2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Icini ferah tut birinin kalp atışı dursa bile diğerine zarar vermiyor merak etme. Sadece 3 lü test yaptırma kayıp ikizden dolayı test bozuk cikiyor.bizim testte çocuk yuzde doksan engelli cıktı sonra izmirde bir perinotoga gittik dr kızdı kayıp ikizde zaten degerler böyle çıkar diye içimizi rahatlatti. Çok şükür simdi dünya tatlısı bir kızım var .insallah sende aynı durum olmaz ama olursada lütfen üzülme tüp bebek dr um sağlıksız embriyo olduğu için devam etmemistir dedi.rabbim büyük insallah saglicakla bebeklerini kucagina alırsın

Canım çok geçmiş olsun, eve çıkmışsın inşallah iyisindir, bol bol istirahat et, wc ve yemek için kalk sadece, bitmiş gitmiş olsun inşallah
Sağol canım evet eve çıktık öğleden sonra kanama pede gelmiyor ama wc ye çıktıkça peçeteye geliyor kırmızı yine kahverengiye dönüşüp bitmedi için dua ediyorum.
Yatıyorum canım hiç bir şey yapmıyorum zorunluluklar dışında kalkmıyorum geçecek inşallah. Rabbim hepimize şifa versin.

Amin canım amin

Canım bir şey sorabilir miyim, profilinde hayırlısı ne ise o olsun yazısını nasıl yazdın nereden yazdın, ben bir türlü yazamıyorum

Merhaba amniyosentez tehlikeli bir yöntem ben onun yerine prena test yaptırdım.Anneden alınan kanla yapılıyor asıl ikiz bebekler için bu testler yapılmalı testi 1800 tl ye yaptırdım yurt dışına gidiyor kan almanya yada isveçe.Detaylı ultrasonumuzuda yaptırdık prof Atıl yüksel beyde 1400 tl onun rakamıda bu testleri yaptırmamdaki amaç çıkan olumsuzluklara hazır olmak..

Canım nasılsın.seni uzun zamandır göremiyorum diğer sitede.ne oldu .geçmişi okuyamadım.bu arada ben de,serklaj olmadan 1 gün önce kanamam oldu serklaj ertelendi.geçn salı oldum.biraz zorlu oldu.şimdi hafiften kahve lekelerin var.yatıyorum.çarşamba kontrole çağırdı.bu arada tansiyonum yükseldi.plt düşük çıkmış .onu daha doktorla görüşmedim.öyle kuzum be.sen de yaz bana nasılsın

Canım Mart annelerini takip ediyorum ama yazmıyorum çoğunlukla sohbet havasında olduğundan ve yetişmek zor oraya. Okuyorum senin durumu geçmiş olsun sonunda başka sorun olmadan serklaj oldun. Benim de pazartesi kanama başladı hastanede yattım leke ile devam ediyor su anda.
Tansiyonun çok evhamlı ve stresli olduğundan çıkıyor olabilir yediklerine dikkat ediyorsan.
Plt sanırım kan pıhtılaşması ile ilgiliydi bunun için bir şey kullanıyor muydun
Sağlıkla atlatiriz inşallah canım.

Kuzum serklajda kan alındı doktor baktı mı bile bilmiyorum.bende çıkarken aklıma geldi.öyle aldım sonucu .zaten kanamam olunca birde serklaj olunca evopirini kesmişti doktor.zaten o ilaç kanı cıvıtıyor.birde onu içersem nasıl olur bilemedim.çarşamba kontrol var.Canım doktor bana hamile kaldığım gündem beri vinslac kullanıyorum.içinde folik asit bir,sürü vitamin var.serklajdan sonra oligefor fel verdi kan ilacı içinde kalsiyum folik asit var. Bir de osteo formula verdi.içinde magnezyum kalsiyum d3 var.hepsini içtim çarşamba günü kötü oldum.bir gün oligefor fer osteo formula içiyorum diğer gün vitamin alıyorum.doktora demedim valla telefonla anlaşamıyoruz çarşamba söyleyecem.2 tanede protestan içiyorum.sence böyle yapsam olur mu.bu arada canım kanaman niye oldu kuzum.benimde oldu bak korkma.cinsiyeti bellimi yavruların.benimki belli oldu .11 hafta 5 günlükken oerinotologa gittim.ayrıntılı baktı kızmış. sen ne yaptın testleri.Canım özlemişim seni çok soru sordum hakkını helal,et

