- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.821
Aminnn inşallah hepimiz canım. Spinal sezeryan oldum biri 2560 diğeri 2000 kilo doğdular canımSağlıkla büyüt bebislerini allah uzun hayırlı ömür versin analı babalı büyütsün ins darısı basima ins kaçar kg doğdular cnm bide sezeryan mi oldu
Sağol canım girdiler biri 8 diğeri 15 gün kaldılarSaglikla buyusunler kuzular. Kuvoze girmediler degilmi canim?
Maşallah kuzulara sağlıkla büyüsünler ins <3Aminnn inşallah hepimiz canım. Spinal sezeryan oldum biri 2560 diğeri 2000 kilo doğdular canım
Merhaba kizlar
Tebrik mesajlarini okudum. Herkese cok tesekkurler. Insallah hepiniz saglikla kucağınıza alirsiniz bebislerinizi.
Allah hepimize guc kuvvet versin. Çünkü ikiz bakimi cok zor. Lohusaligin da verdigi asiri duygusallik var. Her gugun agliyorum ben yetemiyorum bebeklerime diye. :) ama dunyanin en guzel seyi insallah isteyen herkes tadar.
MaşallahAminnn inşallah hepimiz canım. Spinal sezeryan oldum biri 2560 diğeri 2000 kilo doğdular canım
Aminnnn inşallah sizler içinde sürekli dua ediyorumMaşallahSağlıkla büyütün yavruları, darısı bizlere
Günaydın tatlım , benim de birisi biraz küçüktü ama diğerine yetişmiş.. bide çift kese diye çift yumurta olmaz, 9. Ve 14. HaftLarda belli olur tek yumurta veya çift yumurta ikizi olduğu..plesanta ortak mı değil mi diye sadece o zaman belli olurmuş.. ben ,tüp bebekle iki embriyo transfer edildiği için hep çift yumurta diye düşünmüştüm ama embriyolardan birisi tutmamış, diğeri bölünmeye devam etmiş ve tek yumurta ikizlerine hamileyim. :)
Çok büyük fark yokmus aslında içini ferah tut inşallah sağlıkla gelirler, stres bebekler için iyi değil.
Aaa ben şok :) çok araştırmadim bende ama ilk kez duydum. Benim de tüp Bebek iki transfer yapıldı beşinci gün genetik inceleme pgt yapıldı embriyolardan biri neredeyse iki katına çıkmıştı boyutu ve ortasından ikiye ayrılacak gibi daralmış durumdaydı. Transfer de dr üçüz bile olabilir dedi ama sonra hiç konuşmadık bu konuda 11. Hafta içerisindeyim çok detaylı bir inceleme yapılmadi daha hala acaba üçüz olabilir mi diye düşünüyorum. Hiç tek çift diyen olmadı kaç transfer yapılmıştı diyen oldu iki dedik. Sürpriz olur diye tirsiyorum. Maşallah sizin bebeklere.
Günaydın tatlım , benim de birisi biraz küçüktü ama diğerine yetişmiş.. bide çift kese diye çift yumurta olmaz, 9. Ve 14. HaftLarda belli olur tek yumurta veya çift yumurta ikizi olduğu..plesanta ortak mı değil mi diye sadece o zaman belli olurmuş.. ben ,tüp bebekle iki embriyo transfer edildiği için hep çift yumurta diye düşünmüştüm ama embriyolardan birisi tutmamış, diğeri bölünmeye devam etmiş ve tek yumurta ikizlerine hamileyim. :)
Bende gec hissetmistim canim bebeklerimin hareketlerini. Endiselenme yani. Kanamalarin icin yatman gerekli ama kendini strese sokma, stres bebege herseyden cok zarar veriyor.Ikiz anneleri neler yapıyorsunuz? Benim tup bebek oldugu icin ve arada kanamalrim oldugu icin herseyimi kisitlamislar. Evde dogru durust hareket etmeme izin vermiyorlar.yani aldigim nefese kadar karisan kayinvaldem var. Evimede cikamiyorum 3.cu kat hamilelik degil hastalik gibi goruyorum
Ayrıca bebeklerimin hareketlerini hissetmedim henuz erken dimi kızlar ?
