2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kızlar günaydın dün biraz yürüdüm gece kanamam oldu hastaneye geldik yatıyorum şükür bebekler iyi.dua edin olur mu .kanamam kesildi ama korkuyorum.18+5 olduk

Kızlar günaydın dün biraz yürüdüm gece kanamam oldu hastaneye geldik yatıyorum şükür bebekler iyi.dua edin olur mu .kanamam kesildi ama korkuyorum.18+5 olduk
Geçmiş olsun canım korkma inşallah sorun olmaz dinlen birkaç gün rahim içi kanama yoksa hemen geçiyor

Ben 7+3 günlüğüm ikimgün öncesine kadar hiç sorun yoktu birden kahverengi bi kanama geldi kilodun ortası kadar..hemen gittik doktora ikisinin de kalbi atıyor şükür küçük bir kanama bölgesi var rahim içinde az miktarda daha kabama olursa korkma dedi doktor..ikiz ve tedaviyle olan gebeliklerde lekelenmeler olabilir önemli olan şiddetli kasık ağrısı ve yoğun kanama olmaması dedi..bi saat kadar önce koyu bi kan daha geldi çok az ama geldi sonuçta..bana da purluton depot verdi zar zır bulduk yarın da ikincisi vurulacak..5 gün de rapor verdi..morali çok bozuluyor insanın çok demorilize oldum( öyle zor kavuştuk ki bu bebeklere..lütfen bişey olmasın sizinkilere de benim bebeklerime de..

Rahim içinde az bir yerde kanama var biraz önce WC de de geldi biraz çok üzgünüm çok..
Merak etme çok ilerlemiş gebelik bana doktor 7+3 olmama rağmen kalp atışı aldığımız bebeklerde düşük ihtimali yüzde beşe düşer kanama olması olası bi durum dedi..senin kadar ilerlemiş olsam bu kadar korkmazdım inan bana..hiç birşey olmayacak merak etme canım

bende senin haftanda yoğun bit kanama geçirdim canım hep yattım iyileşmiştim bak bu haftalara geldim inşallah dualarımız karşılıklı kabul olur

Canım geçmiş olsun inşallah biter gider. Üzülme sürekli dinlen rabbim sana bağışlasın
Geçmiş olsun canım sana da bende yaşadım o haftada lekelenmesi de bir hafta devam etti geçti şükür

Cok gecmis olsun arkadaşlar. Dinlenin kendinizi yormayin. Ikiz gebelikte en onemli sey dinlenmek bence. Allah korusun hepimizin bebisleri saglikla gelsinler bize. Hep dua ediyorum hepimiz icin.

Çok geçmiş olsun. Benimde 9 haftalikken olmuştu. İkiz gebeliklerde genellikle oluyor korkma ilaçlarini ve iğneni düzenli kullan bol bol istirahat et. Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebislerine.
Rahim içinde az bir yerde kanama var biraz önce WC de de geldi biraz çok üzgünüm çok..
Canim sanada çok geçmiş olsun. Bende azıcık yurudummu aşağılara çok baskı yapıyordu. Bu yüzden hamileliğim hep istirahat ederek geçti. Ne kadar istirahat ederseniz o kadar iyi olur. Bu haftalarda sonra biraz daha dikkat et. Bundan sonra fazla ayakta durup yorma kendini. Rabbim sağlıcakla kavuştursun bebislerine.

Selam kizlar dedemi kaybettk cenaze telaslarindaydim bende kuran okuyan hoca sagolsn hep bana da dua etti. teli aldim elime size birsey soracagim. Detayli usg vrdi dun sabah genel olarak iyi cikti hersey sadece bir bebegimin yemek kordonunda tek atar damar varms. Normalde iki oluyorms diger bebegimin 2 sorun yok. Gelisim gerili yapabilir normalde ama senin haftasiyla uyumlu gelisimi guzel etkilemems kalp veya bobrek rahtszlklari olabilir dedi. Rpaora da not dismis yakndan takip edilsn %10 da fark var bebekler arasnda die not dusmus. Dna testindn bahsetti yaptirabilirsnz die ancak pahali die biliyorum butcemiz uymaz kafama takildi ikizlerde goruluyo bisi etkilemeyedebilir dedi siz yasadiniz mi duydunuz mu kizlar :s ins bebeklerim saglkli dogar

