- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.801
Ne guzel az kalmis darisi basimiza Sağlıkla gelsinler minikler ins cnmCanim benim dogum zamanima 32. Hafta kontrolumde perinatologum karar verdi. Eger saglik sorunu gorulmezse 36 dan once kesinlikle alinmasin, 37. Haftayi doldurunca alinsin, 38 beklenmesin dedi. Ama 34ten beri kasilmalarim basladi, bakalim 37.i bekleyebilecekmi kizlarim
Ben baharatlı acı yediğimde öyle oluyordu.Yemeklere artık acı bırakmıyorum.Öyle düzeldi.Hergün 1 şişe maden suyu içiyorum.Mide ekşimesi bebek büyüyor ondan oluyor demişti doktorum.Organlara baskı yapıyormuş.Gunaydin kizlar iyisinizdir insne yesem agzima cikiyor sanki 1 2 haftadir cok normal oldugunu dusunuyorum☺ kaburga batmalarimda bikac haftadir var. Son aylarda olan arkadaslarim daha da artmistir bu durumlar mide eksimesi agza gelmesi icin bisi vermis miydi dr soylemek gerekir mi bisuru ilac iciyoruz bide bu cikmasin diyorum da bi yandan:s
Evet canım ya yemiyorum inanki ama gebelik etkiliyor işteSenin icin yuksk cikms gercektn canim ya biliyorum yemiyosn hamilelkle ilgili demek ki
Günaydın çok şükür şekerim de güzel çıktı keyifler yerindeGunaydin kizlar, bugun nasilsiniz ikiz anne adaylari?
Gozun aydin canimGünaydın çok şükür şekerim de güzel çıktı keyifler yerinde ☺ Sen nasılsın
Ben doktoruma sordum yapabilecek bisi yok, bileklik kullanabilirsin ama oda cozum olmuyo, dogumdan sonra gecicek dedi. Caresiz bekliyorumay o cok fena ben gecirdim gecen sene; su medikal desteklerden aldim 3-4 ayda gecti ancak...
Günaydın canım çok şükür sen nasılsın. 25.haftamdaym bel ayak mide ağrıları arttı. Mide ilacı yazdırdım 2 aydır bi haftadr bitti ilacm her yediğim ağza geliyo atıyorumGunaydin kizlar iyisinizdir insne yesem agzima cikiyor sanki 1 2 haftadir cok normal oldugunu dusunuyorum☺ kaburga batmalarimda bikac haftadir var. Son aylarda olan arkadaslarim daha da artmistir bu durumlar mide eksimesi agza gelmesi icin bisi vermis miydi dr soylemek gerekir mi bisuru ilac iciyoruz bide bu cikmasin diyorum da bi yandan:s
Günaydın iyiyiz çok şükür minnaklarla sen nasılsın:)Gunaydin kizlar, bugun nasilsiniz ikiz anne adaylari?
Ben 36+0 da doğum yaptım canımKizlar ikiz gebelikte genelde kaçıncı haftada doğum oluyor hep erken doğar diyorlar ama ne kdr erken merak ettim tabi herkese gore değişir bu surec ama genel olarak ?
Sağlıkla büyüt bebislerini allah uzun hayırlı ömür versin analı babalı büyütsün ins darısı basima ins kaçar kg doğdular cnm bide sezeryan mi olduBen 36+0 da doğum yaptım canım
Saglikla buyusunler kuzular. Kuvoze girmediler degilmi canim?Ben 36+0 da doğum yaptım canım
Ben günde 3 öğün yiyorum açlık tokluk 6 kez ölçüm yapıyorum, sınırı çok az geçtiğim için insüline başlandı her dr kendince yönlendiriyor
Günde altı kere ölçüm yapıyorum ben de. Pazartesi belli olacak ölçümü endokrine götüreceğim
Merhaba canım benim diyetle birlikte ölçümlerim gayet iyi çıkıyor. İnsülin plesantadan geçemiyor bebeklere hiç bir zararı yok evetMerhaba arkadaşlar :) Tekrar başka bir doktora gittim bugün, sınırı az geçtiğimi, ciddi bir zarar oluşturmadığını ama yine de çok az dozda insülin başlayacağını söyledi, ileriki haftalarda daha artabilir şekerin dedi. bir de diyete daha dikkatle devam etmem gerekiyor. 1 hafta bu şekilde ölçüm yapacağım düzenli kontrol edelim dedi. İnsülinin bebeklere hiç bi zararı yokmuş.
Çok sevindim ilaca gerek olmaması daha iyi. Sağlıkla devam eder umarım :)Merhaba canım benim diyetle birlikte ölçümlerim gayet iyi çıkıyor. İnsülin plesantadan geçemiyor bebeklere hiç bir zararı yok evet
İnşallah canım hepimiz bu süreci sağlıkla geçiririzÇok sevindim ilaca gerek olmaması daha iyi. Sağlıkla devam eder umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?