Canım bu kadar ilaç kullanmak iyi değil diye düşünüyorum kusman yoktu senin besleniyorsun sonuçta özelde anlaşmalı oluyorlar çok fazla ilaç yazıyorlar çoğu da devlet tarafından karşılanmıyor, ben sadece devletin verdiği decaviti kullanıyorum bir hafta sonra kontrolum var belki Demir ilacı eklenir. Benimde kanama olunca kan sulandırıcı kesildi durunca tekrar başlayacağız.
Kanamanın nedeni açıklanmadı kendi dr um ile görüşemedik ilgilenen dr bir şey söylemedi en son usg yapan dr kanama alanı görünmüyor dedi. Yoğun gerilim var rahim de sürekli hissediyorum bebekler büyüdükçe sanırım rahim zorlanıyor kanıyor gibi geldi bana bazen top gibi ikisinide hissediyorum çok gergin oluyor karnım. Haftaya da raporluyum evde dinleniyorum geçer inşallah. Cinsiyetleri belli değil kontrolüm geç verildi sadece perinatolog a gidiyorum ben başka dr a gitmiyorum ondan aralıklar uzun. Progestan i hiç kanama falan olmadığından 10. Haftada iğneyi 12. Haftada fitilini kesti tüp Bebek dr u. Senin sürekli kanama alanın var diye devam edilmiştir normal.

Kuzum benimde ani kanama oldu.başka olmadı tedbir amaçlı verdi progestsnı.şuan zaten 1 gün vitamin içiyorum.diğer gün kan ilacı ve magnezyum böyle daha iyi sanki .doktora çarşamba serklsj için kontrole gidecem o zaman söyleyecem.bende mecbur kalmadıkça doktora gitmek istemiyorum.Allah izin verirse bir sorun olmazsa perinotologs detaylı ultrasona kadar gitmesem mi diyorum.kadın doğum cuma gideyim diyorum.tabi bunlar sadece temenni.sen nifty testi yaptırdım mı canım

Yok canım testleri yaptırmadim benim tüp Bebek olduğundan genetik inceleme etmiyorlara yapılmıştı o yüzden gerek görmedim perinatolog da bence de gerek yok pgt yapılmış zaten dedi. İki günde bir evet daha iyi olmuş midene zarar vermesin hem çok alınan bazı vitaminler vs zehirlenme yapıyor. Hiç kanama olmadan bir daha geçer inşallah gebeliğimiz

İnşallah kuzum hepimizin inşallah.burdan inşallah güzel günlerimizide yazarız canım benim.birde kafama şey takıldı.bazılarına setklaj sonrası antıbıyotık vermişlet bana vermedi.İnşallah sorun olmaz çarşamba soracam olmadı idrar verecem

Serum verdiler mi serum ile birlikte damardan vermiştir belki bana hastane de öyle yapmışlardı. Hamilelere zorunlu olmadıkça antibiyotik vermiyorlar belki de ondandır.

Serum verdiler mi serum ile birlikte damardan vermiştir belki bana hastane de öyle yapmışlardı. Hamilelere zorunlu olmadıkça antibiyotik vermiyorlar belki de ondandır.
Sordum canım ameliyat esnafında damardan bir doz vermiş ve vajinayı batikonla yıkamış canım.Allahım büyüksün günlerimiz sağlıkla geçsin.su 30 lu haftalara bizde gelelim.Canım ben hep yatıyorum hamilelik başından beri tek arkadaşım telefon yani sizler oldunuz.sizlere danışıyorum dertleşiyorum .benim hafta sonu kadın gelmiyor.bazen dışardan ekmek arası birşey yiyorum.birşey olur mu canım.için rahat etmiyor ama yapacak birşey kalmıyor....

Batikon ile temizleditse .Zaten kolay bir şey olmaz içini ferah tut. Sürekli yatıp yalnız olduğun için sürekli kuruyor bünyen biraz rahatlamaya çalış.
Dışardan yediklerin mümkünse salam sucuk sosis içermesin bir şey olmaz inşallah. Arada bir tüketmek soruna yol açmaz sanıyorum. Kolayi su gibi içip sağlıklı çocuk doğuran kadın çok. Rabbim ol derse ne yaparsan yap bir şey olmaz aynı şekilde tersi de var tabi. Biz ne kadar korusakta olacağı varsa olur canım. Rabbime emanetiz evlatlarımızı korusun inşallah.
Zamanında doğum yapmak nasip olsun sağlıkla inşallah.

İstanbulda 3-4bin civarı deniyor. NErde yaptırdın sen? Bir de o test fetal dna ile aynı şey mi?

Bakın insanları yanlış yönlendiriyorsunuz! İkiz gebelikte vitamin takviyesi çok önemli. Hatta eczacı bile 1 gün dahi atlama bunu çocukların gelişimi için önemli dedi. Üstelik onun elinde ondan yoktu. Ayrıca vitamin ilaç değildir. Fazlası idrarla atılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…