2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Günde altı kere ölçüm yapıyorum ben de. Pazartesi belli olacak ölçümü endokrine götüreceğim

Merhaba cnm ben de aynı durumu yasıyorum ne oldu senın İnsAllah güzel sonuclanmıştır
Canim suan cok sukur ikiside iyiler. Son haftalarim, haftaya dogmazlarsa sonraki hafta planli olarak alinacaklar. Sabret canim sonraki randevuda belli olur. Benimki ikizine yetismisti, ama aralarinda hep cok ufak fark oldu.

Canim suan cok sukur ikiside iyiler. Son haftalarim, haftaya dogmazlarsa sonraki hafta planli olarak alinacaklar. Sabret canim sonraki randevuda belli olur. Benimki ikizine yetismisti, ama aralarinda hep cok ufak fark oldu.
Çok sevindim canım Rabbım saglıcakla kucagına almak nasip etsin İnsAllah Darısı bana

Ben hoc yasamadim canim. Gerci ben mide bulantisida yasamadim. Tek sıkintim 20. Haftalardan sonra karpal sendromu basladi bende hala da devam ediyor. Parmaklarim okadar karincalaniyorki tuttugum seyleri hissetmiyorum. Dogumdan sonra geciyormys, bekliyorum

ay o cok fena ben gecirdim gecen sene; su medikal desteklerden aldim 3-4 ayda gecti ancak...

Kizlar ikiz gebelikte genelde kaçıncı haftada doğum oluyor hep erken doğar diyorlar ama ne kdr erken merak ettim tabi herkese gore değişir bu surec ama genel olarak ?

Kizlar ikiz gebelikte genelde kaçıncı haftada doğum oluyor hep erken doğar diyorlar ama ne kdr erken merak ettim tabi herkese gore değişir bu surec ama genel olarak ?
Canim benim dogum zamanima 32. Hafta kontrolumde perinatologum karar verdi. Eger saglik sorunu gorulmezse 36 dan once kesinlikle alinmasin, 37. Haftayi doldurunca alinsin, 38 beklenmesin dedi. Ama 34ten beri kasilmalarim basladi, bakalim 37.i bekleyebilecekmi kizlarim

Merhaba cnm ben de aynı durumu yasıyorum ne oldu senın İnsAllah güzel sonuclanmıştır
Ilk ogrendgim zamanlarda benimde oyleydi ayni seyleri duydum merak etme mucadeleci onlar smdi ikiside iyi boylar ayni kilolarda esitlendi nerdeyse ufak farklar oluyor❤ biri daha genis bir alana yayilms ama cimcimenin

Cok sevindm masallah canim gozun aydin arada basmalar oluyor boyle canim bncede normal hormon seviyesi daha cok yukseliyor sonucta isyernde bazn bunaliyorm☺

Gunaydin kizlar iyisinizdir ins ne yesem agzima cikiyor sanki 1 2 haftadir cok normal oldugunu dusunuyorum☺ kaburga batmalarimda bikac haftadir var. Son aylarda olan arkadaslarim daha da artmistir bu durumlar mide eksimesi agza gelmesi icin bisi vermis miydi dr soylemek gerekir mi bisuru ilac iciyoruz bide bu cikmasin diyorum da bi yandan:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…