2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hastanede enjektorle verildi ama evde avent biberon ile verdim oyle devam ediyoruz.

Merhaba doğum iznine 30. Haftada neden ayrılmıyorsunuz acaba kendi tercihiniz mi?

Merhaba doğum iznine 30. Haftada neden ayrılmıyorsunuz acaba kendi tercihiniz mi?
evet çok şükür fazlaca ağrım sızım yok 30. haftada 2 hafta daha çalışabilir rapor almayı düşünüyorum ama haftaya ptesi dr kontrolüm bakalım dr da benmle aynı fikirde mi onu öğrenmem lazım önce :)
30. haftada çıkarsam 36 ya kadar evde boş boş oturur ve oram buram diye sızlanırım ne kadar geç o kadar iyi. hem de çocuklarda daha fazla vakit geçiririm sonrasında. çünkü ben doğum izninden sonra yarım çalışmaya geçeceğim için ücretsiz iznim olmayacak. sadece 18 haftam var yani.. 4 hafta boş otursam dinlensem çocuklara kaldı 14 hafta. keşke devlet 6 ay zorunlu izin yapsa. istesek bile işe başlayamasak.. ne zor böyle süt sağ taşı bırak bilmem ne.

Selam canim bnde senin gibi dusunuyorum. Zatn rapor getirme tarihi 30. Hfta sora devm ediyo calsma suresi ki. Tek bebekte 37 olduguna gore 35tir sanirm ikizdede son tarih tabi doktor raporuna bgli. O tarihlerde ins gidip gelebiliriz calisabiliriz iznimi bebeklerle gecrmek istiyorm bnde allah yardmcimz olsn 18 haftaya yillk iznin vrsa eklersn. Birde sut iznini toplu kullandirabiliyorlar bizde 1 buck aya denk geliyor izin gunune ekleniyor bu sureler zarfnca maas yatiyor. Ucretsiz izni ek olark kullaniliyor istege bagli 6 ay die biliyorum suresini. Bunu kullanmak isterseniz diretebilirsnz yasal hakkiniz cnku isci karar verir isveren onayina bgli degildir yaziyor iskanununda

Selam kizlar. Bnde cok cabuk yoruluyorum ya aykta cok kaldgimda yurudgmde pertim 3 dukkanla sinirli sanki gezmem oturck yer ariyorm hemen oyuzdn son zamanlara cok bisi birakmayi dusnmedm bi kisim temel seleri aldim nettn cognlkla Canta icnde alsvers ypmk lazim tabi hic bkmadm daha gecelk vs.

Evet iznimiz çok kısıtlı malesef, sıkıntınız olmamasına sevindim :) İnşallah sağlıkla kucağınıza alın. Sonradan iki hafta iki haftadır bebeklerle. Ben 30. Haftada direk ayrıldım. Ama bazı doktorlar bilmiyor 30. Hafta olduğunu ondan sordum size de. Benim doktorum il sağlık müdürlüğünden teyit etti ancak öyle ikna oldu

Nasıl geçti kontrol.

Merhaba ikiz anneleri benim bat günüm 30 marttı o gün kan testi yaptırdım 1571 çıktı değerim günümün geçmemesine rağmen değerim yüksel sizin kan değeriniz kaçtı şuan bende tek kese var ikiz ihtimali var mi bana bilgi verebilir misinizAllah yavrularınız sağlıklı şekilde kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤

Ayy maşallah gözün aydın geçmiş olsun çabucak toparlansın diğer kuzunda yanına gelsin inşallah, kaç kilo doğdu bebişler neden biri küvezde

Nasıl geçti kontrol.
Canm bebeklerden birinin suyu azalmış büyümesi yavaşlamış diğerinin suyu artmış kan transfüzyonu başlamış dedi Dr haftaya kadar bekleyeceğiz olmazsa aradaki zarı keser suları eşitleriz 2 3 hafta daha idare eder 28de sezaryanla alırım dedi inş normale döner sizden dua bekliyrm normale dönsün erken doğmasın inş sıkıntısız atlatırız

selam kizlar,

neden herkes premature aliyor bebeklerine? Belki normal dogar?
Benim erken doğum riskim var. Ne olur ne olmaz elimde bulundurmak istiyorum
Maşallah sağlıkla büyütmek nasip etsin rabbim. Diğer bebeğinde tez zamanda aranıza katlır inşallah
Geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşallah

Ayy maşallah gözün aydın geçmiş olsun çabucak toparlansın diğer kuzunda yanına gelsin inşallah, kaç kilo doğdu bebişler neden biri küvezde
Biri 2700 digeri 2760. 2760 olan kuvozde, 36 haftalik olunca solunumda sikintisi varmis ama genel durumu itimis, kusa zamanda cikar yanina dediler

Allah hepimizin yardımcısı olsun hanımlar. 26. Haftada ayak ellerde şişme oldu mu sizde de .O kadar çabuk yoruluyorum ki. Ev temizliğine koyulduk alışverişi de nisan ayı bitmeden yapıcam. Gerisi nasip .inşaallah 37 38. Haftaları görürüz

Canım uzun sağlıklı ömürleri olsun prenseslerin çok sevindim inşallah küvezdekini de yanına alırsın bir an önce

Maşallah Çok geçmiş olsun inşaallah sağ salim evinize dönersiniz minnaklarla

Inşaallah gelmezler suyun azalması yönünde tıbbi yönden çareler var prof dr ibrahim saraçoğlu. Bak bi . Havuç suyu iç canm. Bi araştır inşaallah işe yarar gelmezler erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…