- 20 Aralık 2018
- 161
- 245
- 23
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.721
Amin sağolasın hepimize inşallah cnm. 6+3 üm henüz ama inanılmaz derece uykum var. İşten gelip uyuyorum , sabah hiç uyumamış gibi uyanıyorum . Sizlerde de bu kadar yoğun mu uyku haliHoşgeldin Allah kolaylık versin
Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin , hayırlı olsunArkadaslar merhabalardr ikiz dedi bana da kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Bu çocuk ac, kısa kol mu giydirilir yeni bebeğe, onu yeme sütun acır, yikamayin hasta olur, salla uyur, dışarı çıkarma 40 gün , benim sutum fışkırıyordu senin yok mama verelimDaha bi de onlar var demi ::):) Yok gaz olur, yok sütün üşür, yok sütün yok , yok sütün yağsız :):)
Ben 26. Haftadayım 4 kilo kadar aldım diğer hamileliklerimde kesinlikle şeker çıkmamıştı bunda çıktı ikiz olduğu içinmiş, tabşki her ikizde çıkıyor diye şart yok 23. Haftadan sonra şeker kontrolleri başlıyorKızlar bu şeker neden oluyor ki ikiz hamileyiz diye mi ? Hamilelikte çok mu kilo aldınız ? Kaçıcı haftada bakılıyor ben şimdi 13. Haftadayım . O yüzden bilmiyorum
Arkadaslar merhabalardr ikiz dedi bana da kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Tup bebekle cift kese gorduk Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
Of o günleri hatırlamak istemiyorum ölüyorum galiba diye acile gidip ikiz olduklarını öğrenmiştim 7. Haftada.. hertürlü hamilelik belirtisini iki katı yaşadım kusmalar uyumalar üşümeler hasta mıydım hamile miAmin sağolasın hepimize inşallah cnm. 6+3 üm henüz ama inanılmaz derece uykum var. İşten gelip uyuyorum , sabah hiç uyumamış gibi uyanıyorum . Sizlerde de bu kadar yoğun mu uyku hali
İnşallah öyle olur ama bende gidişat pek iyi değil. Midem ağzımda ama kusamıyorum . Memurum , gündüz iş yerinde uyuyorum , akşam eve gelip tekrar uyuyorum . Allah hepimize kolaylık versin . Kaçıncı ay geçiyor bu şikayetler tam olarak ?Of o günleri hatırlamak istemiyorum ölüyorum galiba diye acile gidip ikiz olduklarını öğrenmiştim 7. Haftada.. hertürlü hamilelik belirtisini iki katı yaşadım kusmalar uyumalar üşümeler hasta mıydım hamile miinş sizlerin kolay geçer
20. Haftada koku hassasiyetim azalmaya başladı kusmalar da giderek azaldı ama tamamen geçmiş değil tabiki, yalnız uyku üşüme fln 17 haftada tamamen geçti bendeİnşallah öyle olur ama bende gidişat pek iyi değil. Midem ağzımda ama kusamıyorum . Memurum , gündüz iş yerinde uyuyorum , akşam eve gelip tekrar uyuyorum . Allah hepimize kolaylık versin . Kaçıncı ay geçiyor bu şikayetler tam olarak ?
24-28 hafta arası bakılıyor. Ben 25 haftayı bitiriyorum sadece bir kilo aldım. Ama çoğul gebelik şeker riskini artırıyorKızlar bu şeker neden oluyor ki ikiz hamileyiz diye mi ? Hamilelikte çok mu kilo aldınız ? Kaçıcı haftada bakılıyor ben şimdi 13. Haftadayım . O yüzden bilmiyorum
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinArkadaslar merhabalardr ikiz dedi bana da kalpleri pit pit atiyordu . Cok saskinim,mutluyum ayni zamanda cok korkuyorum. Tup bebekle cift kese gorduk Daha onceki bebegimi kaybetmistim Rabbim bu yavrularimi kucagima almayi nasip eder insllh
OffffffffffBu çocuk ac, kısa kol mu giydirilir yeni bebeğe, onu yeme sütun acır, yikamayin hasta olur, salla uyur, dışarı çıkarma 40 gün , benim sutum fışkırıyordu senin yok mama verelimvar da var....
