2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

14. Haftadayım su an -5 ile devam ediyorum . Bebekler iyiymiş dün gittik doktora . Az kilo olunca insan panik oluyor bebek nerde kilo alıyor mu diye doktor gayet iyiler dedi 74/76 gr larmış su an . Ben çalışıyorum okulda sürekli ayaktayım belki o sebepten almıyorumdur.
masallah çok sevindim . İkisi de sağlıklı tombul bebekler olsunlar inşallah

Kizlar valla bravo size ya 20 kusur haftalarda 4 kilo 5 kilo diyorsunuz ben simdiden 3 kilo aldim :/ Salı diyetisyene başlıyorum... Ne yiyorsunuz böyle ya örnek verseniz...
Benim kilo kaybım çok oldu bulantılardan beslenemedim, ayrıca diyabette sürekli diyet halindeyim hertürlü karbonhidrat yasak bu şekilde kilo kontrolü oluyor işte
biz bebek arabası bunu aldık, yataklarını ikeadan almayı düşünüyorum diğer türlü ihtiyaçları da en başta yenidoğanları bol bol alıyoruz ihtiyaca göre diğerleri alınır zamanla :)
Isinmasini bkliyorm yarin derece tukseliyorms bagciksz spor rahat seler giyerim babet faln dedgn gibi vucudun degismediyse gobuse gitmstir canim bebislere yarasin da yeterki aldiklarimiz onmli olan o
Ya aslında 5 kilo aldım ama kendimi çoook şişmiş hissediyorum hiç hamilelik kıyafeti de almadım halbuki tüm tuniklerimi giyebiliyorum göbek kocaman olmasına rağmen
İnşallah canım hepimizin bebekleri sağlıklı olsun, bizde o minik gramlarla başladık kilolara geçtik çok şükür

Ya bugün ilk defa şeker ölçmeye başladım. Tokluk şekerim 165 çıktı gebe ya yediğim bir şeyde yok

Ben 2. saat ölçüyorum canım 1. saat değerlerini bilmiyorum 120 benim için tokluk sınırı, o kadar dikkat etmeye rağmen yükselince insan sıkılıyor işte
Hayırlısı artık canım bu kadar dikkat etmeye hala yüksek devam ederse insülin kaçınılmaz. Endokrin uzmanı benden açlık ve 1. Saat tokluk istedi. 2. Saati istemedi ölçsem mi acaba

Hayırlısı artık canım bu kadar dikkat etmeye hala yüksek devam ederse insülin kaçınılmaz. Endokrin uzmanı benden açlık ve 1. Saat tokluk istedi. 2. Saati istemedi ölçsem mi acaba
Genelde 1.saat istiyormuş trde drlar canım sen doktoruna uy ama merak ediyorsan 2. saatte de ölç bakalım belki 120 seviyesine iner için rahatlar

Genelde 1.saat istiyormuş trde drlar canım sen doktoruna uy ama merak ediyorsan 2. saatte de ölç bakalım belki 120 seviyesine iner için rahatlar
Bir bakayım canım bir defalık olmazsa.

Reactions: LaL
Bayanlar kontrolde herşey normal dendi ama biri 12 diğeri 10 mm yazdılar o biraz kafama takıldı . Normal mi farklı ölçüde olmaları ?

Kizlar şeker ölçümleri konuşmuşsunuz ama doktorunuz mu istedi düzenli ölçüm bi problem yaşadığınız için mi iştendi yoksa kontrol önlem amaclı mi ölçüyorsunuz bide şeker yükleme testi hangi haftada yapılıyor

Bizde gebelik diyabeti çıktığı için ölçüm yapıyoruz, hatta ben insülin kullanıyorum dengelenmesi için. Bana şeker yükleme yapılmadı direkt kanda açlık şekeri analiziyle endokrine yönlendirildim

Geçmiş olsun ins sağ salim al bebislerini kucağına geçici bir durum mu bu gebelik diyabeti yani doğumdan sonra düzeliyor mu dengeleniyor mu değerler

Geçmiş olsun ins sağ salim al bebislerini kucağına geçici bir durum mu bu gebelik diyabeti yani doğumdan sonra düzeliyor mu dengeleniyor mu değerler
Amin canım hepimiz inşallah, geçici tabiki Doğumla birlikte geçiyor bırakıyoruz ilaçları

24-28 haftalar arası şeker yükleme testi yapılıyor. Bende yüksek çıktı hem diyet yapıp hem ölçüm yapıyorum

Merhaba arkadaşlar ben de ikiz gebeyim 30 haftalık. Peki diyet yapmasına rağmen 2 saat tokluk şekeri 130, 140 larda olan var mı? Benim o şekilde yüksek ancak insülin de vermedi dahiliye uzmanı normal böyle dedi, aklıma takıldı 120 üstü fazla diye biliyorum. Ve sadece sabah mı ölçüm yapıyorsunuz, gün içinde de ölçüm yapmanız istendi mi?

Ben günde 3 öğün yiyorum açlık tokluk 6 kez ölçüm yapıyorum, sınırı çok az geçtiğim için insüline başlandı her dr kendince yönlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…