- 23 Şubat 2019
- 254
- 124
- 18
- 37
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.061
Yok canım eşim eczacıyı aradı konuştuğu kişi var dedi sonra arkadan yok de yok de diyen oldu ve sesi biz duyduk eczacılarda yapıyor. Dediğim gibi eşim üzerine gidince 1 tane var deyip verdilerCanım eczacının elinde olan bir şey değil maalesef bu firma depolara ilaç vermiyor haliyle eczanede de ilaç bulunmuyor. Mesele parası değil yani. Zam konusunda anlaşamayan firmalar ve sağlık bakanlığı
hmm onu bilmiyorum prolutex var bende onu kullandirtiyor bana bir eczaci getirtti benim icin, onerecektim aynisi olsaydi.Proluton depot 500 mg
Çok geçmiş olsun. Geçen muayenede bir kadın da doktoruma bana iğne yazdınız ama bulamadım dedi, doktorda nedir bu dedi. Doktorlar da bıkmış. Galiba ankarada da sıkıntıda bu ilaç. Ama sorarım ben gördüğüm eczanelere bulursam haber ederim.Arkadaşlar bugün dr gittim 6+1 gebelik haftası keselerin etrafında kanama alanı vardı çok korktum dr iğne yazdı ama hiçbir eczanede yok siz nerden buldunuz yardımcı olurmusunuz lütfeniğnenin adı proluton depot 500mg lütfen yardımcı olurmusunuz izmirde oturuyorum ama türkiyenin heryerinden getirebilirim kargo aracılığıyla
4 kişiyseniz hanede siz de alamazsınız. Ne kötü ve değil mi. Sanki biz çalışınca masrafımız yok. Çalışanın masrafı daha çok üstelikEe o zaman bende faydalanamıyorum ben çalışmıyorum ama eşim öğretmen.
Canım bir defa acil ihtiyacımız oldu siddetli kanama sırasında eşim 6 eczane gezmiş gece eczacılar birbirini arayarak buldular bir tane burası çok uzak sana kargo günler sürer arardim ama daha yakindan arasan daha iyi olurArkadaşlar bugün dr gittim 6+1 gebelik haftası keselerin etrafında kanama alanı vardı çok korktum dr iğne yazdı ama hiçbir eczanede yok siz nerden buldunuz yardımcı olurmusunuz lütfeniğnenin adı proluton depot 500mg lütfen yardımcı olurmusunuz izmirde oturuyorum ama türkiyenin heryerinden getirebilirim kargo aracılığıyla
Canım benim vajinal kaşıntı değil çok şükür ayak bilekleri ile dizlerim arasında kanattim yara yaptım bacaklarimi. Ama bu yüzden de yememem lazım hep doğum günleri arka arkaya geldi bu haftaSeker mantari besler; dikkat edin yememeye calisib derin.
canim bende de erken dogum riski var adalat kullaniyorum ama bu sefer zar zor 1 tane bulabildik bi dahakine ne yapicaz bilmiyorum. Cevre il ilce eczanelerini ara derim ben tek tek aramistim. Zor oluyo ama yapacak bisi yokArkadaşlar bugün dr gittim 6+1 gebelik haftası keselerin etrafında kanama alanı vardı çok korktum dr iğne yazdı ama hiçbir eczanede yok siz nerden buldunuz yardımcı olurmusunuz lütfeniğnenin adı proluton depot 500mg lütfen yardımcı olurmusunuz izmirde oturuyorum ama türkiyenin heryerinden getirebilirim kargo aracılığıyla
Turşu yedirmiyorlar canım bulguru da bırakayım belki şeker diye düşündüm pasta tatlı gibi seyler. Biraz dikkat edeyim bakalım nasıl olacakCanım kuzenimin eşi de hamile omunda kaşıntısı oldu bacaklarında doktor yediğin bir şey alerji yapmış dedi.bulgur turşu falan yapabilir demişti istersen onlara da dikkat et.
çok teşekkür ederim canımhmm onu bilmiyorum prolutex var bende onu kullandirtiyor bana bir eczaci getirtti benim icin, onerecektim aynisi olsaydi.