Aminnn aminAllah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin , hayırlı olsun ❤
24-28 hafta arası bakılıyor. Ben 25 haftayı bitiriyorum sadece bir kilo aldım. Ama çoğul gebelik şeker riskini artırıyor
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
Amin aminGözünüz aydın Allah kolaylık versin :)
Teşekkürler canım . Daha başında olduğum için süreci çok bilmiyorum . Sağlıkla ilerlesin hamileliğimizBen 26. Haftadayım 4 kilo kadar aldım diğer hamileliklerimde kesinlikle şeker çıkmamıştı bunda çıktı ikiz olduğu içinmiş, tabşki her ikizde çıkıyor diye şart yok 23. Haftadan sonra şeker kontrolleri başlıyor
Ben 14. haftamdayim hala eski enerjim yok; hep yorgunluk... Neyse ki mide bulantim hic olmadi; insallah sizde de olmaz :)Amin sağolasın hepimize inşallah cnm. 6+3 üm henüz ama inanılmaz derece uykum var. İşten gelip uyuyorum , sabah hiç uyumamış gibi uyanıyorum . Sizlerde de bu kadar yoğun mu uyku hali
Aa nasil sadece 1 kilo almayi basardiniz? Ben 14. haftamdayim 3 kilo almisim bile; moralim bozuluyor cok mu aldim diye fakat karnim cok buyudu zaten... Seker de hamilelikten once de hic yemezdim hamile kaldigimdan beri belki 3-4 defa yemisimdir. Cok dikkat etmeme ragmen kilo aldim; cok da kendimi kisitlamak istemiyorum, vucut bir seylerden geri kalir vs diye. Lutfen basarinizin sirrini paylasin :)24-28 hafta arası bakılıyor. Ben 25 haftayı bitiriyorum sadece bir kilo aldım. Ama çoğul gebelik şeker riskini artırıyor
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
İnanki bende bilmiyorum nasıl başardım. 17. Haftaya kadar bulantıyla geçti. Ama bu haftaya kadar da yedim. Gebelik şekeri de çıktı üstelik. Diyetisyen bile şaşırdı ikiz üstelik nasıl başardın diye. Ben kendimden korkuyordum çok kilo alırım diye. Şimdi birde diyete başladım bakalım neler olacakBen 14. haftamdayim hala eski enerjim yok; hep yorgunluk... Neyse ki mide bulantim hic olmadi; insallah sizde de olmaz :)
Aa nasil sadece 1 kilo almayi basardiniz? Ben 14. haftamdayim 3 kilo almisim bile; moralim bozuluyor cok mu aldim diye fakat karnim cok buyudu zaten... Seker de hamilelikten once de hic yemezdim hamile kaldigimdan beri belki 3-4 defa yemisimdir. Cok dikkat etmeme ragmen kilo aldim; cok da kendimi kisitlamak istemiyorum, vucut bir seylerden geri kalir vs diye. Lutfen basarinizin sirrini paylasin :)
Kızlar sizler kaç kilo almıştınız 14. haftada hatırlıyor musunuz? Ben endişelenmeye başladım kendi adıma... çok mu alıyorum acaba diye...
Gecmis olsun bulanti umarim... Evet cok sasirdim gercekten, ben de ikiz ondan aliyorum demek ki diye kendimi avutuyordum... Nasil toparlayacagimi bilmiyorum bu ara moralim bozuluyor... Pilatese gidiyorum haftada 2-3 defa fakat henuz yuruyus yapacak enerjim yok malesef... Yuruyuse baslasam eminim iyi olacak; benim hic midem bulanmadi fakat ben de istahsizdim ilk uc ay; iki haftadir istahim cok acik :/İnanki bende bilmiyorum nasıl başardım. 17. Haftaya kadar bulantıyla geçti. Ama bu haftaya kadar da yedim. Gebelik şekeri de çıktı üstelik. Diyetisyen bile şaşırdı ikiz üstelik nasıl başardın diye. Ben kendimden korkuyordum çok kilo alırım diye. Şimdi birde diyete başladım bakalım neler olacak
17. Haftada geçti bulantı ama o haftadan sonra da almadım. Bende çok alırım dedim ama şaşkınım. 23 haftaya kadar bende çok hareketliydim ama üç haftaya yakındır yatıyorum mecburiyet dışında kalkmıyorum dr yasakladı. Bakalım bu haftalardan sonra alacakmıyımGecmis olsun bulanti umarim... Evet cok sasirdim gercekten, ben de ikiz ondan aliyorum demek ki diye kendimi avutuyordum... Nasil toparlayacagimi bilmiyorum bu ara moralim bozuluyor... Pilatese gidiyorum haftada 2-3 defa fakat henuz yuruyus yapacak enerjim yok malesef... Yuruyuse baslasam eminim iyi olacak; benim hic midem bulanmadi fakat ben de istahsizdim ilk uc ay; iki haftadir istahim cok acik :/
Masallaj canim esitlenmesi cok guzelDrdan geldim kızlar bebeklerim 1er kg olmuşlar şükürler olsun aradaki fark kapanmış gelişimleri aynı, benim kan değerlerim aşırı düşmüş şimdiye kadar hiçbir ilaç vitamin destek vermemişlerdi.. hafta içinde ikişer gün kan perfüzyonu yapılacak dedi dr aksi halde toparlanamazmışım zaten farkındaydım yürüyemiyordum bacaklarım titriyor sürekli market vs kısacık yürüyüşlerde bile destek arıyordum.. 4 gecedir ciddi sancıyla uyanıyordum bu kesin Doğum sancısı onu biliyorum 1 kez oluyor tekrarlamıyor Allahtan.. bunu da çok önemsedi dr kesinlikle tekrarlayan ağrı kasılma dikkate al tek bebeğe benzemez acile gitmekten çekinme sürekli gelebilirsin dedi. rahim ağzı uzunluğu normal sınırlarda, diyabet şimdilik kontrol altında insülin bebeklere kesinlikle geçmiyormuş sadece benim vücudumda kalıyormuş buna da sevindim içim hiç rahat değildi o yönden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?