- Konu Sahibi perikanadi
-
Canım daha çok küçükler bunlar çok normal içini ferah tut sabırla beklemek dışında yapacak bir şey olmuyor genelde. Güzel beslen güzel düşün inşallah ikisi de haftasını bulur.Kızlar bugün kalp atışı için gittim iki kesede de kalp atışı var ama kesenin biri küçük dr bekleyip görelim dedi.bu durumu yaşayan oldumu. Kesenin biri haftasıyla uyumlu ama diğeri 6 +3 normalde 7+3 teyim
Yok canım gitmedim perinatolog a. Dedim ya şoku daha atlatamadim. Önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum. İnşallah ikisini de sağlıkla kucagima alırımHiç bilgim yok canım ama bazen ölçümler çok net olmuyor mm cinsinden ölçüm. Birini biraz büyük birini biraz küçük ölçtü ise ondan uzaklaşmıştır, inşallah ikisi de sağlıklıdır. Perinatolog a göründün mu daha detaylı bir şey söyledi belki
En mantıklisi içini rahatlatacaktır biraz inşallah. Stres bebeklerini kötü etkiler o yüzden güzel düşün olur muYok canım gitmedim perinatolog a. Dedim ya şoku daha atlatamadim. Önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum. İnşallah ikisini de sağlıkla kucagima alırım
Merhaba canim bende suan 7+2 yim. Ayni durum bende oldu. 5+2de doktora gittigimde kesenin birisi digerinin sadece yarisi kadardi ve kalp atisini duyamamistik. Bu pazartesi tekrardan kontrole gittigimde iki kesede esitlenmisti ve kalp atisi vardi. Stres yapma, cogu sonradan esitleniyormus.Kızlar bugün kalp atışı için gittim iki kesede de kalp atışı var ama kesenin biri küçük dr bekleyip görelim dedi.bu durumu yaşayan oldumu. Kesenin biri haftasıyla uyumlu ama diğeri 6 +3 normalde 7+3 teyim
Merhaba, hoşgeldin inşallah sağlıkla diğer kese de ilerler. Ben de yerinde olsam bir perinatologa görünürdüm. Ben de doktorum ilk defa doğal ikiz takibi yapacağını söylediğinde risk almamak adına perinatologa da göründüm. Ve bence ikiz konusunda onlar daha tecrübeliler, zaten çoğu tüp bebek merkezleriyle çalışıyor sanırımMerhabalar sevgili ikiz anneleri. Dünkü doktor kontrolumde 9+3 luk bebegimin yanında7+4 e uyumlu bir kese daha gördü doktorum. Şokunu üstümden hala atabilmis değilim. Durumu ile ilgili önümüzdeki haftalarda konuşacağız dedi ve 3 hafta sonrası için randevu verdi doktorum. Aralarında 2 hafta var ve çok korkuyorum. Benzer durum yaşayan var mı acaba aranızda
Önerin için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca hosbuldum. Perinatolog araştırmaya başladım bugün. Benim bebişlerim de tüp bebek. Umarım hayırlısı olur.Merhaba, hoşgeldin inşallah sağlıkla diğer kese de ilerler. Ben de yerinde olsam bir perinatologa görünürdüm. Ben de doktorum ilk defa doğal ikiz takibi yapacağını söylediğinde risk almamak adına perinatologa da göründüm. Ve bence ikiz konusunda onlar daha tecrübeliler, zaten çoğu tüp bebek merkezleriyle çalışıyor sanırım
Normal kadın doğum doktoru da ilgilenir canım ama zaten uzmanlık gerektiren durum olduğunda normal dr da perinatolog a gönderiyor bir görün diye. İkiz gebelik riskli gruba girdiği için çoğumuz en azından arada sırada gidip kontrolü onlara da yaptırmak istiyoruz, ben mümkün olursa doğum içinde perinatolog a güveniyorum çünkü başka dr a gitmiyorum su anda. Yoğun oluyorlar o yüzden kontrol aralığı uzun olabiliyorKizlar ben normal kadin dogumculara gidiyorum gebelik kontrolune. Perinologa mi gitmem gerekiyor ikiz oldugu icin acaba?
Benim tüp bebek arkadaşımArkadaslar bebeişleriniz hayırlı gelsin sağlıkla kucağınızda olsunlar insAllah sorum hepinize :) tedavi sonucu mu ikizleriniz?
Benimkiler değil; doğal çift yumurta, genetik...Arkadaslar bebeişleriniz hayırlı gelsin sağlıkla kucağınızda olsunlar insAllah sorum hepinize :) tedavi sonucu mu ikizleriniz?
arkadaslar bende perinatolog tavsiyelerinizi bekliyorumIstanbuldaki arkadaslar, perinatolog olarak kime gidiyorsunuz?
Ben evde kedi besliyorum canim. Ben yaptirdim negatif cikti. Igg pozitif cikarsa daha once gecirdigini ve vucudunun bagisiklik kazandigini gosterir. Igm pozitif cikarsa suan aktif olarak gecirdigini gosterir.Arkadaşlar merhaba bende 9+4 haftalık hamileyim sormak istediğim aranızda anti toxoplazma IgM ve anti toxoplazma igg testi yatıran varsa sonuçlarını yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?