- Konu Sahibi perikanadi
-
Kimseyi bir şeye yönlendirmiyorum bunca destek takviye iyi olmadığını söylüyorum bu benim düşüncem, ayrıca aşırı alınan takviyelerin çocuklarda hiperaktiviteye neden olduğunu söyleyen Doktorlar var. Yani ne sizin her bildiğiniz doğrudur ne de benim herkes kendinden mesul.Bakın insanları yanlış yönlendiriyorsunuz! İkiz gebelikte vitamin takviyesi çok önemli. Hatta eczacı bile 1 gün dahi atlama bunu çocukların gelişimi için önemli dedi. Üstelik onun elinde ondan yoktu. Ayrıca vitamin ilaç değildir. Fazlası idrarla atılır.
Kimseyi bir şeye yönlendirmiyorum bunca destek takviye iyi olmadığını söylüyorum bu benim düşüncem, ayrıca aşırı alınan takviyelerin çocuklarda hiperaktiviteye neden olduğunu söyleyen Doktorlar var. Yani ne sizin her bildiğiniz doğrudur ne de benim herkes kendinden mesul.
Hayırdır vitamin satışı mi yapıyorsunuz neden bu kadar ateşli bir savunucusu oldunuz anlamadım.Sana zahmet Google a hamilelikte vitamin yaz, direk Google amca seni önemi yazan sitelere yönlendirecek. Ha bir de vitamin ilaç mıdır yaz. Üşenmezsen hiperaktivite nedenlerine de bakıver.
Hayırdır vitamin satışı mi yapıyorsunuz neden bu kadar ateşli bir savunucusu oldunuz anlamadım.
Benim yazdıklarım hoşunuza gitmeyebilir ama bana yazmak yerine soran kişinin mesajını alıntı yapar ona neyi doğru bulduğunuzu yazabilirsiniz. Yeni üye olmuşsunuz gelip burada ahkam kesiyorsunuz öncelikle biraz nezaket öğrenin. Siz kendi araştırmalarınızi yapın ben zaten yapıyorum merak etmeyin.
Istanbuldaki arkadaslar gebe takibinizi nerde yaptiriyorsunuz? Perinatologa kime gidiyorsunuz? Lütfen bilgi verir misiniz?
Sorun yok canım her dr birbirinden farklı tavsiyeler veriyor birinin onayladığını diğeri onaylamıyor, herkes kendi doğrusunu kendi buluyor araştırıp okuyoruz soruyoruz. Senin bünyene ağır gelen diğerine hafif gelir, kişisel çözümler gerekir ve en iyisi sentetik olanlar yerine doğal olanları bulabiliyor ve kullanabiliyorsan onu yapmak bana her zaman daha mantıklı geliyor. Haftada iki üç kez balık yiyorsam balık yağı takviyesi almayı ben gerekli bulmam. Dediğim gibi kişisel. Dikisin nasıl oldu daha iyi misin.Bedicina kusura bakma benim yüzünden tartışma olmasın.tabi ki herkes bildiğini yapar.ama ben yaşanmışlıklar ve tecrübelerden faydalanmayı severim.Bende böyleyim.türkan arkadaşım biraz yanlış anlaşılma olmuş aslında bedicina haklı ben bu siteye bunları yazınca önce kendi doktoruma yazdım.iç dedi.ben perinotoloğa gidiyorum bürde iki doktor bakıyor.o da bana bir gün birini bir gün birini iç ikisi ağır gelir dedi .e hadi hangisine güveneyim
Canım şükür iyi sayılırım kasıklarında batma oluyor bazen.çarşamba kontrol var .idrar yollarında enfeksiyon olmasın diye idrar tahlili vereyim diyorum.senin kanamam nasıl canım.ecopirine başladın mıSorun yok canım her dr birbirinden farklı tavsiyeler veriyor birinin onayladığını diğeri onaylamıyor, herkes kendi doğrusunu kendi buluyor araştırıp okuyoruz soruyoruz. Senin bünyene ağır gelen diğerine hafif gelir, kişisel çözümler gerekir ve en iyisi sentetik olanlar yerine doğal olanları bulabiliyor ve kullanabiliyorsan onu yapmak bana her zaman daha mantıklı geliyor. Haftada iki üç kez balık yiyorsam balık yağı takviyesi almayı ben gerekli bulmam. Dediğim gibi kişisel. Dikisin nasıl oldu daha iyi misin.
