- Konu Sahibi perikanadi
-
- #3.881
Ben de aynı anda emzirmeyi denicem, umarım başarılı olurum. Olmazsa da napalım denedik en azından deriz.. ben annemin sütü bol olduğu halde sadece 2 ay emmişim, gayette sağlıklı yaşayıp gidiyorum. Dert etmemeye çalışmalıyız, gücümüz yettiğince.. mamayı bebeklere neyle verdiniz?
Merhaba doğum iznine 30. Haftada neden ayrılmıyorsunuz acaba kendi tercihiniz mi?günaydın arkadaşlar bende bu haftasonu son alışverişlerimi yapıcam biberon pişik kremi falan. sonra çantamı hazırlamaya koyulucam aslında 32. haftada doğum iznine ayrılıcam o zamn yaparım diye düşünüyordum ama bu aralar kasılma ve ağrı olmaya başladı bu da beni korkutuyor açıkçası o yüzden annemi çağırdım. hem yıkar ütüler hem evi bi toparlar temizler. Allah onardan razı olsun..
evet çok şükür fazlaca ağrım sızım yok 30. haftada 2 hafta daha çalışabilir rapor almayı düşünüyorum ama haftaya ptesi dr kontrolüm bakalım dr da benmle aynı fikirde mi onu öğrenmem lazım önce :)Merhaba doğum iznine 30. Haftada neden ayrılmıyorsunuz acaba kendi tercihiniz mi?
Selam canim bnde senin gibi dusunuyorum. Zatn rapor getirme tarihi 30. Hfta sora devm ediyo calsma suresi ki. Tek bebekte 37 olduguna gore 35tir sanirm ikizdede son tarih tabi doktor raporuna bgli. O tarihlerde ins gidip gelebiliriz calisabiliriz iznimi bebeklerle gecrmek istiyorm bnde allah yardmcimz olsnevet çok şükür fazlaca ağrım sızım yok 30. haftada 2 hafta daha çalışabilir rapor almayı düşünüyorum ama haftaya ptesi dr kontrolüm bakalım dr da benmle aynı fikirde mi onu öğrenmem lazım önce :)
30. haftada çıkarsam 36 ya kadar evde boş boş oturur ve oram buram diye sızlanırım ne kadar geç o kadar iyi. hem de çocuklarda daha fazla vakit geçiririm sonrasında. çünkü ben doğum izninden sonra yarım çalışmaya geçeceğim için ücretsiz iznim olmayacak. sadece 18 haftam var yani.. 4 hafta boş otursam dinlensem çocuklara kaldı 14 hafta. keşke devlet 6 ay zorunlu izin yapsa. istesek bile işe başlayamasak.. ne zor böyle süt sağ taşı bırak bilmem ne.
Evet iznimiz çok kısıtlı malesef, sıkıntınız olmamasına sevindim :) İnşallah sağlıkla kucağınıza alın. Sonradan iki hafta iki haftadır bebeklerle. Ben 30. Haftada direk ayrıldım. Ama bazı doktorlar bilmiyor 30. Hafta olduğunu ondan sordum size de. Benim doktorum il sağlık müdürlüğünden teyit etti ancak öyle ikna olduevet çok şükür fazlaca ağrım sızım yok 30. haftada 2 hafta daha çalışabilir rapor almayı düşünüyorum ama haftaya ptesi dr kontrolüm bakalım dr da benmle aynı fikirde mi onu öğrenmem lazım önce :)
30. haftada çıkarsam 36 ya kadar evde boş boş oturur ve oram buram diye sızlanırım ne kadar geç o kadar iyi. hem de çocuklarda daha fazla vakit geçiririm sonrasında. çünkü ben doğum izninden sonra yarım çalışmaya geçeceğim için ücretsiz iznim olmayacak. sadece 18 haftam var yani.. 4 hafta boş otursam dinlensem çocuklara kaldı 14 hafta. keşke devlet 6 ay zorunlu izin yapsa. istesek bile işe başlayamasak.. ne zor böyle süt sağ taşı bırak bilmem ne.
