- Konu Sahibi perikanadi
-
- #4.121
Teşekkür ederim canım. Bizimkinde puset yoktu. O yüzden ayrı aldık. Oto koltuğu dediğim puset işteGule gule kullan canim. Onemli olan senin icine sinmesi. Ben oto koltugu almadim, puseti oto koltugu olarakta kullaniliyormus.
Sağlıkla çıkacaklar inşallah canım sütün de iner inş zamanla.. seni darlamak istemiyorum ama aynı zamanlardayız merak ediyorum kaç kg doğdu minikler Doğumun başlama sebebi neymiş açılma su gelmesi vs oldu muArkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Gözün aydın canım Allahın izniyle sağlıklısıyla çıkarlar minik kuzucuklarArkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Canım inşallah sağlıkla taburcu olacak miniklerin. İnşallah sütünde zamanla gelecek sen yeterki moral bul. Omların ihtiyacı olan senin şefkatin ve sütünArkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Allah im sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin canım , merak etme kuzuların topaç gibi çıkarlar sen kendini de toparla bol sütun gelir inşallahArkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla çıkarlar, bebekleri emzirme şansın oldu mu canım? Bi süt gelse sağdıkça kaynar daha çok gelir. Boza bulma şansın varsa taze boza iç. Aklıma bu geliyor şimdilik. Dualarım seninle ve minnoşlarınla. Allah üçünüz de sağlık versin inşallahArkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Arkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Selam canim Allah saglikla sana kavustursun iyi olacaklar annesi inssArkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Servisimde bi kizin tek bebekle 27 hafta icindeyken dogmus bebegi 650 gr 3 ay yogun bakimda kalms ve suan 2 yasindayms masallah rabbim nasip etmis. Senin icin dualarimiz tez zamanda kavusucksn inssArkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Gecmis olsun canim, saglikla evine goturmek de nasip olsun insallah...Arkadaşlar saolun bilgi vereyim hemen. Yoğun bakımdalar bebekler 1 ay kalır dedi doktor. Ama buna şükür. Ben de süt sağmaya çalışıyorum hiç yok 2 damla sağabildim sadece(
Günaydın canım. Ben ocean mummy dışında bir şey kullanmıyorum onun içeriğinde demir var mı bilmiyorum ama barsak hareketlerim çok iyi değil.Günaydın kızlar. Demir hapı kabızlık yaptı Gyno ferro sanol kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz?
kuzum ben temmuz annelerine yazdım burda ne işi var benim mesajımınGünaydın canım. Ben ocean mummy dışında bir şey kullanmıyorum onun içeriğinde demir var mı bilmiyorum ama barsak hareketlerim çok iyi değil.
Yaa bende bir an compeng ikiz miydi diye düşündümkuzum ben temmuz annelerine yazdım burda ne işi var benim mesajımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?