- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.741
Gözünaydın canım maşallah büyümüşler.Drdan geldim kızlar bebeklerim 1er kg olmuşlar şükürler olsun aradaki fark kapanmış gelişimleri aynı, benim kan değerlerim aşırı düşmüş şimdiye kadar hiçbir ilaç vitamin destek vermemişlerdi.. hafta içinde ikişer gün kan perfüzyonu yapılacak dedi dr aksi halde toparlanamazmışım zaten farkındaydım yürüyemiyordum bacaklarım titriyor sürekli market vs kısacık yürüyüşlerde bile destek arıyordum.. 4 gecedir ciddi sancıyla uyanıyordum bu kesin Doğum sancısı onu biliyorum 1 kez oluyor tekrarlamıyor Allahtan.. bunu da çok önemsedi dr kesinlikle tekrarlayan ağrı kasılma dikkate al tek bebeğe benzemez acile gitmekten çekinme sürekli gelebilirsin dedi. rahim ağzı uzunluğu normal sınırlarda, diyabet şimdilik kontrol altında insülin bebeklere kesinlikle geçmiyormuş sadece benim vücudumda kalıyormuş buna da sevindim içim hiç rahat değildi o yönden..
İnşallah canım hepimizin dileği sağlıkla son haftalara ulaşmak.. ne kadar takviye yapılsa da vücut kendinden veriyor bebeklere anne yıpranıyor işteMasallaj canim esitlenmesi cok guzelbenmde son gidismde ayniydi. Hic takviyr almadysn normal canim kan hizla dusuyor ikizlerde. Ya bndede bole cok agrilar oluyor yurume sknti demek bisiler vucutta azaldi oda isaret bayadir kan vermedm ben bi kan vereym smdi sen soleynce hatirladm. Benimde normal gorunuyo rahm agzi allahtn. Allah korusn erken falan olmaz ins saglkla devm eder canim
Gözünaydın canım maşallah büyümüşler.
Baktım şimdi listeme, 14. Haftada 2 kg almışım. Şu an 32. Haftamdayım 12 kg aldım..Ben 14. haftamdayim hala eski enerjim yok; hep yorgunluk... Neyse ki mide bulantim hic olmadi; insallah sizde de olmaz :)
Aa nasil sadece 1 kilo almayi basardiniz? Ben 14. haftamdayim 3 kilo almisim bile; moralim bozuluyor cok mu aldim diye fakat karnim cok buyudu zaten... Seker de hamilelikten once de hic yemezdim hamile kaldigimdan beri belki 3-4 defa yemisimdir. Cok dikkat etmeme ragmen kilo aldim; cok da kendimi kisitlamak istemiyorum, vucut bir seylerden geri kalir vs diye. Lutfen basarinizin sirrini paylasin :)
Kızlar sizler kaç kilo almıştınız 14. haftada hatırlıyor musunuz? Ben endişelenmeye başladım kendi adıma... çok mu alıyorum acaba diye...
Valla gayet iyi sizinki de, tebrikler... Benim de ctesi 2 kilo fark vardi ctesi’den beridir 1.5 kilo almis gorunuyorum sanirim sislik olsa gerek... Dikkat edecegim elimden geldiginceBaktım şimdi listeme, 14. Haftada 2 kg almışım. Şu an 32. Haftamdayım 12 kg aldım..
Evet bazen bikaç kg şişlikten gazdan vs fazla çıkabiliyor :)Valla gayet iyi sizinki de, tebrikler... Benim de ctesi 2 kilo fark vardi ctesi’den beridir 1.5 kilo almis gorunuyorum sanirim sislik olsa gerek... Dikkat edecegim elimden geldigince
Hayırlı olsun, benim uyku hiç geçmiyor her yerde her zaman uykum var mahvetti o uyku beni iş yeri eziyet gibi oluyorBende geçen hafta iki kese oluştuğunu öğrendim. 5. Haftam ama 2 haftadır mütemadiyen uyuyorum. Bu uyku hali ne zaman geçiyor?
Saol canım çok şükür içim rahatladı bebekler konusundaLaL gözün aydın fark kapanmış, sen de kan takviyesi al o seni toparlar. Maşallah kuzulara
Evet ya ben actim konuyu, endiseliyim de biraz kilo konusunda...allahımmmm gene en sevmediğim klo muhabbetleri başlamışkaç kilo ile hamile kaldığımı söylemiyim ama 28 haftada 10 kg aldım.
allahımmmm gene en sevmediğim klo muhabbetleri başlamışkaç kilo ile hamile kaldığımı söylemiyim ama 28 haftada 10 kg aldım.
Hizla buyuyo karin canim ya benmde ole bi haftada farkediyor bu aralar resmen goruntuKızlar kilo fln herkes kendi bünyesince alıyor ona pek takılmıyorum ben ama karnım şu son haftalar çok hızlı büyüdü sizlerin durum nasıl? Dün doktorum 35 cm ölçtü rahim büyüklüğü şuan 8 aylık hamilelikle eş dedievimin her işini yapabiliyorum hamdolsun ama bu hızla büyürse ne hale gelicem korkuyorum çocuklarım var evi sürekli toplamam gerekiyor yere eğilmek şimdiden eziyet
Ayakkabılar ciddi sorundu canım bizim havalar ısındı babetlere geçtim rahatım, bende +5 kiloya çıkmışım dediğin gibi hepsi göbekte galibaHizla buyuyo karin canim ya benmde ole bi haftada farkediyor bu aralar resmen goruntuayakkabimi bglayamiyorm bnde. Son ayki halimizi canlandiramiyorm gozmde resmen aslnda 4 kilo aldm smdiye kadr ve ksrin bolgeme gitti hep
Isinmasini bkliyorm yarin derece tukseliyorms bagciksz spor rahat seler giyerim babet faln dedgn gibiAyakkabılar ciddi sorundu canım bizim havalar ısındı babetlere geçtim rahatım, bende +5 kiloya çıkmışım dediğin gibi hepsi göbekte galiba
Selam canım hayırlı olsunnn ben 4er takım hastane çıkışı bol zıbın aldım diğer kıyafetlerini çok abartmadan aldım çünkü gerçekten gelende çok oluyor. Bebek arabası olarakta prego ibiza ikiz bebek arabası aldım çoookkk rahat çok kullanışlıHayırlı akşamlar kızlar ins hepimizde sağlıkla kucagimiza alırız meleklerimizi benim ilk hamileliğim ve ne gerekli bebekler için hiç fikrim yok hele ikiz olunca iyice karıştı kafam hangi bebek arabasi iyidir nasil besik almali ne kıyafet almak gerekir neyi ne kdr almalı önerilerinizi fikirlerinizi paylasirsaniz çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?