2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Ne guzel az kalmis darisi basimiza Sağlıkla gelsinler minikler ins cnm

Günaydın kızlar.Zaman su gibi geçiyor.Daha düne kadar 10 haftalardaydık.Şimdi 26 haftalık olduk.İnşallah 38 haftaları da görürüz.Doktorum erken gelmezse en geç 38 haftada sezeryanla alırım dedi.23+6 haftalarda gittiğimde bebeklerimim ikisi de 645 gram 35 cm olmuş dedi.Uzun boylu olacakmış kızlarım :) kiloları haftalarına göre uyu dedi.Aralarında şimdilik 1 gram fark var.İnşallah bu fark böyle devam eder,açılmaz.Pazartesi kontrolüm var şeker testi yaptıracağım.Bakayım prenseslerim kaç kilo almışlar :)

Ben baharatlı acı yediğimde öyle oluyordu.Yemeklere artık acı bırakmıyorum.Öyle düzeldi.Hergün 1 şişe maden suyu içiyorum.Mide ekşimesi bebek büyüyor ondan oluyor demişti doktorum.Organlara baskı yapıyormuş.

Mide eksimesi benimde son bikac haftadir var. Doktor mide ilaci verdi ama ben kullanmadim. Yedikleeime dikkat ediyorum daha hafif seylerden daha az yiyorum. Idare ediyorum boyle

Günaydın arkadaşlar
Dün kan ilacı takviyesi yapıldı yan etkileri olur mu diye korktum ama şükür şimdilik bir olumsuzluk yok yalnızca ağrısız kasılmam biraz çoğaldı onun da seruma bağlı olduğunu sanmıyorum bugünde takip edip olmazsa gidicem hastaneye

Günaydın canım çok şükür sen nasılsın. 25.haftamdaym bel ayak mide ağrıları arttı. Mide ilacı yazdırdım 2 aydır bi haftadr bitti ilacm her yediğim ağza geliyo atıyorum bel ayak ağrısı için de magnezyum vermişti. Mide ekşimesi için rennie veriliyor genelde. sor canm Bebişler büyüdükçe sıkıntı artıcak mide de. Kaburga batmaları da yaşadım bebişlerden biri yukarıdaydı şu ara inmiş biraz hanfendi ama durmadan tekmeliyolar minnaklar

Merhaba arkadaşlar :) Tekrar başka bir doktora gittim bugün, sınırı az geçtiğimi, ciddi bir zarar oluşturmadığını ama yine de çok az dozda insülin başlayacağını söyledi, ileriki haftalarda daha artabilir şekerin dedi. bir de diyete daha dikkatle devam etmem gerekiyor. 1 hafta bu şekilde ölçüm yapacağım düzenli kontrol edelim dedi. İnsülinin bebeklere hiç bi zararı yokmuş.

Ben günde 3 öğün yiyorum açlık tokluk 6 kez ölçüm yapıyorum, sınırı çok az geçtiğim için insüline başlandı her dr kendince yönlendiriyor
Günde altı kere ölçüm yapıyorum ben de. Pazartesi belli olacak ölçümü endokrine götüreceğim

Merhaba canım benim diyetle birlikte ölçümlerim gayet iyi çıkıyor. İnsülin plesantadan geçemiyor bebeklere hiç bir zararı yok evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…