2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Şunun için merak ettim canım benim IgM 7 .42 çıktı ama iki doktorda korkucak bişey yok dedi ama normalde 0.6 referans ağırlığı çok fazla benim sonuç kafam karıştı sizlere de sormak istedim igg ise 165. 1 çıktı doktorlar korkma dedi ama ben emin olamadım bitiurlu

Daha onceden gecirmissin ve bagisiklik kazanmissin canim. Doktorunda onemli degil demis, stres yapma kendine.

Arkadaşlar merhaba bende 9+4 haftalık hamileyim sormak istediğim aranızda anti toxoplazma IgM ve anti toxoplazma igg testi yatıran varsa sonuçlarını yazarmisiniz
Yapılmıştı bana da dr sorun yok dedi ama negatif pozitif gibi ibareler vardı çok iyi hatırlamıyorum
Dr sorun yok dedi ise iyidir canım canını sıkma istersen bir dr a daha gösterirsin sonuçları.

Daha onceden gecirmissin ve bagisiklik kazanmissin canim. Doktorunda onemli degil demis, stres yapma kendine.
Canım inanki kacgundur ne yerdeyim ne gökte uyumuyorum sabahlara kadar telefon ekranına bakmaktan vampir gibi gorunuyorum artık içime şu serptin bu değerler daha önce geçirmiş oldugumumu gösteriyor eminmisin canım

Yapılmıştı bana da dr sorun yok dedi ama negatif pozitif gibi ibareler vardı çok iyi hatırlamıyorum
Dr sorun yok dedi ise iyidir canım canını sıkma istersen bir dr a daha gösterirsin sonuçları.
Cevapladigin için teşekkür ederim canım iki doktora sordum ikiside korkulacak birşey yok dedi ama tekrarla dedi biride ondan çok korktum bide biraz araştırınca korkudan mahvoldum inşallah bir sorun çıkmaz

Canım inanki kacgundur ne yerdeyim ne gökte uyumuyorum sabahlara kadar telefon ekranına bakmaktan vampir gibi gorunuyorum artık içime şu serptin bu değerler daha önce geçirmiş oldugumumu gösteriyor eminmisin canım
Evet canim igg bagisikligi gosterir her testte. Eger igm de yuksek ciksaydi ozaman aktif olarak geciyor olurdun. 7lere dusmus igm, buyuk ihtimal hamile kalmadan kisa bir zaman once gecirdin. Zaten merak etme canim doktorun gerekli olsaydi onlem alirdi. Benim yakin bir arkadasiminda gebeligimde senin degerlerin gibi cikti, oda cok korktu ama simdi sapasaglam dogdu kizi. Salam , Az pismis et vb yeme onlardanda geciyormus bu virus. Birde kedileri seviyorsan sokaktakileri ve asisiz olanlara dokunma. Ben sahsen cok sevmeme ve sokaktaki hayvanlari beslememe ragmen mumkun oldugunca dikkat ediyorum temas etmemeye

Canım çok teşekkür ederim inan suan okadar rahatlafimki anlatamam benim hayvanlarla hiç temasım olmadı aslında çiçek ekmistim hamile kalmadan önce topraktada gübre vardı muhtemelen ozaman geçirdim ozaman çok şükür çok rahatladım çok sağol öpüyorum seni kocaman hepinize güzel bir hamilelik diliyorum .

Saol canim. Insallah hepimiz saglikla aliriz cocuklarimizi kucaklarimiza

Selamlar! 5.haftada yaptığım ultrasonda tek bebek görülmüştü. 7+6 da yani bugün yaptırdığım ultrasonda çoğul / ikiz gebelik görüldü. Tek yumurta ikizleri ve doğal yolla oldu. Ailede de hiç yok. Deneyimlerinizi yazarsanız çok sevinirim.

5. Haftada Bebek görülmemiştir sadece kese görülmüştür. Ondan ikiz olduğu anlaşılmamış olabilir, ailede olmasa da yaş ilerlemesi ile vs bazı etkenlerle ikiz olabiliyor. Sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah.

Hayirli olsun canim. Benimde bugun 7+6 :)

Hayırlı olsun. Sağ salim kucağına alırsın inşallah. Benimde çok karın ağrım oluyor. Belim kopuyor gibi. Ayakta çok durunca dayanamıyorum vücut ağrılarıma.

merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sizce ikiz gebelikte perinatolog a gitmek şart mı? çoğul gebeliklerde anlamı yok diye ikili ve üçlü testleri de yapmadim? perinatolog ücreti 300 tl bana biraz yüksek geldi. siz ne yaptınız? doktor amniyosentez den sıvı alinmasi veya kan testindeki kromozomlara bakılması gerektigini söyledi ama onlarda biri riskli diğeri de çok pahalı ? sizler ne yaptınız acaba

merhaba arkadaşlar bir şey sormak istiyorum sizce ikiz gebelikte perinatolog a gitmek şart mı? çoğul gebeliklerde anlamı yok diye ikili ve üçlü testleri de yapmadim? perinatolog ücreti 300 tl bana biraz yüksek geldi. siz ne yaptınız? doktor amniyosentez den sıvı alinmasi veya kan testindeki kromozomlara bakılması gerektigini söyledi ama onlarda biri riskli diğeri de çok pahalı ? sizler ne yaptınız acaba

şehir olarak nerdesın bilmiyorum.ben ankarada perinatologa gittim.200 lira ödedim.prof.doktordu muayene yapan.ikili taramamı bile yaptı.detaylı ultrasona gitmiş gibi 15 dkya yakın inceledi. benim fikrim hersey yolunda dahi olsa en azından bir kere perinatolojiye görünmek gerek.tecrübeleri çok farklı çünkü...

Bursa'da bu alan üzerine bir tane uzmanlaşmış perinatolog profesör var. İkiz olduğu için her muayene için 2 bin TL istiyor. O yüzden gitmedim şimdilik. Mecbur kalırsam giderim tabi. Niye bu kadar pahalı anlamadım.

2000 tl nedir ya? 2000 tl ye doğum yapılıyor devlet hastanelerinde. Ben Adana da perinatolog profesör doktora 450 tl ödedim

Istanbul'a gel istersen burdan fiyatlar 500 tl civari.

Bursa'da bu alan üzerine bir tane uzmanlaşmış perinatolog profesör var. İkiz olduğu için her muayene için 2 bin TL istiyor. O yüzden gitmedim şimdilik. Mecbur kalırsam giderim tabi. Niye bu kadar pahalı anlamadım.

ankarada da bir çok yer ikizlere tarama yapmıyor, yanlış sonuç verme ihtimali yüksek diye.sadece ense kalınlığına bakılıyor.o yüzden çok takılma ona ama sizin orası bayağı pahalıymış. Arkadaşlar doğru söylüyor, o paraya doğum yapılıyor bir çok yerde.
kontrollerini yapan doktor Allah korusun ters bir şey görürse yönlendirir zaten perinatolojiye.illa gitmek şart değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…