Kanamalarımin sebebini bilmiyorum.doktor hersey iyi diyor kanama alani goremiyorum diyor merdiven cikma yorma kendini diyor ama iste ben ole bareketli bir insanimki baglasaniz duramayanlardanım. Illaki ayaklaniyorum ve cikmak istiyorum.Bende gec hissetmistim canim bebeklerimin hareketlerini. Endiselenme yani. Kanamalarin icin yatman gerekli ama kendini strese sokma, stres bebege herseyden cok zarar veriyor.
Kanama alani olmamasi iyi. Progesteron kullaniyorsun degilmi? Yapi olarak bende hareketliyim. Sıkiliyorum oyle surekli yatmaktan. ama doktor diyorsa mecbur bebegi kaybetmemek icin dinlemek zorundayiz. Ben hic kanama yasamadim cok sukur. Ama progesteronu normalden cok daha fazla kullandilar bana. 1 haftadir sancilarim cikiyor nst de, doktor is yapma yat elimizden geldiginde haftalarini tamamla diyor. Mecbur yatiyorum, evde yatmasam bile yormuyorum kendimi, disari falan cikmiyorum cunku merdivenler gercekten cok zorluyorKanamalarımin sebebini bilmiyorum.doktor hersey iyi diyor kanama alani goremiyorum diyor merdiven cikma yorma kendini diyor ama iste ben ole bareketli bir insanimki baglasaniz duramayanlardanım. Illaki ayaklaniyorum ve cikmak istiyorum.
Allah yardımcın olsun. Bende sürekli yatıyorum rahim ağzı yetmezliği nedeniyle. Normalde bir dk yerimde duramam ama mecburum. Annen falan yanına gelemez mi kv yerineKanamalarımin sebebini bilmiyorum.doktor hersey iyi diyor kanama alani goremiyorum diyor merdiven cikma yorma kendini diyor ama iste ben ole bareketli bir insanimki baglasaniz duramayanlardanım. Illaki ayaklaniyorum ve cikmak istiyorum.
Yok canim progesteron kullanmiyorum doktorum kes diyor. Ama kanamma olunca ben yinede aliyorum fitil olarak.Tup bebek diye onemsiyor. Doguma az kalmış sağlıkla kucaginiza alirsiniz insalalh.benim ki cok farkli benim dusunmeme izin vermiyorlar onlarin dikkatiyle bebekleri koruduklarini saniyorlarKanama alani olmamasi iyi. Progesteron kullaniyorsun degilmi? Yapi olarak bende hareketliyim. Sıkiliyorum oyle surekli yatmaktan. ama doktor diyorsa mecbur bebegi kaybetmemek icin dinlemek zorundayiz. Ben hic kanama yasamadim cok sukur. Ama progesteronu normalden cok daha fazla kullandilar bana. 1 haftadir sancilarim cikiyor nst de, doktor is yapma yat elimizden geldiginde haftalarini tamamla diyor. Mecbur yatiyorum, evde yatmasam bile yormuyorum kendimi, disari falan cikmiyorum cunku merdivenler gercekten cok zorluyor
Evet mecbur kalinca bende yattim. dikkat et diyor doktor ama 7/24 yat demiyor. Hüküm koymuslar yok sunu yapamazsin yok bunu yapamazsın. Buda beni strese sokuyor. Annem geliyor yanima ama kayinvaldemlerin evinde kaliyorum yani ne kadar gelse gitmek zorundaAllah yardımcın olsun. Bende sürekli yatıyorum rahim ağzı yetmezliği nedeniyle. Normalde bir dk yerimde duramam ama mecburum. Annen falan yanına gelemez mi kv yerine
Benimde et benleri cikti canim yaarkadaşlar günaydın. benim de sanki karnım ağrıyor 2 gündür, vücudumda et benleri çıktı birde.. çocuklar hareket ediyor diye gitmedim dr a haftaya giderim diye düşündüm doktora..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?