- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.861
Ben henüz çanta hazırlamadım. Nasipse 30 da düşünüyorum. Erken Doğum riskim var. İndirimde bulduğum ürünlerden yavaş yavaş alıyorum. Hayırlısıyla kullanmak nasip etsin inşallah rabbimKızlar merhaba Bayadır giremiyordum gruba nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar başladımı neler aldınız hastane çantası yapmaya başladınız mı bende korku başladı çok çabuk yoruluyrm ağrım çok oluyor erken doğacaklar diye korkuyorum sizde durumlar nasıl
Canım Cumartesi normal kadın doğumcu kontrolüm var bakalım o ne diyecek. Perinatalog 6 haftada bir çağırıyorİnşallah canım, bir sonraki kontrolün ne zaman? Sen tedbirini al canım taktir allahtan.
Merhaba ben henüz hiçbirşey almadım, bu ayın 15 inden sonra başları yavaş yavaş. Allaha şükür iyiyim evde ev işi işte stres, uğraşıyoruz :) sen nasılsın
Güzel günlerde kullanmak nasip etsin canım rabbim. 8 er takım mı koydun ben sayı olarak kaç koyalım bilemedim. Bizde annemle müslin battaniye ve pazen battaniye için kumaş aldık annem dikecek. İki tane de pamuklu battaniye almıştım ebebekten yeterli sanırımMerhaba arkadaşlar,
Ben kendi hastane pijamalarımı, bebeklerin tüm hastane ihtiyaçlarını aldım yıkadım ütüleyip valize koymak kaldı. Biberonları emzikleri bez ıslak mendil, 8er takım hazırladım pijamalı tulumlu çıtçıtlı atletli, muslin bezleri havluları uyku tulumları hazır, burda yenidoğana triko ceketler de istiyorlar annem ördü minicik yumuşacık 4 hırka o da ananeleri gelince gelecek inşallah.. hastanede uzun kalıyoruz hergün banyo yaptırıp değiştiriyoruz yetmezse eve göndericem yıkanıp gelir kıyafetler
Doğum yapan bebeklerini emziren annelerden bilgi istiyorum emzirme yastığı aldınız mı kullanışı nasıl? Tek çocukta ihtiyaç duymamıştım ama ikizleri aynı anda emzirmek istiyorum inşallah yastık faydalı olur diye düşünüyorum
Amin canım hepimiz huzurla kullanalım inşallah aldıklarımızı.. ben tüm aldığım yenidoğanları hastane çantasına koyacağım çünkü kullanıyoruz eksik bile gelebiliyor, pazen battaniye çok kullanışlı oluyor ama hastanede battaniye kullandırmıyorlar boğulma riskine karşı sadece uyku tulumu olabiliyor.. evde kullanıcaz bizde inş, benim muslinlerim hazır dikilmiş ama boyutları biraz küçük geldi bana oto koltuğuna sermeye yüz örtüsü vs gibi kullanmaya sanki daha elverişli olacakGüzel günlerde kullanmak nasip etsin canım rabbim. 8 er takım mı koydun ben sayı olarak kaç koyalım bilemedim. Bizde annemle müslin battaniye ve pazen battaniye için kumaş aldık annem dikecek. İki tane de pamuklu battaniye almıştım ebebekten yeterli sanırım
Hazır müslin bende aldım dediğin gibi o kadar küçük ki. O sebeple anneme diktireceğim nasipse. Sen yurt dışında mıydın. Burda hastanede anne en fazla iki gün kalır. İnşallah bebeklerle sorun olmadan taburcu oluruz.Amin canım hepimiz huzurla kullanalım inşallah aldıklarımızı.. ben tüm aldığım yenidoğanları hastane çantasına koyacağım çünkü kullanıyoruz eksik bile gelebiliyor, pazen battaniye çok kullanışlı oluyor ama hastanede battaniye kullandırmıyorlar boğulma riskine karşı sadece uyku tulumu olabiliyor.. evde kullanıcaz bizde inş, benim muslinlerim hazır dikilmiş ama boyutları biraz küçük geldi bana oto koltuğuna sermeye yüz örtüsü vs gibi kullanmaya sanki daha elverişli olacak
Ben fransadayım canım tek çocukla 5 gün kalıyoruz ikiz ve sezeryan 10 güne çıkabiliyor.. iki gün kalacaksan banyo vs de yaptırmıyorlarsa bebeklere çok fazla kıyafet ihtiyacınız olmaz, siz şanslısınız ne arasan rahat bulunuyor memleketimde :) tesettüre uygun pijama ve üst bulmak çok zorluyor beniHazır müslin bende aldım dediğin gibi o kadar küçük ki. O sebeple anneme diktireceğim nasipse. Sen yurt dışında mıydın. Burda hastanede anne en fazla iki gün kalır. İnşallah bebeklerle sorun olmadan taburcu oluruz.