Nasıl geçti kontrol.Bende çak çabuk yoruluyrm iki adım arıyrm taş kesiliyor karnım erken doğum riskim var Dr 26 hf çantan hazır olsun ondan sonra rahat rahat bekle alışveriş yapamazsın dedi bende çoğunu aldım haftaya yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyrm bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek merak ediyrm
Ayy maşallah gözün aydın geçmiş olsun çabucak toparlansın diğer kuzunda yanına gelsin inşallah, kaç kilo doğdu bebişler neden biri küvezdeKizlar ben bugun 11de sezeryana girecemtim fakat benim kizlar 10 saat once geldi :) dogal olarak karnim toktu ve acil sezeryan olunca bir takim sikintilar yasadim. Suan iyiyim cok sukur sadece gaz cikaramadim henuz. Kizimin birisi kuvozde digeri yanimda.
Canm bebeklerden birinin suyu azalmış büyümesi yavaşlamış diğerinin suyu artmış kan transfüzyonu başlamış dedi Dr haftaya kadar bekleyeceğiz olmazsa aradaki zarı keser suları eşitleriz 2 3 hafta daha idare eder 28de sezaryanla alırım dedi inş normale döner sizden dua bekliyrm normale dönsün erken doğmasın inş sıkıntısız atlatırızNasıl geçti kontrol.
Benim erken doğum riskim var. Ne olur ne olmaz elimde bulundurmak istiyorumselam kizlar,
neden herkes premature aliyor bebeklerine? Belki normal dogar?
Maşallah sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Diğer bebeğinde tez zamanda aranıza katlır inşallahKizlar ben bugun 11de sezeryana girecemtim fakat benim kizlar 10 saat once geldi :) dogal olarak karnim toktu ve acil sezeryan olunca bir takim sikintilar yasadim. Suan iyiyim cok sukur sadece gaz cikaramadim henuz. Kizimin birisi kuvozde digeri yanimda.
Geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşallahCanm bebeklerden birinin suyu azalmış büyümesi yavaşlamış diğerinin suyu artmış kan transfüzyonu başlamış dedi Dr haftaya kadar bekleyeceğiz olmazsa aradaki zarı keser suları eşitleriz 2 3 hafta daha idare eder 28de sezaryanla alırım dedi inş normale döner sizden dua bekliyrm normale dönsün erken doğmasın inş sıkıntısız atlatırız
Biri 2700 digeri 2760. 2760 olan kuvozde, 36 haftalik olunca solunumda sikintisi varmis ama genel durumu itimis, kusa zamanda cikar yanina dedilerAyy maşallah gözün aydın geçmiş olsun çabucak toparlansın diğer kuzunda yanına gelsin inşallah, kaç kilo doğdu bebişler neden biri küvezde
Canım uzun sağlıklı ömürleri olsun prenseslerin çok sevindim inşallah küvezdekini de yanına alırsın bir an önceKizlar ben bugun 11de sezeryana girecemtim fakat benim kizlar 10 saat once geldi :) dogal olarak karnim toktu ve acil sezeryan olunca bir takim sikintilar yasadim. Suan iyiyim cok sukur sadece gaz cikaramadim henuz. Kizimin birisi kuvozde digeri yanimda.
Maşallah Çok geçmiş olsun inşaallah sağ salim evinize dönersiniz minnaklarlaKizlar ben bugun 11de sezeryana girecemtim fakat benim kizlar 10 saat once geldi :) dogal olarak karnim toktu ve acil sezeryan olunca bir takim sikintilar yasadim. Suan iyiyim cok sukur sadece gaz cikaramadim henuz. Kizimin birisi kuvozde digeri yanimda.
Inşaallah gelmezler suyun azalması yönünde tıbbi yönden çareler var prof dr ibrahim saraçoğlu. Bak bi . Havuç suyu iç canm. Bi araştır inşaallah işe yarar gelmezler erkenCanm bebeklerden birinin suyu azalmış büyümesi yavaşlamış diğerinin suyu artmış kan transfüzyonu başlamış dedi Dr haftaya kadar bekleyeceğiz olmazsa aradaki zarı keser suları eşitleriz 2 3 hafta daha idare eder 28de sezaryanla alırım dedi inş normale döner sizden dua bekliyrm normale dönsün erken doğmasın inş sıkıntısız atlatırız
Çabuk toparlanır inş kiloları da normal sağlıkla büyüsünlerBiri 2700 digeri 2760. 2760 olan kuvozde, 36 haftalik olunca solunumda sikintisi varmis ama genel durumu itimis, kusa zamanda cikar yanina dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?