2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kızlar bugün kalp atışı için gittim iki kesede de kalp atışı var ama kesenin biri küçük dr bekleyip görelim dedi.bu durumu yaşayan oldumu. Kesenin biri haftasıyla uyumlu ama diğeri 6 +3 normalde 7+3 teyim

Canım daha çok küçükler bunlar çok normal içini ferah tut sabırla beklemek dışında yapacak bir şey olmuyor genelde. Güzel beslen güzel düşün inşallah ikisi de haftasını bulur.

Yok canım gitmedim perinatolog a. Dedim ya şoku daha atlatamadim. Önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum. İnşallah ikisini de sağlıkla kucagima alırım

Yok canım gitmedim perinatolog a. Dedim ya şoku daha atlatamadim. Önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum. İnşallah ikisini de sağlıkla kucagima alırım
En mantıklisi içini rahatlatacaktır biraz inşallah. Stres bebeklerini kötü etkiler o yüzden güzel düşün olur mu

Merhaba canim bende suan 7+2 yim. Ayni durum bende oldu. 5+2de doktora gittigimde kesenin birisi digerinin sadece yarisi kadardi ve kalp atisini duyamamistik. Bu pazartesi tekrardan kontrole gittigimde iki kesede esitlenmisti ve kalp atisi vardi. Stres yapma, cogu sonradan esitleniyormus.

Merhaba, hoşgeldin inşallah sağlıkla diğer kese de ilerler. Ben de yerinde olsam bir perinatologa görünürdüm. Ben de doktorum ilk defa doğal ikiz takibi yapacağını söylediğinde risk almamak adına perinatologa da göründüm. Ve bence ikiz konusunda onlar daha tecrübeliler, zaten çoğu tüp bebek merkezleriyle çalışıyor sanırım

Önerin için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca hosbuldum. Perinatolog araştırmaya başladım bugün. Benim bebişlerim de tüp bebek. Umarım hayırlısı olur.

Kizlar ben normal kadin dogumculara gidiyorum gebelik kontrolune. Perinologa mi gitmem gerekiyor ikiz oldugu icin acaba?

Kizlar ben normal kadin dogumculara gidiyorum gebelik kontrolune. Perinologa mi gitmem gerekiyor ikiz oldugu icin acaba?
Normal kadın doğum doktoru da ilgilenir canım ama zaten uzmanlık gerektiren durum olduğunda normal dr da perinatolog a gönderiyor bir görün diye. İkiz gebelik riskli gruba girdiği için çoğumuz en azından arada sırada gidip kontrolü onlara da yaptırmak istiyoruz, ben mümkün olursa doğum içinde perinatolog a güveniyorum çünkü başka dr a gitmiyorum su anda. Yoğun oluyorlar o yüzden kontrol aralığı uzun olabiliyor

Arkadaslar bebeişleriniz hayırlı gelsin sağlıkla kucağınızda olsunlar insAllah sorum hepinize :) tedavi sonucu mu ikizleriniz?

Arkadaşlar bugün kontrolum vardı sizlerle paylaşmak istedim, benim hesabımca 9+5 günlük hamileyim ultrosona göre 10+1 bebekler 3 gün ilerde gidiyor,ilk defa ellerini ve ayaklarını oynatırlarken gördüm ne muhteşem bir duygudur böyle,bulantılarda artık yavaş yavaş azalacakmış,Rabbim bütün annelerin bebeklerinin güzel haberlerini almayı nasip etsin

Merhaba Arkadaşlar , 2. Kesem ilk keseden 1 hafta sonra göründü, içerde kanama durumu olmasından sebep ( dr eski kan görünüyor bu dedi ) her hafta göreceğim seni bir süre dedi, bu hafta tekrar gittim kontrole ve yolk keselerini gördü, ve asıl hepimizi şaşırtan durum bir kesenin daha oluşmuş olması , tabi daha ufak ama 2. Keseyi ilk gördügü zamanda cok ufaktı, 5mm. Su an keselerim 16 mm 10 mm ve son gorunen kese 5mm , önümüzdeki hafta tekrar kontrolum var. Kalp atıslarını duymayı ümit ediyoruz. 3. kesenin durumunu da göreceğiz tabi. Böyle bir durum yaşayan varmı ?

Arkadaşlar merhaba bende 9+4 haftalık hamileyim sormak istediğim aranızda anti toxoplazma IgM ve anti toxoplazma igg testi yatıran varsa sonuçlarını yazarmisiniz

Arkadaşlar merhaba bende 9+4 haftalık hamileyim sormak istediğim aranızda anti toxoplazma IgM ve anti toxoplazma igg testi yatıran varsa sonuçlarını yazarmisiniz
Ben evde kedi besliyorum canim. Ben yaptirdim negatif cikti. Igg pozitif cikarsa daha once gecirdigini ve vucudunun bagisiklik kazandigini gosterir. Igm pozitif cikarsa suan aktif olarak gecirdigini gosterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…