla gittik 4tane birden aldik neyapmaya calisiolar anlamadım yakın illere sorduk oralarda bile yoktu.ama bu hafta hep var sorun çözülmüş galiba
26 şubatta beklenen zam alınmış o yüzden piyasaya sürmeye başlamışlar ilacı bende çok aradım en sonunda buldumValla canım eczanelerde oluyo ama yok diolar ayni igneden bende 3-4gün boyunca aramıştım depolara gttik hep yok demişlerdi.yok diyen bi eczaneye tanidik vasıtasıyla gittik 4tane birden aldik neyapmaya calisiolar anlamadım yakın illere sorduk oralarda bile yoktu.ama bu hafta hep var sorun çözülmüş galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?