- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.841
Sağlıkla girin çıkın inşallah. Her şey gönlünce olsun, dualarımız seninle.Kizlar carsamba sezeryana giriyorum. Benim icin dua edin.
Allah kolaylık versin ne güzel 36 haftayı görmüşsünüz sağlıkla çıkarsınız inş evinizeKizlar carsamba sezeryana giriyorum. Benim icin dua edin.
Benimde karın ağrısı çok özellikle sabah kalktığımda karnım çok gergin ve aşağıya asılıyor resmen ama bunun Doğum sancısı vs olmadığını biliyorum.. bazı geceler tek sancı giriyor ki o gerçek sancı tekrarlamadığı için sorun etmiyorumarkadaşlar günaydın. benim de sanki karnım ağrıyor 2 gündür, vücudumda et benleri çıktı birde.. çocuklar hareket ediyor diye gitmedim dr a haftaya giderim diye düşündüm doktora..
Sağlikla girin ve saglikla kuzularınizla çıkın insallhKizlar carsamba sezeryana giriyorum. Benim icin dua edin.
Aşşah yardımcın olsun. Seni anlasalar daha iyi olur ama işte kendi kanın canın olmayınca böyle oluyor demek kiEvet mecbur kalinca bende yattim. dikkat et diyor doktor ama 7/24 yat demiyor. Hüküm koymuslar yok sunu yapamazsin yok bunu yapamazsın. Buda beni strese sokuyor. Annem geliyor yanima ama kayinvaldemlerin evinde kaliyorum yani ne kadar gelse gitmek zorunda
Sağlıkla kavuşun canım Allah yardımcın olsunKizlar carsamba sezeryana giriyorum. Benim icin dua edin.
hayırlı olsun Allah bizi de kurtarsın inşallahh. müsiat olunca b haber et iyiyz diye :)Kizlar carsamba sezeryana giriyorum. Benim icin dua edin.
püüf nolcak böyle acaba. haftaya ptesi gidicem dr a o zmn gösteririm bakaım ne dicek. olmadı yaktırırım sonra.Benimde et benleri cikti canim yabide elimde sigil de cikti
nette baya araştırdım ama hormonelmiş. zaten ben beslenmeme oldukça dikkat ediyorum açıkçasıBenimde karın ağrısı çok özellikle sabah kalktığımda karnım çok gergin ve aşağıya asılıyor resmen ama bunun Doğum sancısı vs olmadığını biliyorum.. bazı geceler tek sancı giriyor ki o gerçek sancı tekrarlamadığı için sorun etmiyorum
Et beni neden çıkıyor acaba vitamin eksikliği fln sebep olabilir mi
Yaa evet bak şimdi hatırladım kuzenimde ikiz doğurdu onda da et benleri çıkmıştı demek hormonlarla alakalı.. bende beslenmeme çok dikkat ediyordum hepte iyi gidiyordu kan değerlerim ama bir anda düşen hemoglobin yıktı beninette baya araştırdım ama hormonelmiş. zaten ben beslenmeme oldukça dikkat ediyorum açıkçası
Evet oyle benmde canim ilaclari ayni anda ictm dun agzima geldi o da bol suyla takiliyorumGünaydın canım çok şükür sen nasılsın. 25.haftamdaym bel ayak mide ağrıları arttı. Mide ilacı yazdırdım 2 aydır bi haftadr bitti ilacm her yediğim ağza geliyo atıyorumbel ayak ağrısı için de magnezyum vermişti. Mide ekşimesi için rennie veriliyor genelde. sor canm Bebişler büyüdükçe sıkıntı artıcak mide de. Kaburga batmaları da yaşadım bebişlerden biri yukarıdaydı şu ara inmiş biraz hanfendi ama durmadan tekmeliyolar minnaklar
Masallah canim gozun aydin darisi basimiza saglikla buyusn bebislerinizAminnnn inşallah sizler içinde sürekli dua ediyorum
Tamam canim inss saglkla kucagina alirsn yavrulariniKizlar carsamba sezeryana giriyorum. Benim icin dua edin.
Canim olcumlerde el farki olabiliyor. Ama cok yorma kendini, rahim boyun biraz kisa cikmis.Kızlar perinatalog rahim ağzını 2.06 ölçtü. Bebekler 859 gr sağlıkları iyi dedi. 10 gün önce kadın doğumcu 830 gr ölçmüştü
10 gunde bukadr az artmz bnce canim makina kaynkli olabilir. Senin daha da mi kisaldi yoksa yaKızlar perinatalog rahim ağzını 2.06 ölçtü. Bebekler 859 gr sağlıkları iyi dedi. 10 gün önce kadın doğumcu 830 gr ölçmüştü
Evet canım üç haftadır yatıyorum bu sebepten hayırlısıyla 32 yi bir görsek sonradan daha iyi olacakCanim olcumlerde el farki olabiliyor. Ama cok yorma kendini, rahim boyun biraz kisa cikmis.
Evet canım biraz daha kısalmış. 2.2 den düştü. İnşallah hayırlısıyla bu süreç biter10 gunde bukadr az artmz bnce canim makina kaynkli olabilir. Senin daha da mi kisaldi yoksa yacok dikkat et yat ins saglkla kavusucaksn
Sayecim makineden makineye fark oluyor canım sen ona takılma. Kuzular sağlıklı değil mi sen de öyle. Merak etme 32 yi de geçiceksin inşallah.Kızlar perinatalog rahim ağzını 2.06 ölçtü. Bebekler 859 gr sağlıkları iyi dedi. 10 gün önce kadın doğumcu 830 gr ölçmüştü
İnşallah canım hayırlısıyla görürüz 36 ları da hep birlikteSayecim makineden makineye fark oluyor canım sen ona takılma. Kuzular sağlıklı değil mi sen de öyle. Merak etme 32 yi de geçiceksin inşallah.
İnşallah canım, bir sonraki kontrolün ne zaman? Sen tedbirini al canım taktir allahtan.İnşallah canım hayırlısıyla görürüz 36 ları da hep birlikte
Merhaba ben henüz hiçbirşey almadım, bu ayın 15 inden sonra başları yavaş yavaş. Allaha şükür iyiyim evde ev işi işte stres, uğraşıyoruz :) sen nasılsınKızlar merhaba Bayadır giremiyordum gruba nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar başladımı neler aldınız hastane çantası yapmaya başladınız mı bende korku başladı çok çabuk yoruluyrm ağrım çok oluyor erken doğacaklar diye korkuyorum sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?