Çok teşekkür ederim canım kardeşim bulmuş galiba depo kapalı yarın gel bakalım demiş inşallah bulunurÇok geçmiş olsun. Geçen muayenede bir kadın da doktoruma bana iğne yazdınız ama bulamadım dedi, doktorda nedir bu dedi. Doktorlar da bıkmış. Galiba ankarada da sıkıntıda bu ilaç. Ama sorarım ben gördüğüm eczanelere bulursam haber ederim.
4 kişiyseniz hanede siz de alamazsınız. Ne kötü ve değil mi. Sanki biz çalışınca masrafımız yok. Çalışanın masrafı daha çok üstelik
Bende baya eczaneye gittim eşim aradı depoları arattırdım yok kardeşim girdiği 30. Eczanede bulmuş oda kesin değil yarın bakacak bidahaCanım bir defa acil ihtiyacımız oldu siddetli kanama sırasında eşim 6 eczane gezmiş gece eczacılar birbirini arayarak buldular bir tane burası çok uzak sana kargo günler sürer arardim ama daha yakindan arasan daha iyi olur
Merhaba ben de prenatest yaptırdım. 2600 dü, pazarlıkla 2500 verdim. Eğer anomoli durumu sizin için önemliyse kesin yaptırın derim.Nerede yaptırdınız ? 2 bin olda hemen yaptıracağım ana 5 buçuk dedi zaten tüp bebekle hamile kaldım . O yüzden elimizde su an bi şey kalmadı
Yok canım idrara biraz sıkışıkken üstten bakıyor benim drumKızlar rahim ağzı uzunlupu sadece alttan mı bakılıyor
Tüp bebek hamilesiyim aklımda hiç böyle bi şey yoktu hatta mantıken tüp bebek de sağlıklı embriyo seçiliyor deniyor . Doktor daha kalp atışını duymak için gittiğimiz gibi süreç şöyle şöyle deyip başladı doğuma kadar anlattı sonra ikili test yapılmıyor bu testi yapılırız dedi. Yaşım 29 oldu daha yeni . Doktordan duyunca insan bir ne yapmam lazım paniği yaşıyor maalesefMerhaba ben de prenatest yaptırdım. 2600 dü, pazarlıkla 2500 verdim. Eğer anomoli durumu sizin için önemliyse kesin yaptırın derim.
Yani yatakta 3 5 yastıkla heryerden destekli 10ar dk yarm saat uykularla geçiyor günler mide yanması başlamasıyla birlikte ztn oturur konumda oluyorum orda ne kadar uyunursa zor çok zor ama Rabbim sabrını veriyorBende bir aydir uyuyamiyorum hic mi gecmiyor hic mi uyuyamiyorsunuz,nasil dayaniyorsunuz
Doktorunuz alternatif versin, mesela progesteron iğne olmuyo muymuş? Yoğunluğu daha az ama daha çok yapıyosun.Proluton depot 500 mg
Benimki üstten bakıyor ama en güvenlisi alttandır deyip tekrar alttan bakıyor.Kızlar rahim ağzı uzunlupu sadece alttan mı bakılıyor
Artik paranoyak oldum uyudum mu uyumadim mi onu bile anlamiyorum.ay cok kotu bisey ilk gebeligimde misil mışıl uyuyordum ikinci beni perisan ettiYani yatakta 3 5 yastıkla heryerden destekli 10ar dk yarm saat uykularla geçiyor günler mide yanması başlamasıyla birlikte ztn oturur konumda oluyorum orda ne kadar uyunursa zor çok zor ama Rabbim sabrını veriyor
Ah birde bizim haftaları gorucen canim inan daha zor kemiklerin uyuşuyor dediğin gibi bir yönde yarım saatten fazla bende yatamıyorum. Ama.senin daha erken başlamış. Mide yanmasına size tavsiyem Maden suyu içmeniz bana çok iyi geldi. mide yanmasından kıvranıyordum bende kesti hergün 1 tane içmeye çalışıyorum. Hem içindeki mineraller de krampları önlüyor.Yani yatakta 3 5 yastıkla heryerden destekli 10ar dk yarm saat uykularla geçiyor günler mide yanması başlamasıyla birlikte ztn oturur konumda oluyorum orda ne kadar uyunursa zor çok zor ama Rabbim sabrını veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?