Başin sağolsun Allah kalanlara ömür versin inşallah sağlıklı olsunlarda inşallah onemli degil cinsiyet.perinatolog diyince insan inaniyo tabide hayirlisi.14.haftaya girdik çok şükür senin ne kadar lik oldular..Bebeklerin için çok yıpratma kendini

Bazı devlet hastaneleri dna testi yapiyor.içini ferah tut ama bence yaptırsan ıyi olur..izmirde yapıyor bi tane devlet hastanesi. Araştır ordada istersen.için rahat etsin

Bazı devlet hastaneleri dna testi yapiyor.içini ferah tut ama bence yaptırsan ıyi olur..izmirde yapıyor bi tane devlet hastanesi. Araştır ordada istersen.için rahat etsin
Ben istnbuldaym canim bide sgk yok ozel emekli sandigi ve ozel sigorta benimki bi arastiraym devlette nasi oluyo. Ya aslinda sonuctan korkuyorum kotu bisi ogrensem nolck ki

Dedenize Allah rahmet eylesin.
Dna testi yaptirdiginizda sonuca gore ne islem yapilacakmis peki? Eger hic bir islem yapilmayacak ise kendinizi bosuna strese sokmus olacaksınız. Bu durum ileri surecte düzelmiyor mu acaba? Benimle beraber perinatolojide takipte olan bir gebe vardi. Ilk muayenede ona bebegin kalbinde parlaklik var demislerdi ama hemen islem yapmadilar birkac hafta sonra parlik gitmis.
Insallah sizin begenizin de oyle olur bir sonraki muayenede hic bir sorun cikmaz. Allah sifa versin.

Ben istnbuldaym canim bide sgk yok ozel emekli sandigi ve ozel sigorta benimki bi arastiraym devlette nasi oluyo. Ya aslinda sonuctan korkuyorum kotu bisi ogrensem nolck ki
Okudum biraz ben.. göbek kordonunda üç damar olurmuş normalde biri yok senin bebekte ..olmayan damar atardamar görevi görüyor kirli kanı tahliye ediyor bir damar daha var aynı işleve sahip..çoğunlukla herhangi bir sorun olmadan doğuyor bebek..ikiz gebeliklerde yüzde beşmiş görülme oranı...bazı kalıtsal rahatsızlığa da sebep olabilirmiş...bakılsa için rahat olur..aklında kalmaz..Allah’ın izniyle ikisi de sağ Salim doğar inşallah ama yine de baktır..fetal DNA testleri 2500 ila 3000 TL arası..devlet hastanelerinin bazıları yapıyor benzeri testi ya da amniyosenetwez de olabilir...sen de duamdasın artık..hayırlı haberler olsun inaşşlah

Allah razi olsun canim. Sagolasn cevabn icn ondan bahsetmedi acikcasi bizde sasirdik garipsedik bisi olmayadabilr kotu dsnmeyn deyp rahtlatmaya calsti. Benim doktorupu capada asistanligindan taniyorms selam sole o takip edecektir gerekirse yonlendirir dedi. Suan bisiyi etkilemems ama etkileyedebilrms oyuzdn hep kontrolde kal kalbi takip edin gibi konstu. Ah inss benmde ole olur canimm Sonucu obur ctesi goturebilcem kendi doktoruma blki hfta ici gotururm bakalm ne dicek

Cok sagol canim cvbn icin rahattn allah razi olsn. Aynen bole dedi iste biri eksik bnde ve ikizlerde goruluyorms cognlkla. Amniyosentezi onermedi suan gerk yok dedi dna dedi. Bu tutar da dogum limitime eklicem fark nerdyse bu smdi ekstra ckti blmiyorm napcz:s devleti bi arastiraym ben en iyisi

Canım geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz doğar bebeklerin. Benim konuyla ilgili bilgim yok. Ama olaki siz DNA testini yaptırdınız ne gibi bir önlemi olabilirmiş sordun mu. Kendi drunla da bir görüş bence o ne diyecek fikir verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…