- 4 Şubat 2018
- 279
- 161
- 103
- 32
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.361
Yaa belli olmazsa bu doktor 25 gun sonra gel derse 17 haftalik olur catlarim artik meraktanArada ki fark ilerde kapanabiliyor canm. Evet kendilerini gösterirlerse belli olur ama yanılma payı da olabilir. Biz de 14 te tahmin etti ama yanılmış 16da net söyledi cinsiyetleri:))
Ay 15Yaa belli olmazsa bu doktor 25 gun sonra gel derse 17 haftalik olur catlarim artik meraktan
Yok demez öyle bi hafta sonra gelin tekrar der. Kontrol amaçlı çağırır tekrar ücret ödememeniz için de bizim ki öyle yapmıştı:)Yaa belli olmazsa bu doktor 25 gun sonra gel derse 17 haftalik olur catlarim artik meraktan
Cok sagol canim bilgiler icin. Bende bunlara dikat ediyorm aslnda benzerms. Su bnde cok iciyorum ya 3lt kesn oluyo geciyo bazn wc sikinti oluyo ama napalim cok sevndm ise yaramasinaInsallah hepimizin bebisleri saglikla dogsun kuvoze gerek kalmasın.
Ben hic abur cubur ve zararli seyler yemedim. Yani paketli urunler gibi.
Onun yerine duzenli olarak, sebze, et, meyve, bakliyat, sut, yogurt, kuruyemis. Ama en onemlisi su bence gunde 3 lt su icin. Yinede yemeyle alakali oldugunu cok sanmiyorum. Cevremdeki herkes hic bisey yemiyosun diyip kiziyor bana. Normal zamanlarimdan daha az yiyip ictim ama saglikli seyler olmasına dikkat ettim.
Hindistan cevizi yagi ve kakao yagi almstim ben canim duzenli kullanmak onemli tabi onu beceremiyorumKizlar catlaklariniz olustumu ne kulla diniz kainci ayda basladiniz ben daha 13 haftaligim ama kasinti dokulme basladi smdiden kullansam biseyler zarar olurmu zeytinyagi kullaniyorm bosey yaomaz diye siz neler kullandiniz kacinci ayda basladiniz erken baslayinca zarari olurmu
Amin insallah oyle derYok demez öyle bi hafta sonra gelin tekrar der. Kontrol amaçlı çağırır tekrar ücret ödememeniz için de bizim ki öyle yapmıştı:)
E kacinci ayda baslamistinHindistan cevizi yagi ve kakao yagi almstim ben canim duzenli kullanmak onemli tabi onu beceremiyorum
Ben freiöl diye bir yağ kullanıyorum içeriği temiz memnunum birde düzenli kullanabilsem iyi olacak. 16. Hafta gibi başladımE kacinci ayda baslamistin
Çift yumurta ikizi iki erkek. Dört kilo aldım 23 haftam bitmek üzere nasipseBurda ki arkadaşların geneli çift yumurta ikizlerine mi hamile :) cinsiyetleri neler hanımlar:) kaç kilo aldınız:))
çok geçmiş olsun Allah sana sabır versin başınız sağolsun çok üzüldüm. daha geçen hafta arkadaşım 20 haftalıkken rahim yetmezliğinden bebeğin kaybetmişti şimdi daha da üzgünümKızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
Kızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin sanaKızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
sen de kendine dikkat et nasipleri ykmuş diyelim. gerçi biz ne desek boş. allah size sabır versin arkadaşım. dilerim tez zamanda yeniden olur bu kötü günlerini untursun.Nedeni belli değil patolojiye gittiler bir haftadır sulu akıntım vardı meğer bebeklerden gelmiş akşam hiç suları kalmamıştı. Diyecek bişey Yok arkadaşlar.Rabbimin takdiri elimden geleni yaptım.Dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?