2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arada ki fark ilerde kapanabiliyor canm. Evet kendilerini gösterirlerse belli olur ama yanılma payı da olabilir. Biz de 14 te tahmin etti ama yanılmış 16da net söyledi cinsiyetleri:))
Yaa belli olmazsa bu doktor 25 gun sonra gel derse 17 haftalik olur catlarim artik meraktan

Kizlar catlaklariniz olustumu ne kulla diniz kainci ayda basladiniz ben daha 13 haftaligim ama kasinti dokulme basladi smdiden kullansam biseyler zarar olurmu zeytinyagi kullaniyorm bosey yaomaz diye siz neler kullandiniz kacinci ayda basladiniz erken baslayinca zarari olurmu

Cok sagol canim bilgiler icin. Bende bunlara dikat ediyorm aslnda benzerms. Su bnde cok iciyorum ya 3lt kesn oluyo geciyo bazn wc sikinti oluyo ama napalim cok sevndm ise yaramasina

Hindistan cevizi yagi ve kakao yagi almstim ben canim duzenli kullanmak onemli tabi onu beceremiyorum

Selamlar herkese iyisiniz inşallah bebekler nasıl Kızlar

Kızlar ben bebeklerimi kaybettim arabanın sizleri sonuna erdirsin inşallah
çok geçmiş olsun Allah sana sabır versin başınız sağolsun çok üzüldüm. daha geçen hafta arkadaşım 20 haftalıkken rahim yetmezliğinden bebeğin kaybetmişti şimdi daha da üzgünüm seni zümezse neden diye sorabilir miyim?

Nedeni belli değil patolojiye gittiler bir haftadır sulu akıntım vardı meğer bebeklerden gelmiş akşam hiç suları kalmamıştı. Diyecek bişey Yok arkadaşlar.Rabbimin takdiri elimden geleni yaptım.Dikkat edin kendinize

sen de kendine dikkat et nasipleri ykmuş diyelim. gerçi biz ne desek boş. allah size sabır versin arkadaşım. dilerim tez zamanda yeniden olur bu kötü günlerini untursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…