Kasık batmalari sanırım ikiz olanlarda daha yoğun oluyor bende de oluyor, ovaliyorum o bölgeyi bir süre sonra geçiyor. Enfeksiyon kötü olur senin için belirtisi yoktur inşallah. Benim enfeksiyon geçti mi onu da bilmiyorum. Cuma dr kontrolü öncesi yarın sağlık ocağına gidip testleri yaptırayım diyorum bende. Kanama leke halinde ve kırmızı gelmeye devam ediyor sadece sildikçe ve her seferinde gelmiyor. Çoğalmiyor ona seviniyorum ne yapayim. Kan sulandırıcı henüz başlamadım tam kesilmesini bekliyorum kanamanin.Canım şükür iyi sayılırım kasıklarında batma oluyor bazen.çarşamba kontrol var .idrar yollarında enfeksiyon olmasın diye idrar tahlili vereyim diyorum.senin kanamam nasıl canım.ecopirine başladın mı
Canım plt düşük çıkmış trombosit .doktoru aradım burak dedi .bakalım çarşamba ne diyecek.Kasık batmalari sanırım ikiz olanlarda daha yoğun oluyor bende de oluyor, ovaliyorum o bölgeyi bir süre sonra geçiyor. Enfeksiyon kötü olur senin için belirtisi yoktur inşallah. Benim enfeksiyon geçti mi onu da bilmiyorum. Cuma dr kontrolü öncesi yarın sağlık ocağına gidip testleri yaptırayım diyorum bende. Kanama leke halinde ve kırmızı gelmeye devam ediyor sadece sildikçe ve her seferinde gelmiyor. Çoğalmiyor ona seviniyorum ne yapayim. Kan sulandırıcı henüz başlamadım tam kesilmesini bekliyorum kanamanin.
Demek ki bu kadar yoğun almana gerek yok benim genetik incelemede hafif pıhtılaşma sorunu vardı ondan verilmişti. İyi işte bir tane eksildi ilaç. İki farklı dr olunca insanın kafası daha çok karışıyor.Canım plt düşük çıkmış trombosit .doktoru aradım burak dedi .bakalım çarşamba ne diyecek.
Evet canım mesela perinotolog iç dedi.ben önceden pıhtılaşma testi yaptırdığımda bende çıkmadı zaten.tedbir amaçlı vermişlerdiDemek ki bu kadar yoğun almana gerek yok benim genetik incelemede hafif pıhtılaşma sorunu vardı ondan verilmişti. İyi işte bir tane eksildi ilaç. İki farklı dr olunca insanın kafası daha çok karışıyor.
Folik asit 12 hafta bitimine bırakılıyor ama diğerleri için gereklilik olmuştur belki kan sonuçlarına göre zaman içerisinde dr un neye devam etmem gerektiğini söyler. Yeni doktorun ile iyi anlasırsın inşallah.Kizlar bende
Elevit
Ferrum Fort
Devit
Folik asit kullaniyorum.
Aile hekimim de tup bebek doktorum da hepsine devam etmemi soyledi. Folik asit bu hafta bitirecegim 3. Kutumdayim daha devam etme ama diğerlerini hep kullanacaksin dedi iki doktor d. Yarin gebe takini icin yeni doktora basliyorum bakalim o ne diyecek ?
Benim iki günde bir kullandığım kan sulandırıcıyi her güne çevirdi perinatolog kanama ile kestiler. Ara sıra değişiyor işte ilaçlar kan tahlilleri takip edilmeli zaten söylüyor gerekeni.Evet canım mesela perinotolog iç dedi.ben önceden pıhtılaşma testi yaptırdığımda bende çıkmadı zaten.tedbir amaçlı vermişlerdi
Canım sen ne kadarlıksın? Ben 11. Haftamdayım, elevit kullanıyorum sadece. Elevit kullanmana rağmen mi doktorun folik asit verdi ayrıca?Kizlar bende
Elevit
Ferrum Fort
Devit
Folik asit kullaniyorum.
Aile hekimim de tup bebek doktorum da hepsine devam etmemi soyledi. Folik asit bu hafta bitirecegim 3. Kutumdayim daha devam etme ama diğerlerini hep kullanacaksin dedi iki doktor d. Yarin gebe takini icin yeni doktora basliyorum bakalim o ne diyecek ?
Canım sen ne kadarlıksın? Ben 11. Haftamdayım, elevit kullanıyorum sadece. Elevit kullanmana rağmen mi doktorun folik asit verdi ayrıca?
Kızlar dikoryonik diamniyotik ikiz.yani çift yumurta ikiz demek mi
Teşekkürler canımEvet canim.
Canım bende tüp bebekle hamile kaldım ikiz olma ihtimali çok yüksek henüz alttan muayne olmadım ama iyi bi doktor arıyorum bende kartalda sizin msjiniz ilgimi çekti bende arastiriyim bülent beyi muayne ücreti ne aliyolar acabaBen kartal da Dragos tip merkezinde docent doktor Bülent kars ile başladım canım bu hafta çokta memnun kaldım inşaallah doğumu da kendisi ile yapacağım. Zaten kendisi de riskli gebelik uzmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?