Amiin amiin canm ☺Evet oyle benmde canim ilaclari ayni anda ictm dun agzima geldi o da bol suyla takiliyorumcalisrken daha cok kaburgam batiyo yuvarlanark devm edicz artk sona kadr bebisler iyi olsn yeterki ama cok sidddetliendi tekmeler de dedigin gibi tatlim☺☺ senle bnzer seleri yasamisz daha dogrusu burfaki arkadslarla ortak yasadklarimiz allah yardmcimz olsn
Baya uzun yatırıyorlarmış canım orda. Evet çok şükür herşeye ulaşılıyor artık. Bende tesettür işin pijama arıyorum ya bakalımBen fransadayım canım tek çocukla 5 gün kalıyoruz ikiz ve sezeryan 10 güne çıkabiliyor.. iki gün kalacaksan banyo vs de yaptırmıyorlarsa bebeklere çok fazla kıyafet ihtiyacınız olmaz, siz şanslısınız ne arasan rahat bulunuyor memleketimde :) tesettüre uygun pijama ve üst bulmak çok zorluyor beni
Ben hiç almadım canım bir fikrim yokMerhaba kizlar,
Geceleri pek rahat uyuyamamaya basladim; hamile yastigi onerilerinizi alabilir miyimv
Canım çok şükür yavaş yavaş düzene girmiş. İlk günler zaten zor oluyor süt olayı. İkisini birden emzirmek bencede zordur ama bilmem ilerleyen zamanlarda olur muSu anda da once birini emziriyorum ustune mama veriyorum sonra digerine geçiyorum. Ayni anda emzirmek ve emzirme yastigi kullanmak bende mumkun olmadi. En azindan baslangicta kucuk olduklari icin ayni anda emzirmek zor olue gibi geliyor.
Ben de aynı anda emzirmeyi denicem, umarım başarılı olurum. Olmazsa da napalım denedik en azından deriz.. ben annemin sütü bol olduğu halde sadece 2 ay emmişim, gayette sağlıklı yaşayıp gidiyorum. Dert etmemeye çalışmalıyız, gücümüz yettiğince.. mamayı bebeklere neyle verdiniz?Su anda da once birini emziriyorum ustune mama veriyorum sonra digerine geçiyorum. Ayni anda emzirmek ve emzirme yastigi kullanmak bende mumkun olmadi. En azindan baslangicta kucuk olduklari icin ayni anda emzirmek zor olue gibi geliyor.
Bende çak çabuk yoruluyrm iki adım arıyrm taş kesiliyor karnım erken doğum riskim var Dr 26 hf çantan hazır olsun ondan sonra rahat rahat bekle alışveriş yapamazsın dedi bende çoğunu aldım haftaya yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyrm bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek merak ediyrmİnşallah canım, bir sonraki kontrolün ne zaman? Sen tedbirini al canım taktir allahtan.
Merhaba ben henüz hiçbirşey almadım, bu ayın 15 inden sonra başları yavaş yavaş. Allaha şükür iyiyim evde ev işi işte stres, uğraşıyoruz :) sen nasılsın
Allah anneleri başımızdan eksik etmesin inşallahgünaydın arkadaşlar bende bu haftasonu son alışverişlerimi yapıcam biberon pişik kremi falan. sonra çantamı hazırlamaya koyulucam aslında 32. haftada doğum iznine ayrılıcam o zamn yaparım diye düşünüyordum ama bu aralar kasılma ve ağrı olmaya başladı bu da beni korkutuyor açıkçası o yüzden annemi çağırdım. hem yıkar ütüler hem evi bi toparlar temizler. Allah onardan razı olsun..
İnsanın desteğe ihtiyacı oluyor çok dinlenmemiz gerekiyor, kasılmalar rahim ağzına etki ediyor doğumu çağırıyor maalesefgünaydın arkadaşlar bende bu haftasonu son alışverişlerimi yapıcam biberon pişik kremi falan. sonra çantamı hazırlamaya koyulucam aslında 32. haftada doğum iznine ayrılıcam o zamn yaparım diye düşünüyordum ama bu aralar kasılma ve ağrı olmaya başladı bu da beni korkutuyor açıkçası o yüzden annemi çağırdım. hem yıkar ütüler hem evi bi toparlar temizler. Allah onardan razı olsun..
Aldıklarını güle güle kullanın canım ben h&m c&a dan aldım, benimkilerinde atletleri zıbınları hep 0 ay prematüre o kadar minik kiBende indirimde buldukça alıyorum bir şeyler. Dün akşam mothercare internet sitesinde üçlü prematüre tulum aldım 35 liraya düşmüş.gene mothercare 5 li uzun kollu zıbın aldım trendyoldan 0-1 ay 60 lira. Siz bebekler için nerelerden alıyorsunuz kızlar. Ben ilk etap için prematüre alayım diyorum benimkiler erken gelir büyük ihtimalle
Burda h&m nin internet sitesinde prematüre göremedim canım tekrar inceleyim. C@a burda yok sanırım. Hep 0-3 Aydan başlıyor bu kıyafetler çok büyükİnsanın desteğe ihtiyacı oluyor çok dinlenmemiz gerekiyor, kasılmalar rahim ağzına etki ediyor doğumu çağırıyor maalesef
Aldıklarını güle güle kullanın canım ben h&m c&a dan aldım, benimkilerinde atletleri zıbınları hep 0 ay prematüre o kadar minik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?