- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.781
Günde altı kere ölçüm yapıyorum ben de. Pazartesi belli olacak ölçümü endokrine götüreceğimMerhaba arkadaşlar ben de ikiz gebeyim 30 haftalık. Peki diyet yapmasına rağmen 2 saat tokluk şekeri 130, 140 larda olan var mı? Benim o şekilde yüksek ancak insülin de vermedi dahiliye uzmanı normal böyle dedi, aklıma takıldı 120 üstü fazla diye biliyorum. Ve sadece sabah mı ölçüm yapıyorsunuz, gün içinde de ölçüm yapmanız istendi mi?
Merhaba cnm ben de aynı durumu yasıyorum ne oldu senın İnsAllah güzel sonuclanmıştırKizlar ya benim kesenin biri digerinin yarisi kadar. Doktor kucuk olanin durumu belli degil buyubilirde yokta olabilir dedi. Boyle bir durum yasayan varmi aranizda?
Canim suan cok sukur ikiside iyiler. Son haftalarim, haftaya dogmazlarsa sonraki hafta planli olarak alinacaklar. Sabret canim sonraki randevuda belli olur. Benimki ikizine yetismisti, ama aralarinda hep cok ufak fark oldu.Merhaba cnm ben de aynı durumu yasıyorum ne oldu senın İnsAllah güzel sonuclanmıştır
Çok sevindim canım Rabbım saglıcakla kucagına almak nasip etsin İnsAllahCanim suan cok sukur ikiside iyiler. Son haftalarim, haftaya dogmazlarsa sonraki hafta planli olarak alinacaklar. Sabret canim sonraki randevuda belli olur. Benimki ikizine yetismisti, ama aralarinda hep cok ufak fark oldu.
Bir de kalp atışlarını ne zaman duydunuz cnmÇok sevindim canım Rabbım saglıcakla kucagına almak nasip etsin İnsAllah ❣❣ Darısı bana
Kalp atışlarını ne zaman duydunuz cnmCanim suan cok sukur ikiside iyiler. Son haftalarim, haftaya dogmazlarsa sonraki hafta planli olarak alinacaklar. Sabret canim sonraki randevuda belli olur. Benimki ikizine yetismisti, ama aralarinda hep cok ufak fark oldu.
Amin insallah canim. Saglikla kucagina alirsin insallah zamani geldiginde.Çok sevindim canım Rabbım saglıcakla kucagına almak nasip etsin İnsAllah ❣❣ Darısı bana
7. haftada duyuluyor :)Kalp atışlarını ne zaman duydunuz cnm
Valla canim hatirlamiyorum kac haftalikti. Ama buraya yazdigimda yarisi kadar diye ozaman buyuk olanin kalp atisini duymustuk ogun, digerininkinide 2 hafta sonraki kontrolumde duyduk.Kalp atışlarını ne zaman duydunuz cnm
Ben hoc yasamadim canim. Gerci ben mide bulantisida yasamadim. Tek sıkintim 20. Haftalardan sonra karpal sendromu basladi bendeSelam kizlar, bugun yine soguk soguk terleme ve el titremesi yasadim; var mi boyle bir sey yasayan? Dr aradi beni, olur oyle cok normal ikiz gebesiniz, zorlar dedi adam da...
Bu arada fetal dna sonuclarim cikmis; cok sukur cok sagliklilar bebislerim :)
ay o cok fena ben gecirdim gecen sene; su medikal desteklerden aldim 3-4 ayda gecti ancak...Ben hoc yasamadim canim. Gerci ben mide bulantisida yasamadim. Tek sıkintim 20. Haftalardan sonra karpal sendromu basladi bendehala da devam ediyor. Parmaklarim okadar karincalaniyorki tuttugum seyleri hissetmiyorum. Dogumdan sonra geciyormys, bekliyorum
36. Hafta diyorlar genel olarak..Kizlar ikiz gebelikte genelde kaçıncı haftada doğum oluyor hep erken doğar diyorlar ama ne kdr erken merak ettim tabi herkese gore değişir bu surec ama genel olarak ?
Canim benim dogum zamanima 32. Hafta kontrolumde perinatologum karar verdi. Eger saglik sorunu gorulmezse 36 dan once kesinlikle alinmasin, 37. Haftayi doldurunca alinsin, 38 beklenmesin dedi. Ama 34ten beri kasilmalarim basladi, bakalim 37.i bekleyebilecekmi kizlarimKizlar ikiz gebelikte genelde kaçıncı haftada doğum oluyor hep erken doğar diyorlar ama ne kdr erken merak ettim tabi herkese gore değişir bu surec ama genel olarak ?
Senin icin yuksk cikms gercektn canim ya biliyorum yemiyosn hamilelkle ilgili demek kiBir bakayım canım bir defalık olmazsa.
Ilk ogrendgim zamanlarda benimde oyleydi ayni seyleri duydum merak etme mucadeleci onlar smdi ikiside iyi boylar ayni kilolarda esitlendi nerdeyse ufak farklar oluyor❤ biri daha genis bir alana yayilms ama cimcimeninMerhaba cnm ben de aynı durumu yasıyorum ne oldu senın İnsAllah güzel sonuclanmıştır
Cok sevindm masallah canim gozun aydinSelam kizlar, bugun yine soguk soguk terleme ve el titremesi yasadim; var mi boyle bir sey yasayan? Dr aradi beni, olur oyle cok normal ikiz gebesiniz, zorlar dedi adam da...
Bu arada fetal dna sonuclarim cikmis; cok sukur cok sagliklilar bebislerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?