2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Gözünaydın canım maşallah büyümüşler.

İnşallah canım hepimizin dileği sağlıkla son haftalara ulaşmak.. ne kadar takviye yapılsa da vücut kendinden veriyor bebeklere anne yıpranıyor işte

Baktım şimdi listeme, 14. Haftada 2 kg almışım. Şu an 32. Haftamdayım 12 kg aldım..

Kızlar kilo fln herkes kendi bünyesince alıyor ona pek takılmıyorum ben ama karnım şu son haftalar çok hızlı büyüdü sizlerin durum nasıl? Dün doktorum 35 cm ölçtü rahim büyüklüğü şuan 8 aylık hamilelikle eş dedi evimin her işini yapabiliyorum hamdolsun ama bu hızla büyürse ne hale gelicem korkuyorum çocuklarım var evi sürekli toplamam gerekiyor yere eğilmek şimdiden eziyet

Hizla buyuyo karin canim ya benmde ole bi haftada farkediyor bu aralar resmen goruntu ayakkabimi bglayamiyorm bnde. Son ayki halimizi canlandiramiyorm gozmde resmen aslnda 4 kilo aldm smdiye kadr ve ksrin bolgeme gitti hep

Hizla buyuyo karin canim ya benmde ole bi haftada farkediyor bu aralar resmen goruntu ayakkabimi bglayamiyorm bnde. Son ayki halimizi canlandiramiyorm gozmde resmen aslnda 4 kilo aldm smdiye kadr ve ksrin bolgeme gitti hep
Ayakkabılar ciddi sorundu canım bizim havalar ısındı babetlere geçtim rahatım, bende +5 kiloya çıkmışım dediğin gibi hepsi göbekte galiba

Kizlar valla bravo size ya 20 kusur haftalarda 4 kilo 5 kilo diyorsunuz ben simdiden 3 kilo aldim :/ Salı diyetisyene başlıyorum... Ne yiyorsunuz böyle ya örnek verseniz...

Hayırlı akşamlar kızlar ins hepimizde sağlıkla kucagimiza alırız meleklerimizi benim ilk hamileliğim ve ne gerekli bebekler için hiç fikrim yok hele ikiz olunca iyice karıştı kafam hangi bebek arabasi iyidir nasil besik almali ne kıyafet almak gerekir neyi ne kdr almalı önerilerinizi fikirlerinizi paylasirsaniz çok sevinirim :)

Ayakkabılar ciddi sorundu canım bizim havalar ısındı babetlere geçtim rahatım, bende +5 kiloya çıkmışım dediğin gibi hepsi göbekte galiba
Isinmasini bkliyorm yarin derece tukseliyorms bagciksz spor rahat seler giyerim babet faln dedgn gibi vucudun degismediyse gobuse gitmstir canim bebislere yarasin da yeterki aldiklarimiz onmli olan o

Reactions: LaL
Selam canım hayırlı olsunnn ben 4er takım hastane çıkışı bol zıbın aldım diğer kıyafetlerini çok abartmadan aldım çünkü gerçekten gelende çok oluyor. Bebek arabası olarakta prego ibiza ikiz bebek arabası aldım çoookkk rahat çok kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…